- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbunun tam tersini yapan bir arkadaşım ile tüm dostluk bağımı koparttım bu işin kadını erkeği olmaz delikanlılık alışkanlığıdır, tanıdığım kadının yanında erkek varsa kafamı eğer geçerim, şayet selam verilirse alırım yine yürür geçerim kural net bu
03 Yorumla- +1 yıl
kendi evladım olsa affım yok bu konuda ama ne doğrarsan tabağına o gelir kaşığına
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Buna bi cevap verirdim de muhtemelen sayfa sahipleri beni engeller öyle ağır konuşurdum ama bunun kızı erkeği kalmadı maalesef insanlar başkalarının eşlerini yataklarından çekip çıkarıyorlar böyle rezil bir devre denk geldik maalesef o yüzden öyle insanların Allah belasını versin ne diyeyim
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aboo kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartmak mi 🤣 korkulur senden burdan anlaşılır ko sevgili olduğun erkeğe çok değer veriyorsun seviyorsun demektir 😉😊 bence o erkeğin kıza benim sevgilim var demesi gerekir ve sevgilisi olduğu için başka kıza bakmaması gerekir
03 Yorumla
Bu konuda erkek arkadaşınız keskin olmalı. Yani Sizin hassas olduğunuz konuda sizin yüzünüzü düşürmemeli. Yani ne bileyim insan sevdiğini düşünmeli bu konuda. Elbette diğer tarafın suçu daha fazla ancak bu konuyu bitirecek olan erkek arkadaşınız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Faiz oranı bile bu kadar düşmemiştir ya
Hiçbir şey yapmayacaksın. Öyle karakter yoksunlu bir insan için ne yapabilirsin onu seviyesine düşüpte ona mı benzemek istiyorsun. Bırak ne hali varsa görsün. Onun amacı seni al aşağı etmek sevgilini elinden aldım demek. Ama bilmiyor ki kendisinin karakteri bir bulgur tanesi kadar21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bir şey yapması gereken kişi ben değil, sevgilim..
Ben seyirci kalırım önce döner sevgilimin davranışlarını gözlemlerim. Bakarım napıyor yüz veriyor mu, samimi davranıyor mu v. s
Engelleyip mesafe koyamıyorsa bunu ben yaparım sevgilime..
Üçüncü kişiler benim muhatabım değil, sevgilim izin vermediği sürece kimse yanaşamaz çünkü. Bir dener iki dener dahası olmaz, oluyorsa sevgilimde sıkıntı vardır.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDetaya katılıyorum, ama nedense uzaklaşmak bilmeyip daha çok yanaşıyorlar. Sevgilin yüz vermiyorsa, kendi kendine kudurmaya devam etsin.😅
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerekeni yapmak gerek out engel is coming 🤣
15 Yorumla- +1 yıl
That's great 🤣
- +1 yıl
Yeah yeah Seksi laydim a look at gibisin 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Dilimize dönelim Allah aşkına😂
- +1 yıl
Dinimize dönelim diye okudum bir an Amenn ya İsa kursa bizi ya Musa diyoz sandım🤣🤣
- +1 yıl
Sjsjsjsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBence hiç umursamamak gerekir. yani kendi haline bırakmak. zaten erkek yüz vermezse veya engellerse iyi olur. mesela abim engeller o kızı sen takma
03 Yorumla- +1 yıl
Zaten yüz vermiyor
- +1 yıl
İyi işte. takma sende
- +1 yıl
İğreniyorum
Ya şimdi şöyle bir şey var, sevgilim olduğu halde birinin beni görüşlerde rahatsız ettiğini veya başka amaçla iletişim kurduğunu anladığım an sevgilime yansımasın diye engellerim, hemde anında. Çünkü burada değişik insan çok var. Ben şahsen senin böyle huzursuz olmandan rahatsız oldum, sevgilin engelleyi düşünseymiş keşke iş sana gelene kadar.
22 Yorumla
+1 yılOna ne kadar ucuz olduğunu hatırlatmak gerekir. Hem sözlü hem de fiziki şiddetin serbest olduğu anlara imza atmış olur. Giderken dökülen takma tırnak, takma kirpik gibi ıvır zıvırlarını toplamasına müsade edebilirim ama, o kadar da vicdanlıyımdır
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Maalesef ki biz kadınların bu tarz kıskançlıklardan dolayı hemcinslerine zarar verme , rahatsız etme gibi halleri oluyor. Sen erkek arkadaşından eminsen bir şey yapma , sadece gözlemle. Bunu yapanların bir gün aynı olaya maruz kalmalarını dilerim.
20 Yorumla
+1 yılYorumları merak ettim okuyacağım ama mesela ben eğer kadın rahatsız etmiyorsa bir şey yapılamaz rahatsız ediyorsa ve erkek arkadaşın doğruluyorsa bence senin o kadınla direkt konuşman yanlış yani o açıkça dile getirmeli ve sende bu şekilde onun sadakatini görürsün öbür türlü çoğu kadında var bu şeytanlık hangisiyle uğraşacaksın biri bitse diğeri başlar olay erkeğinde böyle bir potansiyel olmaması.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaa En sinir olduğum şey. Sevgilisi olanlara neden saygı yok. 🤦🏼♀️ Kesin sana garezi vardır bu kızın. Sen kudur diye yapıyordur. Söyle manite kızı engellesin. Ya da yöneticelere kızı şikayet edin. Aaa çok uyuz bir durum. Tam saç baş yolmalık 😂😂 Tüysüz tavuğa çevirmelik 😁
00 Yorumla Sevgilin de senin gibi akıllı ve zeki bir insansa başka birine bakacağını sanmıyorum, akıl ve mantık sahibi biri sana yanlış yapmaz, yaparsada bedelini ödetirsin. o kıza gelince haddini ve hududunu aşarsa sevgilin gereken zamanda onun uygun bir üslûpla ağzının payını versin
00 YorumlaBence o kızın biraz seviyesi olsaydı eğer sevgilisi olan bir erkeğe yaklaşmaması gerektiğini çok iyi bilirdi bu kız seviyesiz biri bu açık bir şekilde belli öyle bir insana da gidip konuşmak doğru olmaz bakışlarınla davranışlarınla onu hiç umursamadığını onun kalitesiz olduğunu vestel’in gerçekten kaliteli bir insan olduğunu göstermelisin bence gidip konuşursan kendi kendine havalara girer durumu daha çıkılmaz bir hale getirir
00 Yorumla
+1 yılErkek buna fırsat vermeyip ters yaparsa o kişi yaklaşmaya cesaret edemez. Bazıları bunu kadının iyi niyeti gibi anlıyor olabilir ama kadının iç dünyası buna müsaade etmez
10 Yorumla
+1 yılbence bir şey yapmayacaksın erkekte düzgün duracak :)
10 YorumlaErkek yüz vermiyorsa sorun yok ama erkek umursamadı halde halen kız sürtünüyorsa sürt onu bir yere kıvılcımlar çıkar. Belliki sürtülmeye ihtiyacı var.😂😂
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı sinir olduğum bir durum sanki başka bekar erkek kalmamış gibi sevgilisi olan erkek ile yakınlık kurma isteği neyin nesi hiç aklım almıyor
11 Yorumla
+1 yılAsmak kesmek kelle uçurmak :D O kadarda değil tabi. Ne yapsak bilemedim. Asıldığı erkek tepki koymalı sanki. Belki oda yol veriyordur. Toplum nereye gidiyor tartıştığımız şeye bak.
00 Yorumla
+1 yılYani kıza falan yazmam ama sevgilime bu konuda rahatsız olduğumu söylerim. Engellerse engellesin yani, engellemezse canı sağolsun. Bu aralar hayatı salma modundayım ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYanaştırana suç bulacaksın. Erkekler bu konuda çok saf (saftan kastım safa yatmayı iyi biliyorlar). Yani onlar önlemlerini alsalar kimse yanaşmaya cesaret falan edemez.
00 Yorumla Çok çok özür diliyorum hepinizden arkadaşlar afedersiniz amaaa öyle kızın saçlarını elime dolar yolar yolar tekme atar yere düşürür o saçları g. tüne sokarım 😡
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence sadece kıza uygulanacak şiddetten değil erkeğe de birşeyler yapmak lazım.
Bilemiyorum erkek cinsi bu esnada neler yapıyor.
Güzel bir lafı hak eder.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi olan kız degıl erkeğin bir şey yapması dogru olan.
Mesafe koyacak ya da basacak engeli geçecek10 Yorumla
+1 yılKafasını gövdesinden ayırırım benim olana kimse yanaşamaz.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman o erkege yanaşan kızı, erkek sevgilisine söylesin kız kıza sağlam bir kavga izlesin. Sonra bir daha gelmez yanına..
00 Yorumla
+1 yılBence sen bilirisn ne yapman gerektiğini.
Eğer sevdiğin kişi bunun farkında olup uzak duruyor ise. Bir şey kazanamaz.00 Yorumla
+1 yılTüylerini yolmak gerekir 🤣
02 Yorumla- +1 yıl
Kadınlardan korkulur🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCesaretinden ötürü öncelikle alkışlamak gerek
016 Yorumla- +1 yıl
Nereden bilebilirsin ki belki de kız kendine çok güveniyor ve erkeklerin zaafının farkında
- +1 yıl
Karakter konularını bir kenara bırakacak olursak elbette bu durumda cesaret en önemli olay
- +1 yıl
Herkes dürüst olsa üstün özelliklerini sadece iyilik ve çevresini mutlu etmek için kullansa, ne ya kesici dolandırıcı olurdu ne seviyorum diye kandırıp faydalanmalar yaşanırdı nede kimse kimseyi aldatırdı. Sen düzgünsün diye herkesi de aynı görmek mantıksız değil mi
- +1 yıl
Sen kendine güveniyorsan sorun ne burada sevgiline mi güvenemiyorsun
- +1 yıl
Ne alaka kardeşim, ben kendime de güveniyorum sevgilime de. Sorunun ne olduğunu yazdım zaten. Ay bu kafalardan çıkın ya, kendine güveniyorsan sevgiline güveniyorsan falan filan, bırakın bunları bi ya. Oldu o zaman güveniyoruz diye hiç sinirlenmeyelim hiç rahatsız olmayalım, robotuz çünkü biz evet
- +1 yıl
Sinirlenmek için sebep arayan dertsiz kadın moduna girmişsin🤣🤣🤣
- +1 yıl
Vucudun en hayatı organı ne kalp ne beyindir. En önemli ve kritik görevi olan boşaltım sistemidir. Böyle devam
- +1 yıl
Sen yoksan hiç bir şeyin anlamı yok. Önce sev kendini ki sevsinler seni
- +1 yıl
👍
Aşk İlişkileri konusunda 946 cevap paylaştı. Bence günahını alma 😂 haddini aşıyosa tabi bir tutam saçı alınabilir 😀
04 YorumlaSevgilisi olduğu galde sevgilisinin yanında benle yakınlaşan yakınlaşmaya çalışan kıza nedenir
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaşar çok, açıkçası burada benim sevgilimin tavrı ilgilendirir.
10 Yorumla
+1 yılO kızın yanında sevgilini daha çok sahiplen daha çok sirnas ilgilen kudurt iyice onu sjsjjs
00 Yorumla
+1 yıluzaktan izler, sevgilimin nasıl umursamadığını görünce gurur duyarım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumda kızın müdahale etmesi yerine bahsi geçen sevgilinin ayarı çekmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşlarından bazılarına şöyle , gitsin Sİ**KSİN KİZİ ben öyle yapmıştım şahsen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılOna bitcoine para yatırmasıni şöyle diğerleri gibi zarar edip batmasını sağla 😂😂 dibe vursun😂
00 Yorumla Erkek mesafeyi koymalı bu durumda, ne münasebet yani..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılMilletin sevgilisine yanaşmanın kralını gösterirdim ona
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey! Sevgilinin davranışları ilgilendirmeli seni, o açıdan problem yoksa, stay cool! 🙌🏽🌺
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kırk Katır mı istersin , Kırk Satır mı istersin yoksa Tövbe mi edersin denir...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bize teslim et, biz uygun bir dille konuşuruz onunla 😎😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Bu tarz insanlarla saygı çerçevesinde konuşup bir yere varılmayacağı için "welcome to dayak"
05 YorumlaSaçını başını yolmak gerek diyecem ben ya😂😁
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCanım benim sevgilinde kızı yanaştırmasın yanına sevgilin izin verirse kızda gelir herşeyi kıza bulma
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHa evet işim gücüm yok senin sevgiline mi yazcam canım benim benim var zaten sevgilim ben sadece sana soyluyom sevgilin kızı yanaştırmasın yanına demekki sevgilinde ilgileniyo
Cevap sahibi+1 yılKızı suclama yani sevgiline bak biraz
Cevap sahibi+1 yılSevgilinde benim sevgilim var uzak dur yazsin cevap vermesin konuşmasın hem nerden biliyon kız seni döver belki
Cevap sahibi+1 yılYok ben her soruya gizliden yazıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇamur atmiyom sadece soyluyom kızla konuştun mu yüz Yüze
Cevap sahibi+1 yılNe dedi peki
Cevap sahibi+1 yılPeki kanıtın var mi yurudugune mesaj falan hareketlerinden
Cevap sahibi+1 yılNerden anladın
Cevap sahibi+1 yılÖylelerine bende ayar oluyorum bi keresinde öyle bi kız vardı senin anlattığın gibiydi okul çıkışı kızı bi dövdüm bi dövdüm ama burnunu kırmışım 1 ay okula gelemedi ablası geldi beni dövmeye ablasinida dövdüm benden 3 yaş büyüktü
Cevap sahibi+1 yılYa beni baya bi zorlamıştı tenefüste 2 3 kez omuz atiyodu arkamdan konusuyodu işte ben o eziği döverim o kim falan en son aileme küfür etmiş bende gösterdim ona dünyanın kaç bucak olduğunu bide benden uzun boylu ve balık etliydi
Cevap sahibi+1 yılKomik değil baya kötü küfür etmiş bende
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Güzelce uyarmak lazım bir ilişkimiz var diye.
00 Yorumla
+1 yılBenim işyerinde var öylesi. Çalışma arkadaşıma o kadar yürüyor ki kız ben bile rahatsız oldum. Özellikle sevgilisi olduğunu söylememize rağmen hala devam ediyor. Allah sevgilisine sabir versin. Bu durumlarda eşin tepkisi önemli yine de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Memelerinin ucundan iple mandal araciligiyla asilmalilar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bisey erkek uzak durması lazım. ama sanmıyorum erkek yine de yaklasir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir soru, sevdiğini elinde tutabilmek için ne kadar ileri gidebilirsin
00 YorumlaBen olsam sevgilime güvenim tamsa hodri meydan derdim senin olan mutlaka sana gelir kimse de bulunmaz hint kumaşı değil ne kadar süre üsteleyebilir senin özgüvenini gördükten sonra :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılikinizde engelleyin onu, yoksa sürekli huzursuz olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılAnlaşılan sevgiline askıntı olan bir kız var. Onu döv ablası.
00 Yorumla
+1 yılBu durumdan hoşlanıyorsa sevgilim önce bi onu sorgularım test ederim. kıza ne yapsan fayda etmez
00 Yorumla
+1 yılilk önce dilim dilim doğrayıp tuzda 2 saat beklettikden sonra şişe geçirip mangalda kebap yapmak ve çöpe atmak gerekir ask
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum şu yaşıma kadar sevgili yapmadım.
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz doyumsuz insan müsfettesi kıvılcım çıkarmak iyi bir fikir :)
00 Yorumla
+1 yılŞiddetin her türlüsüne karşıyım yol onu😂😂.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBu ciddiye almamış halinse eyvah eyvah...
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. Brrrrrr...🥶
Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. 😅😅🤣🤣 öyle insanı kaile bile almayacaksın
019 Yorumla- +1 yıl
Evet maalesef ki durum tamda bu dediğim gibi sakin kalarak ve umursamadan izlemek zaten güven diye bir şey varsa. Hiç korkma bırak bak bakalım nolcak her ilişkide böyle insanlar hayatımıza giriyor 😊 zaten sen bildiğim tanıdığım kadarıyla sakinsindir biraz daha bekle bakalım bak nolcak 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinde ona yanaşıyorsa kızda suç yok
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaçını başını yolmak ağzının payını vermek lazım
00 Yorumla - Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne