Bir kızın size konuştuğum biri var ama merhaba diyebilirsin demesi ne anlama gelir?

Üniversiteliyim. Bu pazartesi tanıştığım bir kız vardı. Onunla her karşılaştığımda beni farkeder gibi tebessüm, gülüş veya bana bakışı oluyordu. İlgilendiğini hisseder gibi hareketleri vardı. Hatta tanışmadan önce dışarda karşılaştık bana gizli bir tebessümü vardı. Sonra tanıştık istekli bir şekilde ismini söyledi bölümlerimizi öğrendik ve ayrılmadan önce ismimi tekrar sordu.

Sonrasında ise bugün 2 gün geçti dersi yoktu ve çarşamba tatildi. Karşılaştığımızda Merhaba naber dedikten sonra yarın müsait bir zamanın var mı dedim. Oda bana Aslında benim konuştuğum biri var dedi. Bende kusura bakma dedim ve oradan ayrıldım.
Sonra düşündüm ki bazen o cümlenin altında başka anlamlar çıkabiliyor. Tekrar yanına gittim ve acaba ben mi yanlış bişey yaptım yoksa olay benim dışımda mı emin olmak istedim dedim. O da gerçekten konuştuğum biri var ama merhaba diyebilirsin dedi.
Sizlere danışmak istedim gerçek amacı ne gerçekten ona göre bende ne yapacağımı bileyim. Hatam var ise onuda söyleyin ne yapmam gerektiği hakkında doğru bir fikrim yok.
Bir kızın size konuştuğum biri var ama merhaba diyebilirsin demesi ne anlama gelir?