Ben 23 o 20 yaşında ama ben 18 o 22 gösateryo. ben kız olarak ondan büyügümm. sizce yanlışmı yapıyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir arkadaşım kendinden 3 yaş küçük bir çocukla çıkmıştı, çocuk çok seviyordu ve olgun davranmaya çalışıyordu hep. arkadaşım 24 yaşında çocuk 21. ama sonunda hiç olgun değil hala bir çocuk olduğu ortaya çıktı meğer yaşım küçük ama kendim olgunum olayını göstermeye çalışmış. yani dicem o ki biraz zor yaa erkek büyük olcak bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılama bu hayatla erken tanışmış bende pek olgun degilim iyiyiz şimdilik bakalım ne olcak
En İyi Cevaplar
+1 yılKimine göre büyük sorun kimine göre küçük sorun, mühim olan sana göre hangisi sorun? Birilerine göre yaşamaya kalkarsan öl daha iyi... Çünkü her kafada farklı sesler duyarsın, bu yüzden hep de yerinde sayarsın...
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen kend bldgnmi ypmkta fayda var sanrm
+1 yılHz. Muhammed (sav) kendinden 10 yaş büyük Hz. Ayşe ile evlenmiştir.
3018 Yorumla- +1 yıl
isim yanlış olabilir Hz. Ayşe olarak biliyorum ancak kesin ve kesin kendisinden 10 yaş büyük birisiyle evlenmiştir
- +1 yıl
baktım şimdi Hz. Ayşe değil Hz. Hatice'ymiş
Soran+1 yılsonuçta kendinden küçükle evlenmiş
Soran+1 yılheyt be helal sna ;)))))))
- +1 yıl
yazan adam cahil eic seçen zırcahil.
Soran+1 yıllen git işine çok biliyon sen
Soran+1 yılbir bakıma aynııı
- +1 yıl
düzelttik sonradan Hz. Hatice'ymiş diye işte..
- +1 yıl
Bir çocuk.
- +1 yıl
tamam sen abisin
- +1 yıl
Ben @-purelife i seciyorum eiclik cevap o bence..
@janissary anlatmaya calistigin seydogruda.. icerik biraz yanlis..
4 yaşa kadar sorun olmaz bence. Bu kadar da önemli bir şey değil.
15 Yorumla
Soran+1 yılhmmm
Soran+1 yılçevre etkeni diye birşeyde var ama
Soran+1 yılhaklısınnnnn
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
94Cevap
+1 yılyanlış yapmıyorsun tabi ama erkeklerin büyük olmasının avantajı vardır çünkü biliyorsundur kızlar daha çabuk olgunlaşır bu yüzden sıkıntı çıkar aynı yaşta ya da daha küçük olursa erkek ama eğer erkek arkadaşın olgunsa aşkın yaşı olmaz derim hep mutlu olun :)
11 Yorumla
Soran+1 yılsagol :)))
Erkek 3 yaş büyük olsa sorun etmessiniz ama? l*n ne adamsınız yaa.
Farkedermi sence? bunu bukadar kafana takıyorsan yol yakınken bırak elalem 10-15 diyor hani belki diyorumda 3 ?11 Yorumla
Soran+1 yılhaklsan be morukkk
+1 yılBulmuşsun çıtır herifi daha ne istiyorsun, hep erkek mi büyük olacak. Ömür boyu yeter sana o herif, pancar motoru gibidir
31 Yorumla
Soran+1 yılhehhe aynennn elde tutmaya bkayım en iyisi :D
+1 yılBen de bunu arattırdım vee senin sorunun aynısı sorcaktim sevgilim benden 3 yaş küçük ama benden büyük gösteriyo ve ayrıca çok olgun nerde ne yapacağını biliyor hedefleri var ve millet özellikle yakın arkadaşlarım çok dalga geçiyor beni çok rahatsız ediyo bu durum ama cidden çok seviyorum sen ne yaptın devam ediyormusun lütfen bana tavsiye veririmisnn lütfen
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapmiyorsun eğer onunla mutlu isen onunla anlasiyosan sorun yapma çünkü benim yaş 25 erkek arkadaşım 23 gayet iyi anlasiyoz yani bu sadece takinti mutlu olmaya bak
00 Yorumla
+1 yılBen de şu an kendimden 3-4 yaş büyük bir hatunla ilgileniyorum. Bakalım tavlayabilecek miyim. Bana şans dileyin. :D
30 YorumlaSiz kızların bu yaş takıntısı nedir onu anlamıyorum kardeşim seviyorsan seversin yaşa başa bakmazsın zaten gözün görmez ama sevmiyorsan hep bişeyler bahane olur yok yaşı küçük yok şeyi küçük vs
112 Yorumla
Soran+1 yılhayır yaa çokk tatlı çocukda yani millete ne dcem benn
Soran+1 yılben gururuyla oynıcak deglmde aklma takldı çünkü. daha önce hep saçma sapan insanlar çıktı karşma yaşları büyüktü ama adam degllerdi. bu küçük ama tam tersi
Soran+1 yılönce bz kızlar yaşa bakıyoruz ya bz tanıştık en son yaş gündem gelince öyle brşey oldu işte
Soran+1 yılçıkıyoruzda ayrılmaya niyetim yok ama çünkü çok iyi biri
Soran+1 yılhahah :) aynen
Soran+1 yılhahha :D
Soran+1 yıleyvalllah :D
+1 yılBüyüt onu işte. Kendi hamurunu kendin yoğur zeki ol :) ipleri eline al :)
44 Yorumla
Soran+1 yılhaha planlarım bu zten kız :)
- +1 yıl
Aferim tuttum seni devam :D
Soran+1 yıl:DF aman brkma beni :D
Benimde erkek arkadaşım 2000 aralık ben 98 kasım
Arada benim de aklıma takılıyor ama güzel seviyor be00 Yorumla
+1 yılBence çokta önemli değil bende 4 yaş büyüğüm gayet iyi anlaşyoruz çıtırım benim diye takılıyorum bile =)
10 Yorumla
+1 yılBence sıkıntılı bir ilişki olur.. Erkekler geç olgunlaşır çünkü.. Bu bir gerçek.. İlişkinizde kavga gürültü eksik olmaz.. Üstelik sudan sebeblerle.. Allah yardımcınız olsun..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılolmaz merak etme bunu fazla hissetmessiniz bile mutlulukar
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkrler :)
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılEğer birbirinizi seviyosanız sorun yok demektir , ben erkeğin olgun olmasından yanayım ama karşındaki kişi sana nasıl geliyor bilemem orasını tabi. Umarım mutlu olursunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah :)
aşkın yaşı yokdur. diye bir tabir var sizinkisi o tabire uygun. sorun yok aşkınızı yaşamaya bakın çifte kumrular :DD
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahah :D
+1 yıl10 yaş değil 15 yaş büyüktür Hz. Hatice peygamberimiz s. a. v'den. Ayrıca onlarınki "evlilik" yani flört değil. Kendinizi onlarla kıyaslamayınız.
03 Yorumla
Soran+1 yılyani sorun vamı yok mu
- +1 yıl
Niye sorun olsun? 3 yas alti üstü.
Soran+1 yılçok gibi geldi ne bilim
yanlış değil tabi ki neden yanlış olsun ki uçuk bir fark yok neticede
10 Yorumla
+1 yılbilmem ki bana göre değil ama tercih meselesi ben 1 yası bile kabul etmem
10 YorumlaEvlen evlen korkma birak kim nrderse desin hem bensenden buyugum dersin ara sira doversin:)))) hihihihi
30 YorumlaBişey olmaz aaa... Işıkları söndürünce yaş pek belli olmuyor :)
03 Yorumla
Soran+1 yılohaa
Soran+1 yılhıhı ok.
sorun yaşıyor musunuz peki?
Genelde ağırlığını sen koyuyorsundur gerçi ^^01 Yorumla
Soran+1 yılyani ipler benim elimde bu hoşuma gidiyo :) saorun yok şükür
+1 yılOlabilir ne var ki bunda panpiş... Yaşı takma hem de kadının büüyk olmasında sakınca yoktur 3-4 yaş olamak şartıyla..
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 yaş bzde saorun olurmukii
- +1 yıl
bayanda erkek de 10 yaşı geçmemek üzere yaş farkı normaldir panpiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani görüntü açısından sıkıntı yoksa olabilir tabii.. Mühim olan akılların uyuşması.
Benim görüştüğüm kişi de benden 7 yaş büyük ama sanki ben daha olgunmuşum gibi hissediyorum. Yani önemli olan şey yaş değil baş.01 Yorumla
Soran+1 yılama karsandaki erkek senin. benim arkdsam 32 yasandaki adamla evlenme asaamsında
Ya mesela sen 20 yasinda olsan sevgilin 17 yasinda olsa falan evet büyük bir sorun olurdu.. ama ikinizde yirmili yaşlardasiniz. Sıkıntı olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılbunu zaman göstercekte şu an sorun yok umarım zamanlada sorun çıkmaz
Gönlün ne istiyorsa onu yap önemli olan sevmek sevilmek yaş engel olamaz
00 Yorumla
+1 yılBence sorun değil hem gösterdiğiniz yasa göre de yakısıyorsanız hiç sıkıntı değil önemli olan mutluluk :))
00 YorumlaSaçmalama. Sana senden başka kim karışır boşversene. Ama kafan karışık senin
22 Yorumla
Soran+1 yılevet hemde çok. asalnda mllet ne der dye düşünüyom
+1 yılSüt öğünlerini kaçırma :))
Latife bir yana ne olacak yahu..01 Yorumla
Soran+1 yılhaha umarım :DF
+1 yılHayirr 26 yasinda erkek ile 32 yasinda bir cift bile gordum sen sorun etmiyorsan hic sorun degildir bence ^-^
=^-^=02 Yorumla
Soran+1 yıloww neler varmış :9
- +1 yıl
Ama yakisiyolardi ve hic belli olmuyordu yaslari ^-^
=^-^=
sorun yok ama senden olgunsa iyi... cocuklaugrasmak pek eglenceli degil
00 Yorumla
+1 yılBüyük kadın zenginliktir, çıtır sevgili iyidir aynen devam.
11 Yorumla- +1 yıl
iyi bir kılıf olmuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim sevgilimde benden 1 yaş küçük ama o 16 yaşında duruyor ben 20 :DD
02 Yorumla
Soran+1 yılowww ben daha ufak duruyom bizde :)
Cevap sahibi+1 yılboyu kısa ama benimle aynı boy 165
+1 yılkimliğine kımse bakmayacagı ıcın sorun olmaz hemde sevıyorsan bu kadar kucuk detaylara takılma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eski kız arkadaşım benden 4 yaş büyüktü. Yaş sorun değil önemli olan saygı ve sevgi.
ama bazen kadınlar bu durumu sorun edebiliyor.01 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya :(
24 yasindayim 21 yasindayken 25 yasindaki kızla çıktım cokda güzel anılarım oldu bence yanlış olan birsey yok
10 Yorumlane alaksı varya en iyisini yapıyorsun, güldügüm en iyi evliliklerde kadın erkekten büyük
04 Yorumla
Soran+1 yıliçim rahatldı vala :)
Soran+1 yılha bir de menopoz mesaelesi var dogru
+1 yıl23 yaşındasın bu soruyu soruyorsun. 3 yaştan bişey olmaz...
09 Yorumla
Soran+1 yılufak deilmi ama gerçi göstermiyoda. olgun bide yaşına göre
- +1 yıl
Tercihin böyle.. Bu tercih sana keyif veriyorsa önemseme kimseyi
Soran+1 yılöyle yapcm artk içim rahatladı :)
- +1 yıl
Evt. İsmin büşra mı
Soran+1 yılyooo o nerden çıktı
- +1 yıl
Büşra diye birini tanıyorum. Küçük yaşta kişilerden hoşlanan bu sitede
Soran+1 yılo ben deglm de yeni üyeyim benn
- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yılokk
+1 yılYaşla alakası yok. Ben 25 yaşındayım 29 yaşında birisiyle birlikte oldum ama kadın bildiğin cahil süheyla
01 Yorumla
Soran+1 yılben üniv okuyom o açıktan lise. ama hep karsma pisalik erkekler cknca napm efendm evet ddm bnde
+1 yılSonu evlılık olrsa sıkıntı var. Yoksa takıl takılabıldıgın kadar :D
00 YorumlaHatice anamız Resullullah tan 15 yaş büyüktü yanlız onlar evliydi o var.
10 Yorumla
+1 yılErkekler geç olgunlaşıyor bu bir gerçek o yüzden birkaç yaş büyük olması daha iyi sanki
00 YorumlaKendinden 10 yaş büyklerden hoşlananlaru görünce normal bir durum
00 Yorumlane olcak ki hep bayanlar mı küçük olacak aşalım artık bu tarz konuları
10 Yorumla
+1 yılevet ya kız büyük olmamalı bir ilişkide. bizce komik
00 Yorumla
+1 yılo 22 gösteriyor tespiti çok hoş :) ne olacak ki toplumsal baskıya yenilme hem3 yaş çok değil takma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGercekten cok kucuk gosteren insanlar var sende oyleysen disardan kotu durmaz ikiniz mutluysaniz zaten sorun yok bende kendimden 3 yas kucuk birinden hoslandimm cok tatli cocuk ancak olmaz yani :D
00 YorumlaErkekler geç olgunlaşır derler ama eğer anlaşıyosanız yaş problem olmaz tatlım mutluluklar 😊😊
00 Yorumlayaşınız bence 30 civarında olsaydı tamam derdim fakat bu yaşlar bence tam olgunluk yaşı değil yani en azından tahmin ediyorum
00 YorumlaAgac yasken egilir. gerci herseyin buyugu makbul derler ama olsun :Dd
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ben bunu küçükken kapim yetiştirim :DF
+1 yılbenım oyle bır ılıskım vardı bu sebepten hep sorun cıkmıstı
06 Yorumla
Soran+1 yılne gibi sorunlar
- +1 yıl
Bir şekilde konusu hep acılmıstı ben umursamadım ama kız arkadasım saplantı halıne getırmıstı. En uzun ılıskım dı ama bıtti. 2 taraftan bırı bunun az da olsa bahsını acıyorsa bu ıs yurumez. senki bu konu hakkında bile tereddüttesin hem 20 li yaslarda bır erkegın ılıskısı goz onune alınınca sadece 10 da 1 ı evlenıyor senden sıkılıpta ayrılırsa sasma zaman kaybeden sen olursun
Soran+1 yılaldatmaktan korkuyorum zaten :( ben üniv. okuyom falan hani daha iyisi çıkarsa napcm ben
- +1 yıl
Insan sürekli birşeylerin daha iyisini arıyorsa elindekini zaten sevmiyor demektir. Sen kararsız bir insansın o da genç vicdan sahibisin ama her zaman degil. ANLAŞILAN bu ilişki uzun surmicek
Soran+1 yılyaa fazlasyla karazsım hemde. ama insan hep iysini isteyince eldekinide kaybediyo
- +1 yıl
sen eldekınden supelısın bı kere bır ılıskı kararlı olmalı sen cocuga ılgı duymuyorsun senınkı sadece baglılık bagımlılık
l*n mal mısın allah allah 18 den büyükse ne sıkıntı yapıyon
03 Yorumla
Soran+1 yılmal deilim insanmda o zaman gdp 19lada çıkablrm
Soran+1 yılyaniii
Gizli Üye(36-45)+1 yılyoo bende 24 erkek arkadasım 23 yasında ilk basta bana da cok garip gelmisti ama alıstım simdi aklıma bile gelmiyo :))
00 Yorumla
+1 yılkardeşim hayırlısı neyse o olsun. ama yanlış karakterime göe yinede hakkında hayırlısı olsun İnşallah.
05 Yorumla
Soran+1 yılbanada yanlşda hayat şte. hep yanlş insaanlarla çıktım bu düzgün gibi geldi hayr dmdm bnde
- +1 yıl
düzgünoplup olmadıı anlaman için çok yol var. karar verme kardeşim.
Soran+1 yılaynen agırdan almak en iyisii
Soran+1 yılxpper puanım yetmyo msaj içn :(
- +1 yıl
Yanlış olan bişey yok yaş sadece bir rakam dir ve rakam üzerinde nden iyi insanları kaybedelimki
Hem bu devirde arrik erkekler daha çok yipranip olgunlsiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşim benden 2 ay küçük. sevgilim benden 10 yaş büyük. sorun mu bu. bence değil.
24 Yorumla
Soran+1 yılne güzel hem eşin hem sevgilin var :DF
- +1 yıl
eeee, her gün çorba olmaz değil mi
Soran+1 yıltabiki :)
Cevap sahibi+1 yılgüzel ama yetmiyor bazen 3. yinede şart oluyor işte. arayışa devam ;)
@Hasnicktiryav aynen
abbbbboooovvvvv bunlarıda mı göreceeedik bunlarıda mı duyacaaadık kız oğlandan böyükmüşşşş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu kafana takan bir yapin varsa uzatma derim. Bana uymazdi mesela 20 yas cocuk gibi benim icin. ben de 23 üm. Bir de gec olgunlasirlar
010 Yorumla
Soran+1 yılama saen erkeksin saana göre 20 normal
Cevap sahibi+1 yılYok degilim :D
Soran+1 yılolabiliri saaygı duyarım :)
Cevap sahibi+1 yılProfil foto öyle diye öyle düsündün sanirim :) oyuncu kendisi
Soran+1 yılayy pembe resim pardonn :)
Cevap sahibi+1 yılNo problem :)
Soran+1 yılyes beyb face :)
Cevap sahibi+1 yılHerkesi bir kefeye koyamam ama genel itibariyle erkeklerin karakterlerinin 26dan sonra oturdugunu düsünüyorum, mesela evlilik icin 26 yas uygun ama 20 degil @ProRider tabi kisiden kisiye degisir
Soran+1 yılbilmiyorum artık kafam karıştı
+1 yılbence yanlış bir şey kendim için söylüyorum 3 yaş küçük biriyle asla birlikte olmam tabi mutluysanız sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılYanlış yaptığını düşündüren ne ki?
Benimde kiz arkim bende 4 yas buyuk 4 senedir de birlikteyiz.11 Yorumla
Soran+1 yıloha gerçektenmi
+1 yılBenim sevgilim benden 7 yaş büyüktü. Ben 23 o 30 sıkıntı yok. Buraya konu açtığına göre sende sorun var ama
00 Yorumlabir yerden sonra kafalarınız uyuşmıycak sadece bekle sonra vinie dediydi dersin
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım demem :DF
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok normal. Ben hep sevgililerimin benden 3-4 yas büyük olmasını isterim.
04 Yorumla
Soran+1 yılniye ki
- +1 yıl
Daha olgun oluyolar. Kız değil kadın olsun isterim ben.
Soran+1 yılala ala
- +1 yıl
Evet.
- Devamını Gör (90)
Devamını Gör(135)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?