merhabalar, bu sene üniversiteye geçtim ve biraz tedirgin olduğum konular var erkek arkadaşım sizce beni çok darlar veya kıskanır mı ya da değişir mi siz olsanız ne yapardınız
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
sorun olmaz. . kadının büyük olması daha güzeldir
Kışkançlık kurma ihtimali varsa sıkıntı ve sende üniversitede olacagın için o ortam çok farklı olcak o yüzden sorun yasıyabılın
evet bende öyle düşünüyorum
O yüzden kavgalara hazırlıklı olman bunu atlatabılcrnmı onu dusun bence ya da sevmıyorsan fazlada dusunme
aslında seviyorum ama bu aralar birtakım olaylar geçti aramızda bi soğukluk hissi geldi fakat kaybetme korkusu var. onun dışında kendimden ve eğitimimden asla ödün vermeyi düşünmüyorum kim olursa olsun.
Nasıl olaylar geçti anlatmak istermısın istersen özelden yaz
anlatırım tabikide ama uygulamada yeniyim özelden nasıl yazıldığını falan bilmiyorum
Kıskanırsa tüm mahalleyi toplar üniversiteyi basar :)
Sanki sen otuz yaşındasın sevgilin 18 yaşında gibi bir psikoloji içindesin, sadece bir yaş var yahu sen olsan ne yaparsan oda aynısını yapar
Valla o kişiyi sen bilecek biz adamı alıp buyutmedik sonuçta zamanla bunlar ortaya çıkar
1 yaş nedir ki? kadınlar erkekten daha dinç kalıyor zaten. 2-3 yaş bile küçük olsa kurtarır takma keyfine bak
Ya sana abla diyorsa düşün ki , 16 17 yaşında bi kiz sevgilisi 15 falan ölü, dönen muhabbetlere bak
cevabınızı anlayamadım
Muhtemelen sıkıntı çıkacaktır kral bu hikaye bilindik bi hikaye çünkü
üniversiteye geçilmez, üniversiteli olunur. sallama.
böyle bir konuda neden sallama ihtiyacı duyayım?
duymuşsun işte.
Abla sevgilim benden 3 yaş küçük ve 4 senedir beraberiz. Hiç bu kadar prenses hissettiğim bir ilişkim olmamıştı. Birbirimize tapıyoruz desem yeridir. Hiç yaşla alakası yok.
evet bende aynı şekilde onunla birlikteyken çok güzel hissediyorum ama üniversite ortamı falan diyip kafasında kurmasından tedirgin oluyorum çevremdeki insanlar fazla olumlu yorum yapmadılar maalesef
Ayy sorunun içeriğini düzgün okumamışım ben çok özür dilerim. Özgüven problemi olan bir çocuk değilse seni sıkıştırmak veya kötü hissetmek yerine destekleyici olmalı ama bu yaşlarda bu tür davranışlar sergilemek için fazla genç oluyoruz. Zamanla kopmalara sebep olabilir.
aslında kendisi özgüvenli biri ama beni baya kıskanıcağını düşünüyorum metroda bile kendi kendine kıskançlık geçiriyor. üniversiteyi hiç düşünemiyorum🤦🏼♀️
Ben 26 yaşında işinde gücünde biriyim. Haddim olmayarak bir tavsiye vereceğim, sakın kafanı bunlara takıp üniversite hayatını çöp etme. En güzel arkadaşlıklarım, en eğlenceli yıllarım üniversitede geçti. Eğer sana zarar verecekse ayrıl gitsin. Yeni insanlar tanıyacaksın daha biiiirrr sürü.
verdiğin tavsiye için çook teşekkürler eğer bi sorun yaşarsam tavsiyeni göz önünce bulunduracağım.
Ohoo neler neler olur
Sen ne istiyorsun peki kıskanmasını mı istiyorsun
hayır tabikide bana destek olmasını, güvenmesini, kafada kurmamasını istiyorum tek gayem bu
Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz onunla hangi bölümü kazandın
evet aynı şehirde yaşıyoruz. mimarlık bölümünü kazandım
E tamam sorun ne aynı şehirdeyseniz yine normal eskisi gibi görüşüp konuşmaya devam edersiniz işte
aslında sorun kendisi liseye devam edicek neredeyse 7-8 saat birbirimizden haber alamayacağız ve baya kıskanç biri okul açıldığı zamanlarda değişmesinden korkuyorum.
Gelisiye gitsin varsa ne alakası var tenefüslerde Yazar ders aralarını yazar insanlar askere gittiğinde 2 ay 3 ay konuşamıyor yani günde 7-8 saat konuşamamış çok bir şey mi
tabi doğru diyorsun. sadece çevreminde demesiyle aklıma çok takılan bir konuydu. diğer insanların da fikrini almak istedim.
Aşırı saç mı bir trva yirmisin yani hangi üniversiteyi kazandın
cümleyi pek anlayamadım
Aşırı saçma şekilde tribe girmesin diyorum hangi üniversiteyi kazandın
istinye üni
Burslu mu kazandın özel mi ücret sen mi diyeceksin yani
tam burslu kazandım
Vay biz iki kızsın yani böyle bir kızı kıskanması Bence aşırı özgüvensiz birisi olduğunu gösterir Hani Hayatımdaki kadın böyle kaliteli bir üniversitede güzel bir bölümü burslu kazansa Hani Bırak onu kısıtlamayı onu başarısını kutlamak için cesaretlendiririm bile yani bence çok saçma ve ergence davranıyor
yani kıskanma gibi bi belirtisi yok şuanda ama kendisine söylediğime pek sevindiğini söyleyemem doğrusu tebrik etti sadece
O da sen tepki verme diye yani dil ucu ile tebrik etmiş anladığım kadarıyla sayısal mezunu musun ve lisen fen lisesi çıkışlı mısın Anadolu Lisesi mi
anadolu lisesi çıkışlıyım. evet bölümüm sayısaldı.
Güzel bölüm kazanmışsın Peki sevgilinle Ne kadar süredir çıkıyorsunuz
6-7 ay civarı
Uzun temelli bir ilişki değil zaten Okulunuzda değişmiş Sen şimdi üniversiteye gittiğinde üniversitedeki arkadaş ve ortam çevrenden dolayı aranızda ufak tefek kavgalar başlayacak Muhtemelen güz döneminin sonu gelmeden Kasım Aralık gibi ilişkiniz biter boşuna tribe girmiş olursun
evet bende öyle düşünüyorum çoğu kişi aynı şeyi söylüyor. akışına bırakmak daha mantıklı gibi
Sana ilgisi nasil
baya ilgili aslında
Özel hayatınız var mi
Şimdi olay ne tam olarak anlamadım yaş mı sorun?
yok sorun yaş değil yanlış anlaşılmış. çevremdekiler ilerleyen zamanlarda aramızda sıkıntılar çıkabiliceğini söylediler hani o liseye gidiyor ben üniversiteye geçtim birtakım sıkıntılar yaşanabilir gibisinden konuştular ve bu aklıma çok takıldı siz olsanız nasıl davranır veya nasıl hissederdiniz ilişki ilerler mi gibi bi soru sordum kısacası.
Wow benim de sevgilim benden büyük ama tam üniversiteye geçeceğim dönem tanıştık o yüzden net yorum yapamayacağım. Ben aşırı kıskancım. İlerlemesi işte size kalmış. Bu tarz çok çift var ama işte kimisi yürütür kimisi ise maalesef yapamaz
umarım bir sorun çıkmaz kendisi gerçekten baya kıskanç ve kafada kurma ihtimali de çok yüksek ama bana güvendiğini düşünüyorum yani en azından öyle söylüyor.
Ya öyle de olsa uzaktan ilişki zordur be. Herkes yapamaz işte üzgünüm. Bu sizde bitiyor
yardımcı olduğun için teşekkürler umarım bir sorun çıkmaz. dediğin gibi olay tam olarak bizde bitiyor maalesef.
Dediğim gibi uzaktan ilişki zordur hatta birçok insan oran vermek de gerekirse %75 e %25 diyebilirim. 4 kişiden 3 ü başaramaz işte belki o 1 kişi olabilirsiniz size bağlı. Umarım pişman olmaz ve birbirinizi kırmazsınız
yani ben yaşadığım şehirde kazandım ama çevremdeki insanlar hiç olumlu konuşmuyor umarım bir sorun çıkmaz.
Ha aynı şehirdesiniz o zaman e güzel uzaktan ilişki değil o zaman sorun da yok miss
teşekkürler az da olsa içim rahatladı
Yürümez gibi zaten erkekler geç olgunlaşır
ailem ve arkadaşlarım da aynı şeyleri söylüyor. hayırlısı artık.
Bir sene neler kuracak kafasında ve yıpranacaksınız
bende öyle düşünüyorum bana güveni olmazsa zaten ilişkiyi bitirmek benim için en doğru karar olur.
Bir şey olmaz 3-4 arasına kadar sıkıntı yok
soruyu yanlış anlamışsınız😂 yaşını dert etmiyorum sadece siz olsanız nasıl bi tavır sergilerdiniz tarzında sormuştum
He pardon direk soruyu yukarı yazıyorlar ya o yüzden alışkanlık olmuş özür okuyayım
Yani sen seviyorsan onu sen ne yapıp ne yapmayacağını bilirsin o seviyorsa o da aynı şekilde
İkinizde bilirseniz yapacaklarımızı sıkıntı çıkmaz
yardımcı olduğun için teşekkürler umarım bir sorun çıkmaz gerçekten kendisine çok değer veriyorum.
Konusucan ipi eline vermicen ilk gunden
Bende exden bi yaş küçüktüm 😂 mis gibi geçinioduk
Bişe olmaz banada olmuştu big girlll
Buyutursun
erkeklerde oyle sorun olmaz
Arkadaşın da ünili