Sizce sevgilim haklı da ben mi abartıyorum?

2 yıldır bi birlikteliğim var. Son zamanlarda sevgilim kalbimi çok kırmaya başladı... Acaba diyorum bütün erkekler böyle mi yapar da ben mi abarıyorum? Yani sıkılabilirler... Napıyosun diyorum bana böyle sorular sorma. diyo. Bi arkadaşı vardı nereden tanıyodun aşkım?diye güzelce sordum tersledi. Hiç soru soramıycaz heralde... dedim. Ya ne varki bunlarda? Boğazına çökmüyorumya insan sevdiği birinden bu derece bıkar mı :( Hep böyle en ufak şeyleri abartıyo.Bana napıyosun yazma diyo ama ortak bi kız arkadaşımız var ona naber diye mesaj atmış.Güvenmediğimden değil atabilir ona da bir şey demem ama bana atmayıp başkalarına atması çok kötü... Üzülüyorum ben sevgilisiyim ve 2 plandayım. Hatta bugün olan bi olayı anlatıyım. Dün eski arkadaşlarıyla iftar yapmak için buluşma ayarladılar.Bende facesindeki mesajlarında gördüm.Daha sonra gitcek misin gitceksen dikkat et oruç oruç güneşin altında pek kalma dedim.O da yok alilere gtcem oturcaz dedi.Bende tamam dedm.Bana alilere gtcem dedi ama facede arkadaşlarına onlarla iftara gelceğini söylemiş.Bende anlamadım bana böyle dyosun arkdşlarına böyle dyosun dedim küfür etti daha sonrada küfür ettirdin bidaha asla affetmycem seni dedi.Asıl ben onu affetmemeliyim küfür ettiği için. O da beni düşündüğünden değilde ramazan ayında küfür etmemeye çalışıyomuş güya o yüzden.Yoksa benim kalbimi kırmış olması önemli değil ve ona göre o haklı.Bende cevap atmadım.Sizce ben mi abartıyorum? Çünkü kendini o kadar çok haklı görüyo ki...
Güncellemeler
+1 yıl
kıskanmamdan bile sıkılmıştı kendiside kıskanç ama. Dün bi karar aldm kskanmyorm dedm kıskanacağm şeyler söyledi daha sonra kskanmyo musun dedi hayır sende bunu istyodun dedm bu seferde eski halini istyorum kskandğnda beni sevdğini anlıyodum ama şimdi boşlukta gibiyim dedi. Lan daha sen bunu dün söylüyosun bugün küfür etmek ne!
Sizce sevgilim haklı da ben mi abartıyorum?