Sevgilimle 3 senedir beraberiz ikimiz birbirmize cok düsünküz ama bugün beni cok sinir etti… babaannesi vefat etti taziyedeler 2 gündür. Beni askim Diye kaydetmis kalpli bugün bana dedi ki o kalbi kaldiracam millet telefonuma bakiyor. Cok sinir oldum ne olacak sanki millet bakiyorsa ya? Sevmiyorum dedi yine koyarim sana ne oluyor bu tavrin ne dedi… aramiz bozulduda taziyede diye fazla soguk yapmak istemiyorum ama cok gicik oldum ya sevgilim kizdi abartiyorum diye
abartiyormuyum sizce?
abartiyormuyum sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Abartt benim manita beni ismimle kaydetti ailem görür utanırım diye
Normal mi böyle demesi
Evet normal salla bu kdr takma
Ama sinirime gidiyor Bende kalple kaydettim Kim baksa Umrumda degil
Benim ki ismimle kaydetti.. bu kdr abartma istersen kalbi kaldırıyor diye 3 senelik sevgilin ya
Öyle de sinir oluyorum
Abartıyon knk
Abartmışsın azıcık. Utanmış olabilir. Herkesin önünde böyle görülmesi iyi olmayabilir. Bazı aileler bu durumlara pek sıcak değil ya
Ailesi bisey demiyor, kendisi sevmiyormus öyle bakmalarini
Utanmış ya öyleyse, ve elalem ne der kafasında olabilir
Evet
ne olmuş kalp varsa milletin lafı mı önemli yoksa sevdiğin mi sevgilin saçmalamış
yanı bir kacgun sonra koymasa haklsın sen Şu an o haklı
sevgilin haklı alttan al
Neden
utanabilir alt tarafı kalbi kaldıracak neden bu kadar sinirlendin benim sevgilim de öyleydi olgun bir insan sonuçta bazen benim de utandığım oluyor yani bu tarz şeylerde
Bisey demim mi
deme deme zaten sinir yapmışsın
Of ya
Çok büyük bir olay vah vah vah
Ciddi diyodum
Abartıyorsun.
Neden
Yani sana olan sevgisini bir kalbe bağlayacaksan direkt ayrıl zaten
Hayir ama sinir oldum millet görse ne Olur
Ya sonuçta orada bir ton akrabası var yaşlısıdır osudur busudur. Şahsen benim telefonum olsa öyle bir ortamda aşkım yazısını bile siler kendi adıyla kaydederdim. Bir ton amcam görecek halam görecek uzak akrabalar görecek ne gerek var. Hem dedikodu malzemesi vermeye gerek yok hem de büyüğümdür sonuçta onun gözü önünde öyle mıç mıç gibi görünmek istemem
ama sinir oldum hep millet millet diyor Yok millet yanimdaydi yazamadim Yok millet var diye kalbi silecem
Cenazede tabiki millet diyecek ya cenaze sahibi sayılır kendisi. Her yere babası mı koşturacak tabiki babası komut verecek her yere kendisi koituravak. Allah aşkına böyle şeyleri uzatmayın abartmayın ya çocuğu durduk yere darlayıp burnundan getirme
Zaten her seye kendisi kosturuyor… Dün de taziye vardi Dün kaldirmadi ama?
Ya çocuk belki rahatsız olmuyordu görmelerinden sonra biri gördü bi garip baktı diye rahatsız oldu o ortamdan çıkana kadar taziye bitene kadar kaldırayım demiştir nolmuş
Unutur bidaha da koymaz zaten
Erkeklerin kalpli emojili kişi kaydetmesini pek samimi bulmuyorum zaten
Zaten kalpli degildi sonra bi ara koydu simdi yine sildi
E nolmuş işte o zaman daha mı çok seviyor oluyor yani boş ver yaa bulmuşsun seven çocuğu Allah aşkına onu da soğutmayın aşktan
Ozaman susim en iyisi. Uzatmim
Kesinlikle
Abartiyorsun
Niye
Bir anda kalkli şeyler çıkıyor görüyor millet cenazede sevgilisiyle mutlu sanıyor aslında öyle kayıtlı olduğunu anlamıyorlar ki
Ama sinirime gidiyor Bende kalple kaydettim Kim baksa Umrumda degil
Adamı cenazede asna fisne derdinde saniyorlar akrabaların hepsi düşman oluyordur şimdi ona
Yalan atma
Biraz adamı anla yoksa niye öyle desin 3 yaşındaki kız çocuğu gibi banane isterim isterim deyip durma da anlayış göster adama o işler bitince gene yapar adam adamın işi guci yok taziyede kız peşinde mi koşacak
Biliyorum zaten öyle bisey yapmaz ama sinir oldum hep millet millet diyor Yok millet yanimdaydi yazamadim Yok millet var diye kalbi silecem
Ondan diyorum ya haklı başka zaman olsa cenaze hariç herhangi bir zaman sildirtme kız sinirlen trip yapta cenazelerde yanlış anlaşılma oluyor ondan bırak haklı yani adam
Susim ozaman
Sana niye soylemiski sacma
Bana herseyi söyliyor
tamam da kavga ediceginiz kesin soylemesi canım kalbi koyar kaldirirdi iste
Of ya