AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
190Cevap
3 4 tane mantıklı akıcı zeka dolu cümle kursun 2014 kızları içerisinde çok çok sıyrılır süperde çekici olur
Bak şimdi Türk Erkeği için kadının pembe kimliğinin olması bile çekicidir :) amaa bide pes oynuyorsa yemede yanında yat :)
Başlarını yana yatırıp boyunlarıyla oynamaları erkeklere çekici gelirmiş. Denedim gelmiş olacak ki öpüştük :D ne güzel günlerdi...
Matematik sorularını çatır çutur çözen hatunları çok çekici buluyorum
Ben de hep özenmişimdir:))
Yapıyorum deseydim yarın anamı babamı çiçeğimi alıp kapına dayanmıştım.
Tüh kısmeti kaçırdım:))
Okulda ''bunlar ileride çok işinize yarayacak'' diyen öğretmeni dinlemeliydin. :)
aynen yaa:)) lanet olsun ama geometrim iyidi üniversite hazırlıkta ordan kurtarmaz mı?:D
Şu an için sadece arkadaşlık koparabiliyor :)
Kibar, nazik, güzel ve iyi bir fiziğe sahipse o kıza veya kadına bakılır hatta arkadaş olmak istenir :)
Elleri ve ayakları bakımsız, Erkek eli ayağı gibiyse, suratı Adriana lima da olsa farketmez.
Kadının çekiciliği zerafetten doğar.
en Güzel Ayrıntısı Gülüşüdür O Yüzündeki Gülümsemesidir. Vede parlayan Gözlerle Size Bakmasıdır.
Tabiki.
Gülüşü, anaçlığı, hafif kıskançlığı, edebi, kültürü, giydikleri, böyle sepsevimli olması. Bunlar kadar mest edemez güzelliği beni.
Konusmasi mimikleri hazir cevapligi bide iyi yemek yapa bilmesi
Mavi saç, kitap okumasi, açık görüşlü olması, mantikli olmasi bunlar benim içinde geçerli olanlar.
Mavi saç :D:D avatar gibi o ne :)
Seviyorum :)
Babaannem der bir kızı güzel yapan kaşıdır, saçıdır.
Kadınlar araba kullanırken çok dikkat ederler ama en ufak şeyde telaşa kapılırlar ve kaza yaptırmaya çok elverişlidirler
sokakta yürürken, saçlarını savurarak utangaç bir şekilde etrafına bakmayı deneyip bakamadığı zamandır..
Akıllı ve elinden her şey gelen kızlar çekici bence bide sportmen olcak.
Asker gibi kızlar hoşuma gidiyo şahsen
erkeklerin gormediklerini kadinlarin gormesi ince ruhlu olmasi mantikla hareket etmesi istedigini elde etme kabileyetin yuksek olmasi
ON numara trip atmaları biz ne kadar da kendimizi zeki sansakta 8 in yan yatmiş halinde zekaya sahip olmaları
çok konuşmaları kadınların erkekleri önce çekmesine snra itmesine neden oluyo (erkeklerde kanmasın napak yani )
başta or*spuluk yapmasın , g*tunu başını açmasın çekici olacağım diye pavyon karıları gibi dolaşıyorsunuz.
1. Olgun ve Zayıf
2. Ojesi tam
3. Saclar kızıl ve uzun
4. Esmer
boyle kadın bulursan bizede yolla
en çekici olayı bence ona yaklaşan erkeği aldırış etmemesi hemen yanaşmaması ve erkeğin tekrar onu elde etmek için uğraşması
Gülümsemesi olabilir, etrafraki kasıntılara rağmen doğal tavırları dikkat çekebilir.
İman ve ahlak. digerkeri beni baglamiyor insan bozmasi gibi harwkef edenlerke ilgilenmiyorum
Kadınlardan hoşlanmıyorum zerre sikim çekici gelmiyorsunuz hadi naş.
Sadece o yalancı tatlı gulumsemeleri ve sarhoş edici bir bakış
Sürdüğü koku. Gülüşü konuşması. Göz teması kurması. Bence önemli olan bunlar.
Bir erkek için bunlar. Aynı şey bizler içinde geçerli
@Almora23 bakışları çaktırmadan dudak ısırması ve vücut dili
çaktırmadan dudak ısıran kıza da hiç rastlamadım:)
ben çok rastladım merak etme kendini belli ediyor onlar
Aynen mesela benimle makas atan kızlar cok hosuma gidiyor ama arabadan arabaya bir türlü iletişim kuramıyoruz :)
Arabayı ustaca kullanması dedin ben bu varken nasıl size konu ile alakalı birşey yazayım :)
hahah:) ama cidden çekici:)
Baslangicta kadinlari cazip kilan dis görüntüleridir, elbette. Bu tartisilmaz, fakat daha sonra huylari ön plana cikar, insan güzel huydan bikmaz, tabiki deger buldugu sürece..
Cekici olmaya calismamak. Durusunu belli etmek yeterli.
yürüyüş, bakış, dudaklar of daha neler neler anlatmakla bitmez o kadın
Zekası ve olgunluğu sonrasında ise uğraştığı işleri.
Kadini cekici yapan sey fizigi ile alakalidir. Iyi araba kullaniyor diye cekici olacak degil ya. Jartiyer arti ufak frikik yilani deliginden cikarir.
alım, albeni, alımlılık, cazibe, hava, gelgel.. Bu tdk nın çekicilik tanımı. Sen albenili olma durumunu sadece fizik ile bağdaştırıyosan o da senin abazalığın afedersin!!!
Hoş bir bakış, tatlı bir gülüş ve güzel bir sohbet herşeyi bitirir...
Gözleri renkliyse bide konuşurken bile gamzesi çıkıyorsa araba kullanmasada olur 😐
Önce kadin dişiliğini kullanabilmeli ve bakimli temiz olmali...
Yürüyüşü, bir bayanin o bayanligini sergileyecek narin hareketleri, konusmasi vs vs vs
Dudakları, saçları ve gözleri ben ilk olarak bunlara dikkat ederim bide topuklu ayakkabılar
Kadinlari cekici yapan kendi oldugu gibi davranmasidir, yapmacik kizlardan hic hoslanmam erkeklerde benimle ayni fikirde galiba
Aynen öyle
Ney arabayı ustaca kullanan kadın mı var hani nerde çok basit kadın olması
Benim gözümde Kadını çekici kılan 2 şey vardır;
1- Kendisi olması, Başkalarına Özenmemesi
2- Gizemli Olmasıdır
sevdiği adamın sakallarını traş ederse, ben kafayı yiyom hatun traş ettiğinde beni. bide dikkatli yapıyor yavaşça tehlikeli derecede çekicilik budur.
Doğal olalım. Dağamız zaten çekici yaratılmış yani bebeğim.
bakışlar, dudaklardaki seksapellik ve vücut hatlarının belirginliği...
yemek ve temizlik yapsın yeter bu arada yemek ve temizlik yapan kızalar selammmmmmmmmmmmmmmm :)
Kadinlari seksi yapan giymis olduklari kirmizi topuklu ayakkabilaridir
nabzı atsın duvara yapıştırmayanın vilayetini... (:
Duruş bakış yürüyüş gülüş konuşması fiziğinin düzgünlüğü.
Şeytan ayrıntıda gizli :) fark edenler beğensin ve yorum atsın :)
hesabı ben ödeyeceğim diye sergiledikleri laubali ve ısrarcı tavırları.
Topuklu ayakkabı bana cok cekici geliyor nedenini bilmiyorum
Erkeklerin 1nefsini tutamazlar, onların 9nefsini zaptediyor olması bu onları ne kadar çekici olduğunun göstergesi.
Sexilik 85 55 87 vucut olcusu 165 170 arasi boy up uzun siyah sac yesil ya da mavi goz al sana cekiciligin tanimi 😆
1.55 - 1.65 arası boy, 45-50 arası kilo, çok az göbek olabilir. ten rengi, saç rengi ve göz rengi birbirine uyumlu olmalı. göğüsler portakal, kalça kavun :))) bu tipler benim için en çekici olandır. çok mu fazla detaya girdim?
Senin boyun kac merak ettm. Kisa oldugum icin acaba sn uzun olup mu kisa seviosun onu ogrenmeye calisiyorum. Bnde bu konuda takintiliyim da :) konuyla alakasiz ama :))
boyum 1.78 :)
maaşı olması güzel yemek yapabilmesi benim için çekicidir.
diğerleri iyi kötü hepsinde var
İlk önce ayaklarına dikkat ederim kibarmı diye. Özellikle ayakkabı tarzı
Daha sonra bacakları-kalçası
Sonra göğüsleri
Daha sonra yüzü
bebeyim şindi kadını çekici yapan şeyler
1- saçları
2- göğüsleri
3- kalçaları
4- beli
5- bacakları
6- ayakkabıları
150 gr mıknatıs. Erkeğin kemerine saatine anahtarlarına vb. aksesuarlarına anında çekim sağlar daha yakınında olmana olanak tanır :D
Olgunluk, zeka, hoşgörü, anlayış, ha bide kıskanması, sahip çıkması. Kıskanan kız candır ya :)
bakışları , sıra dışı hali , farklılığı , özgürlük ruhu ve gülümsemesi