İnce parmaklı kadınlar mesela benim bile dikkatimi çekiyor, pek severim. Sizce bir kadını çekici yapan şeyler nelerdir? Tabi sadece vücut olarak düşünmeyin. Örneğin güzel gülen kadın, güzel yemek yapabilen kadın önemilidir.
o kadında doğuştan gelen bir durum albenisi olan kadının her hareketi insanı etkiler başka kadın milyarlarlar verir elbisler alır gyinir kuşanır kimse bakmaz albenisi olan kadın pazardan alır herkezi kendine baktırır
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne de kendini ne şekilde taşıdığıdır. Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır.
Doğal olmalı en önemlisi yapmacık hareketlerden kaçınmalı, elleri güzel olmalı gülüşü doğal ve içten olmalı baktığında içini ısıtmalı , kendini güzel ifade edebilmeli hanfendi olmalı
öncelikle beyaz ten ve balık et😀 saçları fönleyip tepeden kuyruk yapan küçük dişli iri gözlü göğüsleri omuzlardan aşağıya dolgunlaşmaya başlamış istikrarlı bakışları olan bu kadar yeter sanırım
Hafif balik etli olmasi ve giyinisleri benim ilgimi ceker. Ozellikle mavi kot giyen cadilara bayilirim. Gulduklerinde hafif gamzeleri olsa da cok cekici olurlar :)
Hepsinden Biraz tabi ki çok güzel gülen ama yaptıgım espri karşısında aptal aptal bakan bir kadın istemem , çok güzel fiziği olan ama yemek yapmayı bilmeyen bir kadınıda azar azar koy hepsinden koy 😄
İlk olarak dış görünüş ve kendine özgü tarzı ama bunların hiçbiri o insanla konuşmaya başladığında yüzünü gulumsetecek tavrı kadar etkili değil bence 🙂
bende mutsuzluktan olecegım bı cevap veren mesaj atanım bıle yok arkadasım da yok olan da ısı dusunce mesaj atıyor senden rıca edıyorum ık ı dk cık mesaj atsan ne olurrr :( beklıyor olacagım cocuk gıbı sevınırım :(
yazıklar olsun tm mı baska bırsey demıyorum dha da uzuldum ya ıns senıde uzen cıkar karsına baska bırsey demıyorum ne yazsanda cevap vermıcem ıns dedıgım olur :(
la arkadasım ben donme degıılım gıt yav bıde mesajı sıemessem he p basıma bela lursun gıt yahu mesaj atacakmısım dırek sen at ben nıye atıyom kardesım ben top degılım
@mertkesiim sen bir kizin yuzunu ruh halini veya konusmasini veya her hangi bir yerini sevdiginde onun tadini mi sevmis olursun mantik disimi olur durusunu sevmek al sana mantikli bir cevap mantiksiz mis Sende SAÇMAsın :)
En İyi Cevaplar