Sizce güzellik nedir?
Büyük iri kahverengi gözler mi?
Uzun sarı dalgalı saçlar mı?
Minyon çıtı pıtı sevimli biri mi?
Nedir bu güzellik?
Büyük iri kahverengi gözler mi?
Uzun sarı dalgalı saçlar mı?
Minyon çıtı pıtı sevimli biri mi?
Nedir bu güzellik?
Güzellik tanımı bir ayıklama ölçütü. Öncelikle kadınları erkeklerden ayıklamaya yarıyor çünkü güzellikle ilgili tüm dertler kadınların meselesi olarak algılanıyor. Daha sonra da kadınları kendi içlerinde ayıklamaya yarıyor. Yeterince-güzel-olmayanlar ile yeterince-güzel-olmayanlar’dan-daha-güzel-olanlar diye ikiye ayrılmış durumda kadınlar. Bu durumda kimse yeterince güzel değil çünkü “daha güzel”in olduğu yerde “güzel” olmak yetmiyor.
Güzeldi. +1
bi kadında, kendiliğinden bakır renginde kıvırcık saçlar, burunda hafif çiller kemikli bi surat yeşil göz. hepsi bir araya gelince çok hoş bişe oluyo .
Evet güzel :) +1
Google'ye bir şey sorduğunuz zaman " Bunu mu demek istediniz." der.
Şimdi bu anlatımla bende diyorum ki " Kendini mi anlatmak istedin?" : ))
Alakası yok. Ben öyle söylediğim gibi biri değilim.Örnek vermek istedim :)
Evet doğru..
Gözün gördüğü gönlüne güzel gelen kalbini çıldırtandır güzellik.
Cevap
6Cevap
güzellik göreceli değildir..herkesin evet bu güzel dediği güzeldir ancak.
Farklı bir bakış açısı ama beğendim. +1
Güzellik, güzel bakan gözlerdir.
Güzel ve iyi niyetle bakmayan hiçbir insanın güzel olduğunu söyleyemem.
guzellik ic guzelliktir diyecek ama kesinlikle yalan tabi...şişko olma sarı dalgalı saçlar suoper olur
İnsanın görsel veya algısal olarak içini hoş eden kalbini yumuşatan kavram, kelime..
Güzellik; karakter güzelliğidir ahlak güzelliğidir görünüş on numara ruhun çirkinse neye yarar?
bence de.
yüz ve fizik güzelliğinin uyumlu olduğu hatunlar herzaman güzeldir kaş göz saç rengi herkesde farklı durur zaten ;)
Bence guzellik temizlik ve bakimla gelen birsey. Guzel bi kadin 1 ay boyunca kaslarini biyiklarini aldirmazsa bence cirkinlesir.
Bir bütün hepsi ama genelde simetrik insanlar güzeldir.
at
ceylan
ve adriana gibi olacak bı kız
başka gözleri tatmin etme çabası
herkesin güzel dediği güzeldir :D
evet ilk üç cümle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar