Sevgilim beni gerçekten seviyor mu?

Sevgilimle 3 aydır konuşuyorduk ve sevgili olalı 15 gün oldu bana yüz yüze beni sevdiğini söyledi. Gözlerimin içine baka baka söyledi ve beni sevdiğini düşüyodum ama bi arkadaştan eski sevgilisine de sevdiğini söyleyip terkettiğini duydum. Ama o arkadışm biraz her şeyi abartır, pek güvenemiyorum, çok yalan söylüyor ama yine de insanın aklına bir şüphe gidiyor. Eski sevgilisinden bana bahşetmişti zaten. Hani bişey saklamışlığı yok bende ona bahşetmiştim geçmişini yargılayamam bende 1 yıllık sevglimi sürekli kavga ettiğim yüzünden ayrılmak zorunda kalmıştım. O da aynı şeyleri yaşamış sevdiği halde bırakmak zorunda kalmış ama arkadaşım güvenme terkedip gider ortada kalırsın diyince ister istemez korktum. Bana benim değerli olduğumu söylüyor tabiki her erkeğin yalanıdır bu ama sıradan bi hoşlantı olsaydı 3 ay senin tanımak için beklemezdim telefondan direk söylerdim dedi..Sen benim için gerçekten çok değerlisin dedi ve o gün söylediğinde ben ilk başta olmaz demiştim ve yalvarmıştı bana çünkü kimseyle olmak istemiyordum aşktan korkuyordum ama gözlerinde mutlu olabileceğimi gördüm ve kabul ettim..Arkadaşımın dediğini yine takmazdım ama 15 gün olmasına rağmen beni öpmek istediğini söyledi bende olmaz dedim tamam dedi ama yinede aklıma takıldı acaba sadece gönül eğlendirmek içinmi benle..? Yoksa seviyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca gelecege yönelik planlar yapıyor ve beni herkesten kıskanıyor.. sürekli gelecegimizden bahsediyor ve hiç ayrılmıcagımızı söylüyor beraber yaşlanıp beraber ölcegimizi söylüyor..aşırı derecede kıskanç bir erkek baktığı zaman bile kavga çıkarıyor..kıyafetime bile karışıyor açık olmasını istemiyor.. sevgili olmadığımız zamanlarda bile kıskanıyordu beğendiğim şarkıcıdan oyuncudan bile kıskanıyor...
Sevgilim beni gerçekten seviyor mu?