Çok açık konuşacağım. Bu çocuk seni hiç sevmiyor konuşmalarından o kadar belli ki 5 yaşında olan bir çocuk bile bunu anlar. Sürpriz diyince ona resim atacağını düşündü. Senin güzel haber dediğini sürpriz olarak görmedi ve sürprizin annenin söyledikleri olduğunu anlayınca aşırı bozuldu. Seninle evlenme gibi bir niyeti de yok. Kendisini annene anlatmanı bile istemiyor. Bunu duyduğu anda korktu ve söyleyemediği için kızarsa diye lafı dolandırıldı. Evlenmek istemediği hızlandık yavaşlayalım demesinden de belli. Emin ol bunun sana söylediği çoğu şeyde yalandır. Senin kendini bundan kurtarman lazım yoksa yakında buraya pişmanlığını ve başına gelen şeyden kurtulmak için ne yapacağını sormak için geleceksin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ben şimdi ara verdim ayrıldık kısa bir süreliğine ama içimde hata yaptığıma dair bir his var doğru mu yaptım sence? Siz böyle diyince aklıma bir kurt düştü
Sen sevdiğin için hata yaptığını düşünüyorsun ama zamanla doğru yaptığını anlayacaksın. Sevince insanın gözü yanlısı göremiyor. Emin ol ki doğru bir şey yaptın
Ama rica ediyorum şu erkeklere evlilik konusunu siz açmayın gözünüzü seveyim. Sonra sıkılıyorlar sorumluluk almaktan çekinip kaçıyorlar, bu kadar belli etmeyin sevginizi , bu bir eleştiri değil, tavsiye 💞
3 günlük ömrü var bu ilişkinin öocuk salağın tekine benziyor
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kelimelerine dikkat et ben sevgilimi ezdirmem kimseye. Ayrıca üç günlük ömrü falan da yok biz bitmesin diye elimizden geleni yapıyoruz. Tamam saf olabilir ama bazı erkekler gibi şerefsiz değil ve ben sevgilimi her haliyle seviyorum