Şu an ise ihtiyacım var haksız yere çıkarıldım işten.. Yardımınıza ihtiyacım var...

ben bir iş yerinde çalışıodum.çok acayip bi adam geldi usta dedikleri. ilk gördğmde yabancı ,japon sandm.ama işinde profsynel olduğunu düşündüm .(bu arada kafede şef.) ona saygı duyuyordum gerçekten.ama kişiliğini tam çözemedm.bana sert davranıyodu.bazende senn enerjine hayranm falan diodu... o ne dese yapıodum.bi gün geldi patron sen bulaşık yıkamak istemıomusun ole mi dedi. (şef patronun yanına gtti hakkımda kötü kötü şeyler söylemiş.) patron snrli snrli geldi. işte istemiyomuşsun falan dedi.bende şaşrdim hyr dedim. bulask ykamak istemesem çeker gderm dedm (ayrca oraya bulaskçi olarak değl şef yardmcisi olark gelmiştm.) sen benle nasl böyle konuşursun hesabını keseym beni kimse tehtid edemez ..git dedi. işten çkrdi... bu arada patron egosu tavan yapmış biri... şu an ise ihtiyacım var hakkız yere çıkarıldım işten.. intikam için napabilirm? lütfen çok önemli.
Güncellemeler
+1 yıl
kac gun agladımm o serefsızler yuzunden
Şu an ise ihtiyacım var haksız yere çıkarıldım işten.. Yardımınıza ihtiyacım var...