erkekler ozellikle sizce sexilik kavrami nedir
neye gore sexi bulursunuz kadinlari
sexi bir kadinla flort sexi olmayanlami
neye gore sexi bulursunuz kadinlari
sexi bir kadinla flort sexi olmayanlami
Seksi olmak dediğimiz şey aslında karşı cinse ÜRETKEN olduğunuzun sinyallerini onun alt benliğine kadar ulaştırabilmektir.
Erkekler için seksilik kriterleri güçtür. Kadınlar içinse zeka ve üretken olmaktır.
Olayı daha iyi anlayabilmek için modern hayatın olmadığı ilkel çağlara bakmak gerekiyor. Çünkü o zamanlar komünün beslenmesini sağlamak ve yuvayı korumak için güçlü ve çevik olmak gerekiyordu ve bu erkekler kaliteli genlere sahip olan doğal seçilimde hayatta kalabilecek genlere sahiptiler.
Kadınlar ise kas gücüne sahip olmadığı için komün içinde kalarak birliğin iç düzenini sağlayabilmesi amacıyla zekaya sahip olması gerekiyordu.
... ve tabii soyun devamı için üretken olmalıydı. Peki neydi bu üretkenlik kriteri?
Çocuğu doğruracak geniş pelvise yani kalçaya ve çocuğu emzirecek yeterli süt bezine sahip olmalıydı. Yani dolgun memelere.
E tabi bir de Genetik frekansı korumak gerekiyordu. Yani bireydeki hasarlı ve zayıf genleri aktarırken bu genlere karşı gelecek daha dirençleri genleri bulması gerekiyordu. Akraba evliliklerinin tavsiye edilmemesinin nedeni de bu işte.
Peki bunu nasıl anlıyorlardı?
DNA dizilimine bağlı olarak vücudun üretmiş olduğu ter kokusundan. DNA Frekansınız karşı cinsin gen frekansından ne kadar farklı ise kokunuz karşı cinse o kadar çekici gelir. Koku hiçbir işlemden geçmeden direkt olarak beyin tarafından işlenen saf bir bilgidir.
Tabii teniniz soluk olmalıydı, Saçlarını canlı parlak olmalıydı. Bunlar bir hastalık ya da kalitesizlik belirtisiydi.
Modern toplumda kadın, topuklu ayakkabı giyerek kalcasını ön plana çıkartmaya başladı. Destekli sütyenlerle memeleri dolgun göstermeye başladı (Rönans dönemi altına daracık korseler giyilen tarlatanlı göğüsleri sıkıştıran kolalı İngiliz kıyafetlerini görmüşsünüzdür) Buna ilave olarak allıklar ve saç boyaları çıktı.
Sevişme anında artan kan basıncı nedeniyle dudaklar şişer, yüz ve dudaklar al al olur göz bebekleri büyür. Kadınlar bunu taklit etmek için o dönemlerde acı biber gibi zehir diyebileceğimiz maddeleri dudaklarına sürerken şimdilerde slikonlar var. (Ancelina coli dudakları misal)
Rujları, allıkları, eyelinerleri kullanmaya başladılar. Kozmetik sektörü ile afrodizyaklı parfümler kullanarak erkeğin, avlanma ve savaşmanın ortadan kalması ile önemini komün içindeki önemini ve eş seçim avantajlarını yitirmesi üzerine kadınlar bu hilelerle ele alarak toplumda baskın hale gelmeye başladı ve bu daha artacak.
Genel anlamda seksiliği belirleyen kriterler bunlarken bu yapaylık nedeniyle insanlar kendileri için uygun olan eşlerini bulmakta ve dahası doğru tercih yapmakta zorlanır oldu.
Sibel Can'ın, Shakira'nın seksi görünmelerinin nedeni geniş kalca ve ve dolgun meme yapısına sahip olmasıdır ama bunlardan daha önemlisi genetik uyum ya da günümüzdeki adı ile ten uyumudur.
Yani bir düğünde bir kızı beğenip onunla evlenmektense sabah sabahtan kalkmış kadını görüp beğenmek çok daha doğru bir karardır.
Buradan hanım ablalara sesleniyorum. Bir erkek sizi sabah kalktığınız halinize hayransa o adam sizi köpek gibi seviyor demektir ama yok saçınızla, makyajınızla oynuyorsa, orada farklı şeyler var da şimdi burada anlatıp konuyu dağıtmayalım.
Doğallık bu nedenle tercih edilir. Aşırı makyaj erkeğin altbenliğine "demek ki bir kusuru var ki onu örtmeye çalışıyor" sinyalini gönderir.
Öncelikle gizli kullanıcı olarak sormamam büyük bir medeni cesaret. Fakat porfil resmindeki gibi dekolte yapıp resim çekip herkezin görebileceği bir ortama atmak sexi olmak değildir. seks ingilizce cinsiyet demektir. O yüzden bir cinsiyete göre diğer cinsiyet sexidir. Yani erkeklere göre kızlar sexidir. Sexilik güzellik arttırkça doğru oranda artar. bence.
ayip bisi sormuyprumki gizli sorayim
Çoğu erkek gözünde sex'le ilgilenen bir kız imajı uyandırdın.
Birazdan kölen olayım mesajlarına hazır ol yani.
yok artik haha
İnan bana atar mesajlar :)
bir insan gerçekten böyle bir ayrım yapıyorsa büyük bir hayal kırıklığı neden mi bir erkek bir kadını sexi buluyorsa gerçekten onur kırıcı bir şey şu devirde demek ki senin bütün vücudunu süzüyor, bel hatlarını tahmin edip hissedebiliyor ya bir erkek benimle bu yüzden çıkmasın yani Allah esirgesin bu sevgi değildir bu aşk değildir ya..
ilginc bir yaklasim
yatmak istiyordur açıkçası... Ben daha henüz o kadar Batılaşmadım..
batilasmakla ilgisini cozemedim bedenim istiyor
Farkindaysan tuekiye de gercekten soyle bir durum olusmaya basladi artik herkes istedigi kisiyle rahatca yatiyor ve erkeklerin bir kismi kizliga knem vermemeye basladi. Avrupa bieligi uyeleri artik onlarda 12 yaainda bile yatan var kadin hastaliklari son derece ilerlemis insanlar artik daha temkinli biz bencenkultue bozukluu yasiyoruz 70 li 80 li yillarda bir erkek birnkadina sexi dese neler oluyor annene bir sor lutfen
eskiler eskide kaldi benim annem babami ilk kez dugunde gormus o derece yani:D
Ya benim onurum cok kirilir insallah bir erkek sexisin deyip cikma teklifi etmez cok kotu hirpalardim cok ters rarafim yani
bence vuducu acan herkes seksi olamaz sexylik degisik bir kavram yani olaya bu yatilccak kadin gozuyle bakilmamali bence. cunku erkekler zaten nefes alsin yeter der hep :):)):):):):):kisaca sexylik ozdedir ruhta ole acip sacmakla elde edilmez bakis durus karakter hisler vs. yani ucuz seylerle seksi olunmaz bence
Cevap
182Cevap
önce şu ayrımı yapmak lazım. bazı insanlar gördüklerini bazıları da perdenin arkasındakine değer verir. en seksi olduğunu düşündüğün vücut ölçülerine sahip olsa da ruhu şuh olmadıktan sonra seksi değildir benim için hatun kişi. ha evinin köşesindeki biblo ha o, farkları yok. ama bir de insanların ilk bakışta dikkatini çekmeyecek ortalama bir vücudun içindeki şuh hatunu düşün. çok fenadır. sesi, yürüyüşü ve kıvrımlarına verdiği hareket bir adım öne geçirir onu. vücut + şuh zekadan hiç bahsetmiyorum :)
Olunmaz, doğulur:
https://i.hizliresim.com/Dk5MQO.jpg
https://i.hizliresim.com/PEaqy9.jpg
hdimages.mobi/.../roselyn-sanchez-9.jpg
Seksi olmak her bayanın harcı değildir bir kere, şu varki seksilik bayanın fiziğine gore değişir yani kimini sadece yüzüne makyaj yaparsın erkekleri kudurtacak kadar güzel olur.
Kimini elbisesini kıyafetini guzellestiririsin herşey tamamlanır.
Kimi bayanın da ne makyaj nede elbise yüz mimiklerini dahi değiştiremezsin ve olmaz.
Anlatabildimmi kendini seksi olmak için önce gereken işlemi bulup daha sonra orantılı yakalamalisin.
Okey, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
güzel olmak baska seksi olmak baska.. giyiminle tavırlarınla bakışlar bile seksi olmaya yetebilir yerine göre..
en kolay yolu sectigi kıyafeti uyumlu sekilde kombin edip teshir edebilendir... sutyen olur sortun uclari dantelli olur ya da ne bilim göbegi acık ken dekoltesi etkileyici olur vb.. seksi olmak bir duruştur..
seksi olmakk güzeldir.
evet bircok yolu var
gomlegimden sudyenim gorunur cogunlukta
Bence Ülkemizde sexilik kavramı oturmamış :) "kezban sever" bir millet olduğumuz gerçeğini söylemiyorum ama herkesin içinde vardır bir damla "kezbanlık". Eli ayağı düzgün, 40 yaşını aşmamış ve kilosu da yoksa bu tarz bayana sexi deniyor gerçeği var. Her şey bir kenara profil resminde göğüs dekoltesinin dibine vurup gömleğin düğmelerini indirmen sexi bir durum :)
belki sevdicegime yaptim onu :)
devaminida getir bakim
e haliylen x D
sitenin varligindan haberi yoktur :)
e haliylen haha
mersii
Kişinin bilinç altının verdiği cinsel davranış ve yönelime göre değişir. Kimisi kalça sever kalçası iri kızları seksi bulur. Kimisi göğüs sever kimisi bacak kimisi zayıf sever kimisi dolgun. Zevk meselesi.
haha yemek gbi desene
aynen öyle seksüalite böyle oluşur. Yani senin neyi nasıl giyindiğin vücut hatlarının durumu vücut ölçülerin boy kilo endeksin kişiden kişiye değişir. ama genel ortamala bir kanıya varırsak Dik ve 90 ölçüsü civarı göğüslü yuvarlak vücut hatlı hafif toplu yani çok zayıf olmayan, uzuna yakın boylu, genellikle beyaz tenli, kalçası belirgin uzun bacaklı kız tipi türkiye de seksi sayılır.
oldukca uzun bır cevap yazmak lazım ama seksi kadınla flort yapan erkegın her zaman aklında seks vardır sexilik kavramı ıse cok genıs bır yelpazedır ama bana gore sexilik benı azdıran kıza denır baskasına gore bu tanım degısebılır vucudunu bellı eden bana sexı gelır
seksi görünüm için vücut ve kemik yapısı önemlidir ama seksiliği asıl gösteren kıyafetlerdir profil resmindeki sütyen gibi mesela
daha felsefi bir söz edeyim: eğer bir insanın görüntüsüyle ilgili herhangi bir şeyi ekleyip çıkaramıyorsan veya bu değişim gereksinimleri ne kadar azsa o kişi güzeldir, yakışıklıdır, seksidir
Seksilik algısı kişinin o anki ruhsal durumuna göre değişmekle birlikte kabul görmüş genel bir profil var. Hani bizim "çay bardağı" mız var ya onun gibi. İnce bir bel dolgun kalçalar ve göğüsler. Fiziksel özelliklerin yanında giyim kuşam , bakışlar ve mimikler seksapaliteyi artırabilir veya azaltabilir.
seksi bayanların genelde dıkkat ceken yerlerı meme ve kalçadır.. erkekler farklı farklı yerlerden hoslanırlar.. ıyıce abaza olanlar zaten kız ın sesınden bıle tahrık olur :D eli eline degse bosalır a. q :D :D dedıgım gıbı erkekten erkege degısıyor.. neyse bana gore orta ayarda dolgun goguslu ama en onemlısı seksı kalcalı zayıf degıl bıraz dolgun selülitsiz :D olsa deli tahrik olurum :)
Kimi dudağıyla çok çekici gelir kimisi yürüyüşüyle ya da tavırlarıyla.
Belli bir standartı yok bu işin
en önemlisi kadının fiziğidir. dolgun ve kıvrımlı hatlar, temiz, pürüzsüs bir ten ve son olarak da kanlı canlı dudaklar ve gözler.
senin seksiliğine puan vermemi ister misin?
ver bakalim haha
gecermi oluyo bu
haha mersi
soyle o zaman
kadınlar puanlarını duyunca ilk bunu soruyorlar:) senin sormaman tuhaf geldi. ilk önce en yüksek puanı nerden verdiğimle başlıyım istersen. kot pantolonu dolduran bölgen, kasıklar, bacaklar ve kalçanın belli olan kadarı çok seksi. sadece oraya puan veriyor olsaydım 10 üzerinden 10 alırdın ;)
belin belli olmuyor bu nedenle ordan puan vermedim. göğüslerin çok küçük, belli belirsiz, ordan kırdım, tenin pek etkileyici değil, gözler de değil, bir de keşke dudaklarını o şekilde bükmeseymişin. bir yapaylık vermiş. ordan da puan kırdım :)
baya bir kirmissin detaya inince :)
haha mersii
kismet cikarsa is
unutmam
Güzellik genel. Sexi'lik bakım yani tarz, vücut, makyaj, saç, ve bakışlarda bitiyor benim görüşüm böyle.
bu devirde bakimsiz kimse olmamali hem erkek hem bayan
seninde benden asagi kalir yanin yok canım
Erkekler arasında bir genelleme yapman imkansız. Ben 120 kilo kadıni seksi goren ve onun için eriyip biten adam tanıdım. Benim fikrimi sorarsan fizik tabiki önemli ama bence ses ve mimikleri bir kadını seksi yapar.
sexiliğin güzellikle alakası yoktur. bazen bir bakış bazen bir harekettir. ya da ses tonu duruma görededavranış biçimi. sadece fiziki güzellikle alakalı birşey değil
seksi olmak bence bir yaşam biçimidir / style işidir... / Örneğin evinde bile bakımlı olan doğal da olsa makyajını yapan giyim tarzı olan bir kadın benim için seksi dir..
Sevgiler
ESMER!
Sordugun soru cok yanlis. yurt dısında kala kala turkceyi unutmussun. soruya gelinc demek istediğini anladım. zamanla daha da kaşarlastıkca sorunun cevabını sen kendın çözeceksın.
terbiyesiz
Sensin terbiyesiz. avrupalı türk dırzo.
Sexylik fizik ve giyinmeyle ilgilidir :) seksi kız herzaman ilgi çeker ama erkekler pek ciddi düşünmezler çünkü birçok erkekte ona bakıcağından pek güvenemeyiz öyle kızlara :)
elde tutmak zordur
Ya tutulsa bile güvenemiyosun pek seksi kız sonuçta :) seksi sevgilim olmasındansa hanımhanımcık tatlı ve anlaşabildiğim biri olsun :)
hafif çıkık kalça, incecik bir bel ve orta büyüklükte göğüsler. (80-60-80 mesela)
saçlar beline kadar uzunlukta siyah saçlı ve beyaz tenli.
dudaklarıda ideal boyutta olsun yeterli.
böyle birisi varsa hemen evlenebiliriz :D
kız erkekle fok balığı gibi (recep ivediğin deyişiyle) konuşsun yeter erkek direk etkileniyor zaten fazla sexi olmasına gerek yok ortalamanın altnda olmasın yeter
hahaha dogru
erkekten erkeğe değişen bir durumdur kimine tatlı bir gülüş bile yeterli olabilir başkası vücut güzelliği bekler
seksi olmak beyinden baslar, yuruyusle biter derim
cok iddiali
resimdeki sensen, dekoltele seksi olunmadini ilk ogrenmen gerekir, gorunmeyen fit vucut her zaman bir sifir onde
:D :D :D
isimiz fuar hostesligi olunca malum istenen teshircilik ister istemez gunluk hayatimizada yansiyor
Ya cekiciligi vardir cinsel degil yuzu tertemiz guzel goz falan anlatmasi zor ama yani bir baktinmi bidaha bakarsin oyle :)
Vücut hatları ve yüz güzelliği bence.. Tabii bide mimikler var :)
evet mantikli
İşte şöyle olunur.
media-cache-ec0.pinimg.com/.../...5c599733d068.jpg
O kadar gohuslerini acmissin ama seksi degilsin malesef :)
niye deilmisim
seksi görünmek bir kadının elindedir.
giyimiyle yürüyüşüyle hatta konuşmasıyla bile seksi olabilir ;)
silahimiz cok :D
canlı renkler giy. özellikle sütyenin kırmızı vya syah dantelli olsn dekolteyide es geçme. kalçanı kapatıcak şeyler giyme bir mini etek yda dar şeyler olur. saçlarnıda kısa kessen vya uzun duz bir şkilde braksan. hafif makyaj tamam işte :)
tam tarif olmus haha
anlarız bz bu işten :)
https://translate.google.com.tr/#tr/en/cinsiyet
tavsiyedir bir bakınız
Benim o an ki şehvet durumuma göre senin seksilik derecendir :)
Eğer isteğim yoksa jenifer lopez bile sıradandır ;)
haha iyimis
Seksi lik güzellik ve ya aşk değildir. Kendi adıma değerlendireyim, karşındaki kadını cinsel olarak beğenmektir. Yüzü güzel değildir ama vücudu seni etkiler ve onu o an cinsel olarak hat safhada istersin.
Öncelikle sorun ve yazı dilin ile yaşın uyuşmuyor eğer 25-29 ise. ..
Soruna cevap verecek olursam da;
Naif ve dişi olmalı
Giyimi ve tavırları ben buradayim demeli
Ama sade giyinmeli...
neden uyusmuyo 26 yim
Daha düzgün yazmalısın
Ve de tavırlarin daha olgun ve akil olmalı...
seksilik herkese gösterilince o.. olur hatırlatayım.
Sexi olmak bir hayat bicimidir (: bir styledir , bence..
katiliyorum
Dolgun dudak önenli benim icin. Öpüşmek en cok haz aldıgım şey :) bence ilişkilerde cinsellik ön planda tutulmalı. Ama seksi kıyadetler giymesini istemem cok kıskancımdır.
sexi kadınla flört tabiki. neye göreye gelince bazen vücuut yapısı , bazende bakışlar, sexi bir fizikten çok sexi bakışlar daha sexi gelir bana örneğin
Kisiye begeniye göre seksilik degisir. Kimi sisman kizlari kimi zayiflari begenir. Kimi yaslidan kimi citirdan hoslanir. Aslinda begenilmeyen kiz yoktur baska kizlarla kendini kiyaslayip triplere giren kiz vardir. Erkekleri iyi tanimak gerek.
Sen seksi olamassin zaten bosuna ugrasma. meme acmakla seksi olunmaz. ' ay ben seksiyim ' diye gezinme ortalikta sakin , ok?
Seksi olunmaz , dogulur!
bal gibide olunur
Goreceye göre diye biliriz. tırnakları önemi saçı topuzlu, paspal haal bile cok Sexi gelebiliyor
bence gayet sexisin sen canım profi resmnden baktım ;)
tesekkur ederim canım
ben tskr ederım
Sade ve renkli elbiseler, parlak bir gülüş, sevdiğim kadın haricindekiler, ne dikkatimi çekiyor ne de zerre kadar sexi gelmiyorlar.
Zeki bir kadın her zaman seksidir. Giyim sadece abazalar için tek başına seksilik göstergesidir.
haha dimi
:))
Öncelikle o profil resmini değiştir.. Hiç seksi değil çünkü
niye deilmis
anlasilmam umarim
Konuşması seksi ise olur bu iş. Konuşması derken cinsel sohbetten bahsetmiyorum.
agzini yaya yaya konusuncami oluyo xD
Kime göre abiii? Asıl soru bu olsun her erkek farklı çünkü ama bana göre akıl kadının akıllı olanı çekicidir.
erkekler akilli kadini sevmezler
Ben erkek değil miyim :D
geneli icin dedim
genelleme yapma diye kime göre yazdım oraya hayatım :D
sexi kadınla flört güzeldir ama zordur
neye göre sorusu için birçok kriter var şimdi neresinden başlasak ki :)
her erkek idare edemez iste
haklısın, katılıyorum peki sexi erkek için aynı soru sorulmuş olsa?
gulusu guzel erkek sexidir benim icin
konuşma tarzı, ses tonu bence etkili faktörlerdendir kız için
her an verecekmiş gibi durup
vermeyen dişi sexidir.
eskilerin deyimiyi
le göster ama elletmeci kişiliktir.
haha her zaman gecerli bir kural
Yaz yaz bitmez ki bu şimdi.. Ama ilk baktığım yer ince bel ve geniş, şekilli bir kalça.. Orada herşey kopar.
haha fizikte baslar yani
örnek hadise jennifer lopez bunlar seksi olanlar ama herkese seksi diyemezsin güzel dersin ama seksi diyemezsin işte google amcadan yardım al :D
sütyeni gösterip ayna karşısında fotoğraf çektirmekle olmuyor bebeğim
bu kadarını bilsen yeter
Fit sarkmayan bir vucuut, forme lar olmasi lazm, ozellikle gogus kalca gerisi duz olsun! En kotusu gobek olmasin
değişir ben mesela gülüşe ve gözlere göre sexi bulurum bide fiziki yapısı balık etli olunca tabi ki her insan sexi bulduğunu ister
Seksilik giyim ve tavırlara bağlıdır. Bide Ses tonu olmazsa diğerleri işe yaramaz bence
aynen bazi kizlarin sesi travesri gbi
'' senin gibi olsun '' denilmesi için sordun soruyu değil mi?
bir kiskanclik bir cekememezlik sezdim
sadece bakislar.. oyle bakarsin seni melek yapar oylede bakarsinki seni goren seytan sanar
özetle seksi olmak sen olmak demek. o terimin hakkını fazlasıyla veriyorsun.
ay tesekkur ederim
Rica ederim gorsel olarak cok seksisin ama boy kilo orantisi da onemli. Boyun kac ki?
bir kere o resimdeki dekolteyle seksi olunmaz ortalık kadını olunur. Biraz gizem katmalısın olaya.
sevkimi kirma ya
o derece Şevk biraz fazla bence. Kırılması hayrına olur.
Sexi olmasi bence davranislari gizemi ve beynidir bence
geniş kalçalı dik ve belirgin bir gögüs varsa masumda bir yüz tipliyse sexsi kadındır erkek için
Adamı azdırcak bişi giyersen seksi giyinmiş olursun bu kadar basit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar