• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sexi olmak neye gore?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
erkekler ozellikle sizce sexilik kavrami nedir
neye gore sexi bulursunuz kadinlari

sexi bir kadinla flort sexi olmayanlami
Sexi olmak neye gore?
Nedir Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Glosso
    Glosso Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 53%
    +1 yıl

Seksi olmak dediğimiz şey aslında karşı cinse ÜRETKEN olduğunuzun sinyallerini onun alt benliğine kadar ulaştırabilmektir.

Erkekler için seksilik kriterleri güçtür. Kadınlar içinse zeka ve üretken olmaktır.

Olayı daha iyi anlayabilmek için modern hayatın olmadığı ilkel çağlara bakmak gerekiyor. Çünkü o zamanlar komünün beslenmesini sağlamak ve yuvayı korumak için güçlü ve çevik olmak gerekiyordu ve bu erkekler kaliteli genlere sahip olan doğal seçilimde hayatta kalabilecek genlere sahiptiler.

Kadınlar ise kas gücüne sahip olmadığı için komün içinde kalarak birliğin iç düzenini sağlayabilmesi amacıyla zekaya sahip olması gerekiyordu.
    ... ve tabii soyun devamı için üretken olmalıydı. Peki neydi bu üretkenlik kriteri?
    Çocuğu doğruracak geniş pelvise yani kalçaya ve çocuğu emzirecek yeterli süt bezine sahip olmalıydı. Yani dolgun memelere.

E tabi bir de Genetik frekansı korumak gerekiyordu. Yani bireydeki hasarlı ve zayıf genleri aktarırken bu genlere karşı gelecek daha dirençleri genleri bulması gerekiyordu. Akraba evliliklerinin tavsiye edilmemesinin nedeni de bu işte.

Peki bunu nasıl anlıyorlardı?
    DNA dizilimine bağlı olarak vücudun üretmiş olduğu ter kokusundan. DNA Frekansınız karşı cinsin gen frekansından ne kadar farklı ise kokunuz karşı cinse o kadar çekici gelir. Koku hiçbir işlemden geçmeden direkt olarak beyin tarafından işlenen saf bir bilgidir.

Tabii teniniz soluk olmalıydı, Saçlarını canlı parlak olmalıydı. Bunlar bir hastalık ya da kalitesizlik belirtisiydi.

Modern toplumda kadın, topuklu ayakkabı giyerek kalcasını ön plana çıkartmaya başladı. Destekli sütyenlerle memeleri dolgun göstermeye başladı (Rönans dönemi altına daracık korseler giyilen tarlatanlı göğüsleri sıkıştıran kolalı İngiliz kıyafetlerini görmüşsünüzdür) Buna ilave olarak allıklar ve saç boyaları çıktı.

0
    2 Yorumla
    • Glosso
      Glosso
      +1 yıl

Sevişme anında artan kan basıncı nedeniyle dudaklar şişer, yüz ve dudaklar al al olur göz bebekleri büyür. Kadınlar bunu taklit etmek için o dönemlerde acı biber gibi zehir diyebileceğimiz maddeleri dudaklarına sürerken şimdilerde slikonlar var. (Ancelina coli dudakları misal)

Rujları, allıkları, eyelinerleri kullanmaya başladılar. Kozmetik sektörü ile afrodizyaklı parfümler kullanarak erkeğin, avlanma ve savaşmanın ortadan kalması ile önemini komün içindeki önemini ve eş seçim avantajlarını yitirmesi üzerine kadınlar bu hilelerle ele alarak toplumda baskın hale gelmeye başladı ve bu daha artacak.

Yorumla
    • Glosso
      Glosso
      +1 yıl

Genel anlamda seksiliği belirleyen kriterler bunlarken bu yapaylık nedeniyle insanlar kendileri için uygun olan eşlerini bulmakta ve dahası doğru tercih yapmakta zorlanır oldu.

Sibel Can'ın, Shakira'nın seksi görünmelerinin nedeni geniş kalca ve ve dolgun meme yapısına sahip olmasıdır ama bunlardan daha önemlisi genetik uyum ya da günümüzdeki adı ile ten uyumudur.

Yani bir düğünde bir kızı beğenip onunla evlenmektense sabah sabahtan kalkmış kadını görüp beğenmek çok daha doğru bir karardır.

Buradan hanım ablalara sesleniyorum. Bir erkek sizi sabah kalktığınız halinize hayransa o adam sizi köpek gibi seviyor demektir ama yok saçınızla, makyajınızla oynuyorsa, orada farklı şeyler var da şimdi burada anlatıp konuyu dağıtmayalım.

Doğallık bu nedenle tercih edilir. Aşırı makyaj erkeğin altbenliğine "demek ki bir kusuru var ki onu örtmeye çalışıyor" sinyalini gönderir.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Öncelikle gizli kullanıcı olarak sormamam büyük bir medeni cesaret. Fakat porfil resmindeki gibi dekolte yapıp resim çekip herkezin görebileceği bir ortama atmak sexi olmak değildir. seks ingilizce cinsiyet demektir. O yüzden bir cinsiyete göre diğer cinsiyet sexidir. Yani erkeklere göre kızlar sexidir. Sexilik güzellik arttırkça doğru oranda artar. bence.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ayip bisi sormuyprumki gizli sorayim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çoğu erkek gözünde sex'le ilgilenen bir kız imajı uyandırdın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Birazdan kölen olayım mesajlarına hazır ol yani.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok artik haha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnan bana atar mesajlar :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bir insan gerçekten böyle bir ayrım yapıyorsa büyük bir hayal kırıklığı neden mi bir erkek bir kadını sexi buluyorsa gerçekten onur kırıcı bir şey şu devirde demek ki senin bütün vücudunu süzüyor, bel hatlarını tahmin edip hissedebiliyor ya bir erkek benimle bu yüzden çıkmasın yani Allah esirgesin bu sevgi değildir bu aşk değildir ya..

2
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ilginc bir yaklasim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yatmak istiyordur açıkçası... Ben daha henüz o kadar Batılaşmadım..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

batilasmakla ilgisini cozemedim bedenim istiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Farkindaysan tuekiye de gercekten soyle bir durum olusmaya basladi artik herkes istedigi kisiyle rahatca yatiyor ve erkeklerin bir kismi kizliga knem vermemeye basladi. Avrupa bieligi uyeleri artik onlarda 12 yaainda bile yatan var kadin hastaliklari son derece ilerlemis insanlar artik daha temkinli biz bencenkultue bozukluu yasiyoruz 70 li 80 li yillarda bir erkek birnkadina sexi dese neler oluyor annene bir sor lutfen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

eskiler eskide kaldi benim annem babami ilk kez dugunde gormus o derece yani:D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya benim onurum cok kirilir insallah bir erkek sexisin deyip cikma teklifi etmez cok kotu hirpalardim cok ters rarafim yani

Yorumla
  • MMERVEMM
    MMERVEMM Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

bence vuducu acan herkes seksi olamaz sexylik degisik bir kavram yani olaya bu yatilccak kadin gozuyle bakilmamali bence. cunku erkekler zaten nefes alsin yeter der hep :):)):):):):):kisaca sexylik ozdedir ruhta ole acip sacmakla elde edilmez bakis durus karakter hisler vs. yani ucuz seylerle seksi olunmaz bence

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

29

Cevap

182

Cevap

• strongfeelings
    strongfeelings Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

önce şu ayrımı yapmak lazım. bazı insanlar gördüklerini bazıları da perdenin arkasındakine değer verir. en seksi olduğunu düşündüğün vücut ölçülerine sahip olsa da ruhu şuh olmadıktan sonra seksi değildir benim için hatun kişi. ha evinin köşesindeki biblo ha o, farkları yok. ama bir de insanların ilk bakışta dikkatini çekmeyecek ortalama bir vücudun içindeki şuh hatunu düşün. çok fenadır. sesi, yürüyüşü ve kıvrımlarına verdiği hareket bir adım öne geçirir onu. vücut + şuh zekadan hiç bahsetmiyorum :)

0
    0 Yorumla
  • __Vintage__
    __Vintage__ Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı.

Olunmaz, doğulur:

https://i.hizliresim.com/Dk5MQO.jpg
    https://i.hizliresim.com/PEaqy9.jpg
    hdimages.mobi/.../roselyn-sanchez-9.jpg

1
    2 Yorumla
    • Balımmmmm
      Balımmmmm
      +1 yıl

Gerçekten iyiler paylaştıkların ama seksilik erkeğine göre değişiyor çoğu erkek türkiyedeki çoğu erkek daha doğrusu beyaz ten diyor ama paylaştıklarının hepsi esmer.

Yorumla
    • J-Batu
      J-Batu
      +1 yıl

esmer olsun böyle olsun :D:

Yorumla
  • Talhaan
    Talhaan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Seksi olmak her bayanın harcı değildir bir kere, şu varki seksilik bayanın fiziğine gore değişir yani kimini sadece yüzüne makyaj yaparsın erkekleri kudurtacak kadar güzel olur.
    Kimini elbisesini kıyafetini guzellestiririsin herşey tamamlanır.
    Kimi bayanın da ne makyaj nede elbise yüz mimiklerini dahi değiştiremezsin ve olmaz.
    Anlatabildimmi kendini seksi olmak için önce gereken işlemi bulup daha sonra orantılı yakalamalisin.
    Okey, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

0
    0 Yorumla
  • coolmad
    coolmad Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

güzel olmak baska seksi olmak baska.. giyiminle tavırlarınla bakışlar bile seksi olmaya yetebilir yerine göre..
    en kolay yolu sectigi kıyafeti uyumlu sekilde kombin edip teshir edebilendir... sutyen olur sortun uclari dantelli olur ya da ne bilim göbegi acık ken dekoltesi etkileyici olur vb.. seksi olmak bir duruştur..
    seksi olmakk güzeldir.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet bircok yolu var

Yorumla
    • coolmad
      coolmad
      +1 yıl

senin tercihlerinn?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gomlegimden sudyenim gorunur cogunlukta

Yorumla
    • coolmad
      coolmad
      +1 yıl

etkileyici..

Yorumla
  • secox
    secox Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Bence Ülkemizde sexilik kavramı oturmamış :) "kezban sever" bir millet olduğumuz gerçeğini söylemiyorum ama herkesin içinde vardır bir damla "kezbanlık". Eli ayağı düzgün, 40 yaşını aşmamış ve kilosu da yoksa bu tarz bayana sexi deniyor gerçeği var. Her şey bir kenara profil resminde göğüs dekoltesinin dibine vurup gömleğin düğmelerini indirmen sexi bir durum :)

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

belki sevdicegime yaptim onu :)

Yorumla
    • secox
      secox
      +1 yıl

Kime yaptığını bilemeyiz tabi :) profil resmine bunu koyuyorsa kim bilir... :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

devaminida getir bakim

Yorumla
    • secox
      secox
      +1 yıl

daha ne resimler vardır :) falan filan :P

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

e haliylen x D

Yorumla
    • secox
      secox
      +1 yıl

Sevdiceğin bu sitede üye mi? :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sitenin varligindan haberi yoktur :)

Yorumla
    • secox
      secox
      +1 yıl

Ha ha iyimiş :) buradaki resim fragman o zaman filmi sevdiceğine izletiyon sen:D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

e haliylen haha

Yorumla
    • secox
      secox
      +1 yıl

Bak bu resimde sexi :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

mersii

Yorumla
  • Sapientiaestpotentia
    Sapientiaestpotentia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 37%
    +1 yıl

Kişinin bilinç altının verdiği cinsel davranış ve yönelime göre değişir. Kimisi kalça sever kalçası iri kızları seksi bulur. Kimisi göğüs sever kimisi bacak kimisi zayıf sever kimisi dolgun. Zevk meselesi.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haha yemek gbi desene

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

aynen öyle seksüalite böyle oluşur. Yani senin neyi nasıl giyindiğin vücut hatlarının durumu vücut ölçülerin boy kilo endeksin kişiden kişiye değişir. ama genel ortamala bir kanıya varırsak Dik ve 90 ölçüsü civarı göğüslü yuvarlak vücut hatlı hafif toplu yani çok zayıf olmayan, uzuna yakın boylu, genellikle beyaz tenli, kalçası belirgin uzun bacaklı kız tipi türkiye de seksi sayılır.

Yorumla
  • hamcem
    hamcem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

oldukca uzun bır cevap yazmak lazım ama seksi kadınla flort yapan erkegın her zaman aklında seks vardır sexilik kavramı ıse cok genıs bır yelpazedır ama bana gore sexilik benı azdıran kıza denır baskasına gore bu tanım degısebılır vucudunu bellı eden bana sexı gelır

0
    0 Yorumla
  • Hugo_Stiglitz
    Hugo_Stiglitz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

seksi görünüm için vücut ve kemik yapısı önemlidir ama seksiliği asıl gösteren kıyafetlerdir profil resmindeki sütyen gibi mesela
    daha felsefi bir söz edeyim: eğer bir insanın görüntüsüyle ilgili herhangi bir şeyi ekleyip çıkaramıyorsan veya bu değişim gereksinimleri ne kadar azsa o kişi güzeldir, yakışıklıdır, seksidir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Seksilik algısı kişinin o anki ruhsal durumuna göre değişmekle birlikte kabul görmüş genel bir profil var. Hani bizim "çay bardağı" mız var ya onun gibi. İnce bir bel dolgun kalçalar ve göğüsler. Fiziksel özelliklerin yanında giyim kuşam , bakışlar ve mimikler seksapaliteyi artırabilir veya azaltabilir.

0
    0 Yorumla
  • mekansız07
    mekansız07 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

seksi bayanların genelde dıkkat ceken yerlerı meme ve kalçadır.. erkekler farklı farklı yerlerden hoslanırlar.. ıyıce abaza olanlar zaten kız ın sesınden bıle tahrık olur :D eli eline degse bosalır a. q :D :D dedıgım gıbı erkekten erkege degısıyor.. neyse bana gore orta ayarda dolgun goguslu ama en onemlısı seksı kalcalı zayıf degıl bıraz dolgun selülitsiz :D olsa deli tahrik olurum :)

0
    0 Yorumla
  • ByToRo
    ByToRo Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Kimi dudağıyla çok çekici gelir kimisi yürüyüşüyle ya da tavırlarıyla.
    Belli bir standartı yok bu işin

8
    1 Yorumla
    • NoKey
      NoKey
      +1 yıl

Zevk meselesi kısacası

Yorumla
  • benimyahu
    benimyahu Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 34%
    +1 yıl

en önemlisi kadının fiziğidir. dolgun ve kıvrımlı hatlar, temiz, pürüzsüs bir ten ve son olarak da kanlı canlı dudaklar ve gözler.
    senin seksiliğine puan vermemi ister misin?

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ver bakalim haha

Yorumla
    • benimyahu
      benimyahu
      +1 yıl

vücudun yeterince belli olmuyor. suratını da kapatmışsın. görünen kadarı üzerinden puan veriyorum. 10 üzerinden 7.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gecermi oluyo bu

Yorumla
    • benimyahu
      benimyahu
      +1 yıl

bu baya yüksek bir puan ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haha mersi

Yorumla
    • benimyahu
      benimyahu
      +1 yıl

ilginç :) nerden kırdın diye sormadın :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

soyle o zaman

Yorumla
    • benimyahu
      benimyahu
      +1 yıl

kadınlar puanlarını duyunca ilk bunu soruyorlar:) senin sormaman tuhaf geldi. ilk önce en yüksek puanı nerden verdiğimle başlıyım istersen. kot pantolonu dolduran bölgen, kasıklar, bacaklar ve kalçanın belli olan kadarı çok seksi. sadece oraya puan veriyor olsaydım 10 üzerinden 10 alırdın ;)
      belin belli olmuyor bu nedenle ordan puan vermedim. göğüslerin çok küçük, belli belirsiz, ordan kırdım, tenin pek etkileyici değil, gözler de değil, bir de keşke dudaklarını o şekilde bükmeseymişin. bir yapaylık vermiş. ordan da puan kırdım :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

baya bir kirmissin detaya inince :)

Yorumla
    • benimyahu
      benimyahu
      +1 yıl

e tabi. 10 üzerinden 10 almadın. ama ilk puan verdiğim yer baya bir puan kazandırdı sana. orası gerçekten çok seksi ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haha mersii

Yorumla
    • benimyahu
      benimyahu
      +1 yıl

ayrıca ankaraya gel. gelince beni ara ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kismet cikarsa is

Yorumla
    • benimyahu
      benimyahu
      +1 yıl

bunu söz olarak değerlendiriyorum. verdiğin sözü unutma ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

unutmam

Yorumla
  • Ecebegüm
    Ecebegüm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Güzellik genel. Sexi'lik bakım yani tarz, vücut, makyaj, saç, ve bakışlarda bitiyor benim görüşüm böyle.

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu devirde bakimsiz kimse olmamali hem erkek hem bayan

Yorumla
    • Ecebegüm
      Ecebegüm
      +1 yıl

Tabi sen ayrısın :) sexi bebiş işte nolcak :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

seninde benden asagi kalir yanin yok canım

Yorumla
    • Ecebegüm
      Ecebegüm
      +1 yıl

Teşekkürler cnm.

Yorumla
  • Deli_Oğlan
    Deli_Oğlan Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Erkekler arasında bir genelleme yapman imkansız. Ben 120 kilo kadıni seksi goren ve onun için eriyip biten adam tanıdım. Benim fikrimi sorarsan fizik tabiki önemli ama bence ses ve mimikleri bir kadını seksi yapar.

0
    0 Yorumla
  • kamasutraa
    kamasutraa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 51 , eic 35%
    +1 yıl

sexiliğin güzellikle alakası yoktur. bazen bir bakış bazen bir harekettir. ya da ses tonu duruma görededavranış biçimi. sadece fiziki güzellikle alakalı birşey değil

0
    0 Yorumla
  • ESMERBAKIS
    ESMERBAKIS Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 38%
    +1 yıl

seksi olmak bence bir yaşam biçimidir / style işidir... / Örneğin evinde bile bakımlı olan doğal da olsa makyajını yapan giyim tarzı olan bir kadın benim için seksi dir..

Sevgiler
    ESMER!

0
    0 Yorumla
  • Burak_yildiz
    Burak_yildiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Sordugun soru cok yanlis. yurt dısında kala kala turkceyi unutmussun. soruya gelinc demek istediğini anladım. zamanla daha da kaşarlastıkca sorunun cevabını sen kendın çözeceksın.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

terbiyesiz

Yorumla
    • Burak_yildiz
      Burak_yildiz
      +1 yıl

Sensin terbiyesiz. avrupalı türk dırzo.

Yorumla
  • omerdeyeter
    omerdeyeter Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Sexylik fizik ve giyinmeyle ilgilidir :) seksi kız herzaman ilgi çeker ama erkekler pek ciddi düşünmezler çünkü birçok erkekte ona bakıcağından pek güvenemeyiz öyle kızlara :)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

elde tutmak zordur

Yorumla
    • omerdeyeter
      omerdeyeter
      +1 yıl

Ya tutulsa bile güvenemiyosun pek seksi kız sonuçta :) seksi sevgilim olmasındansa hanımhanımcık tatlı ve anlaşabildiğim biri olsun :)

Yorumla
  • Nicomedia41
    Nicomedia41 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

hafif çıkık kalça, incecik bir bel ve orta büyüklükte göğüsler. (80-60-80 mesela)
    saçlar beline kadar uzunlukta siyah saçlı ve beyaz tenli.
    dudaklarıda ideal boyutta olsun yeterli.

böyle birisi varsa hemen evlenebiliriz :D

1
    0 Yorumla
  • aslan0201
    aslan0201 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

kız erkekle fok balığı gibi (recep ivediğin deyişiyle) konuşsun yeter erkek direk etkileniyor zaten fazla sexi olmasına gerek yok ortalamanın altnda olmasın yeter

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hahaha dogru

Yorumla
  • AALGNC
    AALGNC Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

erkekten erkeğe değişen bir durumdur kimine tatlı bir gülüş bile yeterli olabilir başkası vücut güzelliği bekler

1
    0 Yorumla
  • Anonymous90
    Anonymous90 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

seksi olmak beyinden baslar, yuruyusle biter derim

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cok iddiali

Yorumla
    • Anonymous90
      Anonymous90
      +1 yıl

resimdeki sensen, dekoltele seksi olunmadini ilk ogrenmen gerekir, gorunmeyen fit vucut her zaman bir sifir onde

Yorumla
    • olurmu-olmaz
      olurmu-olmaz
      +1 yıl

:D :D :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

isimiz fuar hostesligi olunca malum istenen teshircilik ister istemez gunluk hayatimizada yansiyor

Yorumla
  • Benjamin06
    Benjamin06 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32 , eic 46%
    +1 yıl

Ya cekiciligi vardir cinsel degil yuzu tertemiz guzel goz falan anlatmasi zor ama yani bir baktinmi bidaha bakarsin oyle :)

0
    0 Yorumla
  • Sorsana06
    Sorsana06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 31%
    +1 yıl

Vücut hatları ve yüz güzelliği bence.. Tabii bide mimikler var :)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet mantikli

Yorumla
  • Liweru
    Liweru Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

İşte şöyle olunur.

media-cache-ec0.pinimg.com/.../...5c599733d068.jpg

2
    0 Yorumla
  • piral
    piral Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

O kadar gohuslerini acmissin ama seksi degilsin malesef :)

5
    4 Yorumla
    • gently1
      gently1
      +1 yıl

Adamsın :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

niye deilmisim

Yorumla
    • piral
      piral
      +1 yıl

Onuda kendine sor bana mi soruyosun degilsin bir albenin yok acmissin gomlegi karnina kadar anca ergen abazalarin dikkatini cekebilirsin boyle ondanda supheliyim :))

Yorumla
    • emir_84
      emir_84
      +1 yıl

:)))) uzmeyin bu kadar kizi

Yorumla
  • ahuuu34
    ahuuu34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

seksi görünmek bir kadının elindedir.
    giyimiyle yürüyüşüyle hatta konuşmasıyla bile seksi olabilir ;)

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

silahimiz cok :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

canlı renkler giy. özellikle sütyenin kırmızı vya syah dantelli olsn dekolteyide es geçme. kalçanı kapatıcak şeyler giyme bir mini etek yda dar şeyler olur. saçlarnıda kısa kessen vya uzun duz bir şkilde braksan. hafif makyaj tamam işte :)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tam tarif olmus haha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

anlarız bz bu işten :)

Yorumla
  • dido01
    dido01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

https://translate.google.com.tr/#tr/en/cinsiyet

tavsiyedir bir bakınız

0
    0 Yorumla
  • ikabiras
    ikabiras Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Benim o an ki şehvet durumuma göre senin seksilik derecendir :)
    Eğer isteğim yoksa jenifer lopez bile sıradandır ;)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haha iyimis

Yorumla
    • ikabiras
      ikabiras
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Estanzem
    Estanzem Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Seksi lik güzellik ve ya aşk değildir. Kendi adıma değerlendireyim, karşındaki kadını cinsel olarak beğenmektir. Yüzü güzel değildir ama vücudu seni etkiler ve onu o an cinsel olarak hat safhada istersin.

0
    0 Yorumla
  • mösyömarul
    mösyömarul Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

Öncelikle sorun ve yazı dilin ile yaşın uyuşmuyor eğer 25-29 ise. ..
    Soruna cevap verecek olursam da;
    Naif ve dişi olmalı
    Giyimi ve tavırları ben buradayim demeli
    Ama sade giyinmeli...

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

neden uyusmuyo 26 yim

Yorumla
    • mösyömarul
      mösyömarul
      +1 yıl

Daha düzgün yazmalısın
      Ve de tavırlarin daha olgun ve akil olmalı...

Yorumla
  • Thyke-
    Thyke- Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

seksilik herkese gösterilince o.. olur hatırlatayım.

3
    0 Yorumla
  • jvonne
    jvonne Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Sexi olmak bir hayat bicimidir (: bir styledir , bence..

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

katiliyorum

Yorumla
  • torrential
    torrential Takip Et
    +1 yıl

Dolgun dudak önenli benim icin. Öpüşmek en cok haz aldıgım şey :) bence ilişkilerde cinsellik ön planda tutulmalı. Ama seksi kıyadetler giymesini istemem cok kıskancımdır.

0
    0 Yorumla
  • gokyuzu61
    gokyuzu61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

sexi kadınla flört tabiki. neye göreye gelince bazen vücuut yapısı , bazende bakışlar, sexi bir fizikten çok sexi bakışlar daha sexi gelir bana örneğin

0
    0 Yorumla
  • hulili
    hulili Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Kisiye begeniye göre seksilik degisir. Kimi sisman kizlari kimi zayiflari begenir. Kimi yaslidan kimi citirdan hoslanir. Aslinda begenilmeyen kiz yoktur baska kizlarla kendini kiyaslayip triplere giren kiz vardir. Erkekleri iyi tanimak gerek.

0
    0 Yorumla
  • OneTanem61
    OneTanem61 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Sen seksi olamassin zaten bosuna ugrasma. meme acmakla seksi olunmaz. ' ay ben seksiyim ' diye gezinme ortalikta sakin , ok?

Seksi olunmaz , dogulur!

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bal gibide olunur

Yorumla
  • seyah
    seyah Takip Et
    +1 yıl

Goreceye göre diye biliriz. tırnakları önemi saçı topuzlu, paspal haal bile cok Sexi gelebiliyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bence gayet sexisin sen canım profi resmnden baktım ;)

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tesekkur ederim canım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben tskr ederım

Yorumla
  • AsilRuh
    AsilRuh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Sade ve renkli elbiseler, parlak bir gülüş, sevdiğim kadın haricindekiler, ne dikkatimi çekiyor ne de zerre kadar sexi gelmiyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Alexturner
    Alexturner Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Zeki bir kadın her zaman seksidir. Giyim sadece abazalar için tek başına seksilik göstergesidir.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haha dimi

Yorumla
    • Alexturner
      Alexturner
      +1 yıl

:))

Yorumla
  • Kemosabe
    Kemosabe Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Öncelikle o profil resmini değiştir.. Hiç seksi değil çünkü

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

niye deilmis

Yorumla
    • Kemosabe
      Kemosabe
      +1 yıl

Yani ne diyeyim değil işte.. Sadece sütyenle çekil daha seksi olur ya da o düğmeleri ilikle mesela bu fotoyla direk yanlış anlaşılırsın..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anlasilmam umarim

Yorumla
    • Kemosabe
      Kemosabe
      +1 yıl

Yani bunu tabikide ben bilemem :D

Yorumla
  • NoKey
    NoKey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Konuşması seksi ise olur bu iş. Konuşması derken cinsel sohbetten bahsetmiyorum.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

agzini yaya yaya konusuncami oluyo xD

Yorumla
    • NoKey
      NoKey
      +1 yıl

Seksiliğe baktığın açı önemli o tarz kızları tercih edende çıkıyor.

Yorumla
  • Emreefeayaz
    Emreefeayaz Takip Et
    +1 yıl

Kime göre abiii? Asıl soru bu olsun her erkek farklı çünkü ama bana göre akıl kadının akıllı olanı çekicidir.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

erkekler akilli kadini sevmezler

Yorumla
    • Emreefeayaz
      Emreefeayaz
      +1 yıl

Ben erkek değil miyim :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

geneli icin dedim

Yorumla
    • Emreefeayaz
      Emreefeayaz
      +1 yıl

genelleme yapma diye kime göre yazdım oraya hayatım :D

Yorumla
  • sympathetic_engineer
    sympathetic_engineer Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

sexi kadınla flört güzeldir ama zordur

neye göre sorusu için birçok kriter var şimdi neresinden başlasak ki :)

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

her erkek idare edemez iste

Yorumla
    • sympathetic_engineer
      sympathetic_engineer
      +1 yıl

haklısın, katılıyorum peki sexi erkek için aynı soru sorulmuş olsa?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gulusu guzel erkek sexidir benim icin

Yorumla
    • sympathetic_engineer
      sympathetic_engineer
      +1 yıl

konuşma tarzı, ses tonu bence etkili faktörlerdendir kız için

Yorumla
  • weqex41
    weqex41 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

her an verecekmiş gibi durup
    vermeyen dişi sexidir.
    eskilerin deyimiyi
    le göster ama elletmeci kişiliktir.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haha her zaman gecerli bir kural

Yorumla
    • weqex41
      weqex41
      +1 yıl

evet ama sexi kişi budur, kafadadır yani,
      dokununca seks balonu patlar erkeğin kafasında :)

Yorumla
  • Biriyim
    Biriyim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Yaz yaz bitmez ki bu şimdi.. Ama ilk baktığım yer ince bel ve geniş, şekilli bir kalça.. Orada herşey kopar.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haha fizikte baslar yani

Yorumla
    • Biriyim
      Biriyim
      +1 yıl

Bu söylediğim olursa ki çok nadir denk geldim. Olay bitmiştir. Gerisi teferruattır :)

Yorumla
    • Biriyim
      Biriyim
      +1 yıl

Ama dediğim gibi binbir türlü varyasyonu var bu işin. Mesela geçen karanlıkta karşıdan bir kız geliyordu. Yüzü, fiziği seçilmiyordu ama çok seksi yürüyordu.. Yakınlaşınca baktım normal bir kızdı ama o an çok seksi gelmişti bana gölge görüntüsüyle.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

örnek hadise jennifer lopez bunlar seksi olanlar ama herkese seksi diyemezsin güzel dersin ama seksi diyemezsin işte google amcadan yardım al :D

0
    0 Yorumla
  • sorter
    sorter Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

sütyeni gösterip ayna karşısında fotoğraf çektirmekle olmuyor bebeğim
    bu kadarını bilsen yeter

1
    0 Yorumla
  • Bauhkm
    Bauhkm Takip Et
    +1 yıl

Fit sarkmayan bir vucuut, forme lar olmasi lazm, ozellikle gogus kalca gerisi duz olsun! En kotusu gobek olmasin

1
    0 Yorumla
  • sean3772
    sean3772 Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

değişir ben mesela gülüşe ve gözlere göre sexi bulurum bide fiziki yapısı balık etli olunca tabi ki her insan sexi bulduğunu ister

0
    0 Yorumla
  • Ulaaass23
    Ulaaass23 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Seksilik giyim ve tavırlara bağlıdır. Bide Ses tonu olmazsa diğerleri işe yaramaz bence

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen bazi kizlarin sesi travesri gbi

Yorumla
  • cansuucuk
    cansuucuk Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

'' senin gibi olsun '' denilmesi için sordun soruyu değil mi?

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bir kiskanclik bir cekememezlik sezdim

Yorumla
    • cansuucuk
      cansuucuk
      +1 yıl

bir taraflarını sergileyenleri hiç kıskanmadım :)

Yorumla
    • emir_84
      emir_84
      +1 yıl

Ben yazdim ona senin gibi diye :)))))) anladi oda

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sadece bakislar.. oyle bakarsin seni melek yapar oylede bakarsinki seni goren seytan sanar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

özetle seksi olmak sen olmak demek. o terimin hakkını fazlasıyla veriyorsun.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ay tesekkur ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Rica ederim gorsel olarak cok seksisin ama boy kilo orantisi da onemli. Boyun kac ki?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bir kere o resimdeki dekolteyle seksi olunmaz ortalık kadını olunur. Biraz gizem katmalısın olaya.

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sevkimi kirma ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

o derece Şevk biraz fazla bence. Kırılması hayrına olur.

Yorumla
    • cevo48
      cevo48
      +1 yıl

Bu ablandan öğren biliyo işi :D

Yorumla
  • Gunzero
    Gunzero Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Sexi olmasi bence davranislari gizemi ve beynidir bence

0
    0 Yorumla
  • anti-x7306
    anti-x7306 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 52
    +1 yıl

geniş kalçalı dik ve belirgin bir gögüs varsa masumda bir yüz tipliyse sexsi kadındır erkek için

0
    0 Yorumla
  • CaucassiAn
    CaucassiAn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Adamı azdırcak bişi giyersen seksi giyinmiş olursun bu kadar basit

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (151)
Devamını Gör(196)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sexi olmak neye gore?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Seksi olmak kötü bişey mi? 27 cevap verildi
Seksi mi türbanlı olmak? 36 cevap verildi
Minyon olmak seksi olmaya engel mi? 37 cevap verildi
Minyon olmak seksi olmaya engel mi? 295 cevap verildi
Sizce seksi olmak iyi bir şey mi? 30 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Japon balıkları için şelale filtre mi, pipo filtre mi daha iyi?
  • Bakımlı biri misin, en son ne bakımı yaptın?
  • Vücudunuzda bakım yapmayı en çok sevdiğiniz bölge neresidir?
  • Renkli bir karaktere mi sahipsiniz, yoksa daha olgun bir yapınız mı var?
  • Hangi ülkeyi ziyaret etmek istersin?
  • Hu huu Napiyosun, bugün saat kacta uyandin?
  • Numara verdiğinize pişman olduğunuz dönem oldu mu?
  • Siteden kiminle saatlerce sohbet edip kahvaltı yapmak istersiniz?
  • İçinizdeki baskın karakter hangisi: semt çocuğu mu, elit mi?
  • Aşkta Gözü Karamısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨