Orta okul arkadaşım ile seneler sonra konuşma? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar?

Orta okulda normal muhabbetim olan bir kız arkaşımla 3-4 yıldır konusmamıştık. Yaklaşık 2-3 aydır instagram olsun twit olsun fotolarımızı begeniyorduk ama muhabbet yoktu. Gecen gün muhabbet açtım. Nasılsın iyimisin falan. Buluşalım bir gün dedim olur buluşalım dedi. Telefonumu yazdım haberleşiriz dedim. Oda bana watsappdan direk mesaj attı. Orta okulda espiri bahabında lakap takmıştık birbirimize hala unutmadım dedi. Konu öyle kapandı. aradan 3 gün geçti hiç konusmadık ben yazdım gene naber falan konustuk bayaha gene. Şimdi ben bu kızdan hoşlanıyorum cidden. Ama hep benim yazmamı bekliyo sanki hep bir konu açma sırası benim üstüme yıkıyo nasıl beceriyosa :) Şimdi ben buluşmak için bir gün şurda buluşalım demeyi planlıyorum. İlk gittiğimde neler yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim. Kızlarla muhabbetim çok azdır. Çekingenimdir normalde. Deneyimim fazla yok. Hayatımı sadece 1 kızı sevicem diye odaklamıştım küçüklükten beri. O kızın bu kız olduguna inandım ben ama tabiki becerebilirsem :) Bana yol gösterin arkadaşlar. Çok ince düşünüyorum galiba. Biraz komik olabilir ama ilk buluşmada sandalyesini çekip buyur diyip falan bunlar gibi şeyler. Kafama acayip takmış durumdayım. Yardımlarınızı bekliyorum. Birde kızın bana karşı bişiler hissedip hissetmediğini nasıl anlayabilrim. Verdiği cevaplar olsun hareketleri olsun. Şimdiden teşekkürler...
Orta okul arkadaşım ile seneler sonra konuşma? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar?