Sevdiğini söylüyor ama ilgilenmiyor...

beni cok sevdiğini söylüyor ama ilgi göstermiyor başlarda hiçbirşey böyle değildi ama simdi :( mesela dün gece saat ondan sonra sesi kesildi uyudugunu sanmıyorumbi sürü mesj attm sinirlendim teli kapadım.. sabah mesaj atmıs aşkım demiş sadece ben hiç cevap vermedm demin mesaj attm teli kapalı.. oysa defalarca uyardım öyle birşey oldugunda acıklamasını yapmadan bana mesaj atma diye ama yine aynı değişmiyor bir türlüü.. işte calısıyo beni calıstırmıyo calıstıgı için mesaj atmıyo akşam da hep birşey cıkıyor dogru düzgün mesaj atamıyo.. cok sıkıldım hiç ilgisini göremiyorum ilgiyi de gectm sadece bana arada mesaj atsa bunu yapıyorum diye hiç mi tuvalete gitmiyor bu cocuk ya gecen gün ciddi ciddi konustum tamam bundan sonra olmayacak ddi ama hala aynı.. face hesabımızı da kapattı bana cok istek geliyo diye benm ne sucum varsa artık sürekli dürtüyolar diye bu yüzden ayrıldık ama benden vazgecemedini söyledi barıstık.. simdi ne demek oluyor bunlar sizce gercekten seviyor mu bence seviyor ama seven insan ilgi gösterir önemser umursar ama yokkk... :'((
Sevdiğini söylüyor ama ilgilenmiyor...