3 senedir konuşuyoruz. Benim onu sevdiğimi biliyor. Birliktelik de yaşadık. Beni Sevmediğini söylüyor. Ama birlikteyken çok mutlu mesajlaşırken de muhabbetimin sardığını hoşuna gittiğini söylüyor. Bu erkek ya da bir erkek sevmediğini söylüyorsa gerçekten sevmiyor mudur yoksa duygularını belli etmemek için blöf mü yapıyordur?
Sevmediğini söyleyen erkek gerçekten o kızı sevmiyor mudur?
sevip sevemediğinin anlamayız ama şöyle söyleyebiliriz onun içinde sana karşı bir duygu yoktur veya sadece arkadaşı olarak görüyor olabilir ama düşününce sana karşı bir şey hissetmeyen bir insan neden seninle birlikte yaşasın bu çok garip veya sana neden birlikte olduğunda mesajlaştığın da mutluyum desin belki de seni üzmemek için böyle şeyler söylüyor ama bence seni sevmeseydi de böyle davranmazdı çok garip bir ilişki olmuş gerçekten bence sen hayatında belirsizliklere yer verme ve ona yol ver gitsin yoksa üzülen sen olursun bana biraz senin sevgini kullanıyor gibi geldi umarım öyle değildir ama davranış biçimi öyle gösteriyor ve siz bir ilişkiye falan da başlayamıyorsunuz en iyisi sizin birbirinizden uzak durmak olcaktır.
Karşı tarafın sevdiğini bilip üzüleceğini bile bile sevmiyorum diyorsa sevmiyordur ve ona yol ver derim o kadar yaşanmışlığa rağmen bunları söyleyebiliyorsa siktiri çek kısacası sen çekil gelirse o gelsin sen yazma bakma görme istekliyse blöf yapıyorsa bile gelir yoksa zaman kaybetme