AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
Cok hizli gidiyorsunuz diyenler var asagida manyakmisiniz siz 1 ayda bir kere bulusmuslar bunun neresi hizli? Yanlis yorun yapmayin
Normal mi peki
Gizli değilsin, düşüncelerini de açıkca yazmışsın, o kişi zaten bunları okumuştur yarın değişikliği farkedersin
Yok ya bu siteden değil o.
Buraya takıldığını bilmiyormu
Bilmiyor
Ben zaten buraya sadece soru sormak için giriyorum başka yaptığım bir şey yok ki
Bence bir şekilde buraya takıldığını öğrenmesini sağla fakat senin haberin olmadığını düşünsün ve onunla ilgili duygu ve düşüncelerini bu şekilde konu açıp ona ulaştırabilirsin kanka😉👍
Siz kızlarda her şey bir anda olsun istiyorsunuz bekle bakalım ilk buluşmada benden hoşlandınmı diye sormayın ya
Haklısın şimdi o şekilde sorarak onu sıkmıs mi oldum acaba
Yok, ama sürekli bu konuda üstüne gitme bırak o atak yapsın
Tamam bişey daha sorcam mesela diyelim ki gün içinde bana mesaj atmadi hiç bende atmayip onun atmasını ya da aramasını beklersem yanlış mı yapmış olurum
İlk yapışında bişeymi oldu diye sorabilirsin cevabı hayırsa bidaha o çeksin ilk mesajı erkek olan o sonuçta
Tamam arkadaşım çok sağol iyiki varsınız:)
Rica ederim ne demek
1 ay çok az bir zaman dilimi en az 6,7 ay birlikte olman lazım tam olarak tanıyabilmek için
Buradan mı düşürdün çocuğu? Olumlu bir şeyler bunu bil demiş ya bu laftan huylandım bana pek samimi gibi gelmedi bu insan evladı
Bu siteden değil
Senin ilk adımı atman bunu sorman kötü bu bir onun cevabı samimi değil bu iki biraz sallamama moduna geç bakalım hafiften ne olacak
Tamam:(
Bunu zaman gösterecek ama çok istenseydi 1 ay beklemedi sanki
Yoğun çalışıyor hafta sonu tatili var o zaman da ben çalışıyorum. Isten 7 gibi çıkıyor farklı yakada oturuyoruz artık hayırlısı:((
Zor bayagi
valla hemen güvenme derim cok yüz de verme birak o yazsin arasin seni bakalim sen yazmayinca aramayinca o yapcakmi sonra gotu kalkar indirmesi zor olur :D
Tamam öyle yapıcam peki o da yazmazsa ne anlamaliyim
Sen kendinden ödün verme. Yeteri kadar cevap ara hayatında ona fazla soru sorma zaten hayatında olmak isterse gelir.
çok büyük umutların olmasın, zamana bırak, ben de bir erkeğim ve bu tür ilişkiler çok sağlıklı hareket etmez. hemen kapılma ve her söylenene inanma.
vur elinii masaya panpa :D hoşlandıysan söle bilelim yani de onca begenenler vardır heral yolu kapatmasın :D:D
güzelsin kız senle ciddi omqlunmaz mı eğer ciddi değilse maldır bu çok net •_•
Ahah teşekkür ederim ama şansım yok galiba:((
bu yüzle inanmam deme öyle •_•
Ciddi düşünüyo derkene vlenme teklifimi bekliyosun anlamadım ben
Tabiki evlilik kararı öyle hemen alınacak basit bir karar değil ama niyeti temiz olsun istiyorum
Kimse burdan niyeti temizleyemez, zamanla yaşayarak göreceksin. Ayrıca niyeti temiz ne demek yahuu. Sevişmek istemesin sadece gezmek istesin sevsin beni ilgi göstersin filan mı.
Yani beni tanıma amacı geçici bir heves olmasın eğlenme amaçlı olmadin
ne desek boş kuzu karda yürüyüp izini belli etmeyenlerdense...
Allah korusun of nasıl bir ise bulaştim ben
Düşünme aşamasındadır devamda diyebilir, bırakabilirde.
Her gün mesajlaşmaya devam ediyoruz ama son zamanlarda daha az atsa da yinede halimi hatrimi her gün soruyor
Hızlı gitmişsiniz diyenlere bakma benim sevgilimin aklına girdiler çok hızlı gidiyosunuz falan yavaşladık sonra dedi bana eskisi kadar ilgi göstermiyosun kavgalar falan ayrıldık.
niyeti iyi ki sana Hemen yawşamamış amacı farklı olsaydı İltifatlar ederdi hemen... işi sağlama alıyo Abimiz.. evam et bakalım
Burada çok olumsuz yorumlar geldi moralim bozuldu bişey dicem ben ona biz şimdi neyiz diye bir soru sordum o da gülücük koyup bilmem yazdı bu ne demek yahu
bak bişey söylümmü belliki çocuktan hoşlanmışın istese bu işi kullanıp istediğini bleki elde etmeye çalıırdı ama belliki çocuk ciddi füşünüyor oyüzden o da seni tartıyo ölçüyo acaba iyi bir kızmı beni seviyor mu? diye
Dimi doğru söylüyorsun sonuçta eğlenmek istese kız mi yok o zaman ben acele etmeden bekliyeyim
ciddi bir düşünce de değil bence. sende çok üzerine gitme. hatta bırak o düşsün peşine düşmüyosa zaten bir sorun var net :)
Birakicam diyorum ama bir yandan da onu kaybedecegim düşüncesi beni mahvediyor
Devamlı Buluşmak Görüşmek İster Herşeyi tele dökmez ki İşlerinden dolayı Gelemiyorsa Bunu Bizzat her Seferinde Sana Anlatmaya Çalışır :)
Avukat kendisi gün içinde mesaj atmaz söylemişti şirkette tel yasakmis akşam hatrimi sorar öyle ben bişey anlamadım ne istediğini
:))))))))))
Hiç bir erkek iliskiye ciddi baslamaz karsisindaki insan ne kadar ulasilmaz olursa o kadar ilgili olur ve ona ulasabildiginde herseyin cok guzel olucagina inanir. Sakın basit olma unutma elden edilen hersey bir gun sıkar
Bunu zamanla yanyana daha fazla vakit geçirerek anlarsın canım.
Bırak ağırdan gitsin herşey.
İkinci buluşmayı reddettiysen karşındaki kişinin 3. buluşma için cesaretini kırmış veya hevesini kırmış olabilirsin. Sen teklif edersen daha mantıklı olur.
Tamam
Peki 2. buluşmayı neden reddettin? Belki bu red süreci uzattı.
Gerçekten isim vardı
O bunu biliyor mu? Yani açıkladın mı şu yüzden kabul edemiyorum bir sonraki tarihe erteleyelim vs. diye?
Tabiki söyledim o da napalım artık başka zaman dedi
Demek oda gönüllü. Bence teklifi geciktirmeden et. Eğer onunla ciddi düşünüyorsan.
Tamam o zaman
Hakkınızda hayırlısı olsun.
1 Ay'da 1 kere buluştuysanız salla gitsin. Bir şey bekleme.
Hadi ya istemiyor mu beni o zaman niye hala mesaj atıyor soruyor beni
Güvenme, sevgilisi olabilir. 1 Ay'da 1 kere buluşulmaz. Hadi bayanları anlarım fazla buluşmazlar ama erkekler hep buluşmak ister unutma.
Ama çok yoğun çalışıyor sadede hafta sonu tatil ona o zaman da ben çalışıyorum:(
sen istersen hayatına girsin sen onun hayatına girme sonuçta normalde olmasa olmayacaktı. kafayı kullan biraz ;)
bir ayda bir kere buluşmuşsanız bir sorun var
niyetlerinizi öğrenmek için birbirinize tuzak kurabilirsiniz :)
Nasıl bir yokluktasın anlamıyorum. Acele etme üzülürsünüz !
Yokluk? ?
Yokluk derken çok aceleci davranmışsın. Yavastan al işi. İbre sana dönecek :)
Tamam çok teşekkür ederim:)
Ne demek :)
Bir ayda bu kadar ilelemisiniz masallah zamana birak hemen guvenme
Hadi ya çok mu hızlı Gitmişiz hangi açıdan böyle düşündün
Bir ayda telefon no vermek bulusmak biz beceriksiziz ya da ama bunlar olsada hemen salma kendini iste o zaman anlasilabilir niyeti sen salarsan oda bana baglanmis diye abazalasabilir ya da ilgi az olur
Haklısın ben o zaman o aramadikca aramiyorum
Oyle yap tabi yoksa seni pesinden kosturur eger disardan arkadssin plsaydi neyse derdim ama internet dogru ciktigi gibi yalancida cok
eli masanın üstündeyse ciddi masanın altındaysa ciddi değildir knka :D
Masanın Üstünde ydi elleri hep dostum:) ama nolur ciddi anlamda yorum da alabilir miyim gerçekten danisacak kimsem yok:((
knka çcuk ile yeni tanışmışsın bunu zaman ile sen anlayacksn biz anlayamayızki zaman ver biraz ona
Ikinci kez bulusmak istedi kabul edeyim o zaman
saen elektrik aldıysan çocuktan et
Evet ben açıkçası hoslandim ama tabiki bana batan yönleri de oldu mesela elinde bir çiçekle gelebilirdi ilk buluşmaya:((
blkide şnu dmek istemiştir knka çiçek dalında sen yanımda güzelsin :D
Ay inanmıyorum çiçek dalında güzeldir dedi aynen hatta çiçek satan kadın Peşimize takıldı bana dedi ki bak bu çocuk senin kıymetini bilmiyor bir çiçek almıyor:) o da dediki çiçek dalında güzel
yaa sana dedm :D sennki tam bir öküzmüş benim gibi yoksa benmiyim kız o :D
Isminiz?
gökhan yazıyorya knka :S
Ahaha değilsin çok şükür:)
oh yırttık :D
Ya çok fenasin ama yorumların için çok teşekkür ederim 😊
rica ederm :)
Sanaldan başlayan bir aylık bir ilişkinin ciddi olmasını açıkçası pek bekleyemem. En az bir yıllık bir ilişkiniz olsa (sanal anlamda değil) daha rahat anlayabilirsin.
Günahını almayayım da sana cool yapıyor. Senin en ufak yanaşmanda o sana feci yürüyecek her türlü yani ;)
Ins öyle bir düşüncesi yoktur ben düzgün ciddi bir şeyler yaşamak istiyorum
İşte bende günahını almayayım dedim. İnş. yoktur. onu bilemeyiz artık
Cok nadir iatisnalar disinda netten tanışıp sevgili olduktan sonra anladığım bisey varsa oda o ilişki bigün illaki sıcıyo
Siz daha önce netten biriyle tanıştınız mi
Evet 2 defa
Ins bir dahaki güzel sonuçlanır iyi dileklerim seninle
Netten sevgili olmak büyük hata demek istedigim bu
OF korktum şimdi
Yine bana hasret bana yine hüsran var moduna girmişsin sanırım...
Sorma aynen o moddayim ya ben mi çok abartip büyütüyorum siz olsanız ne yapardınız
Bence çok büyütmüşsün zaman sadece zaman diyorum akışına bırak
Peki bu zaman içinde ancak o sorarsa beni bende sorarım:((
Yani fazla üzerine düşmemek lazım
Kız arkadaşından ayrılsın, sıra sana da gelecektir.
Beklersen tabii...
Ne ee
1 ay da o kadar yol katetmişsiniz zaman bırak gerisi gelir zaten
1 ayda bir kere buluştuk ve telde devam ediyoruz sence ne anlama geliyor
ciddi düşünüyordur seninle ama elindende kaçırmamak istiyordur öbür türlü niyeti belli olurdu
Nasil dene biliyormusun?
Kapali ortama davet et ya da git emin olmak istiyorsan
İlerlemiyorsa devam ")
Yok artık. Bu yaşta ciddi ilişki mi arıyorsun? Yine hüsran..
Niye canım 24 yaşındayım gayet de ciddi düşünecek bir yastayim
Aynı yaştayim. Internetten buluştuklarımla asla ciddi ilişki düşünmem :) saf olmayın bu kadar. Yakında onun ne istediğini anlarsın
Genelde erkekler netten tanıştığı kıza bu gözle mi bakar
Ben aslında ona dedim normalde asla netten kimse ile görüşmzdim falan. O da dedi ki öyle düşünme mesela ben seni bir kafede görsem yanına gelip tanışabilirmiyiz diyemem net vesile oluyor bir yerde dedi bu arada daha önce nette tanışıp buluştuğu olmuş
Ee? Tecrübeli erkek işte? Bu işlerin uzmanı?
Off
Oho onu anlaman çok zor ki bazıları hiç belli etmez hoşlansa da erkeğin doğasında var bu
Bende şunu düşünüyorum beni istemese mesaj atmazdi yani irtibatı kesmek istiyorsa hiç atmaz öyle değil mi
Valla anlaman çok zor seni isteyip istememesi belli değil bak bir erkek seni istiyor diyelim. Utangaçsa hiç söyleyemez. Yaa da başka kızlar filan vardır seni elinde tutuyordur. Sevgi duygusu çok farklı ben yaşadım. Böyle bana bakarken karşımdakinin gözünün içi gülüyordu. Çok güzel bir duygu. Öyle güzel heyecanlı değilse ilerletip üzme kendini.
Peki teşekkür ederim
rica ederim. oluruna bırak ya da boşver başkasına bak
Oluruna bakicam bu arada benim daha önce hiç erkek arkadaşım olmadığı için biraz takabiliyorum
senin durumundan en iyi ben anlarım benimde ilk defa bir kız arkadaşım oldu erkekler kızlar gibi değildir. yani hoşlansalar söylemiyorlar. ben söyledim ama ilk oldu ve bitti bişeyler oldu.
Biz kızlar sanırım daha rahat ifade edebiliyoruz duyguları
evet öyle yüzlerinizden anlaşılıyor boşver gitsin ya
O bana demişti ki senin gözlerinden anladım benden hoslandin ama korkularin var dedi
ilk olunca sende bilemiyorsun tabi, bence korku filan yok ilkin zorluğu
Anlamak zor ya ;) o da kendini bilmiyordur belki tam olarak :)
Belki
resimdeki sensen ve olumlu dediyse, bence kendini agirdan satiyodur, arama bekle seni isteyen arar, sende onu istiyorsan ara
2. buluşma ayarlattır buluşmada çözmeye çalış anlarsın seviyosa 1 aya bile bırakmaz hoşlandığını söyler buluşmada gözlerini ye kilidini açsın açılır belki :D
Şöyle tatli cici bir kiz nasil netden biriyle tanisip bu hallere düşer begenemzse beğenmez be cani cehenneme
Teşekkürler aslında ben bu konuda biraz büyük konuştum sanırım netten tanismam konusunda:)
Estağfurullah ama hatani anlamn bilmen guzel kanka ALLAH gönlüne versin ;)
Amin hatami anladım evet şu an acayip derecede soğudum ondan bitircem gerçi baslamadan bitirmek de komik ya:)
Onun adina uzulsem mi senin adina sevinsem mi bilemedim =))
Tatlım bir insan ciddi düşünüyorsa belli eder ilk görüşmede elbet kaygıları olur ama bir cevabı olsaydı beğenip beğenmene konusunda kesinlik belirtirdi ciddi olduğunu düşünmüyorum açıkcası
zamanla anlarsin, ilgi artar, Senin dertlerine ortak olur anlarsın öyle
ben direk söylerim eğer böyle bir şey varsa. duygular saklanmaz benim düşüncem.
Dizlerinin üzerine çök ve çocuğa evlenme teklifi et
Mesajıma cevap verme ohh böle olur seni oynatıyo iki kişi var belki de başka bir seçeneksin
Senin gibi hoş bir bayan ile ciddi düşünseydi bence 1 ay içinde yine görüşmek ve buluşmak isterdi
Teşekkür ederim sizde çok hoş birisiniz ben vazgeçtim zaten değerimi bilenin yanındayım
Tanışalım isterseniz o zaman :)
Ahaha sanaldan bir daha tanışmak mi tövbe ağzimin payını aldım ben Sağol:)
Peki sen bilirsin :)
Adam ibretlik tespitte bulunmuş ^^
cocuk sana karsı soguk bırımı sen yaklastıkca senden kacar gıbımı
Yok çocuk ben yaklaşınca yakinlasan biri ben yakın davranmasam o da çok samimi olmuyor
aklında bı takın tı var demiii nereye varır bu işin sonu dıye acele etme eyer cıddı anlamda dusunuyosanız ıkınızde konusun bırbırınızle ilişkıniz sıcak deyıl bence
Daha yeni olduğumuz için mi böyle bilmiyorum ben hemen sevgili moduna girip civitmak istemem ama niyetini zamanla anlamaya çalışıcam
konusmalısın ama sonucta genc bı kızsın yarın bırgun hayal kırıklıgına ugrama yazık olur sana
ciddi düşünüyorsa seni önemser. heyecanlanır mesela :)
Ciddi düşünüyorsa onunla planların ne? düşünmüyorsa ne?
görünce gözlerinin için gülüyosa, heyecanlanıyosa eli ayağına dolanıyosa saçmalıyosa seviyodur, gerisi teferruat
Yüzü gülüyordu ama Rahat ti Eli ayağına dolanmadi
henüz yeni tanıdığı birine aşık olmamış olabilir, ya da sevmiyo olabilir. ben kendimden biliyorum sevdiğim kız karşıma gelince eveleyip geveliyorum aptallaşıyorum iki kelimeyi bir araya getiremiyorum :)
Ciddi dusunmuyorsa seksi düşünüyordur bu böyledir. Sana bu yönde bıseyler soyledımı hareket söz muhabbet açma durumu vs hıssederdın bunu? Dokundumu vs
Hayır cinsellik anlamında bir şey demedi hiç sadece yanında olup gözlerine uzun uzun bakmak isterdim ve sarılmak isterdim sana dedi
işin zor derim ben bağlanmazsan üzülmezsin tek kural bu
Olumlu dediyse bişeyler düşünür belkide erken diyerek açıklama yapmaz belkide çekinir utangactir
Açıkca söyle olursa olur olmazsa yeni denizlere yönelt tekneni :)
Yok ya öyle o olmadı bırak Ötekisi ile dene bunlar bana göre değil
Ozaman sana kocaman alkış valla senin gibi hanımefendi kızlar cok yok vede ne mutlu senin sevdiğin o kisiye cok şanslı ;)
Ah ah o kişi de inş kıymetimi bilir
İnşallah
bence biraz daha zaman ver birkerecik buluşmayla belli olmaz bişey
Yani sık mesaj atmazsa ve aramasa bile buluşayim mi
yani şimdi bir şey diyemeyiz çocuğun karakterini bilmiyoruz sende bilmiyorsun henüz bu işi zaman çözecektir onunla vakit harcamadan düşüncesini anlayamazsın ki. bundan sonraki buluşmanda bu konuyu aç ama buluşma sıklığı hakkında ne düşündüğünü sor
1ay olmuş olumlu olabilir hep konuşuyorsanız olmuştur zaten
Ama canım sanki bu son zamanlarda biraz azalma oldu mesaj ve arama konusunda ne yapmalıyım o aramadan bende aramicam
hmm o zmn hiç sevgili muhabbeti geçtimi aranızda
Sevgili muhabbeti çok gecmedi aramızda sadece bir kaç kez mesajda yazdı bişeyler
hmm yani aranızda tam gecenlei bilmediğim içn bişede diyemiyom
Yani mesajda şunu dedi en fazla. Gözlerimi çok beğendiğini şu an yanında olmak isterdim gözlerine bakıp sarılmak isterdim dedi
oo kardeşim olmuş bu iş fazla sıkma ama me4sela ona kek yap falan hoşuna gidecek şeyler yap
Milleteki şansa bak hiç bana böyle güzel kız denk gelmez :((( niyeti cididir bence yani ben olsam onun yerinde olsam ciddi düşünürdüm sen yinede dikkatli ol sınırını koy zamanla belli olur niyeti
biraz daha ilerle aceleci davranmıyorsa ileriye dönüktür. hızlı hareket ederse koşarak oradan ayrıl.
bilemezsin... insan oğlu çiğ süt emmiştir. ne zaman ne yapacağı belli olmaz.
bende buluşmuştum 2 sene çıktım ayrıldım netten tanışıp buluşmak heycanlı oluyoo