Gizli Üye(36-45)+1 yılCanim bak sanali o kadar yadirgama. O kisinin sokaktaki insanlar bir farki yok. Ama iste goruyoruz duyuyoruz ne adi herifler var boyle kizlari kandiran. Benim sana tavsiyem temkinli ol. Kalabalik ortamlarda bulusun bir muddet ve ona korkularindan bahset. Zaten hal hareketlerinden belli eder nasil biri oldugunu. Ama dedigim gibi bilemeyiz, bazi insanlar mukemmel oskarlik oyuncu. Umarim senin karsindaki iyi niyetli biridir. Bu afada ben de sanalda tanistim yaklasik bir sene olacak ama bizim durumumuz cok daha farkli. Kavga ettik falanbirbirimizi sildik 6-7 ay konusmadik. Simdi tekrar konusmaya basladik ve sanirim galiba bulusucaz ama farkli sehirlerdeyiz. Seninde benimde hakkimizda hayirlisi olur. Allah iyi insanlar cikarsin karsimiza ya.. Sen iyi niyetli ol, iyi bir insan oldugunu hissettir eminim o da sana karsi oyle olacaktir. Bol sanslar
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler canım peki sen ondan emin olmak için onu tanımak için neler yaptın var mı tavsiyelerin neler sormalı yim mesela
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yıl1 ayda ne olabilirki her şeyi bir anda tüketmeden önce birbirinizi tanıyın sonra niyetii anlarsın zaten ciddi düşünen biri seni hep destekler hep değer verir hep o fedakar davranır önceliği hep sen olursun verdiği değer karşısında seni bulutlarda hissettirir ve oldukça kırılgan olur en ufak kırıcı lafın onu günlerce üzebilir ona rağmen senden adımını çekmez bu böyledir yani..
00 Yorumla
+1 yılen başta doğanın kanunu unutma ,, kadın kaçar erkek kovalar..
o yüzden öyle üstüne pek düşme , telefonda mesajlarda istediği kadar tatlı sözler falan filan yazsın , çok önemi yok.. o kişinin karakterini yemek yerken , yolda yürüken , sohbet esnasında , hal ve hareketlerinden anlarsın,, ciddi düşünme işine gelirsek bu düşüneceğin en son şey olsun.. önce adamı tanı karakteri ne evlimi bekarmı , sevgilisi var mı , oturması kalkması kötü alışkanlıkları bunları anlamaya çalış.. her zaman temkinli ol ama çok fazla da kasılma.. akışına bırak olayları. çünkü 1 aylık tanıdığın insan ile ciddi düşünme derim.. çocuğun facebook adresini filan verirsen biraz araştırma yaparım..
eğer şühpeli bir durum yoksa , herşey normal akıcıysa kişilik analizi yapman gerek bunu da birlikte zaman geçirdikçe yaparsın..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimse ilişkiye ciddi olarak ben bununla uzun süreli birlikte olacağım diye başlamaz. Süreç kendi kendisine gelişir ve zaman içinde zaten ilişki alır başını gider ya da biter.
Belki de sizi korkutmak istemediği ya da ağırdan almak istediği için öyle demiştir.
Ya senden çok hoşlandım off süpersin felan deseydi daha mı mutlu olurdunuz?
Karşınızdaki insanı tanıdıkça belki de siz hoşlanmayacaksınız, bunu kim bile bilir?
Çünkü dijital kurulan ilişki kadar rahat olamayabilir insanlar gerçek hayatta.
Siz onu tanımaya çalışın ve size olan ilgisini ölçmeye çalışın.
Kimse size sorunuzun yanıtını veremez, yalnızca siz farkına varabilirsiniz.90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
+1 yıltatlım sorunun ucu o kadar açık ki yorumlayalım, hayır yoruma girsek ayın keşfine kadar gider konu , değişken çok etki var adam nedir, necidir, ne iş yapar, egitimi ne, boyu posu ne, kişiliği nasıl, o gün ne giydin, sen nasıl birisin vs.. vs.. insan psikolojisi her şart ve koşulda değişkendir,
karşımdaki insanın bir cümlesi bile o insan hakkında olumsuz şeyler düşünmeye ya da diger bir cümlesi ulan aha budur beee dedirtecek gibidir.. o yüzden fazla takma biz erkeklerin niyetleri genelde pek ciddi değildir. hele güzel kadın varsa karşında.. bununda bir çok alt sebebi vardır.. sayfalarca tartışma konusu olur.05 Yorumla
Soran+1 yılOff erkekler:) size nasıl guvenicezbiz
- +1 yıl
güvenmek için önce güvenilebilmek gerekir :)
Soran+1 yılO konuda sıkıntı yok:) şimdi senden biraz tüyo istesem verebilir misin
- +1 yıl
pm at fırsatım olunca cevap verebilirim. iş güç mesai saati birazdan da müşteriye çıkıcam ordan antreman felan :) konu kaybolmasın her türlü danışmanlık hizmeti verilir :)
Soran+1 yılTamam kolay gelsin beklicem tavsiyelerini:)
öncelikle şuna bir açıklık getirelim. yorumları okumadım amaa adım gibi eminim ki internetten tanıştığın birine nasıl numaranı verirsin, nasıl buluşursun, nasıl ona güvenirsin tarzı konuşmalar eminim ki çok geçmiştir. hiç birine aldırma. unutma ki sokakta gördüğün insanların yüzde 90 ı artık internet kullanıyor. e internet kullananların bir çoğu da sokakta geziyor :) yani iyidi de çıkacak kötüsü de. yadırganacak bir durum yok.. senin soruna gelecek olursak daha 1 ay çok erken bir süreç. heleki daha 1 kere buluşmuşsunuz. burada profosör olsa sonucu anca sallar. inş olmaz ama diyelim ki kötü niyetli biri. ilk buluşmada fazla ileri gidilmemesi gerektiğini aksi halde kız tarafından "abaza" damgası yiyeceğini hemen hemen her erkek bilir :) ikinci, üçüncü buluşmadan sonra düğüm çözülür :)
19 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bende öyle düşünüyorum bir yanim bitir diyor bir yanim bekle diyor
Soran+1 yılIkinci buluşmayı istedi ben isim var deyip reddettim şimdi tekrar benim mi söylemem lazım buluşalım diye
- +1 yıl
bence senin söylemen daha iyi olur. kendimi onun yerine koyuyorum da 2. buluşma için reddedilsem ve ciddi anlamda mazeret göremezsem karşıdaki beni istemiyo der bir daha buluşma teklifi yapmazdım. tabi bu kişiye göre değişir. kimisi ısrarla 50 kere reddedilse 51. kez teklif eder o ayrı konu. ama senin söylemen abes kaçmaz. diyeceğin şu, geçen gün müsait olamamıştım istersen şu gün telafi edebiliriz. aslında sen buluşma teklif etmiyormuş gibisin sanki onun teklifini devam ettiriyormuş gibi :)
Soran+1 yılTamamdır :) çok teşekkür ederim ya
- +1 yıl
rica ederim ne demek. yanlız ufak bir uyarı da yapmak istiyorum sana. hemen kendini kaptırma. sanırım çok iyi niyetli birisin hayal kırıklığına uğramanı istemem. umarım istediğin gibi olur ama dediğim gibi bir anda kendini fazla kaptırma :) masum bir uyarı da yapmak istedim :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim evt o konuda anlamissin iz beni herkesi hemen kendim gibi zannedip güveniyorum bu dezavantaj benim için dikkat edicem tsk ederim tavsiye ve uyarılarıniz için:)
- Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılüç saatle bunun bir dakikasında senden hoşlandığını söyleyemiyorsa hala kafasında farklı şeyler olabilir güven sorunu olabilir kendisinde ya eteğindeki taşları bir anda dökmüyor ya da kendinde tam emin değil ona baktığında heycanı konuştuğun farklı ise bu işte bir gariplik var demektir
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce ciddi anlamda bir ilişki yaşadığını ondan ayrıldıktan sonra çok kötü şeyler yaşadığını söyledi bana ama artık bitti dedi ve allaha söyle dua etmiş nolur benim kalbimi taş et kimseyi sevmesin
- +1 yıl
zamanında onu çok sevdiğini belli etmiş oldu böylece içinde bir şeyler olduğu kesin ya seni sevmeye ve kendini de sevmeye başlar ya da içindeki taşı kırar
Soran+1 yılYani zorlar mi bu ilişki beni
- +1 yıl
kısmaen zorlayabilir eski secdiği insanı unutmuş fakat kendini de bir şeye şartlanmış seninle yeni bir şeye başlaması için kafasında ki şeyleri netleştirmesi lazım raaya fazla soğukluk girmemeli çok ilgilenmediğini sezersen bilgi hala kafası net değil
Vitesi bir tık düşür. Evlenince harç borç mevzularından çok borç doğacağı için monotona bir anda indiğinzde çoktan evliliğiniz bitmiş olur. İnternetten olmaz derler ama neden olmasın? Bunun için bir süre denemen gerekiyor karşındaki insanı. Sonuçta 30 40 yıllık çınarlaşmış aileler bile aldatabiliyor insanı. Kısaca yalan söyleyeni yakalarsın ama daha iyi söyleyeni çok zor. Kavga zamanı daha net çıkar karakter özellikleri insanın. Çok ince bir sürü mesaj verdim
00 Yorumla
+1 yılGenelde hoşlanan kişi 1 ay içerisinde ilk fırsatta (ki bu ilk fırsatı yakalamak normal şartlarda bir haftayı geçmez) tekrar, tekrar buluşma talep eder, telefonunda mesajlar görürsün.
Dip not: hoşlanan ya da hoşlanmayan hiç bir erkek, duygularının sorulmasını sevmezler. Zeki bir kadın ol, sorma; anla. Hem ezik bir görüntü de sergilemezsin.00 Yorumla
+1 yılyani şimdi içkiden sonra aranızda bişey geçtimi.. geçtiyse.. adam zaten hedefine ulaşmış.. sana tekrar karşılık vermesi için canının tekrar seni istemesini bekliyodur.. ha aranızda bişey geçmediyse.. buluştuğunda seni umduğu gibi bulamamıştır.. muhatemelen elinde yedek isimler vardı sende onun umduğun gibi biri çıkmayınca.. oda başkalarına yöneldi :) biliyorum üzücü bir durum ama.. durum %90 bundan ibaret..
08 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atmaması nin sebebi belli oldu bu hafta taşınıyormus bir yandan da çalışıyor kafası çok yogunmus sıkılmış bayagi
Soran+1 yılBu arada ikimizde alkol kullanmıyoruz :) yani ben icmiyorum da o da öyleymis doğru ise tabi. ..
- +1 yıl
o zaman konuya bakış açımı değiştiriyorum :) bak hangi işi yapıyo olursa yapsın mesaj atmamanın mazereti yok olamaz yani.. sabah uyandığında demiyorum saate bakmak için telefonu çıkardığında bile yazabilir ya hiçmi molan öğle yemeğin tuvaletin.. çayın olmuyo robotmu bu Allah aşkına.. bir insan sana karşı ciddiyse.. senin için bişeyler bir çaba bir mücadele gösterir.. ne yalan söyliyim bir çok kıza bende bu yalanı söyledim.. canım sıkkın çok çalışıyorum yoğunum kafam çok dolu.. hatta nerdeyse tüm kızlara..
Soran+1 yılOff yani beni istemese niye arada mesaj atıyor o zaman tamamen çıkarsın beni hayatından bende yoluma bakayım ben ona demiştim ki olumsuz da olabilir lütfen bana her zaman net ol dedim o da emin olabilirsin her zaman net olurum dedi ne yapayım ben şimdi çok üzülüyorum
- +1 yıl
haaa bak bu adam ikilemdeyse.. birini tavlamaya çalışıyodur ya da barışmaya çalışıyodur ya da mutlaka bişey vardır.. yani sen kesin onun için ikinci plandasın.. çünkü anlattıklarına bakılırsa.. şahıs sana arada mesaj atıyo yani kapıyı aralık bırakıyo.. o.. 1nci plandaki her kimse.. seni 2nci planda tutuyo.. 1ci planındaki şahıstan olumsuz haber gelmesi durumunda tamamen sana yönelcektir.. bunları çözmek için medyum olmaya gerek yok.. hemcinslerimin ciğerini bilirim.. :)
Soran+1 yılBen ikinci kadın olmayı hak etmiyorum hemde hiç. bu erkekler nasil bu kadar vicdansiz olabiliyorlar insanların duygularıyla oynamak bu kadar basit olmamalı kimseye guvenemicek miyiz artık ya:((
- +1 yıl
ya dur be bunlar sadece benim teorilerimdi üzülme hemen :) ama gerçekten.. sana karşı umursamaz olduğunu hissediyosan.. bu yakınlarda bir kadınla yatmıştır.. ve canı hiç kimseyi istemiyodur.. ısrarla onu arayanlarada.. işilerim çok ve yorgunum kafam çok dolu canım çok sıkkın gibi şeyler söylerler.. kendimden biliyorum :)
Soran+1 yılPeki ne yapayım halini hatrini sormaya devam mı edeyim yoksa bende mi yazmayayim
+1 yılBana öyle geliyor ki o çocuğun internette tanıştığı milyonlarca kız arkadaşı var. Sen onun sakın üstüne titreme o mesaj atmadan sakın atma. Onu meraklandıracak şeyler yap. mesela whatsappta sürekli online kal, dışarı çık chek-inler yap. o zaman senin üstüne gelirse yavaştan bir hoşlantı vardır. ama yok umrunda değilse durum biraz vahim. Ve bu hayatta kolay kızlar her zaman yatak için düşünülür bunu unutma dikkat et :)
09 Yorumla
Soran+1 yılAnladım Sağol hakan peki onu kıskandırsam mi acaba
- +1 yıl
Kıskandırmak gibi ucuz numaralara girme sen küçük düşersin. aklına şüphe düşürecek hareketlerde davran. hani sonradan toparlayabilceğin gibi. mesela kalkıp sana sorarsa kimle konuşuyosun bu kadar saat whatsappta diye bu iyi bişey ayşeyle dersin kapatırsın konuyu
Soran+1 yılTamam başka var mı kıskandırma numarasi filan
- +1 yıl
iplemiyomuş gibi yap yeter
Soran+1 yılPeki ama yıpratiyo insanı ya off
- +1 yıl
bir süre sonra kıskanılınca güzel olcak inan bana :)
Soran+1 yılHakan mesaj atmadim uzun süre bugün az önce o mesaj atmış sesin soluğun çıkmıyor merak ettim seni demiş ne yapsam cevap yazmadım daha
- +1 yıl
bak ben dedim sana :) işlerim vardı falan filan de
Soran+1 yılBu arada mesaj atmaması nin sebebi belli oldu hakan. Evini tasiyormus bu hafta bir yandan da çalışıyor kafası çok yogunmus sıkılmış bayagi
Belki de kendini ağırdan alan birisidir çok da zorlama derim ben. Senden faydalanmaya çalışmıyor ve aynı zamanda da açık açık senden hoşlandığını söylemiyorsa en azından şundan eminiz senden hoşlanıyor ama bunu söyleyemiyor kişiliksel sebepleri vardır. Ama en azından seni kandırmadığından eminiz. Çok sıkma kendini de onuda kafanada takma akışına bırak anlık olaylarınızda mutluysanız devamı her türlü gelir...
04 Yorumla
Soran+1 yılKendisi avukat gün içinde mesaj atmaz söylemişti şirkette tel yasakmis akşam hatrimi sorar öyle ben bişey anlamadım ama ne istediğini
Soran+1 yılTamam o zaman o mesaj atmayı da keserse aramaz sa ne yapmalıyım
+1 yılCiddi adam niyeyini acik acik söyler lafi dolandirmaz. Benimde erkek arkadasim bana netten ulasmisti ilk. Ayni ilçede calisiyoduk görmüş beğenmiş faceden mesaj atti ama hoc laf dolandirmadi bana. Direk acik acik derdi neyse onu söyledi yani.
11 Yorumla
Soran+1 yılBana olumlu olduğunu söyleyip çok tatlı birisin senden çok iyi bir eş olur dedi başka da bişey demedi He birde bir daha bulusabilir miyiz dedi
belli olmaz adamın aklını bilemeyiz, netten tanışmışsınız bir kere buluşmuşsunuz alt tarafı... niyeti ciddiden kastın beraber bir gelecek kurmaksa zamanla belli olur ancak.. tabi ayrılır mısınız aldatma terketme olur mu seni kullanmaya çalışır mı herşey zamanla..
00 Yorumla
+1 yılSen bu konularda aceleci olma. Zaten birinin senden hoşlandığını nasıl anlayabilirim diyorsan, tam anlamıyla hoşlanmıyor demektir. Ya da biraz daha zaman geçirip tanımak isteyecektir. Bir kere buluştuğun birisi hemen evlilik kararı alacak diye bir şey de yoktur. Biri senden hoşlanıyorsa bunu kesinlikle hissedersin. Sabah günaydın der nasılsın der gülücük atar. akşam günün nasıldı der yani seni ilgi bombardımanına tutar kendini şımarık hissedersin. Anladın mı
04 Yorumla
Soran+1 yılIlk başlarda daha sık atıyordu bu tarz mesajları artık azalma oldu mesajda ne anlamaliyim
- +1 yıl
Sandığın kadar seninle ilgilenmiyor demektir. Üzgünüm ama gereksiz ego tatmini sözlerle umutlarını şişirmek istemem. Bu erkek milleti ama dengesiz bak, seni bir erkekle bir gün sohbet ediyor görse okulda bahçede çay içiyor felan, o zaman içindeki kıskançlık damarları şişip sana tekrar ilgilisi yöneltebilir:) böyle de salak bir millet işte. Gerçi kızlar da çok farklı değil ya. neyse:)
Soran+1 yılKıskandırsam mi o zaman
- +1 yıl
kıskandırmakla sana gelecekse gerçek anlamda seni sevdiği için gelmez. Bu yanlış bir yaklaşım olur. Ve sonra seni elde ettikten sonra senden çabuk sıkılır. Özet, seni cepte görmesin, yani buluşmadan sonra nasıl buldun diye sorulmaz anladın mı:)
+1 yılSeninle ciddiyse biraz peşinden koşsun bakalım görelim neler olur dengeyi iyi koruman lazım. Önemli olan sana olan bağlılığı nasıl bunu takip et sürekli onun aramasını bekleme sende arada ara gelişmelerden haber et :))
013 Yorumla
Soran+1 yılTamam ben en son arAmistim onu sindi onun aramasını beklicem
- +1 yıl
Olurda ararsa hemen bakma tlf gerekirse kapasın bir daha arasn bakalım ne kadar çaldırıyor tlf :))
Soran+1 yılKonuştuk aramamasinin sebebi belli oldu bu hafta taşınıyormus bir yandan da çalışıyor kafası çok yogunmus sıkılmış bayagi
- +1 yıl
Bu bir bahane degıl ki tatlım.. Bence biraz uzak kal bakalım taşındıktan sonra ne yapacak.
Soran+1 yılTamam haklısın
- +1 yıl
Sen bununla olmak istiyormusun
Soran+1 yılEvet istiyorum
- +1 yıl
Sen bunu çok belli edersen ona işin zor
Soran+1 yılBiraz belli ettim gibi ama çok da abartmadim ne yapmalıyım peki
- +1 yıl
Bu çoçukta ne buldun da bu kadar etkilendin? Yaşın kaç bu arada
Soran+1 yıl24 yaşındayım aslında biliyor musun çok abartılacsk biri değil ama onda beni çeken bişeyler var
- +1 yıl
Anlıyorum seni tehlikeli bir durum
Soran+1 yılSiz benim yerimde olsaydınız o kişiyi begenip tanımak isteseydiniz nasıl bir yol izlersiniz? ?
öncelikle işi mesleği yaşam tarzı vs onları didikle yalan dolan var mı bunlardan emin ol tc no felan almaya calıs... sonrasında seni ciddi yerlere götürüp senle ciddi konular konusyorsa , senin ne yaptığını nerde olduğunu merak ediyorsa ilgilidir. aradığında hemen acıyorsa mesajlarına cevap veriyorsa, telefonu kapalı ya da mesgul değilse doğru kişi olabilir...
öncelik güven sonrası sana kalmış00 YorumlaYq ne ciddisi daha yeni ve guvenilir olmayan kaynaktan tanismissiniz hic dusunup durmayin boyle seyleri bir ayda insan ciddimi olur sonra aldanirsin bak adam istedigini alir sonra arkasini doner gider;)
05 Yorumla
Soran+1 yılIstedigini alması öyle kolay değil o şekilde bir yaklaşımı olursa direk bırakırım
Soran+1 yılO zaman ne yapayım o aramaz sa bende aramicam diyorum ama bu sefer de araya soğukluk girmez mi
Soran+1 yılTamam haklısın çok teşekkür ederim yorumların için
+1 yılVer almazsa bir düşün çünkü ya ciddidir almaz ya ilkinden korkar almaz ya da kurttur alır almadı diyelim bir daha ver yine almazsa ya salaktır ya da ciddi diyelim yine almadı bir daha ver bu sefer almazsa ciddidir ve o* damgası yersin bırakır alırsa da geçmiş olsun şansını denemiş olursun :-D
#kisiliksizmodlarlasavas00 YorumlaDeneme yanılma yöntemi uygulanabilir aslında. Misal o buluşmak istedi sen gittin. Bir başka zamanda sen buluşmak istedin, işte onun burdaki tavrı çok önemli. Oyalıyorsa işim var bu aralar olmaz diyorsa durum pek iç açıcı değil. Yok sen istediğin vakit geldiyse ondada sana karşı birşeyler vardır. Hemen çokta yakınlaşma. Şöyle biraz zaman geçsin huyunu suyunu öğren, sana karşı konuşma şekli ve tavırları çok önemli burda...
01 Yorumla
Soran+1 yılIkinci buluşmayı yine o istedi bende işim var dedim reddettim şimdi benim mi buluşma ayarlamam lazım?
Belki ona ilgi göstermedini falan düsünüyodur , kesin onun hayal ettigi gibi biri olmadigin icindir soguk davranmasi , yataga atamadi ya , yanlis anlama bu dedigimi , güzelsin ne kosuyosun pedinden :))
00 Yorumla
+1 yılCool davranmış ve strateji yapmış! / Genelde erkekler çok beğendikleri kızları elinde tutabilmek için kendine özgü stratejiler geliştirir seninki de o hesap / detayı var...
Sevgiler
ESMER!01 Yorumla
Soran+1 yılVay bu şekilde beni elde tutmak istiyorsa başarıyor cidden avukat işte adam strateji biliyor:)
Kendisi ile sürekli muhabbet içerisinde olacaksın ve sık sık karşılıklı otururak bunu anlayabilirsin. Kendisi ile vakit geçirmeden bunu öğrenmen imkansız malesef.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet katılıyorum yan yana gelmeden anlayamam burada bazı arkadaşlar kendini agirdan al görüşmeye gitme diyorlar ama gorusmeden nasıl tanicam ki
- +1 yıl
Yaa bence öncelikle sizin ne istediğiniz önemli. Şöyleki etrafınızda daha önceden tanıdığınız veya güvendiğiniz bir değilse zaten net ortamından bir arkadaş bulacaksınız. O zaman bu kişiyi elemenin bir anlamı veya güvenmemenin bir anlamı yok. Ama eğer diyorsanız ben arkadaşlarım veya çevremde ki erkeklerden biri ile birlikte olabilirim macera aramak istemiyorum, o zaman bu kişiyi direk eleyin ve hayatınıza bakın.
Yok ama çevremde bu şekilde bana güven veren biri yok deyip, bu kişiyle yaptığınız paylaşımlarda da sizde biraz güven oluştu ise, bu kişiye şans vermenizi tavsiye ederim. Şimdiye kadar yaptığınız muhabbetleri bilmediğimden dolayı kesin birşey diyemiyorum ama düşüncelerime değer verebileceksiniz özelden bana ilişkinizin detayları hakkında daha detaylı bilgi verebilirseni elimden gepldiğimce sizi yönlendirmeye aklınızda ki soru işaretlerini gidermeye çalışırım.
Soran+1 yılNeden? ?
Eğer niyeti ciddi ise en önemlisi senden faydalanmak istemiyor olmasıdır ama evlenmeden önce farklı şeyler istiyor sa durum sakat seninle eğlenmek istiyordur
bide niyeti ciddi olan bir erkek sürekli yuva kurmaktan evden çocuktan bahseder04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi şeyler düşünmek için daha zaman var birbirimizi tanicaz daha demişti
Soran+1 yılTamam arkadaşım çok sağol
Çaktırmadan cinsel konulara girip yarida kes aa pardon Özür dilerim yanlış bunlar falan deyip. Ardindan bak bakalım hangi siklikta cinsellik geliyor gundeme eger gelmiyorsa devam et
06 Yorumla
Soran+1 yılAa bak bu farklı bir teknik ama sonra beni yanlış anlamasin
Soran+1 yılTamamdır :)
Soran+1 yılPeki mesela örnek verir misin ne sorayım o konuyla ilgili
Soran+1 yılMesajda soruyorum şimdi
bence ortak bir yerde tekrar konuşun seninde hoşuna gidiyorsa açıkça sor herşeyi. niyetin nedir konuşma maksadımız nedir!
yoksa zan kaybı olur sizin için ya da güven oturmaz kendiliğinden mum gibi söner başlamadan...02 Yorumla
Soran+1 yılAçıkça konusursam sorarsam ciddi misin diye üzerinde baskı hissedip sikilmaz mi
Canım , yanlış anlama ama bende aynısını yaşadım. ne sevgiliydik ne arkadaş adını koymadı bir türlü. Saçma sapan bir ilişkiye dönünce bende bıraktım. Açık açık konuşacaksın sevgili miyiz değil miyiz diye
01 Yorumla
Soran+1 yılOna sordum ben biz neyiz dedim güldü bilmem dedi
Senin sorman iyi olmamış. Bence iki ihtimal var. Ciddi bir düşünce içinde olsa daha ilgili alakalı olurdu. Diğeri ise adam çapkın ve sen nasıl olsa elindesin seni bekletiyor ve bence görüştüğü başka biri var. Sen de yedek oyuncu olabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bundan sonra nasıl bir tavır takinmaliyim
Gercekten cevap istiyorsan
https://d.sansursuzhaber.com/gallery/335330_s.jpg
Zamanla yüzünü gösterir ama onu da senin anlaman lazim...010 Yorumla
Soran+1 yılAhahah ıyimis bu:)
- +1 yıl
Şu anda merak edip profil resmine baktim da
Umarim harcamazlar seni güzel bir bayansın :)
Bak ben yedek klubesinde beklerim ahtehhwfkrwhteef
Konuya gelirsek
Taniyabilmen için 1. yalan söyledigi bir zamanda mimiklerini gör
2. test et sonra ve sorular sor
Verdigi cevaplarda yalanini yakalayabilirsin ama saglam cocuksa yani master olmussa yalan soylemekte gene anliyamazsin...
Soran+1 yılArtik şans gerisi ama ben tanımaya devam edicem ikinci buluşma teklifini kabul edicem; )
Soran+1 yılSadece buluşalım dedi sevgili modunda değildi ama sende niye soguyorsun anlamadım buluşmadam nasıl tanicam ben onu söyler misin
- +1 yıl
Tanismak için ise evet cevabi uygun olur ama kendini kolay ele verme
Ya insan ya arkadasi ya da güzel/yakisikli birini gördügünde heba olmamasini ister benimki de bundan
Buluşma demiyorum buluş ama biraz ağırdan almalisin.
Hemen sordugunda tamam deme yani
1-2 kere işte bahane bul 3. sünde bulus
İlkinde ok dersen seni kolay lokma görür
O süre zarfinda da tanismaya devam et nerden tanistiysan :)
Soran+1 yılTamam o zaten buluşma isteyince hemen kabul etmedim isim olduğunu söyledim ondan da ses çıkmadı daha buluşma konusunda. Benden haber bekliyor sanırım
- +1 yıl
Ya arayip sorsun niye haber bekliyor ;)
Biraz kendiniZi agirdan satin ama cok da agir olmasin
Erkek erisilmesi zoru sever ondan diyorum
Yine de sevdigim bir sözdür
Play your cards right :)
Benden bu kadar gerisini zaten siz daha iyi bilirsiniz :)
Baktin oyuncu sakatlanirsa hocam yedek klubesindeyim :D
İyi günler...
Soran+1 yılAhaha teşekkür ederim yorumların için
- +1 yıl
+1 yılCiddi düşünüyorsa? Her ilişkiye ciddi diye başlanır.. Sonu kısmet.. Hissettiysen risk alıp başlayacaksınız ilişkiye bu kadar basit..
05 Yorumla
Soran+1 yılIstiyorum onu merak ediyorum bide yakın hissettim kendime mesela ilk buluşmada sanki onunla yıllar önce tanışmış gibi hissettim
- +1 yıl
Güzel yorumlar. Samimi olduğunu düşünüyorsan ilişkiye başla derim, en azından bir şans verirsin ;)
Soran+1 yılHeycanlandm bak şimdi
- +1 yıl
Fazla zaman kaybetme derim gaz vermek gibi olmasın ama çok daha güzel bir gün olabilir senin için ;) Kolay gelsin
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy lanet bir duygu bu yazdıklarının aynısını yaşadım oda bana benden hoslandigini söylemedi ama mesaj atıyordu sordum hatta ne düşünüyorsun diye iyi şeyler sen rahat ol dedi ve birgün ortada bişey yokken mesaj atmamaya başladı ve bitti :-(
02 Yorumla
Soran+1 yılInaniyorum ya bak benimde böyle olabilir peki sen nasılsın çok üzdü mu bu durum seni canım
Cevap sahibi+1 yılÜzmez olur mu ya çok kötü oldum ben sevmiştim yani hoşlanmistim ama birden bire konuşma kesildi yazmadı ama umudum var içimde bana ulaşır diye ama ne bilim :-(
Bence hemen gönül baglama cünkü duygularını bilen insan net konusur. Olmaz diye net yorum yapamam ama suanlık bisy yapamazsin zamanla anlarsin
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki onunla sevgili moduna girmek istemiyorum arkadasca mi muhabbet etmeliyim
Soran+1 yılTamam aynen uyguluyorum:) bu arada sen denemiş miydin bu tavır ise yarıyor mu
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. birileri ile sırf sevgilim olsun diye yakınlaşmayın önce tanıyın 2 gün sonra neden böyle yapıyor diye konu açmayın.
07 Yorumla
Soran+1 yılAcele etmemeliyim haklısın
Soran+1 yılPeki bana şu an ne tavsiye edersiniz yani irtibatı kesmek istemiyorum onu tanımak da istiyorum avukat olduğunu çalıştığı şirketi falan söyledi yerini acaba gidip arastirsam mi
- +1 yıl
Neticede karşında ki evleneceğin bir insan değil bu kadar detaya girmene gerek yok sadece gerçekten tanıdığına emin olmalısın, bunun içinde en güzeli zamandır, kısa sürelerde kurulan ilişkiler genelde heves ilişkisi olur zamanı ne kadar uzatırsan o ilişki daha sağlam olur neticede zaman geçtikçe görmediğin şeyleri görme olasılığın artacak. Gerçi hoş güvendiğimiz insanlar sonradan tırt çıkıyor genelde ama olsun en azından karakter olarak iyi niyetli biri olduğuna emin olmalısın.
Soran+1 yılTamam bu araştırmalar sonraki is diyorsun:)
Soran+1 yılTamamdır:) çok teşekkür ederim
İlk buluşmada sorulur mu abi benden hoşlandın mı diye asdfgdhg
Denmez zaten öyle şeyler, adam daha yeni tanışmış aşık oldum demesini mi bekledin?01 Yorumla
Soran+1 yılSacmaladim ben bayagi ya:( peki nasıl toparlayabilirim
netten biriyle yazışıyosun sana buluşalım diyor ve sen de tamam deyip hiç tanımadığın biri ile buluşuyosun.. bunu nasıl yapabildin anlamıyorum.. annen baban bilse bacaklarını kırar senin. bide kalkmış yok çocuk ciddi mi v. s diyosun.
012 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik bir bakış açısı ama hak vermiyor da değilim. Ama olamaz mı imkansız midir
Soran+1 yılYa tamam çok sağlıklı bişey değil aslında ama oldu bir kere buluştuk gayet düzgün bir insandı tabiki guvenmiyorum
Soran+1 yılKelimelerinize dikkat edin ilk defa böyle bir şey yaptım
Soran+1 yılYa tamam net çok sağlıklı olmayabilir ama artık değişti bazı şeyler vesile de olabilir çok güzel şeylere
Soran+1 yılHayır onu yapmam
Soran+1 yılYa artık bu olaydan sonra yakışıklı kimse ile çıkmak istemem kendilerine güven leri çok olupta egolari sisik oluo
+1 yılBence daha tam net değil tek seferde kıza vurulduk felan durumuna düşmek istememiş biraz ağır abi edasıyla kendini ağırdan satıyor dert etme olumlu böyle davranışı löp diye atılmamış gayet takdir edilecek bir davranış
03 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin çok sevindim bu tarz yorum yapan tek kişi sen oldun. Evet ağır abi zaten biraz yani duygularını hemen dile dokebilen biri değil.
Soran+1 yılBu arada aramamasinin sebebi belli oldu bu hafta taşınıyormus bir yandan da çalışıyor kafası çok yogunmus sıkılmış bayagi
- +1 yıl
Iyi sevindim senin adına
Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. insanoğlu çiğ süt emmiş zamana yay öyle bir anda kendini kaptırıp güvenme.. ben aşık olduğum bir kadının bir yıl sonra evli ve bir çocuk annesini öğrenmiştim... yani sana acısını tarif edemem dikkat et :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNeler var yahu tamam haklısın
Açıkçası 1ay çok kısa bir süre. Niyetini şu an pek anlayamazsın. Sezgilerinle ancak. Ama zamanla çevresinde tanıdıkça anlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBana zaten nasip olursa inş arkadaşlarını tanımak isterim senide tanistiririm demişti
+1 yılNe güzel buluşmuşsunuz takılmışsınız. Onun yanındayken kendini nasıl hissetdin sen önce kendi hislerini söyle onun kini anlarız sonra :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onun yanında kendimi çok rahat hissettim sanki yıllar önce tanışmış gibi
- +1 yıl
O zaman oda öyle hissetmiştir :) Sonuçta güzel bir kızsın yani neyin eksik ki neyi beğenmiycek :)
erkekleri anlamak zor. hiç belli olmaz sağ gösterip sol vurabiirller... sen yinede pek güvenme ve herşeyi zamana bırak o sana doğru yolu gösterir
00 YorumlaZaman gösterir. hareketlerinden anlarsın. İçinde enn ufak bir şüphe bir rahatsızlık olursa bırak gitsin. Sonra boka sarıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılilerleme çok yavaş. ilk seçenek olarak düşünme, sen normal hayatına devam et istediği zaman o da katılır sana
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki:)
Sen neden sordun ki hevesli olduğunu göstermişsin. Karşı taraf oldukça ağırdan alırsa şaşırma.
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya peki ondan dolayi mi bu kadar rahat davranıyor öf tecrubesizim işte. Peki şimdi ne yapabilirim nasıl bir tavır takinmaliyim beni çantada keklik olarak görmemesi için
Soran+1 yılÇok yanlış yapmışım çok:((
valla şimdi tanımadan yazıyoruz ama niyeti ciddi olanda ilk hafta hariç 3 günde bir görüşmek ister ayrıca 2 haftaya kadar görüşemezseniz umut bağlamayın derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen umudumu kestim artık isim olmaz değerimi bilecek insanın yanındayım artık
Sen bukysma teklufi falan ettinmi ettiginde kabul ediyoemu ya da bir ayda o teklif ettimi surada bulusalim flb diye? ya da telde konusdugunuzda seks iceeikli cok konusuyorsa ciddi degildir bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
seni seviyorum
+1 yılbence aceleci davranıyorsun. kendinize daha fazla fırsat vermelisiniz. beraber daha çook vakit geçirmeniz gerekiyor bunu anlayabilmek için
00 Yorumla
+1 yılSeni beğenmemis anlaşılan kırmamak içinde olumlu demiş
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben ona olumsuz da olabilir yeter ki bana net ol dedim o da emin olabilirsin net olurum dedi
+1 yılCiddi düşünüyosa seviyodur dimi. seven insan bakmaya dokunmaya kıyamaz hal ve hareketlerinden anlayabilirsin canım. sürekli sesini duymak ister falan.
00 YorumlaYalan söylemiş. Olumlu şeyler düşündüğü falan yok. Devamı gelmez büyük ihtimalle.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma şu an her gün mutlaka mesaj atıyor istemese irtibatı direkt Kesmez miydi
Kişiden kişiye değişmekle birlikte, bence 1/ay buluşma frekansı çok olumlu sonuçlanacağı anlamı taşımıyor. Benim hoşlandığım bir kız olsa mutlaka en az haftada bir buluşurdum onunla.
10 Yorumla1 ayda 1 buluşma çok az, biz nişanlım la ilk tanistigimiz hafta 5 kez buluştuk netten tanışmistik. Bence oylama canım kendini...
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olarak istemiyor beni yani benimle ikinci buluşmayı istedi ben isim var deyip reddettim şimdi tekrar benim mi söylemem lazım buluşalım diye
Soran+1 yılIlk buluşmadan 3 hafta sonra araya bayram girmişti
tek görüşmeyle bu kadar etkilendiğini belli etme kolay kız olursun. zor olan her zaman caziptir. bırak o sana yürüsün
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam haklısın da mesela nasıl sabahtan beri mesaj atmadi mesela o atmadan atmiyayim mi
Soran+1 yılTamamdır :)
- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yıl1 ayda ne ciddiyeti allah aaşkına ya hemen evlilik hayallerimi kuruyosunuz tanıştığınız insanla biraz oluruna bırakın zaman geçsin illa biriyle bişeyler paylaşınca ileriyi düşünmeniz gerekiyo
00 Yorumla ciddiyetin boyutuna bakar. evlenmesini beklemezsen her erkek ciddidir biyerde. bide bu kadar tatlı bir insan niye internetten biriyle buluşur çözemedim onuda :3
06 Yorumla
Soran+1 yılYa inan ki netten asla kimseyle konuşmam diye büyük konuştum başıma geldi ama görsen kendisini cook tatlı
Soran+1 yılYa dürüst olmak ne kadar zor siz erkekler için biraz net olun yahu yedekte tutmak da ne ben ikinci kadın olmayı hak etmiyorum
- +1 yıl
yedek mi? hiç bir kadın ikinci kadın olmayı haketmez. yani ben sadece senin kurguladığın şeyi ona ekledim. eğer ciddiyet olmadan seninle beraber olacaksam ve bunun için ciddiymiş gibi davranmam gerekiyorsa yapardım tabi kişiden kişiye değişir. ben ciddi değil diye düşünüyorum. objektifde değilim bu arada.
Soran+1 yılBulusabilir şek çözücem olayı
+1 yılAradığın soruların tamamını onunla daha çok konuşarak öğrenebilirsin. Ama sakın onu iyi tanımadan kendinden ödün verme. 1 adımına karşılık 1 adım at. Fazlasını ona verme.
06 Yorumla
Soran+1 yılBişey sorcam son zamanlarda mesaj ve arama durumunda azalma oldu hatta bugün Günaydın bile demedi az önce mesaj atmış sesin soluğun çıkmıyor merak ettim seni demiş ne yapsam cevap yazmadım daha
- +1 yıl
Konuşmaya devam et. Bugün günaydın yazmadı diye sınırlandırma kendini ya. Atmadıysa sen at? Her şey karşılıklı. Ama sürekli o yazmıyorsa sende yazma. Her şey tadında ;)
Soran+1 yılŞimdi mesajına hemen mi cevap vereyim yoksa biraz merak mi etsin
- +1 yıl
Bana kalırsa hemen at. Yoksa senin onu önemsemediğini düşünecek. Hatta düşünmeye başlamıştır bile.
Soran+1 yılMesajına cevap yazdım uzun süre geçtikten sonra cevap yazdı oda beni dikkate almıyor belli ki bende artık uğraşmiyirum değerimi bilmiyor
- +1 yıl
Ne görüyorsan aynısını göster ona :) İlgiye ilgi soğukluğa soğukluk
+1 yılZamanla daha iyi anlarsin ozellikle surekli bulusmaya basladiktan sonra ve sonrasinda zor gunlerinde niyetini anlarsin hem ciddi iliskiler soylemekle olmaz bu tur seyler kendiliginden olan seyler
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
+1 yılsenin gibi güzel bir kız reelde sevgili bulamıyor ve netten biriyle tanışıyor üstelik tanışıp buluştuğu kişi ona ne kadar güzel olduğunu bile söylemiyor, inanmam.
01 Yorumla
Soran+1 yılInanmasi zor ama öyle
+1 yılSenle dalga geciyor gibi gelmedi bence oda temkinli davraniyor hemen hoslandim filan denmez zaten. bir kac gorusmeden sonra belli olur. ilk bulusma aynen seninki gibi gecer.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım
- +1 yıl
Rica ederim
fazla guvenme ama dedikleri gibi zamana bırak ciddiyse o senı gene bulur zaten..
00 YorumlaSenin sorman kotu olmus. Bna kalirsa o cocugun senden baska konustuguv veya sevgilisi var. İlerleyen zamanlarda anlarsin zaten.
00 YorumlaAgirdan al. kendini zamanini bekle olursa olur zaten ne takion kafaya ya :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ben tezcanliyim biraz galiba
+1 yılCiddi olup olmadığını bilemem ama sevdiğini hissettiysen neden ciddi olmasın ki? bir kızla heyecan olsun diye sevgili olamam şahsen
00 Yorumla
+1 yılOnun niyeti seni becerip bir kenara atmak. Bunu bil.
İnternetten üzerinden yapılan bir tanışmadan fazla şey bekleme. Senin gibi elinde vardır 3 - 4 tane daha. : )00 Yorumla- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar