Karısı çirkin olan evli erkekler, ne hissediyorsunuz?

Karısı çirkin olan, evli erkekler güzel ve zarif masum kızları kadınları görünce ne hissediyorsunuz içinizden geçenler neler bunları yazar mısınız?Eşinize karşı içinizde bir hınç öfke oluşuyor mu?Bir pişmanlık duyup ,çirkin eşten soğuma, uzaklaşma gibi şeyler yaşıyor musunuz?Lütfen yalnızca essah çirkinlerin bakımsızların, koca ayaklıların, pençe ellilerin eşleri yanıt versin.Teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen sadece sorunun muhatabı beyler yorum yazsın, yıllardır merak ettiğim bir sorunun yanıtını vereceksiniz, amatör ve istatiksel bir araştırma gibi düşünelim.Ayrıca benim yazdığım biraz acımasızca ifadeler karınızın çirkinliğinin boyutlarını gizlemeye meylettirmesin.Yani ama benimki pençe elli değil ki, ayakları kocaman ama güzel!? , yok ben bu sınıfa girmiyorum gibi yan çizmeler istemiyorum, doğruya doğru hisleriniz nedir beyler merak ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bakımsızlığı seçmek ayrı, geçimi için yorgunluktan zaman bulamayıp kendisiyle ilgilenemeyenler ayrı ,asla bu insanları rencide etmek değil amacım, benim burada bahsettiğim şeyin ne olduğunu biliyorsunuz arkadaşlar,erkekler anladı.
Karısı çirkin olan evli erkekler, ne hissediyorsunuz?