Merhaba arkadaslar ben 19 yasindayim İstanbul'da uni okuyorum. Son gunlerde iyice kafaya takmaya basladim 172 boyundayim. Arkadaslarim hep cok yakisiklisin der ama boy mevzusu yuzunden bunalima girmeye basladim. Biliyorum yanlis bisey ama psikolojimi etkiliyor. Bikac arkadasim hep ne takiyosun kafana cevrene bak kizlarin yüzde 90 i senden kisa diyo ama moral yine 0. Sizce cok mu kisa ya :(
Cevabın nedir?
birader açık konuşmak lazım. yakısıklı kavramı 2 ye ayrılır. 1. si eli ayagı düzgün 2. side harbi yakısıklı adam. sen galiba 1. kısma giriyorsun. arkadasların yanlış yorumlamış seni kızlarla kıyslamış erkeklerle kıyaslaması lazımdı. Yani erkeklere göre boyun galiba kısa. erkeğin idel boyu en az 1.78 oda en az. Yakısıklılıkda 2. kısım erkeklerin boyları en az 180 olurlar ve zayıf olurlar ( zayıftan kastım ideal kilo anlamında ) hani sonuç olarak malesef boyun erkekelre göre kısa. ha kafaya takma olayına gelirsek her tip erkek her kesimden muhakkak albenisi çıkarak begenilir. sen boydan kaybedersin atıyorum konuşmadan kazanırsn. Takma kafana yani :)
16 Yorumla
Soran+1 yılHmm uzun boyu yakiskkli sanmak yanlis bence colton haynes 173 turkiyede onun gibi adam yok yakisiklilik birbutundur yuzde 60 yüz yuzde 40 fizik fizigin yuzde 50 si boydur kisa biri yakisikli olabilir
Soran+1 yıl. d kısa boylu siyah sacli kivanc diyenler oluyo bu ne demek eli ayagi düzgün mu. d
Soran+1 yılBro burada mesele yakisiklilik degil bana bunu iki kisi soylemiyo yeni tanistigim adam da soyluyo. Senin teorine gore hollywood unlulerin yarısı eli yuzu duzgun yakiskli degil qewwewewwrqwew
Soran+1 yılKizlardan da 165 alti güzel degil eli yuzu duzgun
En İyi Cevaplar
+1 yılBen de 1.72'yim. Bir herif gömüştüm 1.65, ince yapılı ama kızlarla arası baya iyi. Manitacılığın anahtarı 1-Özgüven 2-İletişim. Geriye kalanlar teferruat. İnan ki sana hasta olan birçok kız vardır, bakma onların en az 180 dediklerine. Benim bir kız kankam var 158 civarında, ben uzun boylu isterim, en az 185 olacak diyor ama teklif etsem hemen kucağıma atlayacak. Bunlar küçük şeyler, takılma.
06 Yorumla
Soran+1 yılKanki kizlar hep okuz gibi bakiyo ama gelmiyolar bende diyorum boydan heralde
- +1 yıl
Ne alakası var be, onların gelmesini istiyorsan ortamda kendini tanıtacaksın, çevrende popi olacaksın. Kızlar kıskankçtır, rekabetçidir, birkaç tanesiyle çıkarsan hepsinin ilgisini çekersin, o kız bu çocukla çıktıysa ben de çıkabilirim der ve sana yazmaya başlar. Birkaç kızla çıkınca adın duyulur, kızların ilgisini çekersin, düşünürlerki kimmiş bu?, bu çocukta bir keramet var ama filan derler. Hatta 4 kişilik arkadaş grubundan dördüyle de çıkabilirsin,4 sadece bir sayı :). Yani anlayacağın ortamdaki, çevredeki tanınmışlığını arttıracaksın.
Soran+1 yılBolumde kiz yok bu utamgaclikla da cafe de rastgele biriyle nasil tanisilir
- +1 yıl
Tanışamıyorsan çevrenle ortamlara gireceksin, ya da bir bahane bulacaksın basit bir bahane, öyle tanışacaksın.
Soran+1 yılBu arakar gozden ayakkabidan girip tanisiyom. d
- +1 yıl
Mesela, bana da anlat faydası olur :D
+1 yılarkdaşım sevglım 22 yasında ve 1.70 boyu var turk kızları ortamalam 165ın ustunde cok kız yok yanı senn boyun her turlu uzun bu kadar dert etme 170lık 180lık kız zor blursun kı 170lık bulsanda boyuna ytr aten he ben manken gbı kız alıcam uzun boylu ıstıyorum felan dersen bılemm tabı
11 Yorumla
Soran+1 yılYok da balima sevdigim kiz 170 daha dogrudu 169 da sorunca 170 diyo :D ama ben boyi yüzünden sevmddim ki onu
Görmeden karar veremem uzunmu kısamı :D :D :D
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden en iyi cevap yaptim hic merak ettin mi
Soran+1 yılBir insanin boyu tek etken degildir onu uzun yapan. Fizik duruş özgüven. Hepsi bir butun. Squat yapanlar neden uzun gozukur merak etmediniz mi? 170 olup 178 gibi duran arkadasim 180 olup 172-3 gibi görünen arkadaşım da oldu.
Soran+1 yılKizlar zaten dedigin gibi fiziki yapidan erkeklere gore uzun dururlar.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
65Cevap
+1 yılHep kızlar yüzünden bu sorunlar. Giymeyiversinler hayvan gibi topuklu ayakkabıyı. Yemin ediyorum böyle senin gibileri gördükçe içim kıyılıyo. Ben de 175im hiç s. kimde değil afedersin ama beni beğenecek kız böyle beğensin 15cm topuklu da giymeyiversin 1.60lık boyuyla o bacaklarla zaten g*t gibi oluyo afedersin. Boşver takma kafana her boyda insan var bu ülkede boyu boyuna birini bulursun mutlaka herkes 1.90lık değil bu memlekette ortalama boy zaten 1.70civarında erkeklerde
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen iste hepsi benden uzun oluyo 15 cm giyince ayiptir ya
+1 yılDostum bende 1.83'üm ama zaman zaman yanıma 1.90'lık herifler gelince bende kendimi kısa hissediyorum. Türk kadınlarının boy ortalaması 1.60-1.65dir. Türk erkeklerinin boy ortalaması ile 1.70-1.75'dir. Sen ortalama boy oranındasın canını sıkacak bir şey yok.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin da turk erkegi uzun kiz istemes 160 165 olsun güzel olsun der ama turk kizi 180 + olsun tipsiz olsa da olur diyo. d
- +1 yıl
Hacım o kızlar bize hiç denk gelmedi ozaman :D Şimdi sen giyinmeyi kuşanmayı bilirsen, hal ve hareketlerin olgun bir delikanlı gibiyse, konuşma tarzın mimiklerin düzgünse merak etme boyuna kimse bakmaz. Ben böyle düşünüyorum. Giyinmeyi bilmek, hal ve hareketlerinin farkında olmak bana göre herşeyden önemlidir. Bayanlar içinde bu şekilde olduğunu düşünüyorum ( çevremdeki arkadaşlarımın söylediklerine göre)
Soran+1 yılYa benim giydiklerime ozellikle siniftan kizlar hep iltifat ederler cunku ilginctir ki bir erkege gore cok fazla moda yi takip ediyorum :D ama ne biliyim bakiyom etrafa tipsiz cocuk at kiz cocukta ne var sadece boy var cene var cok vsr bundan
uzun bir kiz olarak (uzun sayilir heralde ayni boydayiz :P) kendimden kisa erkeklerden de hoslaniyorum. suana kadar hoslandigim erkeklerden yarisi benden kisadir. genelde kizlar boya degil, tavirlara bakar, en azindan ben :)
21 Yorumla
Soran+1 yıl. d kanki 165 den kisa 10 kixin 9 u bana kisa diyo burda. d
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de dahil kızların çoğu boya bakıyor sanırım. ben ne yakısıklı cocuklar bıraktım bu boy mevzusu yüzünden. kısa boylu bir erkegin yanında kendimi kardesi gibi hissediyorum, gözümde adeta bir kardes. kafana takmakta haklısın valla ama napcan artık yapcak bisi yok
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye boylesin sen ya boylari kacti cocuklarin
- +1 yıl
Hadi ya aradigimi bulana kadar oyalandim desene sen suna. cocugun aklini bulandirmayin boyu normal.
Soran+1 yılbir de ben okuz gibi kalipliyim kasliyim merak etme abi cekersin bana. d
Cevap sahibi+1 yıl170 falan vardırlar ama cidden boy olmadıktan sonra ister kıvanç tatlıtuğ ol biseye fayda etmiyor hayatın gerçekleri, ama yapılı bir vücudun varsa ordan kazanabilirsin
Soran+1 yılNeden farketmiyo kabki senin boyun kac
Soran+1 yılYapili vucudum zaten de kol cevresi 39 cm cok sert akiyoruz :D
+1 yılYa bence 70le en fazla 76 arasi cok iyi hayvan gibi adama yok uzun boyyy diye yirtinan kizlardan da nefret ediyorum boyuna bakmadan 190 hayalleri kuruyor ilginc. Ortalamanin 60 oldugu bir ulkede. 175 dir kiz anlarim 180 en asagi demesini ama gerisni anlamiyorum. He bu kadar şeyin ustune sevgilimde 180 bende kendimle celisiyorum ama pek mutlu deglim bu drumdan da gonul iste
35 Yorumla
Soran+1 yılYa ben cok kalipli genis yapili hafif kasli birriyim ama boy kisa yuz de iyi napak olek mi biz. d
- +1 yıl
Yok ölme benim gibi dusunen kizlar var unutma ama azaliyolar. Arizali kizlar 80 ustu diye cigiripdurular:))) valla umrmda degl keske benim sevdicegim de bir 5 cm kisa olsaydi ama o oyle mutlu daha da uzun olmak istiyo hattâ ne diyim sevdikten snra boyun onemi yok o da benim uzun olmami isterdi kesin :) yani arada 15 cm fark olmasini istemzdi heralde aman neyse sorun yok takma diyorm bee kisa degil iyisin
Soran+1 yılO arizali kkzlar cok fazla ondan yazdim soruyu
Soran+1 yılNova helal karşim. d
+1 yılkisa degil ya zaten turk kizlarida kisa sorunyok. ornegin o kadar arkadasim var iclerinden bir tek ben uzun boyluyum yani demek ustedigim geneli kisa oluyor yerinde olsam umursamazdim o kezbanlari :)
13 Yorumla
Soran+1 yılSenin boy kac kanki
- +1 yıl
173
Soran+1 yılTopuklu giyme bunalima sokuyonuz beni. d
+1 yılTürkiye'de sırıtmazsın. Türkiye ortalaması 175 filandır tahminimce. Yurt dışında da çok değişmiyor ama bariz farklar var tabii. 189 filanım ben. Çok sıkıntı yaşamazsın ama sevgilin seni sevdikçe moruk takma kafana o kadar çok
15 Yorumla
Soran+1 yıl173 erkek ortalama imis de kanki seven yokki
- +1 yıl
o şekilde kız arkadaşı olan çok var moruk. Takma sen kafana bulursun seni seven birini. Kimse bulamıyor ki düzgün seven birini. Boyla alakalı değil durum yani
Soran+1 yılYa ben istediğimi sevmek istiylrum beni seven birini sevebilirim belki ama once benim sevdigimi. d
- +1 yıl
hahaha sende haklısın tabii be oğlum, ama seni olduğun gibi kabul etmeyen birini tam olarak sevemezsin emin ol :D
Soran+1 yılOrasi oyle de sevebilecegim kiz bile yokki aşık olamiyorum ilk kez olduk onla da konusmam etmem. d
+1 yılBence moralini bozmani gerektirecek birsey yok. Turk kizlarinin ortalama 160/165 oldugunu goz onunde bulundurursak gayet iyi boyun. 160 kiz topukta giyse sende biraz daha kisa olur. Uzulme, hem onemli olan saglik 😊
03 Yorumla
Soran+1 yıl170 kiz la ciksam o topuklu giyse bende giyerim dimi. d boyle kandirdim kendimi
- +1 yıl
Hahaha 😂 sende 160/165 kizlara bak. 160 olsa 8 cm topuk giyse, yine rahat uzunsun. Ben 1.67 yim 10 cm topukla 177, 180 erkegin daha uzun oldugu yine belli oluyor. Takma kafanaa
Soran+1 yılSende 5 cm topuklu giyiver esitlensin boyumuz. d
kendimden ötürü bana kısa geliyor ama hiç hiç kafaya takmaya değmez zaten türkiye ort. erkek boyu o civarlarda zaten kızlarında boyunun genellikle 1.60-65 civarlarında olduğunu düşünürsek moral bozmaya hiççç gerek yok.
05 Yorumla
Soran+1 yıl. d 160 kiz 190 erkek istiyo napcez biz
Soran+1 yılHerkrs 190 l*n moral kalmadı. d
Soran+1 yıl. d 2 taraftan kamyonete baglicam cektircem kendimi. d. dagffwafadasrgqaa
+1 yılŞu soruya da cevaplarınızı bekliyorum :
www.kizlarsoruyor.com/.../q1829498-biraz-eglenmeye-ne-dersiniz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılUzun boylu kızlar için kısasın, ama kısa kızlar için sorun ne anlamadım. Ben de 172'yim benim için kısasın mesela. Ama 160-165 kızlar için oldukça iyisin, e bir de yakışıklıymışsın da daha ne.
05 Yorumla
Soran. d kanki senle ayni boydayim sevdigim kiz 170 simdi o da boyle derse nolcak ben boyu icin sevmiyom ama yuzu dusuncelero güzel diye simdi sen topuklu giysen bende giyrrim niye problem ediyonuz. d
- +1 yıl
Bak işte o 170in gözü genelde 180dedir. Zor bu işler yahu, mesele topuk değil ki erkeğin biraz daha uzun olması onu koruyucu olarak gösteriyor. Kadın-erkek arasında 8-10 cm vardır. Ben böyle düşünüyorum da belki senin kız takmaz ;D
Soran+1 yılBende diyorum ki ayakkabi cikarinca ben uzun ropuklu giyince de ben uzun olucam sikinti nerdde olucak? :D
- +1 yıl
Kuzu 2 cm olmuyor be. Bilmiyorum ben hoşlanmıyorum. Kızların çoğunda bir korunma içgüdüsü var. Dünyanın başından beri böyle. 2 cm değil, evrimsel süreçte dikkat et aramızda en az 10 cm olmuş kimi zaman 30a da çıkmış bu ortalama. Erkek dediğinin kolunun altına girmelisin. Pek çok kadındaki beklenti budur, içgüdü bu yönde. He bu çok önemli bir yer teşkil etmiyorsa senin kızla aranız olabilir, kim bilir.
Soran+1 yılAma o kalip olayi farkli ben birine ssrilsam kendini minicik hisseder anlatabiliyomuyum. Simdi topuklu giysem 180 im zaten
+1 yılBence bizim ülkemizdeki boy ortalamasına göre gayet normal belki çok uzun değil ama kısa da kesinlikle olamaz
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D tesekkur ederiz. d
yapma birader devlet memur alırken bile 167 cm diyor demekki 5cm uzunsun takma kafana. Kızlarlada kompleks yapma sadece bol bol konuş. karşıdan karşıdan öküzün trene baktığı bakarsan onlarda sadece sana bakar.
11 Yorumla
Soran+1 yılBakiyolar da nerden anlicam niye baktigini. f
Boyun kısa değilki hem uzun olupda nabcan benim boyum 1,77 yatarken sinir oluyorum ayaklarım açıkda kalıyor koltuğa carpıyor bide uzun boylu olsam nabcam bilmiyom :)
13 Yorumla
Soran+1 yıl. d 177 olsam cok iyi ya. d
Soran+1 yıl5 cm boru mu la. d
+1 yılbence ideal değil ama şöyle bir şey var Türkiye de kızların boy ortalaması 1.60dan yukarı değil pek sorun olucağını zannetmiyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılO zmaan nasil ideal olmuyo kanki?
- +1 yıl
bana göre ideal değil kısasın ama öbür kızlar için sorun olmayabilir
Soran+1 yılSen kacsin kanki ki cok uzun kiz yokki
- +1 yıl
bende kısayım zaten ama erkek uzun olmalı benim için jsjs
Soran+1 yılAnladinmi niye soruyorum sen oyle diyon ya ben o 185 lerin cogundan daha erkeksi daha kasli dsha kalipliyimdir ama boyle diyon iste
- +1 yıl
iyide tek kız ben değilim ki sen benim yorumumla niye moralini bozuyorsun hem herkesin zevki farklıdır kimi uzun sever kimi kısa herkes uzun boylu erkek sevicek diye bir şey yok
Soran+1 yılYok moral bozmuyom da siz uzun boylu seviyorum diyonuz ama bir tom cruise degil diyorum. d
Bn 1.65 boyundaym bnim bile sikayetim yok aksine daha rahatm heryere sigiyorum kizlarbboya değil ya ceneye ya paraya bakio
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen knk ben spor giyinirim lacoste polo tshirt lere polo yaka giyorum hep ambleme bakarlerken yakaliyorum :D
- +1 yıl
Senin ben reklamnı s...😄😄😄😄
Soran+1 yılReklam yok kanki. d
kendinize ne sorun bulacağınızı şaşırdınız inan. 172 kısa değil ayrıca sende gidip 180 lik hatunlar bulma canım kendine
05 Yorumla
Soran+1 yılOyle bulmuyom ki saten 180 hatun gunde 2 defa anca goruyoruz ben benden uzunlara bakmiyorum ki zaten hic
Soran+1 yıl174 175 iyi bence de spora gitsem 1 yilda flan 3 cm kadsr Uzama ssnsim olurmu esneme germe ile birlikte
Soran+1 yıl. d su sikintiyi aşardam yapicam da olmuyo. d
Dünyada okadar çok derdi sıkıntısı olanlar var senin taktığın şeye bak. Rahat bırak kendini hocam takma kafaya
07 Yorumla
Soran+1 yılOrasi oyle de ben rahat oldukca elin 2 tane salagi gelip dalga gecmeye çalışıyo hele o yüzüne bakilmicak barzolar yok mu 10 cm uzunlar diye tobe tobe
Soran+1 yılAbi kiskaniyolar gibi geliyo bir yandan da haklilar galiba diyorum arkadas degil zaten onune gelen salak slak konusuyo
Soran+1 yılOylemi diyosun :(
Soran+1 yılAbi ama hergün birileri yapiyo bunu
sağlık olsun. yakışıklıysan sorun olmaz fazla. ben 165 boyunda peşinde kızları kuyruk yapmış erkekler tanıyorum :)
26 Yorumla
Soran+1 yılBenle tanistirsan bi. d
Soran+1 yıl. d cidden mi yanistircaksan ozelden yaziyim. d
Soran+1 yıl? :D
Soran+1 yılTamam kanki. d
ya aslında kısasın ama üzülmene gerek yok türkiyede kadınların boy ortalaması gayet düşük.
12 Yorumla
Soran+1 yıl. d senin boy kac kanki
+1 yılKisa degil zaten 7-8 cm olsa uzun boylu gruba gireceksin onu da ayakkabiyla halledersin. Takma
123 Yorumla
Soran+1 yıl:( topuklu ayakkabi giyemem ki ama ben
Soran+1 yılYok erkek icin topuklu lar var ya gizli belli olmuyo giyen arklar var da iyi degiller
- +1 yıl
:d gizliler var dedigin gibi onlari giyebilirsin
Soran+1 yılAma spor giyiniyorum iste onlsrin nikede var sadece sporlari gerisi takım elbise style. d
- +1 yıl
Zaten genelde sporda oluyor. Misal ben genelde spor ayakkabilarda gordum. Dedigim gibi 7-8 cm daha uzasan uzun boy grubuna girmis olacaksin. Tam kararinda boyun var diye dusunuyorum
Soran+1 yılBen jatomiye kaydolucam simdi nasipse hocayla on görüşme yaptik eger boy uzaman tamamen durduysa ki sanmiyorum dedi daha 19 oldugum icin buyuk ihtimal yavaslamistir seni en az 3 en fazla 7 8 cm uzatabiliriz heralde dedi zaten sirf streching yapinca 2 3 cm atiyomus boy yani ben de dedim 177 falan olsam cok iiyi olur :)) boyle diyince biraz rahatladım ama tabi biraz daha uzamak isterim
- +1 yıl
Yani olacaksan 1.80 ol en fazla. O dedigin spor nasil bsi. Bendemi denesem :D
Soran+1 yılŞöyle diyim yaklasik olarak 15 dkl lik genis çaplı esneme germe hareketleri ama oyle mac yapmadan 5 dk isinirsin yq oyle degilvbildigin 15 dk 30 dk sirf vucudu esnetiyosun
- +1 yıl
Istanbuldami yasiyorsun
Soran+1 yılEvet hayirdir? :D
- +1 yıl
Alibeykoyde Osmanli parki var. Orada da asilma olsun her cesit hareketlerin yapilabilecegi aletler mevcut. Ustelik ucretsiz belediyenim actigi park...
Soran+1 yılYa benim evde de var birsuru alet de salonda daha rahat daha iyi oluyo
- +1 yıl
Aslinda dogru oranin psikilojisi daha farklida senin sakallarin cikmaya basladi mi
Soran+1 yıl. d ben 6. Siniftan beri 9 yıldır sakal tirasi oluyorum da biyik cikmiyo şu resimdemi gibi cok sik sakalim var ama biyik kismi yok biyigi sil ordan www.tiqla.com/resim/kirli-sakal-modelleri.jpg bu yuzden sakali keserm
- +1 yıl
6 dan berimi 0.0 erjegin boy uzamasi sakallarinin cikmaya basladigi anla orantili
Soran+1 yılErken uzadı erken durdu idte 6 . Siniftayken 167 168 dim. d
- +1 yıl
Oha desem. ama 6ya giden bir coccuk tam ergenlige girmis klmuyor daha fazla uzamaliydin yada. Girdiysen o zaman boyun daha kisa olmaliydi. Erken erfenlige giren erkeklerin boyu genelde 1.60 larda
Soran+1 yıl6. Siniftq girfim zaten ergenlige. d
Soran+1 yılErken mi oluyo 13 12 yaslari
- +1 yıl
Erken oluyor tabi. Ben 12 yasimdayken siniftaki erkekler daha bebelik evrelerini yasiyorlardi:ddd
Soran+1 yılO yuzden mi kisa kaldim. d
- +1 yıl
Yani 12 yasindayken kizlarin ergenlik donem baslangiciydi. Ama gene uzamissin erken ergenlik kisa boy demek ama masallah iyi boyun var ona gore..
boyla bir sey olsa beni hic ragbet gormemem grekirdi. bizim bir eman var 1.95 oglana bakan yok:)
180 boy baska bir arkadas var sarisin mavi gozli. kiz tipim degilsin demid. bu psikoloji yapmis:)013 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim bir daha yazsrmisin kanki. d
Soran+1 yılD. d iyiymis kanki
Soran+1 yılMutlu olam diye yaziyon dimi la. d
Soran+1 yıl. d yasamaya nasil grttircez. d
Soran+1 yılEstağfurullah :D
Soran+1 yılEspri yaptim bende. d otle biseyler yasamaya nasil bsslicaz diyorum. d
Soran+1 yılOlsa anlatmam eyvalah
normal. boy gelisimi durmadiysa biraz daha uzarsin. zaten tipin normalse sorun yok kafaya takma. sahip olduqlarini sev :))
10 Yorumla
+1 yılkızların çoğu takma kafana demiş ama sorsan hepsi 1.80-1.90 erkek istiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya soru ondan. d
Takma kafana butun kızların boyu 1.50.. boya bakan yok zaten.. :)
05 Yorumla
Soran+1 yılHepsi bakiyo be kanki. d
Soran+1 yıl. d benim sevdigim aramiyo bir tek kanki. d
Soran+1 yıl. d kriter lerim uyusursa olabilir. d
+1 yılAga benim boy 1.90 ya takma kafana bence sen belki uzun değilsin ama türkiyedeki kızlarda o kadar uzun değil boyun ülke ortalamasında işte...
011 Yorumla
Soran+1 yılHerkes de böyle giriyo konusmaya. d benim boy 190 ama kizlar kisa. d
- +1 yıl
:d şimdi burada türkiyedi kızlar çok kısa sanki sen çok uzunsun dicekti biri onu engellemek için boyumu belirtmek istedim.
Soran+1 yılYok diyebilirsin maşallah derim de bunalima sokuyonuz mk. d
- +1 yıl
. d takma kafana bende kız bulamıyorum dışarda yabancı kızlar hariç 175 178 kız yok :d olsada 1,2 tane :d
Soran+1 yılAma 170 kızı dusurursun istersen. d
- +1 yıl
Evet ama istemiyorum :dd hoşlanırsam düşürürüm yoksa kılımı kıpırdatmam :D
Soran+1 yıl. d iste kanki
- +1 yıl
. d boşver olum şimdi 150 kızlar 180 istiyor ama 180 ler çok nadir bakabiliyor bizim arkadaş gurubu var hepimiz 185 190 ız işte hepimiizn sevgilisi 1.75 falandı hiç kısayla çıkmadık :dd
Soran+1 yıl. d benimde ne hikmetse hep 185 ustu arkadss grubu. d
- +1 yıl
farkımız tarzımız :d
Soran+1 yılÇekiyoniz beni bile. d
seven öyle de sever ayrıca boyun çok abes değil 160larda da olabilirdin bence şükret iyisin :)
15 Yorumla
Soran+1 yıl:)) 170 kiz bana göre kisasin yazmis kiz benden kisa ne istiyo ki :D
Soran+1 yılSevmeye baslamiyolar ki boy olmayinca be kanki
Soran+1 yılBoy kac kanki
+1 yılÇevrendeki kızların %90ı senden kısa diyorum bende. Türkiyede yaşıyosun boy en son dert olmalı
37 Yorumla
Soran+1 yılIste o kisa kizlar 180 üstü olsun diyip duruyo wtf. d
- +1 yıl
Onlara noluyo yaa ben 170im eğer 172 seversem boyundan dolayı hayır demem
- +1 yıl
150ye 175 bile fazla
- +1 yıl
fazlami =( uzuldum simdi
- +1 yıl
Haklısın 150 180 en son diyorum ben zaten 150 190 ohoooooo çocuk mu gezdiriyorum?(190 boyum)
- +1 yıl
Sevdikten sonra banane derim ama böyle 150 olupta 170 erkeği kısa bulan kıza laf ederim yani.
Soran+1 yılYani benden kisa kizlar kisasin diyince carpasim geliyo. d
ben de 1.60 boyundayım ve senden daha kötüyüm. mesela hiç bir kız hem boy yüzünden hem de tip yüzünden arkadaş olmak veya konuşmak istemez.
12 Yorumla
Soran+1 yıl:( alakasi yok arkadaş olma olayi farkli manita olmak istemeyebilir ki o bile bulunur amaa her kizla arkadaş olabilirisn
Başka derdin mi yok bunu takıyorsun kafaya. Al * ben de 1.75'im ne takıcam hayat akıyor keyifler yerinde. Hayatın * dert etme böyle şeyleri.
09 Yorumla
Soran+1 yıl. d kiz yok kanki boydan heralde diyorum
Soran+1 yıl. d kanki bakiyolsr gelen yok hani arkadas olmak icin bile. d
- +1 yıl
Doğanın kanununda nasıl büyük küçüğü yiyorsa aşk ilişkilerinde de durum aynı.
İçini karartayım biraz benim için büyük bir zevk olacak bu yazı :D
- İlk görüşmede tokadı yersin
- Trip atar ses etmezsin.
- Hiçbirşeyden memnun kalmaz alttan alırsın.
- Hediye alırsın beğenmez üzülürsün belli etmezsin.
- Evine gidersin kapıda bekle der içeri sokmaz bu dengesizi nereden buldum dersin.
- Gece iyi geceler yazmadın diye 1 hafta görüşmez kapısında köle olursun değdiğini sanırsın.
- Sabah işe bırakırsın yolda bir çeneye başlar in arabadan yeter diye içinden konuşursun.
- Hergün buluşursun bir gün geç gidersin neden geç kaldın bu sefer der, yuh artık olursun.
- Çiçek alırsın beğenmez aldığın gibi geri götür der sende çiçeği götürüp annene verirsin.
- Telefonda konuşursun sen aradın diye uzatır ama su yakmıyor diyemezsin, anlayamazsın.
- Yolda yürürken o baktı bu baktı der kuruntu yapar hep bu sebeple sende kurursun.
İçin karardı mı? Daha yazayım mı genç? Haline şükret derim. :D
Soran+1 yılHepsi mi oyle vla. xd olsa da trip atsa mk. ddd
Soran+1 yılSeviyim onu yeter kanki
Soran+1 yılSevecegim biri olsa onun beni gercekten sevdigine emin olmaya calisirim heralde. d
aman boşver hacım ya bende 1.72 ama hiç umrumda değil seven böyle sevsin sormana bile değmiycek bir konu rahat ol
03 Yorumla
SoranYa hep bakiyo kizlar ama yanaşan olmuyo ben de utangacim hep boy yuzundenmi diye dusunuyorum
Soran+1 yılOzguven 0 oluyo hocam nasil yapcamki
+1 yılDilin uzun olsun kizlari tavlarsin merak etme. Bakma havali havali gezdiklerine etrafa numara dagitip geziyolar be. inlar icin arkadas potansiyel sevgili demek kasma kendini olaylari derinlestirme.
03 Yorumla
Soran+1 yıl. d bölümde kız yokki aekadas olamiyoz
- +1 yıl
Ulan para biriktir guzel bir escort kirala utangacliktan kurtul iste biseyler yap.
Soran+1 yılPara b*k gibi kanki. d peder sagolsun ne kadar o kizlar
+1 yılbn 176cm boyum var herkez kısa diyor seni düşünemiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D vucut zayifsaa 176 kisa yapiliysa cokkk iyi
- +1 yıl
ne zayıf ne yapılı orta halli birşey
Boy artık kızları o kadar önem verdiği bir kriter değil tabi ciddi ilişki arayanların
17 Yorumla
Soran+1 yıl. d yas 19 ciddi arayan yoktue heralde. d
Soran+1 yılBen olurum da bana olan yok kalbimi goren olmadi cunku. d
Soran+1 yılKendimi kandirma mode on :D
Soran+1 yılDogruya dogru. d
Bana göre kısa ama takılacak mevzu değil sende kendi boyuna göre birisini bulursun olur biter.
05 Yorumla
Soran+1 yıl. d sen akacsin kanki
Soran+1 yılEe senle ayniyiz ben topuklu giyerim sen giyince sorun mu bu simdi. d
Soran+1 yılTabi ki kanki ayipsin. d
+1 yılTakicak ne var anlamadım. komik bir soru.1,72 normal bir boy
11 Yorumla
Soran+1 yıl. d baksana yorumlara
- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiyedesin bence cok takma kızların geneli kısa zaten burda.
03 Yorumla
Soran+1 yıl. d hpe oyle diyorum ama 150 kiz 180 isterim diyo
- +1 yıl
Uçmuş onlar yaa yerden bitmeler kendilerine bakmadan öyle erkekleri kapıyorlar sonra bize kalmıyor :/
Soran+1 yıl. d kanki bakan cok oluyo gelen yok bende diyorum ki ozguven gitmis gidersem boyumdan dolayi begenmemistir ve yanlisikla bakmistir beni kesmiyodur reddeder diyorum gidemiyorum
+1 yılcok sorun edicek kisalimta değil boyun 172 yani takma bence kafana dert değil cunku
17 Yorumla
Soran+1 yıl. d ama kizlar ondnan benle konusmuyo gibi geliyo
- +1 yıl
cok sacma boyundan dolayi konusmayan hic konusmasin zaten ondan deildit bence
Soran+1 yılBilmem tum arkadaslarim cok yakisiklisin der hatta bircogu kiskanir ama kizlar bakiyo gelen yok begenmiyolar gibi geliyo boydan
- +1 yıl
bence ki cevremde bir coguda boyle boya bakmaz pek ki normal bir kisalik yani kisa bile değil nerdeyse
Soran+1 yılKalipliyim bir de he tadimdsn yenmez six pack de yapcam bu yil nasipse
- +1 yıl
Arkadas bir kenan imirzali gibi olamamanin ezikligi icinde ben anladim onu. Bizde de yok o kadar boy napak yani.
Soran+1 yılYok be 180 olsa fena ya da 177 falan daolur x
kardeşim bende 1.90 boyundayım bnmde psikolojim bozuk =) her halde bozuk oluyo sıkıntı etme =)
18 Yorumla
Soran+1 yılSenin ki asiri uzun diye mi. d
Soran+1 yılBence 178 182 arasi cok iyi ya. d
Soran+1 yılBasket boymu uzayir bende 6 yildir uzamiyom ben. d
Soran+1 yılErken ergenlik. mk. d
+1 yılDürüst olucam kısasın dostum erkek en az 1.80 olmalı türk kızı standartlarına ne bakıyorsun onlar zaten 1.50-1.60 :D sen kendine bak :D basketbol oyna sürekli işe yarar :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl. d kanki kizlar icin diyom tip sukur iyi
+1 yıl1,58 boyundaki erkek ne düşünsün ozaman 172 boyun var. türkiyede kızların boy ortalması genelde 1.65-170 tir. biz ne yapaılım kardeş ozaman. kendimizi damdanmı atalım..
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir jardesim estagfirullah yanlis anlamayin beni ben sikinti etmezdim de miller dalga geciyo hergun yani 160 adamla da dalga geciyilar 172 ile de illa 190 mu olcaz. d
- +1 yıl
dalga geçilmek kaderimiz biz kısa boylular için kader böyle yapılacak bişe yok.
Soran+1 yılHayir Afedersin de dalga gecmeye calisan veletler de pasif afedrrsin s*k gibi yuzu olan veletler ben onlarla dslga gecsem disariya cikamazlar
+1 yılEvet kısa biraz ama bukadar abartilacak kadar değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılArtik abartmicam. d
aynı boydayız bu güne kadar kısa mıyım diye kendime sormuşluğum yoktur gereksiz takıntı yapma bence
13 Yorumla
Soran+1 yılYaninda senle dalga gecmeye calisan tipsiz yok kanka o zmaan
Soran+1 yıl. d vana yazicak bolumumde kiz yokki. d
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa açıkçası evet kısa mesela karın/sevgilin yanında topuklu giyemez ama arkadaşların doğru diyo kızlardan uzunsun mesela ben 1.70 sevgilim olsna olurmuşsun😂
08 Yorumla
Soran+1 yıl. d sen giyersen bende topukly giyerim sorun mu bu
Cevap sahibi+1 yılOy ben senin için giymem
Soran+1 yıl. d niyw kanki topuklu cok yakisiyo bayanlara
Cevap sahibi+1 yılBence bana yakışmıyor çünkü zaten kısa değilim
Soran+1 yılKankiii 180 olursun herkes zaten bakuyodur daha cok bakar işte. d
Cevap sahibi+1 yılSevmiyorum ben at gibi durmayı:D
Soran+1 yılO zaman benimle çık kanki qeqeqewarqrqwwe :D
+1 yılYa bizim sınıfta 1.68 1.65 çocuklar var yani özgüvenle alakalı hiç takmıyolar
01 Yorumla
Soran+1 yılSen oyle saniyon. xd
Yok ya kizlar da hep 150 160 falan zaten ttakma kafana
15 Yorumla
Soran+1 yıl. d oylede o kizlar 180 ustu isterim diyolar ya
Soran+1 yılPislik ler ya serefsizim bir sevgilim olsun onu cok sevicem mutlu edicem
Soran+1 yılHelal diyonuz da yok iste sadece nette gercek hayatra sevmessiniz benim gibileri
+1 yılboyu 172 diye 5121887 kişiyi reddettim ben kesin ben de sorun var
07 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin kanki senin boyun kac
- +1 yıl
167 falan
Soran+1 yılAssgafafasgs senden 7 cm uzun cocugu niye reddediyon kanki
- +1 yıl
172-167=5 ama?
Soran+1 yılSiz 2 cm fazla soyluyonuz ya hep ondan yazdim ;) :D
- +1 yıl
eksik bile söyledim
Soran+1 yılHadi ya oyle seyler yapmassiniz ama siz. d diyelimki 4 cm uzun niye senden uzun sonucta tukari bakicaksin gene 2 3cm de ayakkabidan alsa 1 75 cocuk sen 7 8 cm topuklu giysen anca yetiscen sikinti nerde
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka bana da herkes çok yakışıklısın der özellikle o yavşak kızlar ancak gel gör ki 18 senedir sevgilim olmadı bak üzerinde break dance yapabilecek sertlikte şu an
08 Yorumla
Soran+1 yılBenimde mk o kizlar yok mu onlar. d
Cevap sahibi+1 yılBende de vardı öyle bitane or... bana diyodu piç ol okuldan götüremeyeceğin kız yok bir gün dedi ki bize gayet piç davranıyosun herkese öyle davran kaldıramayacağın kız yok ben de yapıştırdım bana bunu söyleyip benimle çıkmıyosan bir b*k bilmiyosub o gün bu gündür konuşmuyoruz o or... yla
Soran+1 yılNiye çıkmamış peki o... pu. d
Cevap sahibi+1 yılO... pu olduğu için
Soran+1 yılCakaydin orspya. d
Cevap sahibi+1 yılBaşkası çaktı maalesef
Soran+1 yıl:D guzlemiyidi bari
Cevap sahibi+1 yılEtli butlu iri memeli gemici kıçı diye tabir ettiğimiz sıkı kalcalı bembeyaz tenli siyah saçlı biriydi
+1 yılProblem değil. Kızların %90'ı 170'ten kısa. Sorun yapmana gerek yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma kizlar diyoki 10 cm topuktan 162 uzeri fazla sana diyo bende diyorum bende topuklu giyerim :)
Kizlara sorma bile kardeş baksana 1.65 lik kizlar sana kisa diyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onu diyorum amk. d
+1 yılKısa değil.. yani kısalar için kısa değil en azından
01 Yorumla
Soran+1 yılZatem uzun kiz 170 ustu mu oluyo. d
+1 yılÇok kısa değil ama kısa. Kızların çoğu 1.60-1.65 zaten. Takma kafana:)
07 Yorumla
Soran+1 yıl180 uzunsa 172 kisaysa ayakkabiyla 175 oluyo zaten orta boy ne peki? Qeqwqeqw
- +1 yıl
180 orta boydur bence
Soran+1 yıl. d senin biy kaç
- +1 yıl
1.76
Soran+1 yılBak kanki sen 180 orta diyon boyun 176 ama kizlarin hepsi 160 165 nerdeyse 170 olsa hafi 6 cm az o zman 174 175 orta 170 biri icin anladinmi
- +1 yıl
Anlıyorum bence dedim zaten kanka
Soran+1 yılAma iste 160 kizda 180 normal alti kisa olmaz diyo. d
aynı sıkıntıdayız kanka benmde boy 1.70 bende sıkıntıdayım alaycı konusmalar felan
09 Yorumla
Soran+1 yılHepsinin hhiiiamammmmnaaa. dd
Soran+1 yılAynen bende oylr diyorum
Soran+1 yılBegeniyolarmi ki. d
Soran+1 yılBeni? . d
Soran+1 yılOlur tabu ya iyi bir arkadssimizsin kank da bende cene yok pek. d
Vallahi-kardesim-benim-boyda-180-kisa diye takinti yapiyorum-1.82 olsam veya 84 keske yas 21 uzarim belki-:)
01 Yorumla
Soran+1 yıl. d iyi iste cok uzama uzunsun saten
2014 erkek boy ortalaması 1.74 kadın boy ortalaması 1.64 bilimsel verilere göre erkek ortalamasına yakın kadın otalamasının üstündesin. demek oluyor ki sorun yok.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D iyimis kizlar 174 bile begenmiyor ama. f
+1 yılArkadaşım şimdi 1.50 boyundaki kız gelip d3 sana sen kısasın diyemez.
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyo ama. d
- +1 yıl
Hiii sen kendine bak deseydin :)
Bence kısa ama kızların geneline göre uygun bir boy sıkıntı yapma
05 Yorumla
Soran+1 yılSen kacsin kanki
Soran+1 yılŞimdi kanki yazdığın normal de 165 kiz kisasin diyo saaka mi bunlar :D
Soran+1 yılHemde cokk ben derim ki benden kisa olsun 150 170 hangisini seversem
+1 yılgayet normal ve henüz yaşın 19... 2-3 cm daha uzarsın ;)
01 Yorumla
Soran+1 yıl. d son 3 yilda hic uzamadim. d
1.80 boyundayım bazen kısa olduğumu düşünüyorum öyle düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılDusunmeye devam et
+1 yılSaçmalama boyun gayet iyi neyini dert ediyosun ayrıcs sen yakışıklıymışsında mğkemmelliği boşver bir kusurunda olsun ki bu kusur bile değil ya
11 Yorumla
Soran+1 yılKanki yorumlara baksana 160 kiz bana kisa diyo. d
- Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri