Güncellemeler
+1 yıl
Artık bende şerefsiz olmaya karar verdim kızlar da çok yapmaya başladı. 36,5 pro Nike tayt kırmızı tırnak olmayan herkesin Allah belasını versin
Güncellemeler
+1 yıl
Yangına körükle gidip anasını skrm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Knk benim kriter belli akıllı ve karakterli olcak diğer türlü dünya güzeli olsa da miktiri çekerim. Yaptım da yapmaya da devam edicem pes edenin anasını mikimm
Akıllı kız Türkiye'de kalmamıştır sanmıyorum bu devirde. Karakter olayı zaten bahsetme gerek yok. Herkes zengin erkeklerin kucagindayken biraz zor bulursun yine de bol şans. Yarın öbür gün de feminist ayağına bunlar normal derler muhtemelen
Haklısın. Hepsinin kafa güzel ya akıllısı bulmaz
İmkan olsa yurtdışına giderim mk
Ben Amerika'da doğdum çifte vatandaşlık var babam göndermiyor şansıma sokim
İtici değil de pek tercih edilmez sonuçta kizlar uzun boylu erkeklerden hoşlanır
Knk şu 2 cümle yerine itici diyip geçebilirdin. Neyse ben diyorum ki daha geçen sene hoşlanan kızlar olurken 9 aydır neden kimse suratıma bakmıyor? Boy konusunu o kadar algı yaptınız ki yani artık bu pisliği normalleştirdiniz. Olsun Allah size yapacağını bilir ben gene de kin beslemicem
Erkekler mi kriter koymuyo dbdbbdbfbf güldürmeyin insanı ya
Artık koyucaz merak etme böyle olmayacak yoksa. canım ve güzel kızları yucelticez artık hepinizin aw
Hep oyle yapıyodunuz. Hayırdır sen baska ülkede yaşıyodunda yenimi geldin ülkeye güzel bir kızın ki her kadin güzeldir bahsettigim o sizin kaliplaştırmış oldugunuz güzellik algısında olan kizların yakışıkli olmayan tıfıl bir erkekle çıktıgını çok gördüm ama yakışık lı bir erkegin sozde çirkin bir kızla aşk yaşadıgına hiç sahit olmadım yıllardır kadınları kalip icerisine aldınız boy konusumu git bugun espritüel bir şekilde bir ortamda şaka yap konuş aktif ol bir kadına deger verdigini göster sana illaki çarpilan olur ki şu zihniyetini saklayabilirsen tabi. Kadınların kriter aradigindan gelmis bahsediyosun burada bak sen
Kuzenim güzel kızlarla sevgili oluyordu doğru ama evlilikte çirkin kızla oldu. Kuzenim baya yakışıklıdır sadece biraz zayıf. Yapılı olsa model olur zaten öyle bir tipi var. Ben senin gibi düşünmüyorum
Yapılı derken kilo anlamında, kendisi baya uzun
he ben koyuyom mesela, şişko olmucak
O ne la kızlar zengin uzun boylu yakışıklı kriteri koyuyor senin tek kriterin kilo mu yani?
balıketli de olmucak, sesi de kart olmucak, kuru totişli olcak, kısa tırnaklı olmucak. Var bi sürü
İyi aferin
ne yaşadın olum sen, ne bu şiddet bu celal?
Bişey demedim la aferin dedim işte helal olsun anlamında
güncellemeye didim olm, aferine diil
Boyun kac senin mesela
Napican ki 172 ydi en son
Kisa degilsin ki. Ben mesela 160 ım ve sevgilim 170 75 arasi olsun isterim
Bence güzelleme yapıyorsun
170 75 arasi benim icin ideal. Topuklu bile giysem cok yakışırız. Kendine guveni olsun bana karsi kibar anlayışlı olsun yeterli