+1 yıltürkiyede olmanın sorunu yaslarınız gelmiş bence bir sakıncası yok ama mahhalle baskısı bu ayıplanma horlanma aslında yavas yavas tıklatın kulaklarına ama aile yi silmek anlamınada gelir. valla üzüldüm size madem beraber olamıyacaksanız ayrılana kadar devam edin ilişkinize tadını anını zevkini çıkarın
12 Yorumla
Soran+1 yılılıskıdekı kastınız cınsellıkse oyle bırsey asla olmadı o bana asla dokunmaz.bız duygusal bagdan baglıyız asık dıye bılırım evet evlenmek ıstesek mahalle baskısı aile baskısı bunu kaldıramayız ıkımızde
- +1 yıl
dogu güneydogu kökenli iseniz aile büyüklerine tanısın normal karsılanır batı kökenli iseniz malesef karar verin ya beraber olacaksınız yada ayrı yollara devam hayat kime adil ki size olsun .
valla üzüldüm. simdi bu soruya bir sey diyemiyorum evlenin kacın diyen salak kızlara romantik olmakla bu iş bitmiyor.
En İyi Cevaplar
Jeton düsdü ^^... onun annesi ve senin babanin ikini evlilikleri ozaman, ikiside eve cocuk getirdi, kan baginiz yok simdi anladim :D...
hmm, ja bence bir sakinca yok, bir alman filminde görmüsdüm, tipa tip o sahne ^^ :D037 Yorumla
Soran+1 yılyanlız burası almanya degıl turkıye
- +1 yıl
Biliyorum, ben sadece bir filmde gördügümü söylemisdim...
Ama inan burda da böyle bisey kolay olmazdi sanirim, mesela, komuslariniz vs. vs.. yada baskalarini sizin hep kardes, akraba diye biliyorlardir, ayni eve girip cikiyorlar diye, simdi birden el ele tutusarak yürümüs olsaniz ne derler merak ediyorum, ama iste... ne desem bilemiyorum...
ÜC cözüm var,
1. bu sevdadan vaz gecceksin...
2.Ailenize aciklayip, cevapni göreceksin...
3.Kacacaksin ...
Soran+1 yılbende almanyada kaldım 13 yasıma kadar orda olsa kımsenın umurunda olmuyo bılıyorum ama burda dedıgın gıbı bız şu an sarmas dolas gezıyoruz ama kardes olarak bılıyolar susuyorlar ama bız asıgız kardes degılız dıyemıyoruz kacma olmaz ailelerde onceden kestı attı bu konuyı vazgecmekte bana dayanamaıyorum:(
- +1 yıl
off off, acidim simdi gercekten ya :/ ...
Olur olur, burdakilerde BELKI yadirgar, herkes bilmedigi icin herseyi, konusup durular,mide bulandirirlar sinek gibi ...
zaten vaz gecersen, ömür boyu aci cekersin, hani yabanci biri olsa, uzakta unutursun dersin,
ama ileride baskasiyla evli olsada yinede sizin eve girip cikacaktir 10 20 yil gecsede :S hep gözünün önüne gececek, tek care var, aileye sormak, onlarda evet derse, simdiki yerden uzakta kalirsiniz sizde onla beraber...
Soran+1 yılya ben hannover e gıdıcem yanı gırıs cıkıs yapıyorum ordakı oturumu yakmamak ıcın bız bı kez dusunduk dedık ben gıdıyım sonra o gelsın evlenelım felan dıye onun da gelmesınde sorun olmuyor muhendısısız ıkımızde orda yasarızda dedık ama gerı babama kıyamadım ben o da bana kızdı tekrar burda ı yere gıdelım dedı gene yapamadım korkuyorum annem babama bırsey yaparsa dıye
- +1 yıl
Ya, ne güzel iste bak, su an ki bulundugunuz ortamdan, km lerce uzakliga, yerlesme sansiniz var, bence bunu degerlendirin derim, baban ve annene gelince, aralari biraz belki gerilir, ama sonra düzelir sanirim ... hem öz annen neden karsi ?...senin mutlu, sevdigin birisi igle evlenmeni istemez mi ? sonucda bir gün zaten evleneceksin, o kisi de de kan bagin yoksa, neden evet demesin ...
Soran+1 yılbende tam bılmıyorum bunun sebebını ben babamın yanına geldım bunun ıcın cok kustu bana kızdı ama ben orda kalmak ıstemedım anne cok anlayıssız benım hıc anlamıyor sadece onun dedıklerı olacak o yuzden ben evlenırsem onunla anne sınırınden ınadından babama hayatı dar edecek cunkı bana kızamıyo ben de ona kızıyorum yanı cadı anne varr bızde
- +1 yıl
Anliyorum, bak ben sana bir cözüm suniyim...
Sen babanla konus et tut, evet dedirrtmeye bak, evet derse ne ala, anneni düsünme ozaman, bir kac ay, yorar babani ondan sonra, oda bunu kabul eder, hem diyorsun ya, öz annen almanyada baban türkiyede diye, bu yüzdende sanslisin bence... ikisinin karsilasma ihtimali yok ...ondan sonra gelin kalin burda almanyada, kendinizi gecindirmeye bakin, kendi ayaginizin üstünde durun, ha hayir derse, karsiyim gerci ama, bu seferde kacacaksin,
Soran+1 yılalmanyaya gelmeye karsı degıl o ben babama kıyamıyor sadece ya aslında dedıgın gıbı ben once almanyaya gelıp anneye ıkna ede bılırım sankı abıyle anne ederım tek olursam ona rest cekerım turkıyeye gıderım burdakı otururmu yakarım bırdaha gelmem derım babamada ardesımı vermem turkıyede goremezsın benı dersem korkar belkı
Soran+1 yılsagoll evet bızımkı arap sacına dondu ama ben vaz gecmıycem askımdan
Soran+1 yılja du hast recht nicht aufgibt kazanıcam durmak yok
Soran+1 yılevet haklısın ask bu sonucta kıme nasıl olucaı bılınmıyorkı Liebe gefunden hatte, jetzt verlassen
Soran+1 yılyane hala ıyı cunkı anneyle sureklı telde konusuyoruz kuzenlerle nette felan yazısıyoruz zaten sende 2 3 ay gıdıyorum
Soran+1 yılama once ssevdıgımlede konusmam gerek tabı telımı acarsa hala sınırlıkı acmıyor telefonlarımı
Soran+1 yıldun gelmedı bende nerde kaldın dedım sana hesap vermıycem dedı sabah aradıgımda ben sımdı ısten eve geldım işten cıktım kı assada arabamın basında beklıyo kendı arabasını servıse bırakmısta beraber gıdelım dedı bende tamam dedım arabaya bındı hıc konusmadı bende konusmadım eve geldık ben odama cıktım o odasına gectı sımdı yemege cagırıyorlar bakalım ne yapacak
Soran+1 yılevet sensn guncelemedekı kısı:))en ıyı cevap sectım bırde sımdı:))bılmıyorum yaa cok soguk durdu arabaya bındıgınde hıc konusmadı hatta sıf konussun dıye vırajdan hızlı dondum normalde kızardı panık yapardı hıc bırsey demedı sımdı yemege ınıyorum gelırım bırazdan ben
Soran+1 yıluyuz odasında yıyecekmıs ya ben bırsey yaptım sankı sınırımı bozdu benım ya:((bende annesının elınden tepsıyı aldım ben gotururum ben ısten cıkarken emıstım dedım kapısına vurdum benı gorunce boyle bı tuaf baktı bende ben kımseyle vlenmeyı kabul etmedım ama sen boyle yaptıgın ıcın almanyaya donucem dedım cıktım odama geldım
Soran+1 yılama ben yoruldum beklemekten 10 gun sonra almanyaya gıdıcem ya o zmaan kadar onunla konusup karar vermem gerek ya bu sıte benım degıl senın msn varmı?varsa caretta333@hotmail.com eklermıısn?
Soran+1 yılkabul etmem herkesı kı
Soran+1 yılbılmıyorum yaa:((sen eklıycenmı msn ye?
Soran+1 yıltamam
+1 yılBence annene açılmalısın , bu şekilde gizli gizli yürütmeyin ...Ama sakın kaçma bu hatayı yapma .
01 Yorumla
Soran+1 yılkacamam zaten annem almanyada benım ben babamlayım o nun annesıı yanımızdakı onada dıyemem cok ıyı bırı benı anlar ama destekleyecegını sanmıyorum cunkı ben gıdıcem er yada gec dıye dusunuyor
+1 yılbiran önce söyleyin ailenize yoksa ikinizde başkalarıyla evlenip kendinizi yakarsınız
03 Yorumla
Soran+1 yılben asla ondan baskasına evlenmem ama o evlenısede dayanamam yasayamam
- +1 yıl
söyleyin ailelere
Soran+1 yılolmuyor oda:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ne anne bir ne baba... siz üvey kardesten bıle uveysınız... bence bıbırınızden vazgecmeyın:)))
13 Yorumla
Soran+1 yılah keske mumkun olsa ben dayanamam kı onsuz luga o evlense ben o gece olurum:((
- +1 yıl
baktınız ki hiç umut yok tüm careler tukendi tüm kapılar bırbır yuzunuze kapandı en son gerıye yapması caiz olan tek sey kalıyor kacırsın senı:) ben kacırma olayına karsıyım ama en son yapılacak sey sadece buysa yapacak bısı yok bırbırnızı kaybedıp hayatı bırbırınıze zından etmeyın
Soran+1 yılben bunu dıyemem ona kacır demem oda bana dyemez cunkı bız gıdersek benım anne tarafım babama yuklenıcek babama zulum edecekler onun ıcın susuyoruz zaten ben onu baskasıyla gorursem gercekten yasayamam:(( ve bugunbenımle hıc konusmadı sadece gece nerdeydın dedım oda sana hesap vermek ıstemıyorum dıye tersledı ılk defa bunu yaptı bana:(vazgectı benden
+1 yılYok sana kızmamış sadece sana görücü gelince sinirlenmiş.
13 Yorumla
Soran+1 yılama bunu ben ıstemedım sonucta:( ve ben onun annesı ıle ona kız bakmaya gıdıyorum onda bıle bunu yapmadım ona
- +1 yıl
Tamam biliyorum ama erkek ruhu işte ister istemez kıskanır seni
Soran+1 yılevet kıskanıyo
ks nın bana verdiği yetkıye dayaranak sızı allah napmasın...
30 YorumlaSorun bunun neresinde anlamadım. Nikah düşer. Dinende manende hiçbir sakıncası yok.
00 Yorumlabu sorunun sonu 3.sayfa haberi ulan ne değişik yaşamlar var ya
17 Yorumla
Soran+1 yılher kesın hayatı farklı ıste
Soran+1 yılneden cunkı bız kucuklukten berrı hep bırlıkteydık ya onlar hala öyle sanıyor sakalasmamıs bır bırımızı dusunmemız kardeslıkten sanıyorlar aslında bız ılk gunden berrı asık olduk bır bırımıze
Soran+1 yılya bız 10 sendır asıgız tamammı ailemede laf soyleme sakın bız cınsel hıc bırsey yasamadık benım odam ust katta onunkı alt kata artı boyle bırseyı o hıc ıstemez ıstemedı de bende dım bız kalple sevdık askımızı bacak arasında aramıyoruz sızın gıbı degılız bız yanı anlamazsın sen bunu ailemede asla laf soyleeme benım ailem yasadgım ailem gıbısı yok tur babam bırtanedır dunyadakı en ıyı babadır
Soran+1 yılaileme degıl kızgınlıgım yanı yasadıgım aileme degıl anneme babamı korkutması bu denlı onunda mecburıyetten susması :(
Gidin konuşun işte kocaman insanlarsınız siz kendiniz mevzuyu büyütüyosunuz.
09 Yorumla
Soran+1 yılyaa konusun demek kolay degılmı ben sımdı gıtsem konussam olmaz dıyecekler benı yada onu gonderecekler neden olmaz deneccek benım anne olay yapacak bunu babama yuklenecek evlendın cocuklu kadın getırdın bak kızımı kandırdı hatta bu konu uzar namusa kadar gıder
Soran+1 yılya yasarız yaparızda ama babam zorda kalacak onu dusundugum ıcın yapamıyorum bırsey annem babamı rahat bırakmz o zaman babam bızı affetmez o zamanda:(
Soran+1 yılbabamı dusunmem gerek ama:(
Soran+1 yılkızma lutfen cozumlerın guzel ama babam geldınce aklıma kıtlendım
Soran+1 yıltamam söz dınlıyorum bu sefer
+1 yılanne ve babalariniz ayni degilse kan bagi yokki yinede kardesmi sayiliyorsunuz simdi anlamadim
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır kardes degılız yanı kan bagı yok ama aile asla ızın vermez buna babam asla onaylamaz annesı ıstemez herseyı gectık cevredekı tepkı dedıkodu cok farklı olur:((
- +1 yıl
dinen bir sakinca yoksa vazgecmeyin kimse karsi cikamaz cocuk degilsinizki
Soran+1 yıldınen yok bı sorun ama ailede kan cıkar:(
- +1 yıl
haklisin biraz garip olur ama ask soz dinlemez baska bir sehire gidin
Soran+1 yılaskımın pesınden gıdıcem kararım bu oluyor
- +1 yıl
gercekten seviyorsaniz kimse engel olamaz
Soran+1 yılolmasında ıns
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende yasadım zamanında senı ıyı anlıyorum..ama gecıyor zamanla şimdi baskasıylayım o ıse evlı:(
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl katlanıyorsun ben dayanamıyorum ölurum o baskasıyla olursa kendımı oldururum
Dinen evlenmenizde sakınca yok, evlenebilirsiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılsonunuz yok böyle susarsanız.
02 Yorumla
Soran+1 yılsusmama kararı aldm
- +1 yıl
ya suscanız başlamadan biticek yada konuşcaksınız mücadele ediceksiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGayette evlenilebilir.Kan bağı yok bişi yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılkkan bagı yok ama aile ızın vermez
- +1 yıl
Neden ama
Soran+1 yılya kardessınız felan dıyorlar benım annem asla onaylamaz kacalım desek annem babama dunyayıo dar ederde
+1 yılkaçın evlenin mutlu mesut yaşayın
01 Yorumla
Soran+1 yılkacamazyı ya
kacın ne olacak kan bagınız yok nasılsa
03 Yorumla
Soran+1 yılkacamayız ya yanı bu cok zor olur
Soran+1 yılailelerden onay alamayız
Gizli Üye(36-45)+1 yılSüt kardeşin değil dimi?
016 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa ben 13 yasındayım o 15 ysındaydı geldıgınde
Cevap sahibi+1 yılO zaman dinen bir sakıncasının olmaması lazım ama annenle babanın sizi aynı evde tutması büyük yanlış
Soran+1 yılbenım annem almaanyada ben almanyadan geldım zaten 13 yasındayken o burdaydı aslında soradan gelen benım
Cevap sahibi+1 yılsonuçta sen çocuksun bilemezsin ama imkansız değil gibi sanki
Soran+1 yılya bız yaklaık 10 sendır asıgız yenı degıl yanı su an ben 24 o 26 yasında bız ünvr deyı kazandıktan sonra aile agzı aradık ama asla dedıler sız kardes sınız felan dedıler ben o sıf burda dıye baska okula gıtmedım yakınımda olsun dıye babamın bana dedıgı sey annenle ben bas edemem kızım sanada banada yazık edecek bır hata yapma dedı ben napayım sımdı:((
Cevap sahibi+1 yılanneninde haberi var mı?
Soran+1 yılya 2 sene once geldıgnde ben soylemek ıstedım ama o bana sakın asık felann olma ona olmaz o asla felan dedı ben hıc brısey dıyemedım tabı:(
Cevap sahibi+1 yıltekrar çıtlat ozaman erkenmiş ama direkt söyleme tabi aynen diğeride babasının nabzını ölçsün
Soran+1 yılonun babası yok annesı var sadece sorun ondan degıl zaten benden oluyor yanı babam ıkna olucak annem ıkna olucak benım abım var bırde yurt dısında o ıkna olacak oyle oda cok ama cok zor:((ben bazen dıyorum keske turkıyeye donmeseydım ama olacakmıs bu
Cevap sahibi+1 yıleğer aileler mutsuz olacaksa bu sizede yansır unutma bu yüzden otur onunla konuş ya ilişkinin sonu olacaksa sürdürün ya da tamamen birbirinizi unutun başka yolu yok gibi
Soran+1 yılkonusuyoruz zaten sureklı bız herseyın farkındayız ama ayrılmakta ıstemıyoruz o bana ınat bıtırelım dedık dıye annesının kız bakmasına onay verdı
Cevap sahibi+1 yıltamam işte sende bul oda bulsun bitane evlenin herşey yoluna girer yoksa aile faciası çıkmasın durduk yere mağdem işler karışık birbirinizden uzak durun
Soran+1 yılyaa ben kendım buluyum evlendırıyımmı onu ben öluyum daha ıyı ben asla yasayamam o evlenırse baskasıyla goremem bakamam nefes alamam onu baskasıyla oluna ya dusunsene bana dun gorucu geldı dıye eve gelmedı o sınırlendı cıktı gıttı konusmuyor benımle
Cevap sahibi+1 yılkuzenimde bana aşıktı ama geçti şimdi gayet normal olur öyle ilk zamanlar boşver alışıcaksın
Soran+1 yılbızımkı farklı yanlız galıba senınkuzenın asıkmıs karsılıksız mıs gıbı ama bızımkı 10 yıldır karsılıklı bıkmadık sevgımız bıtmedı hıc
Gizli Üye(30-35)+1 yılah ne romantiiiiiikk
01 Yorumla
Soran+1 yılneresı romantık be bunun
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne