Dürüst, efendi, sadık ve olgun bir erkek sizi seviyor ama ne yaparsanız yapın sizi sıkmadan ve rahatsız etmeden sevmeye devam ediyor. Böyle birisine şans verir miydiniz?
Cevabın nedir?
Her sevene bir şans verilmez. İllaki aklınıza girmeli ve "olabilir" kategorisine girebilmeli bence. İçine sinmesiyle alakalı bir durum. Mesela bir çocuk vardı. Bir kere benle konuştu kırmadan olumsuz bir cevap vermiştim fakat sonradan araya birilerini soktu onlar vasıtasıyla çok ısrar etti ama kendisi gelip bir şey demedi. O çocuğa olabilir gözüyle bakamadım. Ama bir başkası da olumsuz cevaba karşı iletişimi kesmedi, beni asla rahatsız etmedi aksine hep güldürdü yeri geldi utandı bozardı ama beni hiç bırakmadı. Karşılık alamadığım ama sevdiğim başka biri olmasına rağmen o çocuk "olabilir" kategorisine girmişti. O çocuğa şans verecektim ta ki sevdiğim çocuğun sınıf arkadaşı olduğunu öğrenene kadar... Yani birçok şey o kişinin elinde ama araya şans faktörü de girebiliyor ne yazıkki...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
bazıları sevmediğim birine şans vermem diyo hem ona yazık hem bana e sevince noluyo mutlu sonla bitip evli mutlu çocuklu durumunamı terfi ediyosunuz ? ben şans verdim sevmediğim birine şans verdim ilk önce bana verdiği değer hoşuma gidiyodu bana verdiği değeri seviyodum ama şimdi sadece onu seviyorum sizi perişan eden insanlara neden ölüp geberiyosunuz anlamıyorum aşk diyosunuz bide yaa ne aşk ama siz öyle aşklara devam edin neyse beni ilgilendirmez ama diyeceğim o ki aşk belki bi gün biter ama birbirinize duyduğunuz şevkat güven saygı ebedi kalır mantıklı ilişkiler aşk ilişkilerine göre daha uzun sürer e bunun nedenide budur
52 Yorumla
Soran+1 yılEn mantıklı ve doğru cevap.Bende sana katılıyorum.Zaten günümüzde ''AŞK'' kelimesi ağızlarda ciklet gibi dolanıyor.Gerçek ''AŞK''Güvenle,Sadakatle,Saygı olan bir ilişki ömür boyu bitmez.Ama günümüzdeki gibi bir özelliğinden hoşlanarak o kişiye hisler besliyoruz günün birinde o özellik kaybolduğunda yada eskisi gibi görünmediğinde ''AŞK'' bitti diye kesip atıyoruz.
- +1 yıl
teşekkür ederim bende sana katılıyorum ne yazıkki bizim gibi düşünenler azınlık ama herkes kendi hayatından sorumludur ben artık aşkı anlıyorum eskisi gibi büyüsünde değilim ve herkesin eninde sonunda anlayacağını biliyorum umarım geç olmaz ve şiddetli acılar yaşanmaz.saygılar
malisef adamım onunda birşeyler hissetmesi lazım yoksa olmaz ama bunu yapabilrsin hediye vs onu özel hissettireceksin hayatında ona yapılmayan birşey mesela bir tane gül yada çiçek buketi alırsan 10 tllik çok etkilenmez işini şansa bırakmak istemiyorsan arkadaş ol muhabbeti koparma dbir gün içimden geldi diyim şu 100 tane gül buketleri var baya büyük gerçekten çok etkiliyor bayanları ama fiyatıda seni etkilecek oda etkilecek burada ona değermi sorusu soruyorsun pahalı oluyor :) ama zaten değer fedakarlıktır başta
param yok diyorsan sevme git para kazan başta kabul edince nasıl evlenceksin nasıl geçim sağlanacak bu işin ufacık bir başlangıcı
kazanıyorsan sorun yok00 Yorumla
+1 yılOlabilir sevginin ne olduğunu çok iyi biliyorum.Bir insan birini reddetiği zaman çok koyuyor ya.Her iki tarafta haklı.Reddeten taraf haklı çünkü sevmek zorunda mı?Hayır.Reddedilen taraf da haklı onu çok sevmiş o onu sevmeyince bozulmuş.Ben olsam verirdim denerdim en azından.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
128
Cevap
57Cevap
+1 yılhocam herkes evet verirdim diyor eyvallah ama inan bana eğer öyle olsaydı senin burada bu soruyu sormana gerek kalmazdı
170 YorumlaKendini güvenli ve güçlü hissettirir,herzaman onun yanında olur,tüm kararlarında destekler ve her dediğini kayıtsız kabul eder.(şayet gerçekten seviyorsa)Ama ilişkinin Hangi kulvarda olacagı artık sevilen kişinin kararına bağlı.ÇÜnkü deli gibi seven biri baştan kaybetmiştir :)
Ve Aşk tek kişiliktir10 Yorumlaben çok seven ancak sevgısıne ne yaparsa yapsın karsılık bulamayn bırıısı olarak sunu söyleyebılrım kı kendı dusuncemdır tabıkı ben sevıysm cok sevıysm aldtmam ve kaybetmekten korkarım bence o erkek de senı sevıyosa aynı korkulrı yasıyodur ve senı kırmamak ıcın kaybetmemek ıcın herseyı yapacktır bıraz mesafeyı koruyarak denemenı tavsıye ederım
11 Yorumla- +1 yıl
bende sevgisine karşılık bulamayan biri olarak sana katılıyorum :)
''senı kırmamak ıcın kaybetmemek ıcın herseyı yapacktır'' bu sözde çok doğru, örnek ufacık bir şey yüzünden oturup ağladığımı bilirim, normalde olsa ağlamak saçma geliyor ama sevince işte...
Bişey hissetmiyorsam vermem şans falan sonuçta karşındaki seni seviyor olacak sense onu tanımaya çalışıyor olcaksın yani böyle bi durmda karşındaki sana bağlncak doğal olark senden bişeyler beklicek e sen ileriki zamnlardada bişey hissedemzsen nolcak ?
20 Yorumlamantikli dusunmek gerek. kiz basta begenmedi veya kendine gore bulmadiysa bu yuzden red ettiyse, pek sans yok gib.
Yanliz kendini asik da edebilir. ama kiz ne istedigini bilen ve duygularina yenilmeyen biriyse bu zor. eger hiccc kizin tipi degil ise o sahis, veya kiza hic hitap etmiyorsa yine sans vermez diyorum kiz icin. sonuc olarak kisiye gore ve karsidaki seven kisiye gore degisir cevap10 Yorumla
+1 yılBöyle Bir Erkek Bulduysa Öpsün Başına Koysun. ama Kız Milletininde Her İstediğini Yapmamak Gerekiyor. Şımartırsan İleride Bunun Önüne Gecemezsin. ilk olumsuz Tepkinde Farklı Düşüncelere Kapılabilir.MEsela Artık Beni İstemiyormu, Hiç Böyle Yapmazdı Gibisinden
00 Yorumla
+1 yılBen ısrardan hoslanmam rahatsız etmesede sonucta sevdiğini hissedince ben sevmediğim halde soguyorum beni sevmesin benden uzaklassın o zaman ilgimi cekiyor ne yazık kı kacan kovalanır mantıgı sevdiğini belli etmese kendini geri cekse bende anında bi hoslantı oluyor anlamadım bu işi :D
10 YorumlaŞans versen ne kaybedersin? Sonuçta seni deliler gibi seviyor diyorsun. Buna inandığına göre ve ki arkadaşın karakteri de iyi ve olgunluk anlamında seni etkilemiş. Denemekten ne zarar çıkar. Belki çok mutlu olabilirsin. Bu zamanda gerçekten sevebilen bulmak zor. İyi düşün derim arkadaş..
10 Yorumlaişlediği suça bağlı bence bu.affedilmeyecek birşey yaptıysa hiç şansı yok.hem deli gibi seven biri neden affedilmeyecek hatalar yoluna girsin ki.eğer yaptığı hata sonraki zamanlarda aklıma gelmeyecekse ve bu durumdan dolayı kendimi kötü hissetmeyeceksem.ne yapıyorum ben neden hala onun yanındayım demeyeceksem affederim.ama pişman olacaksam affetmem.ki zaten erkektir.mutlaka affedilmeyecek bir hata yapmıştır
00 Yorumla
+1 yılBen vermezdim. Var mesela çocuk 4 yıldır beni seviyor. 3 senelik çıktığım vardı hala bekledi ayrıldım yine geldi ama ben kabul etmedim. İçimde bişey yok.. Yaralarım vardı yaramayarabandı olarak kullanamazdım. Ama sevdiğim biri olmasaydı aklımda biri yada geçmişimde yara bi şans verirdim sevdirirdi kendini çok seviyor çünkü. Ama şu durumda hayır.
00 Yorumlayorumlari okuyorum da herkes asik olmadigim birine evet demem diyor. asik olmak nedir birini görüpte tipini begenmek ask degildir o bir insanin fizik yapisini beyenmek bana göre ask zamanla gelir birini taniyarak zaman geçirerek gelir ama tabi ki bir insani tanimak istemek için fizik olarak begenmen lazim
00 Yorumla
+1 yılAsla ve asla buradaki yorumlara bakma,kadın bitirmişse bir sebebi vardır ve sana o şansı vermeyecektir sadece aklında biri yoksa ve bitirme şekli farklıysa şans verebilir ancak şu var kadınlara biraz maço olmassan tadı olmaz tabi yerine göre,en iyi cevap için adayım:)
02 Yorumla- +1 yıl
acıdığım için şans vermem daha kötü olurdu bence:)
- +1 yıl
+ denizyıldızına
Gizli Üye(36-45)+1 yılSans verilmeli bence.
heleki dedigin karakterde bi insansa.
Ben hickimseye ermedim o sansi.. Biri hala pesimde 4sene oldu bikmadi daha. Aslinda sans verilmeli ama ben yapamiyorum. Benden kucuk oldugu icin yasca sebebim .
Tabi birazda duygusal biseyler hissetmeli insan00 Yorumla
+1 yılsanmıyorum dediğin kişinin yaşı itibari ile bulacağı kızın yaşı da 3 aşa 5 yukarı yakın olur o yaşlarda bu özellikteki erkek sıkıcı olur pek şansın olmaz ilerde değerli olduğun anlaşılır yalnız seninde onlara verebilecek sevgin o kadar değerli olur ki o kişileri asla sevmezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek gerçekden söylediğin gibi biriyse şans verebilirim. ama ona karşı bir şeyler hissetmiş isem . aksi taktirde karşımdaki dünyanın en mert insanı olsa duygularım değişmez. birde deli gibi sevme demişken ben şahsen birinin bana öyle kör kütük aşık olmasını istemem,yani ne biliyim korkarım o ilişkiye başlarken. ya onun kadar sevemessem.onu üzersem falan diye
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalan dolan.aman sevgını belli etme.hele ılk basta balıklama dalarsan benım gıbı afallarsın.dalga konusu olursun.ama allahtan yuregımız vardıda ana avrat kaymayı bıldık agızlarını acık bıraktık onun ıcın sevıyosan gıdıp ben senı sevıyorum deme ne zaman o sana derse sen ondan sonra de.
00 Yorumla
+1 yıleğer ben hoşlanmadıysam onu hiçbir şekilde ümitlendirmem. çünkü ona bir şans verip sonra sevemezsem ayrılmak zorunda kalırım ve bu onu daha çok üzer. o yüzden bana deli divane aşık olsa bile kendim sevmiyorsam onunla birlikte olmam.
00 Yorumlaeğer ona karşı bişey hissetmiyosam asla şans vermem hem bana hemde karşımdakine büyük haksızlık olur bu şans verme olayıda ayrı bi konu zaten gelen gidene şans veriliyo sonunu hepimiz görüyoruz zatenn ...aşk hiçç bii zamanda bu kadar aşağılanmamıştırrr..
10 Yorumla
+1 yılSevmediğime, hoşlanmadığıma, istemediğime şans vermem. Katıyım bu konuda.
Ayrıca sadaka mı bu? kim kime ne veriyor?
Zorla olmaz.
Bu kişisel bakışım. Senin durumunu ve muhattabını bilmiyorum o yuzden birsey diyemeyecegim.32 Yorumla- +1 yıl
asi bitter
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İstersen afedersin gebersin dönüp giderim, bana mı sordu?
Ya zorla güzellik olmaz, oldu sevdin sevdin diye dilenci mi olacaksın?22 Yorumla- +1 yıl
sadaka syndrome bu
- +1 yıl
sifon<3sifon
insan sadece sevdiğine bir şans verirmiş... onun yerine kendini koy ve sevmediğin ama seni seven birini zorla sevebilir miydin? yani zorsa sev ama sevmiyorsa zorlama...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. birşey hissetmiyorsam onun gözü önünde olmamaya çalışırdım,zamanla unuturdu.Ama seviyorsam kaçırmazdım.ama olgunluktan kastın aşırı yaş farkı varsa kesinlikle olmazdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenç bayanlara sevdigini belli etmeyeceksin kaybedersin çünkü çogu o yaşlarda flört etmek istiyor evlilik düşünmezler dolayısıyla çok seven erkeklerden korkarlar ama güven veren agzı laf yapan adamları çok severler :) kısacası sev ama çok belli etme herzman şans verirler:)
00 YorumlaSevmiyorsam ümit verip kalbiyle oynamam çok sevse bile..
30 Yorumlaelbet ki verirdim. Bir söz vardır. Sevdiğinle değil seni sevenle evlen''. Diye.. Bu söz bile yeter...
10 Yorumlabu devirde seven değil sevilen mutlu oluyor ben verirdim hem de yürekten tabi bazı kriterlerin uyuşması şart
10 YorumlaKalbinde biri yoksa eğer, seni seveni sevmeye çalışabilirsin. Ama kötü sonuçlarda doğurabilir. Belki adam peşinden koşmayı seviyodur. Sen aşık olunca çeker gider.
20 YorumlaŞans vermek ne demek yaa? Aşk alep edilmez ki... Eğer bana ilgi duyuyorsa beraber oluruz. Yok bi de buna şans veriim mantığındaysa hiç olmasın
21 Yorumlaberki herkez gbbi bnde evet demiş olucam arkdşım ama bunu yaşamış biri olarak söylüorm ki ona bi şans verdim iikide vermişim :)
00 Yorumla
+1 yılEğer birşey hissetmiyorsam vermezdim. Başıma da geldi,karşımda ağladı bile ama olmayınca olmuyor işte :) Duygu olmadan olmuyor.
03 Yorumla- +1 yıl
wtf?
oldu boyle ama onnla olamadm kı bsy hıssetmedıkten snra. ınsan uzmekte ıstemıyo sankı beddua alırmıs gıbı oluyo ama bsy hısstmeyınce olmuyo. Gorucu usulu evlenenlerı cok merak edıyorum bu konuda
10 Yorumlaherkes bir sansı hak eder demiyorum :) ama böyle birine bir sans daha verilir.sorun şu ki umarım sans verdiğinde senden vazgeçmez!
00 Yorumlaeğer bi şans verecek olursan, bu, ondan ziyade kendi mutluluğuna vereceğin şans olur.. inşallah uyanırsın ,ihtimalki mutlu olursun..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılbiraz plotonik olmuyormu. tek taraflı sevgi olmazki ben istemiyorsam neden şanş vereyim.
önce benim sevmem lazım.00 Yorumla doğrusu hayır.. eğer ısınamamışsam yada sevememişsem şans vermezdm .. onun senı sevmesi değil senin onu sevmen önemli...
00 Yorumla
+1 yılben o hatayı bir kere yaptım sırf beni seviyor,efendi,dürüst diye ve hayatımın en büyük kazığını yedim,bunlara kanmayın kızlar
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı. sevmediğim halde 'şans vermek' oyalanamak ve umut vermekten başka bir şey olmaz
10 Yorumla
+1 yıleger gerçekten çok seviyorsa mutlaka bir şans verirdim.sonuç nolucak belli degil belki sende ona aşık olursun ilişkiniz devam ederken
10 Yorumla
+1 yılDaha once ben ayrilmak istemis olsamda 2 yil sonra evet sans verdim ve mutluyum.
10 Yorumlakalbinde tık tık sesi değilde tın tın sesi varsa kimse kusura bakmasında seviyor diye karşı tarafında onu sevmesi mi lazım düşlere dalmazsan hayal kırıklarına uğramazsın ...
00 Yorumlane yaparsam yapayım istersem aldatayım hala beni sevmeye devam edecekse sevmesin çünkü o aşk değil bi saplantıdır asla şans vermem ne yaparsam yapayım ses çıkarmıcak ha böyle erkek mi olur be
10 Yorumla
+1 yıletkilenmediysem veremem isterse ugrumda ölsün aşık olmadıgım insanla olamam .s
12 Yorumla- +1 yıl
Bende katılıyorum.
evet ama şöylede birşey var aklımda biri yoksa ve ondan elektirik aldıysam bir şans veririm
20 Yorumlaevet verdim ama birtürlü içim ısınmadı ayrılmak zorunda kaldım
10 Yorumla
+1 yılona karşı gerçekten bişey hissetmiyosam şans vermezdim. hem ona haksızlık hem sana
00 Yorumlaben sevemedıkten sonra o benı sevse ne yazar :D mutluluk onun avuclarında degılkı benım duydugum askta :)
10 Yorumlaeger benimde ona karsi hislerim varsa neden olmasin. Fakat yoksa denemezdim bile.
00 YorumlaArkadaş olarak takılalım derdim, ona da uyarsa; zamanla ona karşı birşeyler hissedersem ne ala, olmazsa eyvallah...
00 Yorumlaben sevmediğim sürece isterse yerlere paspas olsun..ı ıhh sırf o sevio diye şans vermem
00 Yorumla
+1 yılBaşıma geldi ve sevmediğim için vermedim.. Sevgi olmayınca olmuyor boş yere umut verirsem daha çok üzebilirdim
00 Yorumla
+1 yılVerirdim biri beni çok sevsin istiyorum öyle biri karşıma çıksa çok mutlu olurdum o an hoşlanmasam bile şans verirdim
10 Yorumlabende ona karsi bisey hissedersem evet, hic bisey hissetmezsem hayir
00 Yorumla
+1 yılDeniyorum.
Ancak insan bir şey hissetmediği sürece idare etmek gerçekten zor..00 Yorumla
+1 yılAklı başında olan ve bir şeyler hisseden birisi karşılık verir tabikii ...
00 YorumlaKadınlar onları deli gibi sevene yol verip öküz gibi sevene yanaşır
01 Yorumlaeğer sevmiyosam şans vermezdm bu onu oyalamak olur bence..
00 Yorumlabende verirdim bu şekilde sevmenin ne demek olduğunu biliyorum çünkü
11 Yorumla- +1 yıl
aynen
+1 yılo kişiye karşı bir şey hissetmediğim takdirde,beni dünyalar kadar sevse bile şans vermezdim.
01 Yorumla- +1 yıl
acımasızca:)
+1 yılEvet Şans verirdim. Hatta şans verdim. Sonra bende onu sevdim. Hala birlikteyiz çok mutluyum.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yaparsam yapiyim beni sikmadan rahatsiz etmeden sevmeye devam edicek.. istemem ben oyle erkek dedigin maco olucak sarip sarmalicak kiskanc olucak sahiplenicek..
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmasllah ozaman canim allah mutlulugunuzu daim etsin darisida basima :D
- Devamını Gör (125)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem