Selam, seviyorsam veririm... Sevmiyorsam zaten veremem. 😇

Selam, seviyorsam veririm... Sevmiyorsam zaten veremem. 😇

Her hatanın bir limiti vardır mutlaka.. ısrarla bile isteye bilinçli, bir şekilde bunu yapıyor ve hiçbir şekilde kendinin düzeltmek için bir çaba harcamıyorsa kapımda köle bile olsa onu affetmem mümkün değil.. çünkü normal bir insan bir hatayı bir defa yapar iki defa yapar hadi üç defa yapar.. dahası zaten beni sevmediği anlamına gelir..
@Askozade İlk defa
@Askozade yazdıklarımın hepsi kitabın ortasından nağmeler.. 😄
Bir yere not edin ki unutmayasınız.. 😄
Beni deli gibi seven birisinin bana karşı çok fazla hatası olması mümkün değil diye düşünüyorum Çünkü insan sevdiğine karşı daha özenli olur sözlerine davranışlarına ekstra dikkat eder 3 yanlış 1 doğruyu nasıl götürüyorsa yaptığı hatalar da bana olan sevgisini götürür istediği kadar sevsin seven insan sevdiğini üzmez
Bu delibalı izleyecek sevgilim yoktu o sıralar ve sinemaya yalnız gidip izledim ona yanıyorum Aslında izleyesim yoktu bu filmi hiç ama vizyonda olduğu dönemlerde herkesin dilinde pelesenk diye merak edip gittim İş yerinde bile herkes bu filmi anlatıyordu ağladım mı hatırlamıyorum sanırım ağladım
Yaa benim de yoktu be
Ama cesaret bu diğmi sonuçta kaç kişi tek gider ki 😂😂
Aynen öyle bere
bee**
Anlamıştım düzeltmen gereksiz oldu 😂
Hahah olsun olsun😂😂
Ama hata yapıyor sürekli ne gerek var aldığım saç ürünü bile bana etkisi iyi değilse atıyorum para verdiğim halde iki günlük adamı paralarım aldatırım
🥺🥺
Bu aralar iyi değilim 🙃
Bende
Ne olacak bizim halimiz 🥺🥺
Bilemiyorum umarım iyi olur uyanmak için sebep bulamadım bügün
Ben de yaşamak için bulamıyorum 🙃
Cevap
17Cevap
Merhaba,
Deli gibi sevmeyi geçtim yürekten seven hata yapmaz ki! 😅
Hatası olanların canı cehenneme! 😅
Hahahhaha
Verebilirim, tek gerçek şey şu dünyada sevgi değil mi
Bence de öyle, sevgimi kullanıyorlar benim 🥺
Kullandırma
Hayır vermem de sen niye sürekli fotoğraf değişiriyorsun 🤣🤣kafam karışıyor kim diyorum ne ara takip etım 😂😂😂
Duyguların gücü ve kalan güven kırıntılarına bağlı olarak değişir bence. Elle tutulur bir Duygu kalmadıysa hiç gerek yok
Büyük bir hatası olan birine sans vermezdim
hatasına ve kim olduğuna göre değişir
Son bir kez affetmek isterim gadası
Beni sevseydi hata yapmazdı diye düşünüyorum. Böyle birine şans veremem. Hata dediğin bi kere olur..
Bak sen cimcimeye
🙃
Beni bu saatten sonra herkes arkadaşım. Affederim şans veririm ama tabii ki sevgili değil arkadaş olarak herkesle. İlla iki kişi anlaşıyorsa sevgili olmak lazım değil. Güzel zaman geçirebilir arkadaş olarak her şeyi yapabilir kahve yemek ne bileyim belki gezi.
Hayır. Seven insan hata yapmaktan kaçar tekrar tekrar yapmaz.
Mantıklı hsjdj
Beni ne kadar sevdiği bir yana kalsın. Hatalar ve sonrasında olanlar insanın kişiliğini belirler. Bu yüzden ne kadar çok sevdiğinin önemi yok.
Hatalar önemli diyorsun...
Öyle tabii kii..
Hata mı yoksa yanlış mı olduğuna bakarım eğer farklı farklı küçük hatalarsa pek huyum olmasa da bir ihtimal affeder, görmezden gelirim ama yanlış diye nitelendirdiğim bir hareketse affetmek bir yana muhatap bile olmam.
Herkes öldürur sevdiğini... Yaptığını hatalara bağlı ama sürekli olursa vermem
Helal
🙌🏻
Hayır hayat o kadar uzun değil insan kaybetmekten korkup ona göre davranmalı… cepte görüp hunharca tüketmeye gerek yok herşeyi… saygımız olmalı sevgiye yüceltip hakkını vermeliyiz… kolay bulunur şeyler değil kıymet bilmeli taç etmeliyiz..
İnsanlar ikinci vir şansı hak eder, değil mi? 😄
Eder evet😇
Cndkdnn
Beni sevse çok fazla hata yapmaz beni kırmamak için uğraşır. Hataalrı üstüne susup şans verdikçe kendini vazgeçilmez sanıyor ve sizin cepte olduğunuzu sanıyor. Üst üste uyarmama rağmen aynı hatayı yapmaya devam etti kırıcı konuştu ve saygı duymadı. Bir iki ve sonunda üç derken her yerden engelledim artık
Sevse o kadar çok hata yapmaz ha bir olur iki belki ama ikiden çok olmaz güven duygusu biter
Deli gibi seven biri neden bu kadar hata yapmış?
Birden fazlaysa o hata olmaz ki. Gerçekten seven hatasını anlayıp düzeltir birçok defa yapmaz.
Kin tutmam, affa gerek olmadığını söyler, içini rahatlatırım ama yalnız kalmam gerekiyor. Bu yüzden kabul edemem.
Çok hatalı ama seviyor🤨🧐 çok alakasız duruyor. Beni seven hata yapmaz bir de hatalar … kalsın geride
Bende gerçekten çok seviyorsam bir şans daha veririm. Ama bu hataların içinde güven sarsıcı bir eylem varsa kesinlikle alakayı keserim.
bana karşı bile isteye bu kadar hata yapıyorsa deli gibi sevdiğini düşünmüyorum vermem şans
Kotası dolmamışsa şans onun. Kotası dolmuşsa yüreğimin 1000 km ötesine yaklaşamaz..
Bana karşı çok hata yapıyorsa şans vermem, tekrar yapacağına gösterir.
Yaptığı hatanın ne olduğuna göre değişir.. Affı olmayacak bir şey yaptıysa vermem şans falan.
Çok sevse o kadar hata yapmaz. Ben vermem şahsen.
Evet veririm, hayır diyenler de yalan söylüyor
Vermezdim. Bu yaştan sonra hata kaldıracak gücüm yok.
Ne kadar sevsem de hataları varsa görmezden gelemem ve şans veremem
Bir daha hata yapmiyacak, beni üzmeyecekse şans verirdim abi
Hayır Allah korusun karşıma en iyileri çıksın ve beni sevsin
Hasta olur insan herkes kendisini düzeltsin.2 hatada yol vermek lazim.
Büyük ihtimalle veririm ama yaptığı hataya da bağlı
Sevince defalarca şans verirsin ama kıymeti olmaz yorulursun
Hayır. Deneme tahtası değilim, tek hamlede silerim.
Hatalar ufak tefek şeylerse affederim. Büyük hatalarsa affetmem zıbarsın.
O hataların nasıl hatalar olduğuna göre değişir ama küçük ve çoksa sorun değil şans verirdim
Çok ciddi hatalar sevilmez seven deli ve hakiki olsada
Çok seviyorsa dikkat etsin çok hata da yapmasın bi zahmet
Verdin diyelim, hataları yüzünden ilişki yine bitiyor.
Verdim bile...
O da kendi kendine bana şans verdi sanıyor 😂
Çok hatası olan birisi beni deli gibi sevmemiştir.
Yaa
Karşımdaki şans vermedi o yüzden artık kimseye şans yok
Seven insan üzecek davranışta bulunur mu?
Bulunur
Hayır..
Hayır vermem seviyorsa hata yapmicak
Hatasız kul olur mu ya jsjjd
Seven hata yapmamaya özen gösterir. Bir sürü hata yapan yeteri kadar sevmiyordur
Öyle olsun bakalım ponçik. 😇
🫠🫠🌸🌸
🌸🤍
Belki bakır karşımdakı kimsə. Adamına göre deişir işlər.
Seviyorsam gözün üstünde kaşın var demem😅
Hata affedilevilecek duzeyde ise bilmiyorum
Bilemiyorum, hatalara bağlı
Hatayı affetmem
Ayy valla sağol ben hiç almıyayımm.
Veremem artık şans bitti.
Çok hatası varsa sevmiyordur niye vereyim
Ben kesinlikle hayir vermem
Sevmesin yerim öyle sevgiyi
Bu kadar tatlı olursa olabilir
Deli gibi seven hata yapmazzzz
Hayır vermem