Rica sorusuydu
Sizin sevmediğiniz fakat sizi çok seven birine şans verir miydiniz?
Rica sorusuydu
Şans verin demiyorum ama değer verin…

Değersiz hissettirenleri çekici sanmayın… değer veren sizi seven insanların kıymetini bilin…
Bir erkek onu seven kadına şans verebilir fakat , bir kadın onu seven erkeğe şans vermemeli? Sırf beni seviyor diye şans verdiğim adamlar beni en çok pişman edenler oldu.
Gerçek sevgi olmadığı için
Gerçek olanda aynı olmayanda aynı. Çünkü bir erkek kadının onu sevmedigini biliyorsa bunu kaldıramıyor. Ayricada ona kendini sevdirmek içinde çaba göstermek istemiyor çoğu.
Aslında bir makalede şöyle bir şey var benim çok hoşuma giden bir nokta.:
Bir sevgi varsa karşılıklıdır çünkü sevgi kavramı ortak bir kavramdır.
Eğer bir taraf seviyor diyorsa diğer taraf ya blokaj sebebiyle o sevgiyi hissetmiyordur ve bir tanıştırıldığı zaman o blokaj kaldığı zaman karşılıklı bir sevgi oluşur
Ya da seviyorum diyen insan bir hayal görüyordur aslında sevgiyi hissetmiyordur ama sevgi hissettiğini zannediyordur o da tanışınca kendi de onu fark eder ve sevgi ortada olmadığını anlaşılır
Bir erkek eğer seviyorsa , kadına sevdirmeli kendini, cabalamali , kalbini kazanmalı.
Kesimlike
Karşımdaki kişiye göre değişir. Onu taniyabillirim. Ama onu düşüncelerimi belirteerek.
Ama değer konusunda;
Herkese değer veriyorum. İnsan olduğu için. Haa karşılığını görüyor musun dersen? Görmüyorum. Hatta dün öyle bir şey yaşadım ki, resmen kendimden utandım. Verdiğim değerini gramini bile hakketmemis.
Üzülme
Açıkçası çok üzüldüm. Üzüntümü yaşadım. Oturdum ağladım. Rahatladım. Şimdi o yokmuş gibi devam ediyorum.
Verirdim denerdim belki sevebilirim diye ama oyalamazdim olmuyorsa zorlamazdın kalp kırıp ah almazdım zaten basta olmuyorsa olmazda iste ısınmak sevmek zor işler yaaa
Sevgi karşılıkı bir olgu esasen … eğer varsa bir taraf yok sanıyordur… yoksa da bir taraf var sanıyordur…
Değerli bakmak değerli yaklaşım esas olan
Teşekkür ederim 🙏
Abla
Ne oldu?
Başlarda evet belki tanıkça severim ama sevemezsem yol veririm uzatmaya gerek yok buda kafa yani ne öyle mıy mıyy.
Biliyor musun, bazen hayat tam bir Hollywood filmi gibi. Seni seven ama senin sevmediğin birini düşün... Yani bir "friendzone" vakası mı oluyor bu? 😊 Ama yine de şunu unutmamak lazım: Gerçekten değer veren birini bulmak piyango gibi.
Şans vermek mi? Hımm, ince bir çizgi var. Eğer duygular gelişebilecek gibiyse neden olmasın? Ama sırf acımasız bir iyilik uğruna boş yere umut vermek haksızlık olur. Sen ne dersin, sence bir şansı hak eder mi böyle birisi? 😏❤️
Cevap
11Cevap
Vermem, benim seviyor olmam önemli. Sevilmekten çok sevmeyi seviyorum
Sevmek önemli
beni sevene şans verirdim
Benim sevdiğim biri olsa bile hayatta vermezdim..
Enteresan
Hı hım..
Hayır sevememişsem zaten ilgimi çekmemiştir (bunu tanidiğımı varsayarak söylüyorum) diğer türlüsü sadece umut vermek olur ben 1 kere denedim değişen bir şey olmuyor sevmiyorsan sevmiyorsun iki tarafa da haksızlık
Bir kere verdim olmadı ben sevmediğim çok belli ediyorum bana sarıldıkça ben boğuldum
Boğulmak yok
Zaten ayrıldım olmuyor ben birini sevemiyorum
Sevmediğim bir kişiyle olursam hem ona hem kendime haksızlık yapmış olurum. Ona istediği sevgiyi veremem. Çünkü içimden gelmez. Bu yüzden gerek yok öyle şeylere
verdik ama yürümüyor maalesef sevmediğin zaman ağzıyla kuşta tutsa batar değersiz hissettirmiyorum elimden geldiğince kim olursa olsun ama şansta vermiyorum
Tamımya çalışırdım ama bunu ona söylerdim tabiki de belki de hayatımın aşkı odur denemeden bilemem ki bunu
Belki, fakat umut vererek ilerlemem, onu da benim onu sevmeme ihtimalime güçlü bir şekilde hazırlarım o şekilde yolcu ederim olmayacaksa da
sevdiğin insan yanlış kişi çıkıp senin hayatını zindan edecekse eğer seni sevipte hayatını güzelleştirecek birisine şans verilmeli bence ya
Hayır yapamıyorum öyle, benimde duygularım olmalı.
Şans veremem ama onun iyi olması için her şeyi yaparım.
Hayır boşyere umut veripte olmucak şeylerle kimsenin kalbini kırmam, hakkım yok.
Duygularımın olması ya da oluşabiliyor olması gerek 😃
Tabii ki veririm, beni seven bana değer veren insana sevgim sonsuz
Verdim. Ama hiçbir şey değişmedi. Daha saplantılı hale geliyor karşı taraf. Önermem!
Ben o şansı verdim ve şu an çok mutluyum, şans verilebilir diye düşünüyorum.
günak ailede şöyle bir şey geçiyor gerçekten bir sevgi varsa sevgi karşılıklı bir duygudur. Yani gerçek sevgiyle birisi size yaklaşıyorsa ona şans vermelisiniz ya siz o sevgiyi bir blokaj sebebiyle farkında değilsinizdir ya da o kişi olmayan bir şeyi var sanmaktadır diyor. Ama şans verdığin zaman ya o kişi anlar bu sevgi yokmuş aramızda ya da diğer kişi sevginin var olduğunu anlarmış.
bunca zaman sevdiğimizle denedik de ne oldu biraz da bizi sevenlerle artik
Efkarlı söz
Veremem duygular karşılıklı olmalı
Oooo
Bu ona bağlı bir şey.
Birazcık açar mısın
Beni üzmeyecek, yormayacak. Yani sters yapmamalı bende. Yoksa bay bay.
Stres olucaktı
Evet ama işe yaramıyor
Vermisligim vardi yapamadık.
hayır, boşa zaman kaybı
Tipi aşırı kötüyse ve çocuksu ise vermem
Verirdim.
Hayır, imkansız bir şey bu..
Zamanında çok oldu ama hiç şans vermedim
Nıye sans verıyım la
Saçma dimi
Madem saçma nıe sordun la
La diye yorumlara gel de Sinop şivesi görsün millet diye skjsjs