AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
Bana atmayanı ben neden atacağım o kadar gurursuz değilim. Ben kadınım kadın. Kadın dediğin nazlı olur.
yani düşünmeye gerek yok. bence ortak bir konu üzerinden muhabbeti acabilirsin
Arkadaşına mesaj atıyormuş gibi yap ona yolla zaten cevap yazar yalnis oldu falan dersin
Bu biraz eski de be knk sjdhsjhsjdh
O halde ondan daha delikanlı ol ara neyapiyon ne ediyon diye erkekliği sen yap
Benim yorumumu okursan aynısını yazdım zaten
Ben her türlü ararım sıkıntı yok
Ayrıca bu erkeklik de değildir normal insanların yaptığı birşey arayıp konuşmak
Erkeklik kelimesini mecazen kullandım onun konuşacak açılacak cesareti yoksa sen acil
Hiç onunla ilgilenme pişman olursun 3 gündür aynı durumdayım ve yazmıyorum
İlgi alanları neyse onunla ilgili storyler at cevap verecektir mutlaka 😅
Ilgisini çekecek bir sosyal medya paylaşımı falan yap.
O iğrenç konuyu konuşmak çok istiyorlar o bahaneyle atabilirsin bayılır erkekler
Henüz tanışmıyoruz ama seninle tanışmak istiyorum.
İstersen tanışabiliriz yazarsın.
işte o yüzden yazdım, tanımak istiyorum sizi
diyebilirsin :)
Az sonra bu soruna evet diye cevap verebilecegim yaz.
Mesaj atma hafif duruma dusersin aslında bu onun kişiliği ile ilgili
Bilmiyorum ya
Dikkatini cek senle konusmazsa eksiklik hissettir nasil mi? Tam da soyle hislerini yansit icinde bisey sana karsi varsa bu egosunu yener ;)
Ya yoksa
Umrunda değilsen sevgili olsa bile atmaz coğu zaman ilk tavirlarindan anla hem ilgisini cek ortamda hanim hanimcik yerine gore gul edepli ol farkina vardirt
Farklı şehirler yılda bir iki kez görebiliyorum anca
O zaman ortak bir arkadasiniza anlat senden habersiz gibi hoslandiğini iletsin ama senden habersiz gibi
Hımm peki teşekkürler :)
Rica ederim :)
keşke o cocugun yerinde ben senin yerinde de sevdiğim kız :)
seni seviyosa ya da düşünüyosa bile sevmesi şart değil yani aklına geliyosan bile yazsam mı konuşsam mı diye düşünüyodur
hiç bir türlüsü olmuyo :)
sen öyle sanıyosun bence çünkü kadınlar ve erkekler birbirilerini anlayamazlar
aynı sınıftaysanız dersle ilgili bişey sor, ya da onun iyi bildigi bir konu varsa yardımcı olması için mesaj at, öyle devam eder gider işte
aynı sınıfta değiliz
Her boku niye erkeklerden beklersiniz bee madem hoslaniyosun at be kadin att gururun mu incincek zoruna mi gitcek bulunmaz hint kumasi misiniz anlamadim ki
Atma sakın kolay olursun
Neden illa erkeğin mesaj atmasını bekliyorsun? Eğer seviyorsan sende mesaj atabilirsin. Sevgi engel tanımaz , mesafe bilmez , cinsiyet ayırmaz. Unutma mesaj attığın için küçük düşmezsin ama belki de mesaj atmadığın için yıllarca pişman olabilirsin..
Hayır bak şimdi erkeklerin gerçekten hislerini anlayamayız aynı bu hanımefendi gibi oldum bende. İstedim hatta kaç kere gördük konuştuk aksam isyerinden almaya geliyordu yani kim görseydi derdi bunla sevgili cocukta da o his vardı düşündüm bakışı gülüşü ayri zaten direkt anlardın. Ama yazdim dedjm utanıyor. İlk adımı attım yazarak. Fakat pek sıcak olmadı. Anladım ki erkekleri anlamak zor.
Erkek ya da kadın diye ayırma bence. Karşı tarafı anlamak zor diyelim ona. Sen en iyisini yapmışsın ilk adımı atarak o arkadaş kıymet bilememiş (:
Karşı taraf evet ama erkekler daha da inatçı gibiler.
Ve sabırlılar fazlasiyla
Erkeklere göre kadınlar , kadınlara göre erkekler anlaşılması zordur. Bu hep boyle (:
Attiramazsin. Bir Merhaba demen yeterli olacak galiba
senden hoşlanıyorum, ama bir o kadarda red edilmekten korkuyorum... de yeterli...
Yahu az özgüven. Niye terslesin o kim ki seni tersleyecek
Cevap vermezse diye bir korkum var
Kuzu cevap verir dert etme hem ne kaybedersin yazmazsa? Kendi aptalligi olur 😊
Tüm cesaretimi topladım mesaj attım gayet samimi davrandı teşekkür ederim 😊😊
Rica ederim 😊 Kimse senden önemli değil bunu unutma ve kendinin farkına var 😊
şu an daha iyi anlıyorum dediğini 😊
evet tanışmıyoruz tanışabiliriz de büyük iğtimalle fake düşünecek eğer profilin gizli değilse fake olmadığını anlıyacak boştaysa tanışabilir diyecek.
Sana ulasmaya calismakla o kdr mesguldum ki dalginlik basladi ve sayende simdi kaza gecirdim koskoca arabaya goremedim iki gundur hastanedeyim umarim mutlusundur.. bu guzel yalanla olabilebilebilir
Neden onun mesaj atmasına ihtiyaç duyuyosun ki sen yaz, ara iletişime sen geç taktiklerle gerçek bi ilişki yürütemezsin hissettiklerinle yaşa hislerine göre hareket et tabii mantığını kullan ama kalbinden öteye beyninin geçmesine izin verme
Ondan önce buluştuğunuzda arkadaş gibiyseniz yakınlaş ona onu tahrik et o sana atar sevgili gibi olun yani
Tahrikle bilmem neyle sevgili değil fu*ckbudy olunur anca.
Arkadasina yaziyomus gibi ona yaz sorna yanlis oldu dersin kesin ise yarar ben oyle yapiyorum ise yariyo
Bir şeyi bahane et bir kitap iste bir şey sor kendi hayatına ilgili vs onemli
Merhaba diye dal gitsin arkasi gelir zaten konusmak istiyorsa
Öyle yaptım geldi valla arkası 😂
Mesaj atma bence direkt ara. Tam sohbet etmeye başlayacak sıra da bir işin çıkmış gibi yap kapatmam lazım sonra konuşuruz de o yazar zaten
Yok daha neler 😂😂
Niye? işe yarıyor ben yaptım daha önce skdjkxjdkjdjd
Ajan gibisin 😂😂okuyunca sesli güldüm
Durumuna 3 gün oncenin tarihini yaz seni biriyle cikti sanat bu tarih ne der sende kuzenim doğdu dersin. ... Ajdbnsdv
İşe yarıyor mu
Bu seni ondan uzaklaştırır sadece sen başkasıyla bişey yaşıyorsun sanar ve asla yazmaz
Valla bu konuyu gördüm sevdiğim kıza mesaj attım :D
Konuşmak istiyorsan yazmalısın. Olgun davranmak en doğrusu. Çocukça hareketlere hiç gerek duyma.
zaten sevmiyor öyle çocuk gibi şeyleri olgun ol diyo alttan alttan
öyle davranabileceksen sorun yok. onun önce yazmasını kazanmak olarak görmemelisin. bence senin yazman kazanmış olmak olur.
Siz yine sevgili deilsnz benim sevgilim atmiyor nerelere gidem
sevgilinse sakın etme
o merak etsin de atsın ne zamandır atmıyo ki
Dunden beri hep ben attm aradm daha ters ters konusyo cok canm sıkkn ya
yazma arama da boşver düşünmemeye çalış
Hayır tanışmak için mesaj attım de gir konuya neyden utanıyorsunuz
Telefonunun mesaj butonuna basıp, içinden geçenleri yazıp, telefon rehberinden mesaj atacağın erkeği seçeceksin, sonrada gönder diyeceksin...
Ya arkadaş nedir bu gurur sen at nolcak biyerlerinmi eksiliyor
her dediği olcak sanıyo gıcıkk
Gurur yapmayın ikinizde kaybedersiniz
Güzel güzel aşkın tadını çıkarın çok pişman olursunuz demedi demeyin
onun yüzünden olmuyo ki
Göğüslerinin resmini at. Sonra kaza oldu pardon de.
Eğer sosyal medyadan takiplesiyorsaniz be gerçekten hoşlanıyorsa bol bol fotograf atman sonucu dayanamayıp mesaj atar zaten, olmazsa cevap vereceği türden bir şeyleri hikayende paylaşabilirsin :)
- İstiyor isen söyle, bekleme- Olmuyor ise zorlama, oluruna bırak
- İllaki olacak dersen, sonuçlarına katlan
- Güncel kal
- ‘’Abartma’’ sadelik, her zaman beğenilir.
Karşılıklı elektrik varsa konuşacak bahane bulmak kadar kolay bir şey yok bir merhaba bile yeterliyken hiç fikrin olmayan ya da olsa bile karşı tarafın bilgisi olduğunu düşündüğün bir konuda danış
güzel bi story at yani sevgilisi yoksa illa yanıt verir
Banada siniftan bir kiz yazdi gayet iyi yaklastim sonucta kimsenin gururunu kirmaya hakkimiz yok ama sana suana kadar mesaj atmadiysa bir nedeni vardir.
Konuştuğu hiç kız yokki facebookta mesela okuldan kız olarak bir tek ben ekliyim ama mesaj attım çok sıcak davrandı
Ama cikmadan once sunu iyice bir düşün aynı okuldasiniz tartışarak ayrilirsaniz birbirinizin yuzune nasil bakicaksiniz? Veya bazen yan yana geldiginiz bile olucak bunlara iyice karar verin
Onun mesaj atmasını bekle profiline gir ve bir tane fotoğrafını beğen
nerden gördün nasıl gördün, nasıl iletişim kursun detay ver ki yazalım
bir kiza atar gibi at... sonra pardon terslikle oldu de.. konu acilir gider.
Sen bayansın kendini düşürme bence ters tepki alırsan dünyan başına yıkılır
O yüzden korkuyorum
Hiç bir erkek ters tepki vermez merak etme
mesaj atmazsan anneni keserim de o zaman atar mesaj küfür falan idare edicen artık :)
Engellemesin bide ya :( rahatsız etmemek için atmadını söylüyo etmiyon dedim hala atmıyo
yok güler ama tavrını belli et kadınların en etkili 2 silahini kullan trip tavır
Bi kaç story at seni eğlenirken görsün her şey çok iyi 10 numara imajı ver yazmazsa bir şey bilmiyorum
merhaba yaz gerisini o getirir birde Seksi bir profil resmin varsa b ıkarsın hala yazar zaten merak etme :)
sen at. mallaşma. yoksa keybedersin de umarım iş işten geçer.
o niye be
çocuk şu an başkaları ile konuşmuyor olabilir mi sence? Düşün bi? Yazık ya. ondan mesaj beklediğin kadar sen atsan , ilgisini çekecektn belki de.
neyse boşver. yazma daha. çocuk sendeki bu gruru anlayınca zaten niyetini değiştirir
deme öylee
vazgeçmez o benden vazgeçemez
Ne demek deme öyle?
Ben bir erkeğim. benden daha iyi biliyorsan , burada bu sorunun işi ne?
Geç kaldın diyorum sana. Bırak çocuğun peşini
Erkekler düz varlıklar ya kendine bakım yap mini etekli foto at direk mesaj atarlar.
Meraba yaz sadece gerisi gelir illaaki görmüştür seni
Niye erkeklere mesaj attirmaya çalışayım ki seviyorsam ben atarım su ilk adımı karşı taraftan bekleyip sadece uzaktan sevenler varya sinir ediyor beni
Face veya instagram hesabınızda arkadaş iseniz onun dikkatini çekecek bir hikayeler paylaşın dönecektir
Böyle durumlarda onun dikkatini çekecek paylaşımlar yapabilirsin. Yüzde yüz etkili denediğim tek yöntem diyebilirim.
ortak arkadasınız varsa hastaymıs falan desin senin icin
var söyledim zaten yapıcaklar daha
anladım :)
Zamanla herşey olacaktır birden olacak değil ya bunlar.
başka bir kızla çıkıp onu çatlatmak ne kadar belli etmese de kıskançlığından geberiyodur hele ki bi bıyıklı kızla çıkarsan
ama böyle yaparsam daha çok kaçmaz dimi?hem kız güzel olması daha iyi olmaz mıydı kıskanması açısından:D?
Sonra bu ilişkiler neden yürümüyor. Böyle ilişki yürürse ağzına tüküreyim ben öyle ilişkinin zaten.
Onun yazmasını bekle bnce
Eyer seviyosa atar atmazsada sevmiyor umrunda bile değilsindir
Merhaba
Selam yaz böyle de face dayısı gibi oldu dimi yaz (denendi) (sevgilisi varmış)
İlgisini çektirecek, seni merak ettirecek hikayeler paylaş. Hemn yazar