Bir erkeğe nasıl mesaj attırabilirim? 3 gündür bende atmıyorum o da ve sevgili değiliz ama hoşlanıyoruz birbirimizden...erkeğe mesaj attırma yolları neler?
Çok detaysız bir soru olmuş bu yüzden net ve kesin bir cevap vermemiz mümkün değil. En azından aranızdaki durumun nerede, nasıl başladığını; öncesindeki durumu; yaşlarınızı veya daha iyi yardımcı olabilmemizi sağlayacak herhangi başka detaylar verseydin daha iyi olurdu. Şimdi aklıma gelen şeyleri bir kaç maddede sıralamaya çalışayım.
Şu an onu belki suçlu, hatalı veya yapması gereken bir şeyi yapmamış gibi görüyor olabilirsin ama o yazmıyorsa sende yazmıyorsun, sen ondan bekliyorsan o da senden bekliyor olabilir. Yani ona karşı şu an ki düşüncelerini bilmiyorum fakat onu hatalı görme. En son konuşmalarınızı bilmiyorum fakat şu an ki duruma göre ikinizde eşitsiniz. Hata var ise iki taraftada aynı oranda var.
Sen onunla direkt iletişime geçmeden yani mesaj atmadan ona artırmak istiyorsan bunun tek yolu belkide sosyal medyada paylaşım yapmak. Whatsapp üzerinden konuşuyorsanız profil fotoğrafına veya duruma bir fotoğrafını koyabilirsin. Seni görünce beğenecek ve en azından bir iltifat yazacaktır. Ayrıca birazda kıskanacaktır. Neden süslendi, bir yere mi gidiyordu, kiminle gidiyordu gibi düşüncelere kapılıp sahiplenici bir tavır takınabilir.
Bir de sosyal medyada takipleşiyorsanız bir yere gezmeye gidip oranın fotoğrafını koyabilirsin. Hem seni merak edecek ve biraz sorgulayacaktır. Ona haber vermedin diye belkide kızacak, sinirlenecektir. Sende gerekli cevabı o zaman verirsin.
Bunların dışında aynı şehirde yaşıyorsanız iş yerine gidebilirsin, okuluna/dershanesine gidebilirsin. İlk mesaj atmış cepte kız gibi değilde geçerken uğramış normal biri gibi görünürsün. Bu hem onun hoşuna gidecek, egosunu okşayıp, şımartacaktır hem de neden aramadı yazmadı acaba ihmal ettimde o da kırıldı tepkisini bu şekilde mi gösteriyor diye suçluluk duymasını sağlayacaktır.
Onun sevdiği bir şeyle ilgili konu bulup yazabilirsin. Elbette direkt değil. Mesela çok sevdiği bir şarkıcının bir şarkısını atabilirsin. O bu ne, neden attın gibi tepki gösterecektir. Senle dinlerken aklıma geldin diyebilirsin. Hoş bir an olur. Zaten konuşmak isteyen insan konuşmanın devamını getirip sana hiç değilse hal hatır sorar. O an müsait değilse ileriki saatlerde yazar. Eğer hiç yazmaz ise senin düşündüğün gibi senden hoşlanmıyordur.
Son konuşmanızda bir şeye kırılmış, alınmış olabilir ki. Erkekler biz kızlar gibi belki çok şeye kırılmaz ama bazen hiç ummadığımız şeylere kırılabilirler. Sende farkında olmadan onu incitecek bir şey yaptıysan tatlı tatlı gönlünü alabilirsin. Konuyu direkt açmadan ama hatan olduğunuda kabul ederek.
Yukarıdakinin tam aksi bir durumda olabilir. O seni kırdığını, kızdırdığını düşünüyor olabilir. Ve bundan kaynaklı suçluluk duyup yazamıyor olabilir. Eğer aranızda onun seni kırdığını sanacak bir durum var ise yine yazıp söyleyebilirsin. Direkt beni kırmadın aramızda sorun yok demek olmaz tabi ama bir nasılsın napıyorsun dersin o belli ederse üzeri kapalı bir şekilde ufaktan söylersin.
Son olarak mesaj ile ilgili şunu söyleyebilirim. Ona seni merak etme ve özleme fırsatı ver. Her şeyini çok açık yaşayan biriysen zamanla büyün bozulabilir. Yani senden yine hoşlanıyordur fakat seni merak edemedikten sonra, seni keşfedemedikten sonra bu hoşlantı zamanla körelecektir. İlk başlarda dediğimin aksini söyleyeceğim burada. Sürekli sosyal medyada paylaşım yapan, hayatı hakkında paylaşımlar yapan biriysen bunlara biraz ara ver. Yani kısacası kabuğuna çekil ve seni merak etmesini sağla. Senden haber alamayınca sana ulaşacaktır. Çünkü önce seninle konuşmasa bile senden dolaylı yoldan haber alıyordu. Şimdi senden bihaber olunca seni merak edecek ve ulaşacak.
Bir de bir söz var sevdiğim: beklersen sadece sana geleni alırsın ama eğer gidersen istediğin her şeyi, diye. şu an sadece durup onun yazmasını beklersen onun sana geldiği kadar ona gidebilirsin ve aranızda da onun izin verdiği kadar bir ilişki, yakınlık olur ama eğer sen ona gidersen senin istediğin kadar olur. Beklemek ileriki dönemlerde beraberinde pişmanlık ve keşke getirir. Sende ileride keşke dememek için şimdi bir adım at ve yaz, ara. En azından denedim, üzerime düşeni değil fazlasını yaptım o istemedi dersin. İçin rahat olur.
Birbirinizden hoşlanıyorsunuz fakat 3 gündür konuşmuyorsunuz. Eğer gerçekten onun hislerini biliyorsan az çok kişiliğini tahmin edebiliyorsundur. Eğer gerçekten seni seviyorsa zaten birkaç gün sonra sana direk yazar önemli okan birazcık sabretmek.
Ona yazmadan da aslında iletişim kurabilirsin herhangi bir söz, müzik onun anlamasını sağlayabilir ( ya da bulunduğun yeri paylaşırsın bir anda yanına gelivermiş bilemeyiz) .
Birinden hoşlanıyorsan eğer bunu ona söyleye bilirsin bu kötü birşey değil red etse bile içinde kalmaz ya da pişmanlık yaşamazsın.
Gelelim diğer bir konuya kendini sevdirmek için uğraşmana gerek yok demek istediğim aşırı baskı kurmaman. O seviyorsa zaten seni sen yapan özelliklerin için seviyordur bu yüzden her tavsiyeye uymaktansa kalbinin sesini lütfen dinle. (Mantığıda elbette)
Birbirinden hoşlanan kişi gözleri arar dayanamaz yazar bunlar yoksa eğer hoşlandığını sanır allah aşıkına sevgi aşk delilen duyguyu oyuncak etmeyin bohle hoşlanmak sevmek olmaz ben birinden hoşlanıcam oda benden hoşlanacek ee sevgi sanimiyet ciddilik yoksa boş kaptırmayın aşk gönülden kalpten yaşanır yapmayın mendinize kıymayın yazık ediyorsunuz kendinize herkes sevmek sevilmek ister bırakın zamana tanıyın birbirinizi kızlar çamura atkmayın kendinizi heves uğruna aşkı sevgili yapmayın tanıyın zamanla olur her şey
Onun mesaj atmasını sağlamak yerine kendin mesaj atabilirsin. Her zaman sırf erkekler diye karşı taraftan mesaj beklemenin etik olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar kötü zamanlar yaşayabiliyor ve bu durumda da sana yazmıyor veya yazmakta çekiniyor da olabilir. Her şeyi bir kenara bırakıp yazma fırsatın varken ona yazmalısın. Ayrıca hayat çok kısa, elinden bir şeyler gelebiliyorken yap derim :)
Kankacım erkeklere mesaj attırmak aslında düşünüldüğü gibi kadınlar için zor bir şey değil emin olabilirsin! Yapman gerekenler diye başlayıp sıralamayacağım çünkü herkes için değişebilen bir durum. Erkeklerin huyları istekleri arzuları çok fazla değişir. Bir gün senden hoşlanıyormuş gibi görünüp o gün başka bir kadınla takılabilir mesela. Hemen üzülme basit ama etkili birçok yol var! Mesela birbirinizden hoşlandığınızı söylemişsin bu bilgi çok önemli çünkü seninle konuşmak için can attığına ama o da senin gibi mesaj atacak bir şey bulamadığına eminim. Onun ilgisini çekebilecek şeyler paylaş ; instagram , twitter , whatsapp , snapchat gibi uygulamalarda birbirinizle ekliyseniz onun ilgisini çekebilecek şarkılar, fotoğraflar, hobilerin gibi şeyler paylaşabilirsin. Tatilde olduğun yerler, çalışmaya başladığın bir mekan veya iş yeri, yeni okumaya başladığın bir kitap, sesin güzelse bir şarkı veya şiir okurken story paylaşabilirsin. Oturduğun bir kafe , bistro bunlar bile sana mesaj atması için çok basit sebepler. Ama sende lütfen gurur yapıp ona yazmamazlık yapma derim. Çünkü zaten o da senden hoşlanıyor belki de senin ondan hoşlandığını bilmiyordur ve çekiniyordur :). Güzel bir fırsat yakala ; direkt yazıp çocuğu da korkutma derim amacını belli et ama sakın hızlı bir şekilde atlama olaya yavaş yavaş alıştır önce hikayelerine cevap ver ve ordan konu açmaya çalış o da devam ettirmeye başlarsa bu iş oldu demektir!
@Eylemce1 hayır ne alaka sakın yapma evet anlıyorum seni istiyorsun ama bukadar da belli etme Bi sal sen eğlen mutlu gorun kendi resimlerini at gez eğlen. soğuk duş etkisi olucak Bi gariplik var yazmıyor. . e çok mutlu.. çok bakımlı vaaaavvvv dikkatini çekmenin çok yolu var 🤗 bana bayılıyor çantada keklik havasına sokmayın şu adamları...
Aslında aşkta her iki tarafta birbirinden çekinir, bu çoğu defa kadınlardan çok erkeklere meydana gelen bir durum olduğunu söylemek yanlış bir yaklaşım olmaz. Özellikle karşımızdaki kadın güzel bakımlı birisi ise, bu bana bakmaz, beni beğenmez, ben kendisine layık değilim gibi düşünceler söz konusu oluyor, geçmiş ilişkilerinde de ya da sevdiği insanlar olduğunda hep istenmeyen kişi olmak kadınlar tarafından reddedilmesi, insanda bir özgüven eksikliğine neden olduğu için çoğu zaman boşveren tavırlar içinde olur ve cesaret edemez.
Birbirimizden hoşlanıyoruz demişsiniz bunu açık ve net bir şekilde dile getirme durumu söz konusu olduysa çekingen davranmak yersiz olur.
Bu gibi durumlarda iki tarafta gurur yaptığı için birbirine karşı mesaj atmaz aramaz sormaz, bunun için bence ilk adımı siz atın en azından ilk adımı erkek atsın bir gibi bir algıya son vermiş olursunuz. Kendi kendinize böyle bir şey yaşıyorsunuz, bunun için bana mesaj atarak neden uzun süredir arayıp sormadığını kendisini merak ettiğinizi herhangi bir yanlışınız olup olmadığını onun kendisi için değerli olduğunuzu hissettirmeniz gerekiyor. Ama şunu hiçbir zaman unutmayın eğer gerçekten sizinle duygularınız bu konuda fazlasıyla emin bir şekilde varsa kendinizi ona göre ona yakınlaştırın belli bir süre sonra yaşadığınız şeyin aşk ya da hoşlantı değil sadece bir alışkanlık olduğunu görürseniz ve O kişiden uzaklaşmaya kalkarsanız, o kişinin özgüvenine zarar vermiş olursunuz ve güvenini yıkmış olursunuz.
Bence öncelikle kendi duygularımızdan emin olarak ona yaklaşmanız daha doğru olacaktır zaten erkekler bu konuda kadınlar kadar ince düşünceli değildir ama kendisine yaklaşan bir kadını da red etmeyecek kadar zayıf noktaları vardır, yani bir kadının bir erkeğin ilgi göstermesi erkeğin fazlasıyla hoşuna gitmesine neden olur size karşı daha yakın olmasını sağlar.
Sadece burada önemli olan gurur denen zincirlerimizi kurmanız gerekir Bu zincirleri kırmadığın sürece iki tarafta birbirinden uzak durmayı tercih edecektir belki de mutluluğa açılan kapının anahtarını kendi elinizde çöpe atmış olacaksınız. Umarım hayatınızda istediğimiz gibi bir ilişki mutlu bir yaşam sürersiniz.
Merhaba. Öncelikle yaş aralığınız doğru mu bilmiyorum ama bu sorunun cevabında yaş faktörü biraz önemli gibi. Örneğin 20'li yaşların başlarındaki bir erkek daha toy olur daha utangaç olur. Deneyimi pek fazla olmayacağı için herhangi bir ilişkide nerde nasıl davranacağını bilmez, kafasında kestiremez. Karşı taraftan bir adım bekleyebilir. 20'li yaşların ortasında ve üstünde olan erkekler ise daha fazla olgunlaşacakları için ya da tecrübe edinecekleri için flört/sevgililikte daha bilinçli hareket ederler. Sosyal medyada birbirinizde ekliyseniz (özellikle Instagram'da) onun ilgisini çekebilecek ya da hikayenize cevap atabileceğini düşündüğünüz bir şey paylaşabilirsiniz. Örneğin, kitaplara, şiirlere ilgisi varsa sevdiği yazardan, şairden bir şey paylaşabilirsiniz. Doğaya mı ilgisi var doğayla ilgili atın. Hayvanlara mı ilgisi var onunla ilgili atın. İlgisini çekebilecek bir şey paylaşırsanız mesaj atmak için geçerli bahanesi olacaktır. Bunun dışında; erkekler her ne kadar dış güzellik önemli değil, iç güzellik önemli deseler de görselliğe önem verirler. Güzelce bakım yapıp, kendinizi güzelce süsleyin ve fotoğraf çekinip story atın. İllaki bakıp beğenecektir mesaj atmasa bile alev emojisi ya da bu 😍 emojiyi atabilir. Siz de nasılsın diyerek konuya girebilirsiniz. Instagram storyde son olarak şu da denenebilir. Storyde şu soruyu paylaşın: "İzleyecek film önerebilir misiniz?" Bence tam hikayeye yanıt vermek için büyük fırsat. Twitter kullanıyor musunuz ya da kullanıyorsanız da birbirinizde ekli misiniz bilmiyorum ama burdan da bir şeyler yapılabilir. Paylaştığı bir tweet'e like atarak kendinizi hatırlatabilirsiniz ya da rt yaparak. Sosyal medyada önerebileceklerim bu kadar. Amaç kendinizi hatırlatmak ve size yazması için fırsat yaratmak. Sosyal medya dışında ise onun takıldığı ortamları biliyorsanız eğer oralarda bir süre takılabilirsiniz. Tesadüfen karşılaşmış gibi yapıp sohbet edebilirsiniz😂 Tüm aklıma gelenler bunlar.. Umarım faydalı olmuşumdur
Ya aslında mesaj atmak isteyen her türlü mesaj atar e ikiniz madem hoşlanıyorsunuz bu gidişle ikinizden ne komposto nede hoş bir şey olur bari çocuk çekingen sen çekingen olma sen bir hele alıştır kendine müptelan olur istesen de Japon yapıştırıcı sı gibi yapışır sonra da aşırı ilgili dersin bu İşler böyle bu arada Ersay üner in selam buluşalım mı? biraz konuşalım mı? şarkısı aklıma geldi hayal kurardık telli duvaklı ne ara olduk kanlı bıçaklı ya 😅😂😂😂ya çekinen erkek ıslanmış mıknatıs gibidir kurut uğraş kendine getir seni Çek'er kendine çekemez se de pas tutmuştur pas tutmuş sa da Ee bu saatten sonra da. Fayda bekleme yeni Deniz'lere açıl çok mu seviyor seni bir kere öp bayılsın ayılınca zaten nikah masasında açar gözünü haha 😂Allah kolaylık versin hayırlı işler Knk ❣
Üniversitede ilk günler en arkada sınıfın en sessizleriyle oturdum.. Bir hafta sonra en önde oturup bir sürü arkadaşımla ki çoğu kızdı sohbet muhabbet.. bir kız vardı havalıyım ben diye kaşlar hep havada böyle.. Ayh gtüm.. Herkesle konuştum.. herkes benimle konuşmak istedi.. Bir süre sonra o kaşlar indi.. bir rahatlama geldi.. o da konuşmak istiyordu çünkü dışarıda kalmıştı dünyanın merkezinin o olmadığını göstermiştim ona.. Hepimiz insanız.. Bir havamız var.. Onun için yaşıyoruz çoğumuz bu yüzden böyle tuhaf şeyler yapabiliriz fakat unutma ki onun da ilgiye ve sevilmeye, takip etmeye ve yakalamaya ihtiyacı var.. Adım atmasını istiyorsan seni istemesini sağlayacaksın.. Özel olacaksın.. İnsanlar senin için güzel şeyler söyleyecekler.. Canı çekecek.. Seni isteyecek.. Seninle tanışmak isteyecek delice.. İşte bu şekilde sana bakmasını sağlarsın.. Hepimiz aslında buradayız.. Ama beeen burdayıııım diye bağıranlara dönüp bakarız. Bakılacak bir yanı varsa tabi..
Bı sıkıntısı olabilir Hoslanmamis olabilir Sana yüz vermek istemiyor o da taktik yapıyor olabilir. Kadınlar konusunda güvensiz olabilir şu sıra Kendiyle ilgili sıkıntıları olabilir Ailesinde ölen biri olabilir Hasta olabilir Kaza geçirmiş olabilir Çapkınlık yapıyor olabilirÇok fazla üstüne dustuysen seni cepte görmüş olabilirÇok fazla samimi olduysan herkese karşı böyle biri olduğunu düşünmüş olabilir
Erkeğin kadına mesaj atmasını beklemek ve bunu sağlamaya çalışmak çok itici bence. Direk özgüvensiz olduğunu düşünürüm böyle bir kızın. İlgimi çekmez, red ederim. Bu tarz bir çok kızı red ettim. Kız benden hoşlanıyor ama benim mesaj atmamı bekliyor, bu tarz kızlar kaybetmeye mahkumdur. Çok saçma bir düşünce zaten, seven o ama benim mesaj atmamı bekliyor. Özgüvensiz kız hiç sevmem ve itici bulurum.
eğer görürsen bir şey sormak istiyorum özgüvensiz değilde sanki peşinden koşuyomuş gibi gözükmesin çünkü o benle konuşmayı kesmişti yazsam belki havalanır falan diye
En ifret kadın tiplerinden biri. Kendilerini prenses sanıp "ben mesaj atmam erkek atar" goygoyu yaparlar. Bir kızın sırf bu kafada olup olmadığını anlamak onu test etmek ederim. Tanışma gününden itibaren sadece 2-3 kere ilk yazarım sonra köşeye çekilirim baktım ondan sonra bir kere bile kendi yazmıyorsa ya gerçekten ilgisi yoktur ya da ruh hastası narsistin tekidir ama sonuça bakar ya numarasını silerim ya da muhattab olmam bir daha çünkü o ilişki başlamadan bitmiştir. Gerçekten ilgisi olan ve ruh sağlığı yerinde olan kadın muhakkak kendi de ilk mesajı atar. Ben bunu önceleri bir kaç kadınla tartışmıştım ve onlara şuunu demiştim "karşılıklı olmak üzere bana ilk mesaj kadınlar varken neden sürekli ilk mesaj atmam gereken kadınla muhattab olmak zorunda kalayım?"
Bir kaç gün ilgiliyse sonra erkek aramayip Mesaj atmadiysa merak edip iyimisin diye yazılır. Ölmediyse en kötü ihtimal se de yaz diyordur aptal olmayan anlar 😏 Şımarık hep ilgi manyağı biriyle kimse uğraşmaz.. kadınlar çok sabırsız erkekler çok gamsız ilişkilerde denge çok önemli
@Lina78 Evet zaten anlaması için yaparım. Olumlu tecrübelerimden çıkardığım sonuç Dengenin tek koşulu vardır : o da karşılıklı eylem (yani her iki tarafda hemen hemen her konuda eşit adımlar atacak). Bir ilişkide denge yoksa her zaman ya bir kurban vardır ya tek taraflı kazanç. Zaten gerçekten karşılıklı sempati olunca bu denge de sağlanıyor. Bu sadece yazma arama değil her konuda.
Başka erkek arkadaşlar edinince ya kaybedicem diye korkup yazar ya da zaten yazası yoktur kaçar Ayrıca gerçekten sevdiğini de böyle belli eder diğer erkek arkadaşlarınla konuşmakta sıkıntı yaşamazsın çünkü normal arkadaş olarak gördüğün için :)) başarılar
Onun gerçekten hoşlandığına eminmisin? öncelikle kendine bunu sor...Çünkü ben dayanamam yani direk yazarım, veya şuda olabilir seni rahatsız etmemek mantığında düşüncesindede olabilir... Nasıl bir önizlenim verdin ona oda önemli ama hoşlanan insan dayanamaz yazar her ne olursa olsun eli kanda bıçakta olsun sohbet etmek ister , tanımak ister , şu an ne yaptığını bilmek ister, ben böyle oluyorum sınav haftamda flört dönemlerim daha ağır basardı mesela bende sınav 2. planda kalıyordu bu ben tabi o nasıldır bilemem ama e sen yaz be bacım ne yapıyorsun de nerdesin de nasılsın de havadan sudan sohbet başlat bak yemeyenin malını yiyorlar benden sana söylemesi üzülürsün sonra sevgiler haberdar et gelişmelerden bizi ilgimi çeken bir konuya bastın GALPPP
Sen birsey yapamazsin. Isterse atar. Bu tip erkekler genelde kafasi karisik olur keñdimden biliyom. Olurda mesaj atarsa sadece 1 kez soguk davranma ve trip hakkin olur. Yani soguk davranma kaybédersiñ. Baktin 2 gun daha atmadi sen kisa bir mesaj at cevap gelmez ya da soguk bi mesaj gelirse bosver kendi yolunu ciz.
ama tüm bu yaptıklarına rağmen yine kabul etmiyorsa yapacak bişey yok onunla ilgilenmeyi keserim nasıl olsa ilgime alışmış eksikliğimi hissedecek ve bu sefer o gelicek beni tavlamaya
eğer boştaysa önce normal bir şekilde "selam" yaz. cevap verince muhabbete gir durumunu öğren. müsait olduğu zamanda da ılımlı ve akılcı bir şekilde, neden - sonuç bağıntısı ile durumu izah et. olursa olur, olmazsa... amaaaaaan erkekmi bitti Dünya da.
Ben kesinlikle karşılıklı serbest bırakılmasından yanayım. Boğarsan, taciz edersen başta özsaygı yiter. Ve eğer muhatabını samimi olarak seviyorsan ısrarcı olma. Bu ona şiddet olur. Gercek bir aşk ısrar ve şiddet içermez. Sinsiliğin lüzumu yok.🦋
Yukarıda ki düşüncelere sahip kadın üzse ne olacak, uzecekse senin gibiler üzsün 😅 Bu konuları hep merak ediyorum ama nedense mantıki bir açıklama görmedim o yüzden fazla inanamıyorum
Özgüveniniz yüksek olsun. Açık ve net "Tanışmıyoruz!"yaz gönder. sohbet etmek istediğini açıkça belirt. Asla onunla neden konuşmak istediğini ve sürekli kendinden bahsetme. Arkadaş gibi sohbet ortamı oluştur. Kadınlarda erkekler gibi özgüveni yüksek insanları tercih eder. Bu sebeple erkeğin karşısında saçma cümleler kurarak kendini rezil etme. Detaya inme bir konu hakkında lafı uzatma konuş ve geç
İlgin olduğunu belli et, ilgi istediğini belli et yeterli. Bu kadar korkak olmayın hoşlandığınız birine karşı. Bu kötü birşey değil. Benden hoşlanıyor diye orası burası oynayanlardan biriyse zaten muhattap bile olma.
Yazsa niye yazıyor yazmasa neden yazmıyor. Herkez düşündüğünüz gibi olmak zorunda ya Tabi tabi çetin ol nasıl olsa yazıyorsa hoşlanıyordur. yazmanın rahatsızlık vereceğini düşünen biri yerine düşüncesiz bir gevşek kıymetli olur sende kıymetlinden ve kalırsın kiymetsiz
Keşke mesaj artırmanın yollarını denese en basit yolda mesaj atardım 😂 hisler karşılıklı olmayınca bir süre sonra rahatsız ederim düşüncesiyle yaşıyorum. Kısacası seven insana bir adım atsa 10 adım gider.
Erkek eğer sizin mesaj attırdığınız için yazıyorsa bence hiç atmasın. Eğer içinden geliyorsa atmalı. Her iki tarafta ilişkilere hoşlandıkları ve heyecan duydukları için başlarlar eğer bu yoksa herşey anlamsız ve boş olur..
tanımadığım bir kızdan mesaj geldiğinde aklıma gelen deli sorular : 1- arkadaşlarımdan biri beni trollemeye çalışıyor 2- eşimin testlerinden birinden geçiyorum 3- dolandırılmaya çalışıyorum ve liste uzayıp gider :)
Anlamıyorumki bu gereksiz gururu ilk adimi ilk mesaji.. Hoşlaniyorsun madem sen yaz? Ha yine cevap vermezse artik sen de bisey yazma demekki konusmayi istemiyor.
Elde edilemeyen kız ol. Erkekler genelde istedikleri her kızı elde edeceğini zannettikleri için senin yüz vermemen ama dikkatini çekmen onun sana ilk mesajı attırmasını sağlar.. yüz vermiyor gibi yapıp çekiciliğinle onun ilgisini kendi üzerine çekersen , telefonuna beklemedign bir anda gelen bildirimle mutlu olursun 🌸 ben eminim sende dene ve gör 😊💜
@nedim_ okuma yazmayı tekrardan ögren derim 😉 genel olarak dedim anladın mı 🤔 ayrıca bu benim fikrim katılmak zorunda degilsin sen fikrime katılmasanda olur
Fazla ilgilenen taraf kiymetsizlesiyor.. karşı tarafın karakterine de bağlı ama bir film düşün.. erkeğin peşinde koşan kızın filmini mi, kızın peşinde koşan erkeğin filmini mi izlersin?
Bu nasıl soru ya? Ya madem hoşlanıyosun yazsana. Neyi bekliyosun? Başkalarına fırsar veriyorsun. Baktın hiç ilgi göstermiyo sende bırakırsan önüne bakarsın. Ama böyle beklemek çok saçma. İnsanları gözünüzde çok büyütmeyin. Güçlü olun biraz ya bakmıyorsa size başkası mı yok? Böyle düşünün.
Son sevgilimde böyle düşünüyordu heralde... Mantık aslında yanlış değil ama eksik. Bu durum çocuk hatalıysa ve durumu anlaması için zaman gerekiyorsa işe yarar. Çocuk hatasızsa ama kız öyleymiş gibi düşündürmeye çalışıyorsa değil. Bir diğer durumda monotonluk kırılır ve heyecan tekrar başlar adam kadına yönelir. Olay bu kadardır. Erkekler duygusal manipülasyona uğramazlar pek, ihtiyaç duydukları şeye yönelirler. Manipüle olan adam fark ettiğinde kadına şiddet gösterir. Fiziksel ya da duygusal olarak bir cezası olur. Bunu yapıp erkeklerin hayvanlığından yakınmamak lazım. Hak haktır. Velhasıl kelam tadını çıkarmak lazım. Düşünüp kurnazlık yapmak hata oluyor.
Güçlü kadın yok artık maalesef. Osmanlı kadın falan. Gerek yok buna çünkü. Kim neyi sever bilmiyorum ama ona ulaşması o kadar kolay hale geldi ki pek değeri de yok. Ne biliyim ya :)
Bir durum paylaş, mesela gezmeye gidiyormuş gibi. Ya da arkadaşlarınla git gez duruma koy. Bak yorum yapıyor mu? Yoksa görmüyor mu? Erkekler evlense bile az konuşuyorlar ya..
Neden en iyisi benim triplerindesiniz? Mesaj attırmak isteyeceğine mesaj at karşındakinin sana mesaj attırmak gibi bir amacı olmadığını düşünüyorum ve bunu öğrense seni engelleyeceğini umarak cevap veriyorum ki.
Git falcıya bir ton para ver büyü yaptır, işe yaramasın dolandırıldır.
Sen yaz ne olacak sen yazdıkça o da yazar merak etme sevdiğim kız 90 gün yazmamıştı bi ara kafayı yemiştim 7 kez üst üste mesaj atıp bir daha almamıştım 90 gün sonra mesaj atmıştı gerçi arayı düzeltip onu sevdiğimi söyledim ama şimdi konuşmuyoruz :( nasıl geldi buraya bu
1. Ben senin yerinde olsam ilk önce kişiyi stalklardım İlgi alanlarını vs bulurdum eğer benimle aynı ilgi alanlarına sahipse güzel paylaşımlarda bulunur ve ona takip atardım Eğer ilgi alanlarımız ortak değilse ne kadarda yakışıklı ya da zeki olursa olsun umursamazdım
2. mesaj attırmak için onunla çok ilgilendiğini belli etme onun seni görmesini sağla senin görüşlerini ya da herneyse beğendiyse seni, zaten kendiliğinden mesaj atar
Kendin ol asla belli etme yazması için onunla ilgilenmiyormuş gibi yap arada göz göze gel göz göze geldiğin an 2sn bak hafif tebessüm et gözlerini kaçır merak eder niye öyle yaptığını yazar sana;)
Bir erkege mesaj attirmanin hic bir yolu yoktur bir erkek sizi istiyorsa ve sizi ozluyorsa zaten sizinle iletisime gecmek icin elinden geleni yapacaktir
Sen yaz, sorun olup olmadığını sor, varsa halledin, yoksa neden yazmıyorsun de. ''NEDEN YAZMIYORSUN'' bu 2 kelime onlarca şeyi anlatır. Tabi anlayabilene
Selam yaz yeterli. Mesela bir arkadaşım vardi ara sira konuşuyoruz. Dün nişan daydik birlikte bugün me mesaj attim diye düşünürken senin ayakların ne kadar büyük kac numara giyiyorsun kocaayak dedim. Kiz beni ayak fetishi sandi ya la :D
Mesaj atsana ulan ayı oğlu ayı yaz illa yazar. Bazen sansasyonel davranarak 1-2 haftalık ilginç bir etki ile %20-%35 civarı ilerleme katedebilirsin. Ciddiyim bu arada.