Güncellemeler
+1 yıl
Bir detay daha var eskiden ben onun bir arkadaşı ile konuşmuştum. Sadece konuştuk ama hiç sevgili olmadık
Eski iş yerimden olan bir arkadaşım var. Samimiyetimiz çok fazla olmasa da az çok muhabbetimiz vardı. İşten ayrıldıktan sonra hiç görüşmedik. Ben o dönemde de kendisinden hoşlanıyordum ama hiç belli edecek bir girişimde bulunmadım. Onun da sadece bazen ufak tefek bakışlarını yakalıyordum. (ama öylesine mi yoksa hoşlantı bakışı mı bilmiyorum.) Şimdi ise tekrardan iletişime geçmek istiyorum. Geçen gün bir bahane ile mesaj attım. Bir şey sordum çok kısa konuştuk. Ardından ertesi gün story paylaştım hemen saniyesinde gördü. Sizce bana mesaj atmasını nasıl sağlarım? Veya dikkatini nasıl çekerim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben olsam hiç uğraşmam bana bir erkeğin mesaj atması için. Yazmak isteyen adam zaten her türlü yazar eder öyle bahane falan eder birşeyi yazar diye düşünüyorum. Yazmak isteyen adam bir şekilde bahane falan bulur kendine ve yazar tekrardan. Ama Yazmak istemeyen bir adama ne yaparsan yap zaten yazmaz diye düşünüyorum.
Klasik tr kızı kendisi aşık olur erkek peşinden koşsun ister ♿️♿️♿️♿️
Peşimden koşmasını değil ilk adımı atmasını istiyorum. Tr kızlarıns sataşmasan mı?
Sen hoşlanıyorsun o niye adım atsın bırakın bu kafaları ♿️♿️♿️
Onun da ilgisi olduğunu düşünüyorum?
İlgisi varsa bir şeyler yapardı
Yaaa
Direk at mesajı konuş
İlk adımı atmak istemiyorum ama
O devir biteli çok oldu
Diyosun. Ama yardım etmedin sorum bu değil :(
Omu mesaj atsın
Sorun bumu
Evett yani açılmasa bile bir adım atsın en azından ben açılırım
Sosyal medyadan arkadaş degilmisiniz ordan yazar normalde senden hoşlanmış olsa