Kızların çoğu böyle. Tamam, kişiliğide önemli ama doğrudan dikkatimizi çeken ilk unsur bu.
Neden? Siz neden istiyorsunuz?
Neden? Siz neden istiyorsunuz?
bu gerçekleri inkar eden kız sayısı fazla. her kız tipe fazla önem vermem deyip yakışıklı piç serserilerle birlikte olup sonra pişman olurlar. ulan sizi gerçekten sevene kucak açın e be yavşaklar. sürekli piç serseri pişende koşup herif te sizi kandırıp evlenmek istiyosunuz ama sonra noluyo sonunuz hüsran sonra gelip bütün erkekler aynı diyosunuz.
İleride sahip olacağımız çocuğumuz güzel olsun diye güzel insanlarla evlenmek isteriz (şahsen ben öyle..)
Ama güzel olanın derdi de güzel (çok) oluyor be anacım.
Sırf bu dertten muzdarip olmayım diye çirkin biriyle evlenirim ileride..
Tipsiz insanı kimse tanımak istemez ki , bir de başarısız ve işsizse zaten ölse daha iyi bence. Kıyafet alırken bile güzelliğine dikkat ederken hayat arkadaşı seçerken tipsiz seçecek halimiz yok. Tipi iyiyse bir de tanımak isteriz bir de içide güzelse tamamdır yüzükler takılsın :)
tip+param var
ama bende sana bakmam. DDDDDDDDDDD
Sen mi seciyosun para olan adam tek tuk onlarda sana bakmaz zaten
Kendim için istiyorsam Allah belamı versin. Herşey çocuğum için.
hahaha :D bende sarışın olsun istiyorum şöyle bşy olcak ama:d
https://i.hizliresim.com/OdqLzz.png
Zaten amacım güldürmekti :) Ciddiyetle yazmadım. Eksiliyen mizahsız basiretsizleri umursamıyarak güldürdüğüme seviniyorum :)
Cevap
25Cevap
Bebem yakışıklı olsun guzel olsun babasina çeksin ilerde benim gibi babasina sovmesin :)) kizlar bide benden size tavsiye mutlaka bebeklik fotoğraflarına bakin sevgilinizin evleneceginiz kisinin, estetik yaptirmistir burnu kirilmistir kucultmustur veya tek kastir kucukken dişleri yamuktur tel taktirmistir et beni vardir aldirmistir diikkat ediin :))
çok kurnaz bu karı--evlerden ırak
:))))
Valla orasını bilmemde geçen otobüse bindim kartımı bastım limiti yokmuş içinde daha kırmızı ötmeden kızlar aynen bu şekildeydi :D 4.bp.blogspot.com/.../malena2.jpg
Cinsel hayatla ilgili olay, normalde çok önemli değil. Ve çocuğum güzel olsun ya yazıktırr ve yakışıklılar genelde kendine güvenen ve kendiyle barışık insanlar oluyor. Biri kemdiyle barışıksa zaten sevilesidir;)
sana 190 cm renkli çoçuk verme garantim var:D
var mı arttıran. d
bizde güzel hatun istiyoruz yanımızda hava atmak için. siz de öyle. aslında kendisi için aşık olmaz insan karşıdakine sadece güzelliğine bakıyorsa. bunu cazip kılan çevredir ne kadar yakışıklı sevgilisi var demeleri veya ne hatunla beraber vay herifteki şansa bak dedirtmek için. psikolojidir şaşmaz kız.
İnsan biraz göze hitap eden biriyle ömrünü geçirmek isterde ondan. Ömrünün sonuna kadar bir patatese bakmak istemezsin heralde?
sana brat pid lazım
ben mi takıldım:D
kader buluşturdu bizi:D
Neden olabilir mi var. İnsanı ilk gördüğünde dış görünüşünden etkilenirsin sonra olan olur zaten. İçini ilk görüşte seven getirsene gözlerime bakarak mesela. Alnından öpücem
Çünkü ilk gördüğmüüzde dış görünüşünü görürüz, onu tanımadan sadece dışını bilirizde ondan. Birde arkadaşların dedikoduları var tabi.
MAHALLE Baskısı
Çok yakışıklı erkekle evlenmek istemem. Erkeğin yakışıklısından ziyade ahlaklı ve adam olanı tercihimdir. Yakışıklı olanlar tehlikeli, aman diyim :)
senin için kendimizi çirkin mi yapalım
para olunca siz onu otomatikman brad pitt gibi görüyosunuz zaten.
Size sormak lazım harbiden de. Adam olsun, sevsin, sahiplensin falan bunlar doğru ama, gizli öznesi var bir de. Yakışıklı olsun, şart o.
bilinç altınızda yatıyor herşey. becerilme duygusu bu beni daha iyi becerir. ya da diğer ihtimal insan güzelliğe vurgundur Allahın cemalinin ruhlar aleminde yansıması derler doya doya bakmak ister
Zaten hep öyle olur, güzel/yakışıklı eşin bizi sonsuza dek mutlu edebileceğini sanarız. İğrenç kişiliklere ve güzel yüze, fiziğe sahip kişilere tav oluruz, ama iyi olanların değerini bilmeyiz.
evet bence de yakışıklı erkekler ile evlenin <3 sdsd
öncelik senindir kardeşim:D
yakışıklı+kişilikliyim+kariyerliyim
beni kaldırabilecek bir kadın arıyorum bende:DDDDDD
bende benı yerden kesicek bir kıvırcık hatun arıyorum :( sddssd
elalll abime.
@semiha67 pancar motoru gibiyim ben.. ta ta takkkkkkkkkkkkkk
güzellik yakışıklı lık zamanla geçer adamlık ve insanlık asla geçmez yakışıklı olupta adam olmayan bir insan ile ne kadar mutlu olabilirsiniz ki?
Bunu ben bir kıza sormustum cevabı
Yakışıklı erkeği kendim için istiyosam Allah Belamı versin sırf doğacak çocuklarımız için
Dedi :DD
Hoslanmadigim beğenmediği m gözüme gonlume hitap etmiyorsa olmaz gadaş
O zaman ben evlenemeyecem hic bir kiz beni yakışıklı bulmuyor.
Dikkat çektiği için diğer kızlara sen bakarsın ben alırım havası atmak için beni tercih ederler genelde :)
çünki evlendikten sonra birçok kızla birlikte daha olup aldatması için evlenirsiniz.
Çünkü dışarıdan sağlıklı gözükür sen farkında olmasanda senin aradığın sağlıklı bir babadır çocuğuna, sonuçta ürerken ve üreme devamlılığı için dünyaya sağlıklı yavru getirmek şarttır.
Bir süre sonra hep kavga ediyoruz diye konu açar buraya..
yakısıklı erkekler kızların gözünden cok geniş birşey ben kimlere yakışıklı dediğinizi gördüm :D
aksine yakışıklı olmaması daha iyi kolay aldatırlar
Genetik, en sağlıklı ve en güçlü kişi ile olmak istemeniz;)
ben istemiyorum. zeki olmasi en onemli kriterim^^
Genler güzel olsun ki soy güzel devam etsin.
yanlış anlamasın ama çünkü kızlar çok salak.
Ben yakışıklı olsun istemem
Yanıma yakışsın düşüncesinden dolayı bence.
giysi gibi
Maalesef ki öyle. @capkin_kuru_fasulye bu arada nick'ine bayıldım :)
Yakışıklı olması şart değil hoşuma gitsin yeter.
hoşuma giderse bendensin:D
Kimse beğenmediği birine şans vermez normal yanii
sonra buraya konu açar mutsuzum diye
Beğendiğiniz için istersiniz :)
error
#diyorumben^^
O kızlar kaşınıyo :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar