Bu güne kadar hiç kapalı bir sevgilim olmadı merak ediyorum çok.
Nasip olur inşallah.
Nasip olur inşallah.
Bir farkı yok ki onlarda insan tabi ki ama inan şimdi ki kapalı insanların içleri çok başka oluyor malesef herkes göründüğü kadar iyi olamayabiliyor sonuçta bu kapalıdır iyidir, ahlaklıdır şöyledir böyledir diye düşünüyorsanız yanılırsınız insanın içindedir herşey bilemezsiniz ama inşallah hayırlısını bulursunuz hakettiğiniz insan çıkar karşınıza.. genede dış görünüşüne bakarak güzeldir, çirkindir kapalıdır, açıktır diye düşünmeyiniz kalbinizi dinleyiniz 1 günlük ilişki değil ömürlük tercih ediniz. yüz güzelliği geçer baş açılır, kapanır evet ama kalp güzelliği var ya o güzellik allahım verdiği insandan emin olun asla almaz o güzelliği iyi günler.. #Senyoksanolmaz
Aynen güzel yorum.
Napıcaksın kapalı sevgili bulmak için özün gibi değil farklı karakterlere mi gireceksin. Bırak !! Nasip olan anlına yazılan gelir sana zaten. Hayat aceleye ya da ısrara gelmez.
Farklı karektere gireceğim yazmıyor ki başlıkta.
Merak ediyorum.
Merak edilecek bişey yok ki. Başımızı kapatmış oluşumuz bizi diğerlerinden farklı kılmaz kriterler aynıdır. Sevgili olayı olanlar var elbet ama sonucun hayırlı evlilikle sonuçlanması lazım. Yani Sami Yusuf'un dediği gibi ' ben eşimi tanıdığım zaman tüm kadınların cenaze namazını kıldım ' diyen birisi olabilirsen bu yeterli olacaktır.
Bu yetecek mi yani başka bir şeye gerek yok mu?
Dediğim gibi kriterler hemen hemen aynı bir fark yok. Bunu sorgulaman saçma. Kısacası hayatını eşine adıycan arkadaşım sadece kapalılar için geçerli değil bu tüm bayanlar için geçerli. Aile olmayı ve aile olduktan sonra iyi bir aile reise olmayı başarırsan bunu ispatlarsan olay bitmiştir.
Kapalılar dindarlardır hali ile onu isteirm bunu isterim demezler.
Daha kolay evlilik olur.
Karekterin uygun ise zorluğa görüs gerebilirler.
Dindarlar sonuçta.
Çok şey istemez gibi bir algı.
kapalı kız nasıl erkeklerden hoşlanır soruya bak. şimdi bir kız diyelim 20 yaşında kapanmaya karar verdi ve kapandı. kapanmadan önce sarışından hoşlanıyorsa kapanınca esmerdenmi hoşlanacak. kapalı olmak dini bir emirdir. o kişiyle Allah arasındadır. namaz kılmak gibi. namaz kılan erkekler nasıl kızlardan hoşlanır. haca giden kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır sorularıyla benzer bir mantığı taşıyor senin sorun.
Kapalı kızların hepsi aynı beyinli değildir aynı hislere sahip değildir. açık kızlar öylemi buda öyle değil işte.
Beklentileri farklı olabilir.
her bireyin olduğu gibi onlarında beklentileri farklı farklıdır. kapalılara bakış açın yanlış. kapalı olması birinin onun değil. senin onun saçını ve vucudunun hatlarını görmeni engeller. o kızın gözlerini fikirlerini kapatmaz. nanladın?
Olsun ben onlardan duymak istiyorurm.
yaş aralığına baktım. ve hayal kırıklığına uğradım. insan o yaşa kadar bu kadar cahil kalmamalı hemde müslüman memlekette ben nediyorum sen ne diyorsun be hemşerim.
İsteyen istediğini düşünebilir.
Soru sorudur.
Dediklerin mantıklı fakat açık kapalı arasındaki kızlar arasında farka bakıyoruz.
bende sana tecrübelerime dayanarak söylüyorumki. aralarındaki tek fark birinin kapalı diğerinin açık olmasıdır. başka bir fark yok. kimi açıklar var çok daha dindar. kimi kapalılar var çok daha rahat. yani bu böyle bişey değil.
Anlıyorum fakat dindar olmaları sebebi ile koşullar daha kolay olabilirdur yani beklentileri.
Netice de baş örtüsü var, dindar öyle bir algı var.
eğer isteyerek örtünmüşse ve dindarsa. erkekte arayacağı şeyde ilk Allah korkusudur.
Evet öyle olmalı.
Maneviyata bakmalı.
Karektere bakmalı.
Gözü yükseklerde olmamalı.
Maddi bir beklentisi olmamalı.
İstekleri düşük tutmalı.
Karekteri ve maneviyatı göz önünde bulundurup gerisini ikici plana atmalı.
Böyle olmalılar.
olması gerekeni sen söyledin. ben ilk cevabımda olanı söyledim. teşekkürler.
Kapalı kız ne alaka kardeş onlar ayrı bir sınftan mı oluyor? Günümüzde ki kapali kizlarin acik kizlardan ne gibi bir farki var? Suratta makyaj ayakta topuklu dar pantolon bizim kizlarin kapalilik anlayişi bu zaten o yuzden direk kizlar de geç ( bütün kapali kizlari kasetmiyorum )
Cevap
9Cevap
Kapalılar sevmeyi bilmez, o yüzden hiç bulaşma derim ben.
www.kizlarsoruyor.com/.../q1705282-basi-kapalilar-sevmeyi-neden-bilmez
Tesettürlü avradın ''sevgili'' adı altında zina ile işi olmaz. Kafasında dini sembol taşıyıp, temsil ettiği dinin yasaklarını yerine getirmeyen biri hakkıyla kapanmış sayılmaz. Kapalı eş nasip olsun, partner değil...
Kapalıların hepsi aynı değildir ve hepsinin belirli bir hoşlandığı tip yoktur
Allah gönlüne göre versin ama kapalı bir sevgili istemenin sebebini anlamadım
Valla kapalılarn özel bir kriteri yok benim yok mesela her kizin beklediği şeyler
Hımm
Adam olunca yetecek mi?
Adam olacak işte, karekteri düzgün, iyi niyetli, dürüst, sadık, güvenilir.
Yani sadece karekter önemli olan.
Böyle biri olsa tamamdır.
Onu isterim, bunu isteirm, şöyle olsun böyle olsun maddiyata önem vermeyen ve manevi yönü ile ele alanlar olmalı beklentileri.
Keşke öyle olsa ama nerede :)
Zor işte.
Adam gibi adamı bulacak ve her şeye razı olacak.
Zor geliyor bana bulması.
Herkes evi olsun, barkı olsun, parası olsun rahat edeyim derdine düşmüş.
imam hatipli olman yeterli
Değilim ama dindarım
31 bu yaş ile imam hatip bozar bizi.
Mantıklı ama İzmir'deyim.
:))
Nasip
açık erkeklerden hoşlanır. artı eksiyi çeker
Kapalı erkek yok :)
Açık erkeklerden
Kapalısı yok zateen
O protesto için kapanmıştır.
@ısldayanpparlaklık cevabını bekliyorum :)
Badem bıyık bırak :)
E ne diyim olur inş
İnşallah da nasıl erkeklerden hoşlanıyorsunuz, beklentileriniz neler?
Nasıl erkeklerden hoşlanırsınız yani?
Evlenicek olnlardan
Mantıklı.
Sadece evlenme niyeti yeterli mi yani
Cemaat şart.
Aynen de hatun için cemaate mi gidelim.
Allah için gidilmeli.
Kapalı erkeklerden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar