Kapalı kızlar nasıl erkeklerden hoşlanır?
Tam tesettürlü layıkıyla.
Tam tesettürlü layıkıyla.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
tesettürlü erkekleri severler. gözleri bir bayanın geçtiğinde yerde olan. hatta tesettürü gözlerinde gibi bir şey derler😊 güzel ahlak desem genel olarak yeterlidir sanırım
Tam tesettürlüyse namaz kılmana kilmamana bakar sadece kardes çünki namaz insanı değiştirir merhamet sahibi yapar dürüst yapar kilit nokta namaz. Birini istemeye gittin mesela kız tam tesettürlü sana ilk namaz kiliyomusun der tesetturun hakkını veriyosa.
sert mizaçlı
Siz öyle misiniz
kapali acik diye ayirt etmem, bende kapaliyim ama tam tesetturluyum diyemem ama etrafimda her cesidi var onlarin erkekler konusunda dusuncelerine baktigimda hic bir fark goremiyorum hepsi zevkine gore dusunuyor sadece kapali olanlar biraz daha dinine duskun kisileri ariyor ama gorusunus falan ayni cogundaa
Kapalı kızlar, açık kızlar, Kürtler, Lazlar, Ermeniler diye ayırım yapmak kanınızda var sanırım o bir kadın açık kapalı fark eder mi sadece dini bütün bir kadın " Hakkıyla kapanıyorsa eğer"
abdestli namazlı kuranini okuyan gel beraber namaz kılıp dua edelim diyen erkekleri severler
Şu diyeceğimiz birşey yok hepsi aynı tipten hoslanaçak değil
kizdan kiza degisir genellenemez bence ama alkol felan alan barlarda sabahlayanlardan hoslanmazlar bence
Genelleme yapamam. Benim için fikirlerime saygı gösteren birisi olmalı önemli
durust, adam gibi adam isterler herhalde tabi o tesetturun hakkini verebilmek lazim.
Öncelik tabiki imani kuvvetli olmali gözleri perdeli olmali saygılı olmalı vs
Kapali kizlari sevmiyorum çok capkinlar😂😂😂bilmiiyoruumm
Açik kizlar nasil seviyorsa öyle
Abdestli namazlı olup olmadığına bakarım başta 😊
Bilemiyorum hafız, açık ve şerefsizim.
cami hocasına benzeyen erkekleri
kapalı açık diye neden ayırt ediyorsun?
arap erkeklere bayılırlar
Kapali erkekleri. s
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?