Bana karşı ne hissediyor bu çocuk ya?

benim bir annemin kuzeninin oğlu var adı da barış bu çocukla hiç muhabbetimiz yoktu önceleri ben zaten 1 senedir almanya dayım okuyorum. tatil için türkiye ye gitmiştim 1 ay önce o zaman bol vakit geçirdik onunla sevinç üzüntü paylaştık hep beraber. derken ben buraya geldim bana face den arkadaşlık isteği yolladı kabul ettim. yaklaşık 10 gündür konuşuyoruz ama ne konuşma sabah başlıyoruz gece 3 4 e kadar. sabah uyanıyor ilk bana mesaj atıyor ve gece en son bana... ayrıca benle çok ilgileniyor kahvaltımdan yemeğime ihtiyacımdan sıkıntıma kadar rahatsızlıklarım falan... geçenlerde buradan bir arkadaşım beni sevdiğini söyledi onunla paylaştım çok sinirlendi gitme gelme konuşma onunla falan dedi... dışarı çıkmalarımın sebeplerini soruyor 5 dk geç yazsam ne oldu diyor . beni aşırı merak ediyor günlük rapor istiyor resmen benden . ve ben ona değer veriyorum ama bu aşk değil ayrıca bana canım demeye başladı ve muhakkak her gün telefonla konuşmak için bir bahane buluyor bnde tam emin olamadığım için bişey yapamıyorum. ayrıca bir de konuştuğumuzdan kimsenin haberi olmasın diyor neden diyorum sebebini söylemiyor geçiştiriyor lütfen bana yardımcı olabilir misiniz? sizce bana ne hissediyor?

Bana karşı ne hissediyor bu çocuk ya?