Bende hep erkeğin daha iri olmasi gerekiyo gibi bir takıntı var sanırım yolda böyle çiftler görsem bile garipsiyorum , kendim de ona göre seçim yapmaya çalışıyorum.
Sizin nedir bu konuda fikriniz?
Sizin nedir bu konuda fikriniz?
Bunlar insanlarin on yargilari. Artik dis gorunuse kapilmayi birakin. Rabbim size gozu dis gorunusleri yargilayin diye vermedi. Evlilikte ya da sevgililikte boy ya da kiloyu kaliplastirmayin. Kendimden uzun yakisikli ya da kasli bir erkekle evlenebilirim herkes evlenr. Ama ruhu bozuksa ya da 2 gun sonra sakat kalirsa ne anlami kaldi gorunusun?
Iri iriyle
Zayif zayifla evlensin dion yani.
Yok öyle bir dünya. Karpuz mu secioz güzelim. .
Gönül bu :) Allah mesut etsin
Erkekler yapı olarak zaten kadinlarda iridir yani bu sevimin dogru olmak zorundada zaten bu arada su kilolu kadinlara gelince obezle evlenenlere aciyorum ben...
Öyle değil işte minyon erkek dolu etraf
GDO lu onlar sen gercek erkeklere bak :D
kızın kemiklisi olmasın tavuk kanadı gibi sıktıgın anda kemigi eline geliyor cokta kilolu değilde orta şeker misali :D
Cevap
16Cevap
Belki gercekten seviyorlardir birbirlerini ! Belki hep o bilmedigimiz duygulari yasiyorlardir ! Ah o önyargilar
Yani benim fikrim dışardan sadece şekle bakarak yaptığım bir yorum elbette ki gerçekte ne yaşadıklarıni bilemem o konuda yorum yapmıyorum zaten
Anliyorum :) yargilamadim zaten garip dogru :) ama gercekse guzel
Seni ilgilendirmez alakadarda etmez kimin kiminle olduğu sen kendine bak
Elbette alakadar etmez ben dışardan gördüğüm kadarına yorum yaptım aralarındaki ilişki aşk gerçek de olabilir buna bir yorum yapmıyorum zaten
bence yanlış bir yargıdasın , hayatta hereşy fizik değil yaşın kaç senin küçküsün daha ama anlıycaksındır zamanla
21 yaşındayım yanlış düşündüğümu biliyorum ama benimki fe bir çeşit takıntı oldu ben de çok hoşnut değilim durumdan
yaşın küçük zamanla olgulaşırsın ben 2 yaş küçüğüm senden ama sonuç olarak ama bu takıntından kurtul derim sana bence.
yanlış bir düşünce insanları kilolarına göre ayırmak çok yanlış , insan aşık olduktan sonra insanın gözü kilo falan görmez.
Sanane ya birbirlerini seviyorlarsa sen nasıl böyle bir yorum yapabilirsin
Arkadaşim bir yorum yapmıyorum ben zaten ya da olmamış onlar falan demiyorum benimki sadece dışardan baktığımızda gördüğüme göre geliştirdigim bir önyargı.
Yoksa birbirlerini çok seviyoda olabilirler orası beni ilgilendirmez.
evli çift Kadın boy 1,60 kilo 110 Erkek boy 1,75 kilo 70 şahsen tanıyorum
Gidipte zayıf bir erkeğe aşık olunca geçiyor :D Kendimden biliyorum.
ben 56 kiloyum 55 den kilodan fazla kızlara kanka diyorum benimle öyle bir takıntım var
üç ayda bir falan rastlıyorum öyle çiftlere çok nadirler.
Fantazi meselesi mesai arkadasim kilolu kizlardan hoslaniyor.
Zayif erkek sisman kiz ciftleri. d hala cosmus degilim gonul iste. d
evlenince bazıları kilo alır ondan. takam kafana fazla
Iri erkek olarak arkandayım :)
Kız emin ol zayıflar evlendikten sonra :)
Aşk bu abi kiloya bakmaz
Süper olur onlar varya.
Aşkın gözü kördür bebeğim.
Bence ruhen uyusmak en onemlisi
yan yana gelince 10 gibi duruyorlar.
Balık etli seviyorum
sevmek önemli olan
Evet garip görünüyo
O o gibi oluyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar