Eşimi seviyor muyum bilemiyorum bazıları

ben eşimi çok severek evlendim ve seneler boyunca çok sevdim. Fakat o beni 2 kez ailesinin beni istememesi ile baş edemeyip benden boşanmak istedi hatta 2. seferde kızımızda vardı artık. Yani maddi sorunlar içinde boğuşurken ailesininde benim ile olan şikayetlerinden iyince bunalıp bu kararı verdiğini düşünüyorum.

Sonra barıştık şimdi ailesinden çok uzağız tekrar yurt dışında yaşamya başladık ailesini aramıyor bile. Ama benim içinde hep bizi bırakacakmı yine diye çok büyük korkular var, hernekadar öyle gözükmesede.. bunu 2 defa yasayiında insan korku içinde oluyor. Ve şimdi eşimi acaba gerçekte seviyormuyum diye düşünüyorum çünkü ben o kadar üzüldüm okadar hayatım alt üst olduki bu olaylarda ona hakkımı helal etmiyorum. Ama seviyorumda şu an mutluyuz ama gelecek ile korkular ve bana yaşattıkları acaba çaresizlikmi beni eşime bağlayan yoksa sevgim çoktan bittimi diye düşünüyorum. Çünkü beni çok seven benim çok sevebileceğim bir eşimin olması onunlar yeni bir hayata başlamak yeni bir insan bana hem sahip çıkıp gururuma sahip çıkıp evladımı çok sevebilecek biri olmuş olsa ne güzel olurdu diyorum ve özaman acaba eşimi seviyormuyum diyorum.. yaşamayan bilemez bir takım açılardan sonra sevginin devamı zor..
Eşimi seviyor muyum bilemiyorum bazıları