burada beni tarif etmişsin de bu devirde böyle erkek olmak prim yapmıyor. aldatan erkek daha çok rağbet görüyor. diyeceğim odur ki dünya hiç adaletli bir yer değil. bu sene yurtta kaldım. piç diye tabir ettiğimiz bir arkadaş bir sürü tek gecelik ilişki yaşadı. biz edepli ahlaklı oğlan rolünü devam ettirdik. ama helal süt emmiş bir kız gelip de sen tam bana uygunsun çıkalım falan demedi. ama piç dediğim bu arkadaş oda arkadaşımdır kendisi her haftasonu memlekete gidip tek gecelik yapıp gelirdi. bu durumda o ne oluyor cinsel ihtiyacını karşılamış adam, ben düz duvara tırmanan salak. durum budur
61 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSigara alkol yok merhametli biriyim kotu soz kullanmam bu kadar iyi seyin ustunu bir ahlakim kapatiyoe eksigim bu konuda evde kendi kendime cogu erkekte olduvu gibi bende yapiyorum ama bu bana zarar cildime bile zarar veriyor yapmak istemiyorum günahta tovbeler ediyorum inşallah bir gün aklıma bile gelmez okullar baslayinca geleceginide zannetmiyorum zaten hayırlısı artık inşallah istediğimiz hedeflere ulaşıriz hangi is kolay ki zaten skntiyi cekicez önce sonrada ferahlık ve rahatlik buna inanmaktan baska birsey gelmez elden...
04 Yorumla
Soran+1 yılZina mı yapıyosun?
Cevap sahibi+1 yılYa yok iste kendi kendime dedim ya bir kizla flabn degil biseyler dusunerek boslyrm ya da bazen kamerali siteleri açıp yapiyorm ama hic ama hic mutlu degilim cok pismanim hatta yaptigima sonra tovbe ediyorum.
Soran+1 yılKasten yapılan bişey için tövbe edilmezki :(
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama pisman oldugun hersey icin edebilirsin hem biriyle yatip kalkip birsey yapmadim
Kız bile kalmadı dgru drüst bacım 😊 bakireligi ayırıyorum tabi dierleri kızlar arasnda da cok yaygn artık şahsen bn sigara alkol cigara kullandım
00 Yorumla
+1 yılbence sen ' Hiç temiz kız kaldımı ' diye sor daha mantıklı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
tam beni tarif ettin uyuşturucuyu görsem tanımam hiç kadın şeyi gömedim 23 yaşındayım sigaradan nefret ediyorum içkinin tadını bile bilmem aldatmadım kız beni aldattı...
11 Yorumla
Soran+1 yılBuda bir imtihan. Daha iyilerine layiksin
Var değerli insan var tabiki temiz kızlarda var dünya yerinde daha rahat ol
12 Yorumla
Soran+1 yılÖmrümü temiz bir adamla geçirmek istiyorum derdim o
Gizli Üye(30-35)+1 yılSigara çok nadir sınav döneminde içmişliğim vardır, içki içmem, diğerlerini hiç kullanmadım bakirim. Ama bana göre bir kız var mı ya bu önemli. Çünkü kızlar bunların hepsini kullanıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır temizler var ama genelde siz onlara DINCI gözüyle bakarsiniz
Cevap sahibi+1 yılDinci gözüyle bakmıyoruz ama kız da biraz neşeli olacak cıvıl cıvıl tabi edep çerçevesinde yoksa diğer kızlar da çekilmiyor malesef
+1 yıll*n sanki kizlari bilmiyor muyuz yemedikleri halt kalmamis sonra hanim hanimcik rollere girenleri bilmiyor muyuz saniyorsunuz. konustirmayin adami
neyse tek kotu aliskanligim olan sigarayi da biraktim. Taliplerimi bekliyorum. Kizlar ozelden pm me10 Yorumlakaldı bir kızla değil bir ilişki hala el ele tutşma şansıınıda yaklayamadım yani kötü alışkanlıklarım yok iyi alışşkanlıklarımda yok nötr mort bir adamım
13 Yorumlasallamıyosa bende melis değilim :)
+1 yılHic sigara ve alkol almamis
sol eliyle idare eden bitiyim
aldatmak buyuk serefsizlik asla yapmam11 Yorumla
Soran+1 yılHarikasın
Uyuşturucu almadım - Aldatmadım. zaten 5 inide yapmamış olan biri bu devirde nadir
10 YorumlaBen varım. 21 yaşındayım hatta 22 olucam. Bir kızın bile elini tutmadım kısmetim kapalı galiba. Hem karizmatik, yakışıklı, aynı zamanda kültürlü ve tatlı bir erkek olduğunu düşünüyorum ama olmuyor. Girişken birisiyimde. Ama bir yanım var cildim çok taze olduğum için 16-17 yaşımda filan olduğumu söylerler. Küçük kızlar bakıyor sadece. Hâliyle de bende yaşıt, iyi, temiz bir kız istiyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsigara 8-10 tane
yılda 1-2 kere
uyuşturucu yok
aldatmadım
bakirim21 Yorumla
Soran+1 yılBu devire göre iyisin yinede
+1 yılYağ teyze oglu biz niye boleyiz la. Nemaz kilmiyoz zekat vermiyoz hacca gotmiyoz sigara iciyoz. Esrar cekioz. Biz ne biçim adamigla;))))
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam? Sen adam mıydın?
- +1 yıl
Altimdayatarken ole demiyodun ama. Hafi by gene gonunuz kalkti
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle bir kadın kaldıysa , böyle bir erkek niye kalmasın?
14 Yorumla
Soran+1 yılBeni bulsunda :(
Cevap sahibi+1 yılNiye , o amele mi? Sen bul. ya da neden buluyor seni? bu zamna kadar temiz kalmışsa , belli ki birisini almamış hayatına. bu zamandan sonra da almaz muhtemelen. şayet ben bu şekilde yaşamaktan mutluluk duyuyorum
Soran+1 yılAmele olmakla ne alaka. Madem öyle niye ben buluyim? Amele miyim ben?
Cevap sahibi+1 yılNiye o geliyor sani bulmaya. al sen bul. ne kadar beleşçi olmuşsunuz ya. o gelsn , seversem kabul ederm.
+1 yılBeni tarif ettin :D zaten benim arkadaşlarda bir sigara içiyorsa içer bide işte gurup halindeyken kız keseriz okadar :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel :) buna da şükür
- +1 yıl
:D:DD
- +1 yıl
https://hizliresim.com/AZaoZQ bizim kadro :D:D:D
+1 yılben gerçekten hiç sigara içmedim içki kahveyede gitmem ev iş döngüsü okadar bak 21 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
10 Yorumla
+1 yılBuyrun benim :) tabiki var olmaz olurmu 12 senedir arkadaşımda öyle benim tek arkadaşım zaten kafasını kaldırıp bakmaz bile kızlara
20 Yorumlabazen dayanamayıp tekila içiyorum. olma mı?) tabikide var dediğin özellikte erkekler
01 Yorumla
Soran+1 yılOlma :)
+1 yılHiç sigara sürmemiş değil 1 kaç tek piç arkadaşlar içirdi ama oda birkaç tek. onun haricindekileri de yapmadım gerçekten. Demek ki kalmış.
10 YorumlaAynen kardes burdaki insanların kalitesi çok düşük bosver sen onları. Soruna gelince malesef öyle bir erkek yok..
10 Yorumla
+1 yılSigara icmem tadina baktim , icki haram oldugunda icmem ama eskiden tadina bakmistim, uyusturucu haram onunda eskiden tadina baktim, bakirim
10 Yorumla
+1 yılsigara toplasan 1 paket içmişimdir içki içmedim uyuşturucu almadım hiç sevgilim olmadığı için aldatmadım evet hala BAKİRİM
ya hiç temiz kız var mıdır sence ?12 Yorumla
Soran+1 yılVar ama onlara da dinci gözüyle bakıyolar
- +1 yıl
öyle düşünürsen o zaman erkeklere dinci gözüyle bakarlar?
kaldı dersem inanmazsın ama kaldı bazen bu sitede yalandan da yzıyoruz :)) her yattım diyen erkeğe inanma
10 Yorumlahiç birini yapmadım allaha şükür yapmayıda düşünmüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:) komiksin bunu diyen once bikendi karakterine bakyomu sigara kullaniyorum onuda kalpteki hatrina birakirim. digerleri hem mizacima hem karakterime ters.
10 Yorumlaherseyimle tarif ettigin gibiyim ama senin için birşey ifade ediyor mu. Peki sen böyle birine layık biri misin? =)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Birbirimize layık olucak birini arıyorum
bir ben kaldım galiba inşallah benim gibi bir kız çıkar karşıma
30 Yorumla
+1 yılSadece birkaç bardak viski vs içmişimdir. Hiç bir zaman sarhoş olmamış veya bir bardaktan fazla içmemişimdir. Özel günlerde vs içerim zaten.
Temiz Sayılır mıyım?02 Yorumla
Soran+1 yılBenim gözümde Hayır. Agzina. Hic deymemis olsaydı temizdin
- +1 yıl
Yalnız böyle birini arayıp durursan ömrünü bitirirsin ;))
Biraz free ol. Bence ben en basit duzeydeyim. Yani en az olarak benim gibilerden bakabilirsin.
l*n derken hala kendini koyduğun ari ırktan olduğunu mu düşünüyorsun :))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı. Var canım.. Müzeye kaldırmışlar ama. Dokunmak yassahhh...:))))
00 Yorumla
+1 yılSigara Alkol Uyuşturucu denedim sadece kullanmıyorum. Aldatmadım bakirim:)
10 Yorumlavalla hacım sen ön yargı ile gelmişsin buraya. bu sitede az ama ben de tarif ettiğin bir insanım hacı
00 Yorumla
+1 yılhiç sigara içmedim
tatildeyken 1-2 kez yeni içkilerin tadına baktım
bakirim
hiç aldatmadım
uyuşturucu almadım10 Yorumla
+1 yılbakir kısmı tutmadı, ama öyle tanıdıklarım da var, senin çevren pis :))
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim Çevrem değil. Sevgilimin çevresi öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılOtu saymazsak, uyuşturucu almadım ve aldatmadım.. Bu ikisi yetmez mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılOt var olmaz
Cevap sahibi+1 yılelde kaldı bir diyorsun.. O da bişey
+1 yılSigaram yok, içkim yok, uyuşturucu yok, aldatmak yok ama bakir değiliz be :(
00 Yorumla
+1 yılistersen inanın ister inanmayın bu zamana kadar ne içki ne sigara ne de kötü birşey sürdüm ağzıma, ve çok şükür ki bakirim
00 Yorumla
+1 yılalkol kullanıyorum, sigara alışkanlığım yok ama onu da kullandım. bakir değilim (keşke bakir kalsaymışım), aldatmadım ve uyuşturucu kullanmadım
00 YorumlaSigara-içki var ama uyuşturucu ve zinam yok, olmaz mı :(
02 Yorumla
Soran+1 yılIcki olmasaydı keske
Arkadaşlarla 3-4 ayda bir bira içerim sigaram vs. yoktur ve hiç sevgili yapmadım ilk ve son bekliyorum
10 YorumlaBeni tarif ettin vallahi ne sigara ne de alkol içmişliyim var tertemiz bir gencim :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah sana sana benzeyen birini nasib etsin Insallah
+1 yılvar onlarada siz saf l*n bu dıyorsunuz dogru degılmı?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Öylesi beni bulsun istiyorum o kadar
- +1 yıl
bulur bulur sız temız kaldıktan sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAğzına hiç sigara sürmemiş, uyuşturucu almamış, aldatmayan, bakir erkek kaldı mı hiç?
İçki hariç diğer konularda temiz kaldım. İçkide yılda 2-3 en fazla ya da hiç.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsigara içerim içki zaten sormana gerek yok, uyuşturucu ara sıra yani, aldattım sadece 4 kere. Bakir mi camon!
10 YorumlaSigara içki uyuşturucu aldatma yok desem inanmayacaksın
00 Yorumla
+1 yılSigara ve temizlik ne alaka anlayamadım ama.. Bakir erkek kalmaz olur mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemem. Taksim bara ayak basmayan erkek kalmadı
- +1 yıl
İstanbul da yasamiyorum
+1 yılGecen yaza kada bakirdm yasm 25, esnden yeni ayrlmis bir hemsreyle nette tanstk kadinin bakir erkek ideali varmis , olan bize oldy ben son bakirdm sanrm:)
00 Yorumla
+1 yılAlkol sigara uyuşturucu yok bakirim sevgilim yok kumarımda yok ot gibiyim
10 YorumlaYeşilaycıyım ben arkadaş alkol sigara uyuşturucu olmaz :D şuana kadar aldatmadım zina yapmadım :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçki içerim arada ama diğerlerini yapmadım, yapmam da.
00 Yorumla
+1 yılİçki içmem
Sigara ayda bir dal belki
Aldatmam boşandım
Pis miyim sence :))04 Yorumla
Soran+1 yılSanırım Hayır
- +1 yıl
temiz miyim yani :p
Soran+1 yılUcundan :)
- +1 yıl
neyi beğenmedin uyuz :))
sigaranın tadına bakmışlığım var da diğerleri hiç olmadı.
00 Yorumla
+1 yılsigara alkolde tadına bakmıştım öyle insan arıyosan cemaatlere gidiceksin
00 YorumlaSütten çıkmış gibiyim , çilekli duş jeliminen köpüklenip çıktım daha yeni.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsigara bir kere içtim alkol çok nadir içerim uyuşturucu kullanmam bakirim temizliğime % kaç veriyorsun :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYüzde 60
Cevap sahibi+1 yılbu yıl mesela sadece 3 kez içki içtim hayatımda da 1 kere sigara içtim ne kadar bakirim bu mu yani % 60 ha? vay be
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkoca adayımı arıyorsun KARDEŞŞŞ eşe dosta konu komşuya akrabaya haber salalımmı istermisin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsigarayı arkadaş ortamında içen alkol ve benzeri hiç içemeyen var tabi olmaz mı!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilkokuldan beri sigara içerim, 5 yıldır alkol almıyorum, uyuşturucu bir kere içtim 7-8 yıl önce, aldattım mı hatırlamıyorum bir kaç kişiyle yattım:(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçen bir yeğenim oldu o var şimdilik elimizde ;)
00 YorumlaTemizlik onla olmaz. Bunu siz canlıların anlaması için ne kadar zaman geçmesi lazım acaba.
04 Yorumla
Soran+1 yılTürünün tek örneği değilsin senden çok var
Soran+1 yılAptal insanlar saftır. Böyle iğrenç seyleri anlamazlar. Ve onların yeri cennettir
Sıgara alkol uyuşturucu hiçbişey kullanmıyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılzina da yoksa en iyilerine layiksin
Soran+1 yılBence cevabını aldın :) hakkında hayırlısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım ama zor bulunduğumuz doğru temiz kızlarında az bulunduğu gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlış ortamlardasindir. Bir sürü kız var
Cevap sahibi+1 yılDemek bana hep kötüsü denk gelmiş bir elin parmaklarını geçmez sayısı iyi tanıdığım temiz kızların
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke yapsaymışım diyorum ben yapmadığıma pişmanım genelde serserilerden hoşlanıyor kızlar
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat