Düzenli namaz kılan içkisiz sigarasız dövmesiz zinaya bulaşmamış saçma sapan flört değiştirip durmayan erkek cidden hiç yok mu kimle konuşsam geçmişi kirli tek derdi dünya olan insanlar çıkıyor, açık olduğum için mi anlamadım yoksa cidden temiz biri mi kalmadı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılGünümüzde öyle kız da erkek de çok zor bulunur. Ben kendimi nesli tükenmekte olan bir panda ve kelaynak kuşu gibi hissediyorum. Erkek olcaksın, belirli bir yaşa geleceksin ya, d, aşacaksın , üstelik yakışıklı olcaksın, eline kuz eli değmeyecek. Na mümkün. Nah mümkün. Kurtlar vadisinde deli hikmet diyor ya. Ben evleceğim kadının topuğuna bakarım. Benden önce benden sonra olmayacak. Ali diyor ki, o müftü efendi içtiğin içkileri zemzemden mi sayıyorsun. Hikmet diyor ki, oğlum bunun dinle diyanet Le ne ilgisi varr. Ben kıskancım diyor. Sevdiğim kafın iki ipi na mahrem yerine geçirecek. Lavuklar da ağ zının salyaları suyu ama aka bakacak. Ben de erkeğim diye dolanacağımben sinirli adamım, kalbini kırarın diyor. . Bu konu da hikmet Le hemfikirim. Elif de gülerek diyor ki, yani kız oğlan kız olcak. Bir kızım olursa söz sana vereceğim hikmet abi diyor. Düşünün ta 22 yıl önce çekilmiş bir dizi de, bir kız diyor bunu. Çünkü kendini de ali ile nikahsız yatıyor ilk bölümde.
01 Yorumla- 1 yıl
Doğrusu ya da, kız eli, ağzının suyu aka aka , sevdiğim kadın olacaktı.
En İyi Cevaplar
1 yılO çocuklar şu an burada değil canısı ama varlar muhtemelen şu an bir kurs köşesinde yarınki hafızlık veya Arapça dersini yetiştirme çabasında biride teheccüd vakti diye işsiz köşede dua ediyordur vs. Maddi manevi meşgul o çocuklar gerçekten "Temiz"olanlar... bir tayfasıda uykuya yenik düşmüş arkadaşı kalk hoca gelcek diye başında ötüyordur 😂😂
01 Yorumla- 1 yıl
Bu arada olayın dinle alakası yok fakat gerçekten dediğim şekilde hakkıyla yaşayıp sapmayan insanlar şahsiyet olmayı başardıklari için evliliklerinde de çok mutlular kuzenlerimden biliyorum
Anlıyorum, bu konuda zorlanıyorsun. Böyle temiz, istikrarlı biri gerçekten nadir oluyor ama imkansız değil. Sabırlı olmak ve kendi değerinle uyuşan insanı beklemek en doğrusu. Senin gibi değer veren biri mutlaka doğruyu bulur, zamanla.
00 Yorumla
1 yılher namaz kılan iyi olmuyor bu dinden çok bağımsız bi konu ama tek kadınla yetinemeyen doyumsuz erkek sayısı o kadar fazla ki iyi ve kaliteli olanlar asla görünmüyor
06 Yorumla
Soran1 yılHer namaz kılan iyi mi dedim fark ettiysen herkesle flört etmeyen gözü dışarda olmayan da yazmışım dine laf etmeyin bi kere de
- 1 yıl
o kriterlerin arasında namaz kılıyor olmasının alakası ne o zaman mantıklı konuşmayı öğren de gel yorum yapalım
Soran1 yılİslam'a uygun yaşamasını istiyom sanane knk
- 1 yıl
umarım peygamber bulursun knk
Soran1 yılSen ne kadar modern marjinal bir insansin oh my godddd
- 1 yıl
he
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle senin ne aradığını çok net görebiliyorum, beklenti çıtası epey yukarıda ve bu gayet insanca. Ama artık insanları etiketlemek ya da garanti “tertemiz” birini aramak; günümüzde hayali biraz.🌱 Herkesin geçmişinde az ya da çok bir tecrübe, hata, kararsızlık olabilir. Kendini suçlama, “Ben açık olduğum için mi?” diye düşünmene hiç gerek yok. Unutma, herkesin maskesini hemen göremiyorsun; bu yüzden zamanla, iyi gözlemle tanıdığın kişilere şans ver. Kriterlerine uyan biriyle karşılaşman imkânsız değil, ama asla “herkes aynı” da deme. Uzanamadığın çilek de var, çürük çıkan da, ama tarlada çilek bitti sanma!🍓
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
48Cevap
Kendi ahlaksız hemcinslerimden ayrı tiksiniyorum ahlaksız kadınlardan da ayrı tiksiniyorum. Çoğunluk iğrenç aşağılık insanlar. Ve bu pislik insanlar yüzünden temiz de bunlarla aynı kefeye konuluyor kimi zaman.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılimanlı olunca iyi insan mı oluyor sanıyorsunuz cidden din sapkınlar sapkınlıklarını saklasın diye ortaya çıktı buna alet olmak istemeniz de ne bileyim bir de kadın olacaksın ben din olmadan da ahlaklıyım
22 Yorumla
Soran1 yılYazdığımdan bunu mu anladın sen dinsizler ahlaksız mi dedim duyar kasma ben imanlı birini istiyorum diyorum kendimce , dinime laf etme kaybol
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bu yazdığın kişinin kız versiyonuyum mesela kendim gibi birini bulamıyorum dediğin gibi çoğu erkek sapkın doğru eş yok gibi. Bende 26 oldum hala düzgün biri çıkmıyor karışma kendimi eksik hissediyorum
24 Yorumla- 1 yıl
Sen evde kaldın artık
- 1 yıl
@Gezegen_Neptün çok fena güldüm gece gece 🤣🤣
- 1 yıl
@MrDominantKarakter haketti çünkü
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAllah'a inancım çok büyük ama ibadeti şartlı koşullu doğru bulmuyorum, namazla da olur niyazla da, önemli olan Allah'ı kalpte hissetmek diye düşünenlerdenim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılOhh mis mis
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı. kankacım böyle birini arıyorsan sende namazında niyazında kapalı biri olman lazım ama çok az kaldı ben istediğin
00 Yorumla
1 yılNamazimi kilarim. Zina yapmadim. Okuluma gidip gelirim. Elim bir kızın eline degmemistir. Alkole agzimi surmedim.
00 Yorumla
1 yılValla namaz dışı normal ama zengin değilim. O yüzden yercih ediliyorum 🤣🤣
05 Yorumla
Soran1 yılNamaz yoksa milyonları olsa umrumda olmaz
- 1 yıl
Niye sen allah mısın? Dinsiz imansızız demedik. Sadece stres ve depresyon allaha yakınlaşmaktan uzaklaştırıyor beni
Soran1 yılTövbe haşa düzgün konuş ben kendim gibi Allah'a sürekli ibadet eden birisi isterim anlamında dedim. Tam tersi depresyon seni Allah'a yaklastirmasi gerekir normalde bi düşün istersen
- 1 yıl
Düşünüyorum. Her şeyin farkındayım. Ama o kadar mutsuzum ki bir adım atamıyorım.
Soran1 yılBir kere namaz kıl inanarak devamı gelir
- Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı.
1 yılBakırım ben ama sigara yeni başladım namaz yok ciddi Bir ilişki istiyorum hep flört takılmalik istemiyorum onları mesela
00 Yorumla Ben de düzgün birini bulamiyom birini bulduk gibiydi dengesizmiş ciddi kız lazım çok şey iyiyse sonunu isteyecek biri
00 YorumlaYa var da kimse sevmiyor
Gönlünüzü başka yerlerde gezdirip temiz dala konmaya calismayin02 Yorumla
Soran1 yılYa ne anlatıyorsun imanlı insan kimseye yanlış zanda bulunmamaya çalışır benim tanışmak dışında kimseyle bir muhatapim olmadi boş laf yapma
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saydığın çoğu şey senin ne kadar dar görüşlü olduğunu gösteriyor. “Temiz” anlayışı bu olmamalı. Kafana , ailene ve çevrene yazık.
01 Yorumla
Soran1 yılDar görüşlüyum aynen kanka hadi Allah'a emanet
Gizli Üye(25-29)1 yılValla 5 gün önce namazı bıraktım çünkü cinsellikten dolayı yanlışlar yapmaya başladım içimden namaz kılmak gelmemeye başladı.(çıplak fotoğraflarımı videolarımı kızlara atmak)
Zina yapmadım ama sapıtmaya başladım neden çünkü düzgün bir kız karşıma çıkmadı02 Yorumla
Soran1 yılNamazı terk etme şeytanın kölesi misin
Cevap sahibi1 yılNe alakası var
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benim arkadaş var iyi çocuktur imam hatip mezunu ama küfüre alıştırdım biraz dna yapısını bozmuş olabilirim sariyim mi sana
02 Yorumla
Soran1 yılkomiksin knl
Gizli Üye(45 üstü)1 yılyo gayet tabi var namaza çıkart kimseye yalan soyledigim yok kandırdığım yok kumar sigara yok hiçbir kızla ilişkim olmadı sebebi de ben de kalsın
00 YorumlaNamaz harici saydıkların mevcut ama tercih edilmiyoruz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı. Hepimizi kirlettiniz , hepimiz kirlendik kalmadı yok.
00 Yorumla
1 yılNamaz dışında gerisi bende var ama herkes kendinden sorumlu öncelikle kendimize bakmalıyız
00 Yorumla
1 yılErkeklerin geneli jizlardan daha yamiz olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılVardır da kadınların yüzde 95 i yüzüne bakmaz o insanların sıkıcı bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSigaram yok alkolüm yok kendime bakıyorum onlarda sorun yok ama flört etmeyi seviyorum ve ordan kaybediyorum galiba
00 YorumlaKalbi güzel olsun. Geçen timelaynda hac için boarding bekleyen dayının seksi hatunlarını kaydırdığını gördüm :D
02 Yorumla
Soran1 yılO münafıksa biz napalim
Kişinin karakterine bağlı o tek erkekler üzerinden yürümek mantıklı değil o zaman erkekler hakkında böyle konuşuyorsan bende kızlara derim ama dediğim gibi kişinin karakterine bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbenim namazla isim olmaz. digerleri gayet var ama iliski dusunmuyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNamaz pek kılmıyorum içki sigara dövme flört sevgili vs yok insanlar çok değişti çok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiz varız ama aldatıldık artık bizim gibiler aşka sevgiye inanmaz yani kalmadı
00 YorumlaGeçmişi kirli olan sonrada imanın tadına bakmış hakkıyla iman etmiş samimi bir tövbe edip Allaha yönelmiş kişilerde var.
03 Yorumla
Soran1 yılVardır zaten Allah tövbelerini kabul etsin ama ben zinaya bulaşmış birini istemem
- Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı.
1 yılNamaz hariç hepsine uyuyorum sanırım temiz erkek tanımına bir tık yakınım
00 Yorumla
1 yılAy keşke denk gelse şöyle biri ama bu devirde nerdeee zor buluruz
10 Yorumla
1 yılVardır herkes kendine benzer kişilerle olacak sen öyleysen karısınada öyleleri çıkacaktır
11 Yorumla- 1 yıl
Haklı.
1 yılKaldı ama kimse beğenmediği için temiz erkekler var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDediğin gibi insanlar hâlâ var. Sigara, alkol vb hiç tüketmeyen, dövme yapmamış en yakın arkadaşlarım çevrem böyle
016 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKolpa gibi mi geldi
Soran1 yılSigara alkolsuz bulmak çok zor
Cevap sahibi1 yılHayır çok var
Cevap sahibi1 yılSigara bi tık zor ama alkol kullanmayan çok var
Cevap sahibi1 yılSen kaç yaşındasın ki bu kadar karamsar bakıyorsun duruma
Soran1 yıl20 ama ilerde ne yaparım bilmiyorum hiç evlenmem gibi geliyor
Cevap sahibi1 yılNerde yaşıyorsun İzmir falan mı?
Cevap sahibi1 yılBen bu dediğin şeylere sahibim ama sen neye sahipsin mesela bu da önemli
Soran1 yılYoo İstanbul'dayım
Soran1 yılBenim kimseye kendimi kanıtlamam kendim gibi birini isterim sadece
Cevap sahibi1 yılKendini kanıtla demedim nasıl bir insan olduğunu sordum hanımefendi. Okuyor musun peki İstanbula
Cevap sahibi1 yılVaktin varsa daha detaylı konuşalım böyle geç bakılması hoşuma gitmiyor da
Soran1 yılProfilini nasıl bulucam acaba
Cevap sahibi1 yılGizliden çıkıcam şimdi
Cevap sahibi1 yılŞimdi eklyblrsn
Cevap sahibi1 yılYazdım
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
s 1 yılCamasır suyuyla yıkarız askim
00 Yorumla var desekte inanan olmaz zaten
00 YorumlaMaalesef eskilerde kaldı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 464 cevap paylaştı. İyi niyetli insanlarla karşılaşman dileğiyle...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 920 cevap paylaştı.
1 yılAradigini umarim bulursun vardir illaki
00 Yorumla
1 yılÇevreni değiştir bulursun
00 Yorumla
1 yılVardır illa ki
00 YorumlaSelamün aleyküm burada bitane var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle erkekler yalnız kalmaya Mahkumdur
02 Yorumla
Soran1 yıldüzgün kişilerle muhatap olmuyorsunuzdur
Cevap sahibi1 yılDüzgün kişiler asla böyle birine şans vermez
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim birader aynı böyle sana yapalım istersen 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAbim var cidden şaşırıyorum 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılerkeklerde haram kavramı yok bulduğu an ...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Var elbette ümidini kaybetme sen
00 Yorumla
1 yılSeni zerre alakadar etmez
04 Yorumla
Soran1 yılkahroldum şu an Neptün
- 1 yıl
Fark ettim
Soran1 yılbana laf yetiştirmek yerine git biraz bacak çalış knk🙏🏼🙏🏼
- 1 yıl
Genelde orta bacak çalışıyorum knk 😉😉
Yok kalmadı
01 Yorumla
Soran1 yılmarjunallik babacum
1 yılBen ama namaz vb şeyler yok
02 Yorumla
Soran1 yılNamaz yoksa ne anlamı var
- 1 yıl
Sorunu okudum da namaz hariç her şeyi uyuyor
1 yılVar sen görmüyorsun
118 Yorumla- 1 yıl
@Munkesir hayır pırasa uçuruyorum saygılar munkesir 🫡
- 1 yıl
@Munkesir evet seven limonlayıp yesin afiyet olsun
- 1 yıl
@Munkesir iyiymiş afiyet olsun o halde 🌹
- 1 yıl
@Munkesir 😁😁 tüm çiçekler senin olsun sağol
- 1 yıl
@Munkesir bilmiyorum ordulu İstanbul'da bile en çok olan milletmiş belki ondandır
- 1 yıl
@Munkesir doğruymuş
- 1 yıl
3. sıradaymış
- 1 yıl
Hiç övünülecek bir şey değil nerede çokluk orada b. klk
- 1 yıl
@Munkesir çarpsın çarpsın 😁
Çok az var maalesef
10 Yorumla
1 yılCamide bi ara derim
121 Yorumla- 1 yıl
Niye tek camiye gidenler mi böyle
- 1 yıl
orada hemen bulur diye dedim
- 1 yıl
Engelleyip engelleyip neden kaldırıyorsun sende bir dengesizlik var tedavi ol
- 1 yıl
Kalbinde olması lazım insanın
- 1 yıl
@isyankar46xx senin yüzünden insanlar banada iftira atmaya başladı neden beni bu uygulamada bu hale getirmeye çalışıyorsunki
- 1 yıl
Ben iftira atmadımki dalga mı geçiyorsun?
- 1 yıl
Görmüyor musun bu 2. oldu insanlar beni başka bir tarafa sokup bilmeden babama kadar laf yiyorum umrumda değil diyorum ama şimdi o insanlar beni nerde görse laf sokuyorlar başka bir günde bunu yaptın yorumlara gelip hep bir şeyler söyleyip insanların benim üstüme gelmesi için elinden geleni yapıyorsun
- 1 yıl
Ne olmuş ki
- 1 yıl
Bu kıza önceden bir şey yapmışsın öyle diyor.
Benimle alakası yok - 1 yıl
Hâlâ iftira atıyor ALLAHIM ya ben kafayı yicem
- 1 yıl
Oğlum sende hiçmi utanma ar kalmadı
- 1 yıl
Kızım sen manyak mısın?
Ekran görüntüsü atabilirim - 1 yıl
Ay dur of banamı dedim rashfordumamı sinirden yanlış anladım sanırım
- 1 yıl
Tamam tamam anladım ama ben kıza bişey yapmadım yeni görüyorum hatta ama sinir edici yorumlarada o şekil yazıyorum o kadar. Alınıyorsa umrumda değil
- 1 yıl
Ben kıza bir şey yapmadım
- 1 yıl
Tamam o sana demedi bana dedi diğer kızdan bahsediuor
- 1 yıl
Okkk
- 1 yıl
Ben kimseye iftira atmadım seni beğendim kovaladım erkek arkadaşın varmış konuşmayı kestim bu kadar
Neden burada aktifsin diye bu kadar sorguladım takıldım noluyor size gece gece manyak mısınız?
O kızda bana demediğini bırakmadı - 1 yıl
Manitası olup burada bu kadar takılan kızdan hayır gelmez sal
- 1 yıl
Ya o kızın ben amîna koyim ne diyo o oe sîkerim şimdi onuda gece gece vebal falan ne diyo gelmiş bana hesap soruyo bende hespa vermek zorunda değilim dedim diye babamın şerefine kadar gelip bana kâşar diyo ya bak ona söyle oğlum bi baksana ben bir küfür bile etmedim bide kapalı yani bana demediğini bırakmıyo
- 1 yıl
Ben çok takılmıyorumki bide benim amacım o değil kanka sizene.
- Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı.
1 yılKirli temiziz
00 Yorumla
1 yılBen.
00 Yorumla
1 yılKaldı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı.
1 yılKaldi
00 Yorumla Bir yerlerde kalmış olabilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Geldim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 798 cevap paylaştı. Az da olsa kalmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEmin ol ne öyleyim ne de öyle kız istiyorum
06 Yorumla
Soran1 yılNe yapayim
Cevap sahibi1 yılSenin tarzın erkekte kadın da çok ama sen benim gibi erkeklere özeniyosun
Soran1 yılSenin neyine özeneyim
Cevap sahibi1 yılYakışıklı havalı seküler
Soran1 yılPuhahah dine bağlı bir insan moderne ayak uyduramiyo mu saniyorsun sen
Cevap sahibi1 yılİnsanlar özeniyo
Gizli Üye(36-45)1 yılYokkk
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri