Hoşlandığımı söyledim ve bana bir daha yazma dedi.. Ne yapmalıyım sizce?

Hoşlandığım çocuğa aylar önce ondan hoşlandığımı söyledim sonra pişman oldum ondan hoşlandığımı anlaması için aylarca bekledim sonunda dayanamadım ve söyledim ve bana dedimi sana ne yaptım da béni seviyorsun birşey yapması gerekmiyordu ki onu sevmem için insan seviyorsa seviyordur.. face üzerinden cesaret edip de söyledim ve bana bi daha yazma dedi.. çok hayal kırıklığına uğradım.. 4 ay geçti üstünden ve hâlâ unutamıyorum... Ama şimdi ne zaman karşılaşsak oda bana bakıyor göz göze geliyoruz bazen ve ilimizde gözlerimizi kaçırıyoruz birden .. bu böyle bayağı devam etti.. birde yurtdışında yaşıyoruz ve burada çok çabuk yayılıyor herşey ô yüzden daha ne ben bişey diyebiliyorum ne de demek istiyorsa ô.. geçen gün kermes yaptık bende görevliydim dernekte oda ordaydı.. ama bu sefer ô uzaktayken baktım birtek ya da arkası dönükken ona baktığımı hissettirmedim hiç göz göze gelmedik bu sefer arkadaşlarım sana bakıyor deyip durdular bide umutlanıyor insan yani.. bizim satış yaptığımız tarafa geldi birşeyler almak için ben diğer köşeye geçtim başkasıyla ilgilendim ve ô arada da bakmış arkadaşım biraz tedirgin gibiydi dedi..neden bilmem.. 1 yılı geçti onu göreli unutuyum diyorum yapamıyorum.. umut bağlıyorum hâlâ en ufak bi bakışına gülüşüne.. ortak arkadaşlarımız var çok çekingen diyorlar bişey olsa da gelip demez diyorlar.. başka biriyle de görüşmüyor. Görüşmesinde zaten. Hep üzülüyorum onun yüzünden.. ne yapmalıyım sizce. Bu ne kadar daha Böyle devam edicek artık dayanılmaz oluyor... ( bu arada aranıza yeni katıldım )
Hoşlandığımı söyledim ve bana bir daha yazma dedi.. Ne yapmalıyım sizce?