Arkadaşlar yüzüm gercekten cok güzel inandırıcı olmayabilir belki böyle ama her görenin iltifat ettiği kusursuz bulduğu bebeksi bir yüzüm var beyaz tenli mavi gözlüyüm saçlarım açık kumral ağzımda burnumda hiçbir sıkıntı yok ama boyum çok kısa cocuksu durmuyorum kesinlikle vucut ölçülerim fena değil kadinsiyim ama iste boy yok sizin icin cok onemli mi boy yani yüzünü cok begenseniz bir kizin ama boyu kisa olsa baya? Ciddi cevaplar verin lütfen.
Cevabın nedir?
resmini gördüm baya hoşsun :) bence yüz güzelliği çok önemli yaaa lokantada yemek yerken kadının yüzüne bakarsın aşkım çok güzelsin dersin ne kadar güzel boyun var demezsin :) kadınlar içinde böyledir 1.85 boyum var ama sıradan tipliyim yakışıklılar tercih ediliyor :(
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm :) bence boy da çok önemli ama tabii ki ikisi de tek başına güzel durmuyor.
En İyi Cevaplar
boyunu kısa olarak tabir etmek yerine ölçüsünü söylesen yerinde oluur vede kadınlarda boy okadar önemli değil topuklu diye bir icat var o olmasa bile bu tarif gerçekse hiç kimseyi bulamassan ben talibim sana :) ama boyunu merak ettim gerçekten söylersen sevinirim
011 Yorumla
Soran+1 yıl1.52 boyum topukluyla falan 1.60 1.65 oluyor işte en fazla
Soran+1 yılIste uzun kizlarin yaninda cocuk gibi kaliyorum etkiliyor haliyle
Soran+1 yıl22 yasim
- +1 yıl
bence gayet tatlı olursun diğer kızları umursamana gerek yok o özelliklere sahipsen boyu senden uzun olan bir çok kızdan şanslısın çünkü bu ülkede erkeklerin boy ortalaması kaçki ayrıca çoğu kendinden uzun biriyle evlilik vs. düşünmüyor kendinden kısa , tatlı , güzel daha ne isteyelim :)
Soran+1 yılOrta boydan biraz daha uzun
Soran+1 yılEn büyük sorunum da bu galiba teşekkür ederim yorumun icin :)
+1 yıl1.52 de baya küçük duruyor ya :S Seni kırmak için söylemiyorum, lütfen yanlış anlama. Boyuna uygun kısa veya orta boylu bir erkek bulursan sorun olmaz. kimisi tatlı bile bulabilir bu durumu.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok yanlis anlamiyorum farkındayım zaten :) teşekkür ederim ince düşündüğün için :)
+1 yılAynı dertten müzdaripiz yapacak bişey yok kısa bikere bu yaştan sonra uzatamayacağımıza göre beğenen böyle beğensin topuklu falan kurtarıyor gene erkekler ne yapsın bu arada boyun kaç
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
26Cevap
+1 yılBen boy olayını takmam. Türkiye'deyiz Kuzey Avrupa'da değil. Kızların ortalama boyları belli, sandalyeye oturduğunda ayakların yere temas ediyorsa tamamdır :)
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim :)
kisa boylu kizlarda genelde cok tatli oluyorlar, sende eger onlardan bir tanesi isen, sansim 1/75 000 000 daha artti :)
05 Yorumla
Soran+1 yılYani cok tatli yüzün derler ama kastedilen kız çocuğu gibi bir tatliliksa kalsin yani :D
boyun 160 ın altındaysa görüyorum çarşıda öyle kızlar bunlar niye uzun deeğil yazık olmuş diyorum hiç olmaz dünya güzeli bile olsan yanına yakışması biraz denk olması lazım kızın boyunun yoksa yer elması gibi gezerse sıkıntı
129 Yorumla
Soran+1 yıl1.52 boyum 1.60 in baya altında yani :D
Soran+1 yılAbartma ya o kadar da değil
Soran+1 yıl1.78? Sen de selvi boylu degilmissin acikcasi, her neyse 1.78 in beline degil omzuna geliyorum adem elmasina kadar falan. Yani selasmak zorunda degilsin tabii ki eminim kiz da sana ölmüyordur :)
Soran+1 yılMatematigin baya zayif o zaman 26 cm i 1 mt saniyorsun
Soran+1 yılTamam bekliyorum
Soran+1 yılArkadasim ben 190 lik adamin bile tam omzuna geliyorum nasil bir olcu sistemin var senin :D dirseginle kafanin arasi rahat 50 60 cm vardir senin ya da tek bir şartla haklisin boyun 2.10 falan :D
Soran+1 yılBak simdi bir fotograf yuklicem yanimdaki adamin boyu 1.81 bende de 10-12 cmlik topuklu ayakkabi var ve onun beline falan da gelmiyorum
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/gjJOdL.png buna göre daha sağlıklı yorum yapabilirsin
Soran+1 yılYo hayir boyum dogru topukluyla 1.65 falanim o fotoğrafta iste
Soran+1 yılOrtalama topuk boyu 9 ya da 12 cm zaten :D ama topukluyla gezmiyorum surekli :/
Soran+1 yılAz önce dalga mı geciyordu birileri? Hahahah malesef sevgilim var zaten :D
Soran+1 yılYa insanlar ne düşünüyor merak ediyorum sadece bu sevgilim icin 1.10 da olsam yer elmasi gibi de gezsem farketmez o görür beni her türlü :D
Soran+1 yılOldu istee :D
Boy çok önemli bence yüzün ne kadar güzel olursa olsun 175 lik yüzü normal olan bir kızın yanında ezik durursun. Boyun kaçtı?
16 Yorumla
Soran+1 yıl1.52 boyum
Soran+1 yıl22 yasimi doldurdum 1 ay önce işe yaramaz ki bu yaştan sonra teşekkür ederim
+1 yılBenim için önemli değil kız olsun nefes alsın yeter :( Sonuçta sevgili olacak halim yok ya sdkjfsdf
14 Yorumla
Soran+1 yılYa ciddi cevap istemistim :/
- +1 yıl
Bence güzelsin gerçek fikrimi soruyosan
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılYa ben 1,72 boy 56 kiloyum
Yüzüm çok güzel degil bence
Kısa olmayı tercih ederdim01 Yorumla
Soran+1 yılYüzün cok güzel degilken kisa olsaydin bir de daha kötü olmaz miydi? Boyun var allahtan :)
+1 yılBoy tabiki önemli sayılabilecek bir unsur boyun kaç acaba?
09 Yorumla
Soran+1 yıl1.52
- +1 yıl
Evet boyun kısa :D yani benim omuzumdan aşşağı bir kızla birlikteliğim hiç hoş görülmez bide farkettimde artık türk kızlarının boy oranları git gide kısalıyor bu hiç iyi değil
Soran+1 yılSenin boyun kac ki?
- +1 yıl
1.80
Soran+1 yılBen de baya uzun sanmıştım seni omzunun asagisinda kalmam merak etme :D
- +1 yıl
1.52 boy dirseğimiz az üstünde kalır
Soran+1 yılErkek arkadasimin boyu da 1.81 1.82 civari hic de dirseginde falan degilim valla :D
Soran+1 yıl- +1 yıl
bilemiyorum ozaman siz 1.52 değilsiniz :D çünki 1.52 çok kısa yaa :D
+1 yıl1.80 biri olarak, bu tarife göre boyun hiç bir önemi kalmıyor benim için ama sonuçta tarif. Kesinlik yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki yani görmeden inanmak güç
+1 yılValla ben 190 boyundayım ama kısa bayanlar fazlasıyla ilgimi çekiyor. Muhtemelen seni görsem çarpılırım :) benim için ayakları ve elleri erkeksi ve çirkin olmasın o önemli. boy pos hikaye.
011 Yorumla
Soran+1 yılElim ayağım da iyi sikinti yok ama boyum fazla kisa senin gibiler icin 1.52 :D
- +1 yıl
hiç sorun yapma bana her zaman kısa boylu bayanlar daha çekici gelmiştir. kilo kaç?
Soran+1 yıl48-49 değişiyor
- +1 yıl
o zaman baya çekici bir kızsın muhtemelen
- +1 yıl
tanışmak isterim doğrusu :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
almiyim diyosun hahahha
Soran+1 yılYani öyle demeyelim de :D anladin iste :D
- +1 yıl
teşekkürler minik kız :)
Soran+1 yılYok bu olmadi :/ :D
- +1 yıl
neden 152 boy minik bana göre ben 190 :)
Yüz güzel boy yokm olmadı bu. En azından göğüs ölçüsü standart olsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılHatlarım gayet iyi kadinsi duruyor
+1 yılnedense boyu kısalar ancak bu kadar güzel olabiliyor. farketmez içi iyi olsun yeter.) yalnız çok güzelsen puanında yüksektir dert yanma herşey boy değil
00 Yorumla
+1 yılHayatın tadını çıkarmak bak derim yaradan böyle yaratmış. O kadar mühim değil sen sen olduktan sonra...
00 Yorumlaboy oranını sölersen açıklayıcı bir cevap verebilirim.
013 Yorumla
Soran+1 yıl1.52 boyum :/
Soran+1 yıl22 doldu
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için :) peki öyle bir kizi cekici bulma olasiligin?
Soran+1 yılAklima bir seyler geldi sanirim anladim ne demek istediğini gerek yok özele :D Teşekkürler yorumun icin
Soran+1 yılYani hoslanirim uzun boylulardan ama onlarin beni isteyecegine pek inanmam normalde :D hoslansam da hoşlanmıyormus gibi yapardım yani :D
Soran+1 yılNeden?
benımde arkadasım war bu şekilde kızda boy olsa dunya guzelı ama böylede çok sewimliii çok sewerım kendınısı
03 Yorumla
Soran+1 yılYani sevimlilikten ziyade kadın gözüyle mi bakarsin öyle birine küçük tatli kız çocuğu gibi mi? Sevgili ya da eş olarak ister misin öyle birini?
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim yorumun için
+1 yıleğer anlattığın gibiysen boya çok fazla takmana gerek yok, Türkiye'de çoğu kız kısa zaten.
10 Yorumla
+1 yılZaten boyun posun olaydı bizi hic tanımazdın asdfsf
011 Yorumla
Soran+1 yılYok be öyle biri değilim :D
- +1 yıl
Boyun cokmu kısa...
Soran+1 yılYani kısa 1.52
- +1 yıl
Ya 1.40 olsaydın :)
1.52 de iyidir takılma
Soran+1 yıl1.40 var midir ki benden kisa birilerini pek görmedim teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Çinde felan varmış asdfs şaka tabi :))
Rica ettim
Soran+1 yılE Çine yerleselim madem :D
- +1 yıl
Bence topuklu giy :))
Soran+1 yılGiyiyorum arada ama pek de rahat sayilmazlar :D
- +1 yıl
Zaten eyfel kulesi gibi topuğu olan ayakkabılarla nasıl rahat ediyor kadınlar anlamıyorum. resmen ayağın duruşu değisiyor.. sen yine en sagliklisi ne ise onu giy bence :)
Soran+1 yılTamam giyerim :D
+1 yılBoyun kaç acaba? ona göre cevap vereyim
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.52
- +1 yıl
1.60 tan aşağısı Kurtarmaz walla
Kızda boy pek önemli değil yani..
04 Yorumla
Soran+1 yıl1.70 lik kizlarda benim bile gözüm kalıyor ama :D
ne kadar kısa o önemli
05 Yorumla
Soran+1 yıl1.52 kadar
Soran+1 yılPeki cevabin?
O kadar kusur kadı kızındada olur :)
00 Yorumla
+1 yılkısa olsun nolcak tatlı olsun yetıo
00 Yorumla
+1 yılben kısa boylu hatunları severim :)
00 YorumlaBoyu kısa olursa olmaz NET
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy ve vucut olculeri kac
02 Yorumla
Soran+1 yılBoy 1.52 vücut ölçülerimi bilmiyorum ama sütyen bedenim 80 B kalçam da dik ve biraz çıkık
Cevap sahibi+1 yılMaaalesef kotu ben 1.65 im kisayimm senin yuzun ne kadar guzell olursa olsunn boyda onemli
+1 yılboy kaç?
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.52
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen benim olsana bee :D
00 YorumlaGormekk lazim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/gjJOdL.png topuklu ayakkabiyla böyleyim arkadasimin boyu 1.80 den biraz daha fazla
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYüz.
00 Yorumla Vücut güzelliği
00 Yorumla
+1 yılvalla bana uyar
00 YorumlaHayir, onemli degil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzeynep sen misin? :d
02 Yorumla
Soran+1 yılMalesef :)
+1 yılkısa boylu iyidir
00 Yorumla
Devamını Gör(18)