Yüz güzelliği elbette önemlidir. Ama vücut güzelliğine daha çok önem verildiğini görüyoruz.
Yüz güzelliği mi, vücut güzelliği mi?

#gadasından sevgilerle 🙃
Yüz güzelliği elbette önemlidir. Ama vücut güzelliğine daha çok önem verildiğini görüyoruz.
Yüz güzelliği mi, vücut güzelliği mi?

#gadasından sevgilerle 🙃
Genelde erkekler vücut güzelliğine bakıyor bence yüz güzelliği biyere kadar bi zaman sonra erkeklere özgüven geliyor sizi ne kadar severse sevsin bi zaman sonra farklı şeyler istemeye başlıyorlar sizi eleştirmeye kendinizi geliştirmeniz bakımınıza kendinize daha çok dikkat etmenizi söyleyebiliyorlar erkek bunlar illaki bi zaman sonra bazıları sıkılıyor o yüzden dikkat etmek gerek ve kendimizi salmamamız gerek yoksa ilişkiniz saplantıya sıkılganlığa girebilir benden söylemesi çünkü erkekler sürekli aynı şeyi yapmaktan sıkılıyor sürekli farklı. biseyler arayışındalar ona göre ilişkinizi dikkat edin düzenledim derim.
Erkekler vücut güzelliğini cinsellik odaklı düşündükleri için daha fazla önemsiyor. Yüzü güzel olmasa da vücut güzelliği o anlamda yetiyor. Kendi göbek yağlarına bakmazlar kadının ince bellisini canları çeker 😂😂
Ben yüz güzelliğinden yanayım. <3
Ay eig almışım :D
İkiside önemli kesinlikle
Cevap
26Cevap
Fizik güzelliği
İkisinin de dengeli olması gerek
Yüz güzelliği daha çok ön planda oluyor
Vücudu güzel gösteren kıyafetler oluyor
Doğru seçim yapmak gerek
Kalp güzelliği kalp. Sonra yüz, en son fizik. 💁♀️ Böyle full kas yapmış ama yüzünün gülümsemesinin albenisi olmayanlar var mesela, onların bende hiç şansı yok
Böyle vücutlar ameliyatlı vücutlar. Doğal çok nadir bulunuyor
Yüz için de çoğu kadın yapay bilemedim. Doğal çok nadir var.
Ama yüz güzelliği daha önemli
kazanç güzelliği ortalama bi kadını 300 bine bu hale getirirler. :)
Bebeksi okşamalık yüzlü küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı zayıf vücutlu zarif giyimli garı seviyorum ben
Tabii ki de yüz güzelliği buna herkes sahip olamaz vücut diyen biri buna sahip olmadığı için kendini tatmin ediyordur sadece
kesinlikle yüz, karşı cinste dikkatimi çeken ilk yer yüzünün güzelliği olur, yüzü güzelse vücudunu umursamam bile
Ikisi de benim için silinik vaziyette yani önemli değil
Kendini bilmezler. vücut guzelligine onem verir
Olması gereken olsun el ayak tam , kaş göz yerinde saydıklarım varsa güzeldir erkek ya da kadın
Güzel yüz doğuştan olabilir ama fizik çok nadir olur
Vucut güzelliği ortalama bir yuzu guzel gosterebiliyor. Ama kotu bir vucut yüz ne kadar guzel olursa olsun bunu farkettirmez.
Görsele koyduğun kişiden de anlaşıldığı üzere cevap ne yüz güzelliği ne vücut
cevap para. Paran varsa yüzünü de vücudunu da yaparsın.
Her ikiside önemli herkes açısından fakat bence iç güzellikte önemli kafasında sadece cinsellik olanlar vücud güzelliğine bakar bu güzelliklerde kişilerden kişilere değişir...
Gadası bu nedir yahu kendimden utandım 🤦
Neden böyle dedin ki şimdi
🙃🙃
Yüz güzelliği önemli benim için, özellikle burun , göz, kaş. vücudu sonradan güzelleştirebilirsin.
Eğer Gönül Eğlendireceksem Fizik Güzelliği Ama Ciddi Düşünüyorsam Fiziğe Kesinlikle Bakmam Yüz Güzelliği.
Vucut düzelir sporla vs ama yüz neyse odur..
İkiside makul derecede önemli
Yüz güzelliği daha önemli.
Yüz güzelliği
İkiside bence Yüzün alımlı olmalı vüdudun seksi
Yüz güzelliği daha önemli benim için
Ben yüz güzelliğini tercih ederim
Yüz güzelliği benim için önemli
İkisi de dengeli olmalı 👌
İkisi de olursa fena olmaz
ilk önce fizik bence..
Yüz güzelliği benim için daha önde
ikiside lazım ya
İkisde önemli bnce
Fizik bence
kesinlikle vücut
Kalp güzelliği ve Fizik
Vücur
Fizik
Vücut bence
Yüz güzelliği
Ikiside şart
Vücut güzelliği.
Valla gardas bence vücut güzelliği olsun.
İkisi de
Vücut
Vücut
2side
ikisi de
Kalp güzelliği.
Ikiside
İkisi de önemli be
Hepsiiiiii!
Yüzz😁
Yüz bence
Net yüz güzelliği