+1 yılÇok derin konu, detaylıca vede ayetle hadisle açıklanılması gerekli.. vede, aksi yönde düşünenler içinde baştan sorunda kınamadan aşağılamadan üsluba dikkat ederek (ateist, deist, hrıstiyan, yahudi vb.) ayrıca, bu konu hakkında bilgisi olmayan kulaktan dolma bilgisi olan vb. üyelerimizde yazmasın cevab yazmasın lütfen sizinle alakadar olmadığı için saygısızlık için değil teşekkür ederim denmeli..
Kısaca, kendimde düşe kalka hatalardan pişman olup tövbe edip gayret edenlerdenim.. Haccada gittim ama bu ölçü değil zaten, imkanı olana farz.
Görücü usülü, şartlarına riayet ederek.. evlenmeden, cinsel içerikli ve aşamaları olan hiç bir şey yaşanamaz, sadece flört, söz, nişan, uyum adına birbirini tanıma zamanıdır hepsi bu.
Namazında, örtünme kurallarına uyan yabancı karşı cinsle mecburiyet dışı muhattap olmayan olsada seviyeli olan , dürüst , güvenilir, hoşgörü ve anlayışlı, vefalı, sadakatli, geçim ehli, kanaatkar, inatçı olmayan, esas doğrulara göre kabullenen olurunada buna göre bakan içki, sigara, kullanmıyan veya bırakmış olup tövbe eden açıkta olsa dar mini dekolte vb. giymeyen 2 tarafında ailesine saygılı iyi ve kötü gün dostu vb. tabi erkekte kendi adına ilgilendiren her konuda gerekeni yapacak o şekilde bir insan olacak..
Eşine, yardım eden, bencil olmayan, içki, sigara kullanmıyan, kumar oynamayan, zina yapmayan, yapmışsa öncesinde evliliğin tövbe etmiş ve bunu tutan olan eşinin Allahın emaneti olduğunu bilip ona göre davranan geçim ehli ilgili ve sevgili hoşgörülü önce eşim diyecek ve boş işlerle uğraşmıyacakvb. olmalı. daha detayı var ama işe gideceğim ve uykum olduğu saatinde geç olması vesilesiyle burada sonlandırıyorum :)
Büyük, konuşmamak gerek, beşer şaşarız.. hayırlısı olsun, bahsettiklerimin bir kısmında veya çoğunluğunda aksi yönde insan olup sonrası dönenlerde çok hayırlısı diyelim.. ön yargılı olmayalım.. güzel konu :) h. geceler hanfendi.24 Yorumla- +1 yıl
Guzel dusunce, guzel niyet, ve dogru gidisatin var, masallahin var :) insallah , sonuna dek dogru yolda ilerler ve 2 cihandada selamete ulasirsin her anlamda amin ecmain e. i. c. icinde tesekkur ederim :) sozde degil, icraatta bulunmak gayretiyle h. aksamlar.
- +1 yıl
İnsallah, ecmain amin.
En İyi Cevaplar
Ozellikleri:Namaz Kuran bunlar zaten her insanin bilmesi yapmasi gereken ibadetlerimiz, ama bana dersen ozellik ne istersin her erkegin atladigi benim bir kizda ilk baktigim ozelligi itaattir. Ibadet ediyor ama dik basli lafimin ustune laf koyan bir dindar kadina acikcasi dindar birisiymis gibi bakamam hatta ve hatta itaatkar acik kizlar gozume kapalidan daha cazip gelir. Ben bunu yapma dedigimde yapmayan sevgili birde dindar ise gercekten büyülenirim desem yeridir tabii benimde adaletli bir sekilde herseyi yasaklayaci bir tavirla degilde yanlis gordugum, yapinca ona zarar verecek eylemleri yasaklamam kosuluyla.. zaten bunlari yapinca oda severek benden hersey icin izin isteyecektir.. eger boyle biriyse ve feraceli edebindeyse bu sebepten bakiyorumdur.
Utangac olmasi:Yaptigi davranislarla yuzunun az pembelesmesi elbette cok hosuma gider hatta bu utangacliginin uzerine benimle evlilik hayatini yasamasi daha cok sevdirir onu bana..
Son olarak öyle araya birini falan sokmadan kendime guvenirim ondanda hislerinden biraz emin isem karsisina cikar seninle ciddi dusunuyorum derim evlenene kadar belli araliklarla goruselim derim ergen gibi cikalim demeye luzum yok nereye cikiyoruz disariya mi :)) saygilar iyi gunler25 Yorumla
+1 yılilk başta kalp güzelliğini sevmeli karşına çıkan beyefendi bu kapalılıktan çok önemli. Kapanmak tesettürlü olmak bunlar gerçekten çok hassas konular ama açık olmana saygı duymalı saygı duymuyorsa zaten mutlu olamaz karsısındaki bayan. Bazıları mesela açık olmaya kapalı olmaya önem vermiyor lakin açıksa da edebiyle açık olsun diyor buda yanlış bir şey değil bence.
13 Yorumla
+1 yılGünde 5 vakit namazlı.
Örtülü.
Sesi soluğu çıkmayan.
Her gün Kur-an okuyan.
Evden dışarı çıkmayan.
Eline erkek eli değmemiş.
Erkeklerle münasebeti olmamış.
Ev işlerinden anlayan.
Çalışmayan.
Erkeğinin sözünden çıkmayacak bir kız severler710 Yorumla- +1 yıl
@Rakum gözlemim iyidir^^
- +1 yıl
yav he he
- +1 yıl
Sütlükahveye dedim soran arkadaş kime diyicem.
Özellikle çalışmayan, erkeğinin sözünden çıkmayan, evden dışarı çıkmayan, sesi soluğu çıkmayan, erkeklerle münasebeti olmayan demesi gerçekten utanılması gereken bir şey. Erkek eli değmemiş değilde edepli olarak tanımlasa daha iyi. Dindar kızları böyle tanımlaması normal mi sence? - +1 yıl
Ben sesi soluğu çıkanı seviyorum.
- +1 yıl
Arkadaş burada kendince küçük düşürmeye çalışmış. Namaz kılacak tabi, edepli olacak. Sesi soluğu çıkacak, kendi fikirlerini söyleyecek, isterse çalışabilecek. Kadın İslamda köle değildir hiçbir zaman. Ben fikri olmayan kadınları sevmem. Düşüncesi olacak, haklarını savunacak. Robot değil kadın arıyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılPek dindar değilim asla aşırıya kaçmadım hatta boşladığım zamanlar oldu. Dindar gibi gözüküp dinsizden daha beter olanları da gördüm. Kadına eziyet edeni bende müslümanım ama gidip din adı altında kadın sürekli kız doğuruyor diyelim. Gidip başka kadın getirip onunla bir ilişki yaşamam. Ve ya kadın doğuramıyor diye hem ailesi hemde erkek kadını suçladığı zaman , şu da var hocaya götürüyorlar nasıl olsa tükürüğü kuvvetli ya kadın hamile kalır he bizde yedik.. mesela bu gibi konularda ben hassasım dindar olana kadar dinsiz olsun ama insan olsun. Diğer bir konu kadına baskı kurup kara çarşafı giydirmeleri , kapanmak var kapanmak var. Onun haricinde Ben erkeğim diye harem kuracak değilim. Tek eşliliğe inanıyorum. Ama onlar ya da dindar olan erkekler bu dediklerimin hepsini yapar ve kadının en ufak bir hatasında aforoz edilmesine sebep olur. Ben böyleyim dini alet etmem. Umarım onlarda benim gibi düşünürler ama nerde...
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldindar olan kesime soruyorsun bunlar onlar için normal , bir tane erkeğin 5 10 tane kadından 100 geçkin çocuğu olması normal...
Cevap sahibi+1 yılöyle olsa bile dini alet etmeyen içlerinde parmak ile gösterilecek kadar az çoğunluk böyle yapacak bişe yok.
Genel ozellikleri yaznislar onun dışında sakin olmalı ve kesinlikle sinirli biri olmamalı çünkü sinirli bir kiz dusunmeyem bir kiz olup cikiveriyor sinirlenince. Sakin suskun olsun o kendini belli eder zaten gulumsemeside eksik olmasın gulmek degil gulumsemeee :)
14 Yorumla
+1 yılAferin kız helal olsun sana ; zaten insanın kalbinde önce Allah olmalıdır ; yaşama amacı o olmalıdır... Benim için önce Allah için sonra vatanım için çalışmak her şeyden önce gelir ; ama eşim de Allah için çalışırsa onu bana Allah vermiş demektir , o da ilk sıraya yerleşir , Allahla bir olan birbiriyle de olur... Ama sen eşinin korkak pasif olmamasına savaşçı olmasına dikkat et...
26 Yorumla- +1 yıl
yok bir şey benim sevgilim o
- +1 yıl
=))
dürüst, dışarıda kapalı, evde açık kıyafetler, yemek, güler yüz , ilgiye, yatakta iyi bir seks ister. çünkü dindar erkek zina yapamaz yapmaz. evdeki hanımda paspal olursa dünyada cehennemi yaşar ya da şeytana uyup karısını daha güzel bir kız ile aldatır. pişman olur tövbe eder ama tadını aldığı için vazgeçemez.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla doğru konuşmak gerekirse kendimi düşüncede dindar olarak görüyorum elimden geldiği kadarda hayata geçirmeye çalışıyorum. Ben şöyle kızlardan hoşlanıyorum, Eğer kapaliysa yani benim için kapali olmasi lazim zaten. Islam suuruyla kapanmasi lazim. Yani pantolondur vs tarzi hic birsey giymemesi, modern kapanma olayida olmamali. Adam akıllı etek pardösü giymesi lazım. Guzellik olarakta söyle diyeyim içinin güzelliği dışına vurmalı :) utangaç olması tabiki sorun olmaz
11 Yorumla
+1 yılnamuslu
terbiyeli
temiz
dürüst
inadı olmayan
bencil olmayan
namaz kılan
dedikodu yapmayan
gıybet etmeyen
oturmasını kalkmasını bilen
kuran okumasını bilen
tasarruf bilen
insancıl
sanırım istenilen bunlardır.311 Yorumla- +1 yıl
ben bir kıza genelde hoşlanırsam uzun süre bakarım
- +1 yıl
rica ederim :D o dedigin kişiye göre degişir mesela ben güzele bakmak sevap diyenlerdenim :D
- +1 yıl
beynim ERROR verdi kusura bakma c3vap bulamadım ):
- +1 yıl
önemli değil bu arada tabiki helalin olmadıkça rahatsızlık verecek derecede bakmak mekruhtur. Günahtır
- +1 yıl
Rica ederim
bunun dindar ya da dindar olmayan ayrımı olmaz. tüm erkekler güzel, güler yüzlü, sexy, kültürlü, sadık ve iyi aile kızlarından hoşlanır
132 Yorumla- +1 yıl
eee tabiki erkek önce erkektir sonra sınıflara ayrılır ama her tür erkek önce kadında kadınsı özellikler araar sonra da benim dediklerimi haa bu arada şimdi pazardan domates alır gibi bayan çalışsın diyenelr var. bunlarıda unutmamak gerek. bunların ki de limited şrket kurmaktan farklı değil
+1 yılörtünmenin anlamını kavramış olan, sadaka olan tebbessümü eksik etmeyen, ahlak nedir bilen, bir nebzede güzelliği olan ( fazlasına da olur.), ve en önemlisi EDEP YAHU şuuruna vakıf olmuş birisi.
211 Yorumla- +1 yıl
olabilir neden olmasın belki bir gün kapanır diye ümit eder dururum. tanıdığım çok dindar bir var açık ama edepli birine kaptırdı gönlünü onun da umut ettiği belki bir gün kapanır. ama tabi bura şuna bakmak gerekir açık kişilerin çocuklarının kapalı olma ihtimali yok denecek kadar az olduğu için gelecek nesiller için bira sakıncalı bir durum. açık olsun kapalı olsun edep kadını kadın yapar.
- +1 yıl
bu sebepten açılamıyor açılır bir gün. o zaman sorun olmaz madem kapanacaksın ben şunu anladım bu yaşıma kadar bir kadında edep yoksa ister çarşaf giysin ister açık gezinsin aynı şey. mesela kapalı birisi toplum ortasın da sakızı patlatarak çiğniyorsa edep yoksunudur.
- +1 yıl
nasıl açılır bileme onun ailesi kabul eder açık birini sonra kızın ailesi kızın sonradan kapanma ihtimaline nasıl cevap verir bunlar mesele hala müzakereler devam ediyor :D. birde yanlış anlama ama kıyafetlerinde edep sınırları var mesela bir tayt bana göre edebe ters.
- +1 yıl
Senin durumun nedir merak ettim. Boye birini mi sevdin.
- +1 yıl
Hayirlisi olsun...
+1 yılAman aman dindar biri değilim. Kendimden farklı olmasını beklemiyorum. Üst düzey bir beklentim yok. Edepli olsun akıllı düşünsün. Evini ailesini bir arada tutma gayreti içerisinde olabilsin. Haramdan korksun. Her şeyden önce de Allahını bilsin.
11 YorumlaZor iş be SEVMEK. Ya doğru insanı beklerken yalnızlıktan ölürsün ya da yanlış insana katlanırken ömrünü verirsin
110 Yorumla
+1 yılDin diyorsan orda duracaksın. Kesinlikle kapkara çarşaf giymeli gözlerini dahi açık tutmamalı. Dini vacibeleeini yerine getirip evden dışarı cıkmamalı. Evdede çarşaflı dolanıp ev işlerini eksiksiz yapmalı. Üstüne gelecek kumalara ses çıkarmayıp sessi sessiz oturmalı. Yapabildiği kadar cocuk yapıp kız çocugu yaparsa taşlanıcagını bilmeli
012 Yorumla- +1 yıl
al bakalım
www.evrenbaser.com/.../fuck-you.gif - +1 yıl
Saygı duyarım
- +1 yıl
Türkiye deki din böyle değil. İran'a, ırak'a bakarsan bunları görebilirsn. Şeriat dediğimizde bu aslında
- +1 yıl
Ustune getirilecek kumalar derken?
Bence sen 1 avuc findik ye findik :) - +1 yıl
Neden mi
- +1 yıl
Şeriatın gelmesini isteyen dindar birinin istediği şartlardaki gelin örneği. İstediğinde bu değilmiydi zaten
Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. kalbi ALLAH LA OLSUN ZATEN GÖZÜ BENDEN BAŞKASINI GÖRMEZ
16 Yorumla
+1 yılDinine bağlı insanım eşiminde açık olması sol görüşlü olmasını umursamam yani anlayacağın kızlara dinine göre değil insanlığına göre değer veririm.
15 Yorumla- +1 yıl
Dinine çok bağlı ama insanlıktan nasibini almamış çirkef bir kızla olacağıma dinini bilen fakat uygulayamayan görevlerinde gevşeklik eden ama insan gibi insan kız daha çok tercihim..
- +1 yıl
öylesi daha çok makbüldür ama dediğim gibi kafaya türban takıp dindar gözüküp dinle hiç işi olmayandandı demek istediğim yani hem dinini bilsin hem insanlığını
+1 yıltek bir cevap var nikahlandığı kadını severler , nikahlanınca da severler başka sevdikleri birşey yok :))
119 Yorumla- +1 yıl
Hayır ne yani dindarların kalbi yok mu? severler ama gidip konusmazlar veya din dışı şeyler yapmazlar.. en kötü zamanı gelince isterler olmazsa da kalbine gömerler
- +1 yıl
ben o manada demedim ki reel olarak yani sevme faaliyeti nikahlanınca gerçekleşir sevgili olarak takılmazlar yani onu demek istedim :))
- +1 yıl
hele gidip bir bayana asla sırlarını aşikar etmezler yani gidip ilanı aşk da etmezler :)
- +1 yıl
Sevgili olaya olmaz o konuda gaklısn ancak yazın bunu tam ifade etmiuordu ondan yaZdım (:
- +1 yıl
utangaç olması sorun mu? diye yazmış ya ona müteakiben öyle dedim bende :) hani birlikte takılsak utangaç olsam onun için sorun olur mu gibisinden sorulmuş :)
- +1 yıl
araya tanıdık birileri sokulur istemeye gidilir :) kızla görüşürler ilk gün görücüye gidildiği gün kızın gönlü var mı yok mu öğrenilir evlenince anlatır :)
- +1 yıl
aşık olan kız mı erkek mi?
- +1 yıl
eğer evlenicek yaşta olmayan dindar bir kız dindar bir erkeğe aşık olmuşsa boş yere hiç aşkını aşikar etmesin :) ederse de gelecek cevap belli ; eğer çocuk gerçekten dindar ise şöyle der ; bu bir hevesdir gönlünü böyle şeyler ile iştigal ettirmesin din ile meşgul olsun :)) okey mi?
- +1 yıl
hevesini kırmak istemem ama böyle bir cevap alırsın söylemedi deme :)
- +1 yıl
rica ederim ama o kadarda aşık olma harap edersin kendini günahtır :))
- +1 yıl
yapma işte öyle başka şeylerle meşgul ol, kurduğun hayaller olmazsa çok üzülürsün :) ona bağlarsan kendini o da olmazsa başka biriylede evlenmek zorununda kalırsan bu sefer daha çok mutsuz olursun aile faciası olur ondan dolayı başka şeylerle uğraşarak geçiştir zamanı gelince olacağı varsa olur ;)
- +1 yıl
onu diyorum bende yapma öyle kimseyede söyleme bişey hele ileride evleneceğin adam dahi sorsa söyleme anında soğuyabilir senden. he allahtan istersin o da nasip eder olur evlenirsin onun dışında kapılma :)
+1 yılutangaç olması tabi ki sorun değil tabi ben çok iyi bir Müslüman değilim belki ama dine önem veren biri olarak tabiki namuslu olmasını isterim namuslu edepli sorumluluklarını bilen biri olmalı
10 Yorumla
+1 yılSahsen kendimi azda olsa dindar gorurum.. Kafasini yerden kaldirmicak. tabikide kapali olucak , gozu benden baskasini gormicek.. Disarida gozu olmicak
17 Yorumla- +1 yıl
Yaninda ben oldumu kalbi bendedir :)
- +1 yıl
Biri hayatima girince kalbimi herkese kapatirim :)
- +1 yıl
Basa donduk
+1 yılTabi ki de Dini emirleri uygulayan kuranı okuyup Anlayıp Uygulayan.
Namazını kılan İbadetini düzgünce yapan namusunu koruyan bir kızı isteriz :D112 Yorumla- +1 yıl
Hoşuma gitmişsindir bakmışımdır. ya da dindar görünümlüyükdür ama aklım hala karı kızdadır her kıza bakarken sende arada kaynamışsındır.
Erkeklerin yüzde 95'ine güvenme :D - +1 yıl
Aynen :D Ama hala güvenilecekler vardır
- +1 yıl
Aynen zaten diğer 95 i namaz kılmayan dini bilmeyenler diyelim :D
Namaz kılan birisi iyidir - +1 yıl
Amin bana da dua et :D
- +1 yıl
Amin çok sağol :) Bana ettiğin duaların aynısı sana da geçerli olsun :D
- +1 yıl
:Dd
+1 yıl05 Yorumla- +1 yıl
genelde onlar küçük yaştakilerle evleniyolar zaten.. sıkıntı yok yani. adet gördüysen tamamdır islama göre
- +1 yıl
burada edepsiz bir konudan bahsettiğim yok.. yanliz hareket etmekten kastınızı da anlayamadım?
Dindar, edepli, namuslu ve utangaç bir bacı baş üstünde tac olur ☺️
310 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDinini Kitabını bilen güzel bir kız bulabilsem :( bir ben bulamadım yahu? :(
121 Yorumla- +1 yıl
bok var demek istedim kusura bakmayın bende böyle demek istemezdim ama tutamadım kendimi :)))
- +1 yıl
E bulsun o zaman soran :( :) sen öyleysen yaz mesaj işte :( ;)
- +1 yıl
hımmm hayırlı olsun sana ;) var mı kardeşin ablan kuzenin senin gibi ;) :P
- +1 yıl
eee? ;) :) mesaja gelsene az konuşalım ;) (cidden)
- +1 yıl
Niye guluyon ki gelsen noolcak mesaja :(
- +1 yıl
Neye bakalım? :(
- +1 yıl
sanki ks da olmak zaman kaybı değil :( kuzen kardeş abla dan konuşcaz bir yardımcı ol şu garibana ;) :( :))
- +1 yıl
gizlilikten çık hemen ben sana atayım mesaj ;)
- +1 yıl
Güncelleme varya onun altında gizli kullanıcı yazıyo onun okeyini sil
- +1 yıl
hadi ama :(
+1 yılbu devirde hacıdan hocadan korkacan adamlar duyguları bastırılmıs insanlar nefis kör deyip deyip kekiniyolar :d
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle kuran okumalı. bir erkekle tokalaş mamalı. sadece helali olana özel olmalı, halka arz edilmemeli. gıybet yapmamalı, özenti olmamalı, sabır etmeli, şükür etmeli.
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu vasıflarda bir eş bulmak çok zor :(
Cevap sahibi+1 yılismini vermim bir şeyhin kızını önerdiler. öneri üzerine gittim bir bayan bir erkeğin nezaretinde konuştum. dondum kaldım. yani bir laf var, imam os... cemaat sı...
- +1 yıl
halka arz edilmemeli ne la? hisse senedimi kadın:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılDindar değilim ama İslam dininin getirdiği kuralları uygulamaya çalışırım hatalarım vardır.
1- Allah'ı peygamberi dini bilen biri olmalı
2- Dürüstlük ve güven ilişkileri olmalı, ben ona güvenebileyim o da bana güvensin
3- Tesettürlü bayan konusunda dar giyip tahrik edecekse dışarıdakileri bunun yerine normal giyinen başı açık olan birini tercih ederim.11 YorumlaNamuslu acıksozlu yalan söylemeyen allah askı olan birini isterdim
118 YorumlaKiz dedgn efendi agir basli zeki tripsiz zeki olcak namazinda niyazinda olursa ayri mutlu olrm
12 YorumlaAhlak en basta sonra samimi ve icten olacak en onemlisi yalan olmayacak.
13 Yorumla
+1 yılutangaçlık sorun değil bence olması gerekn bence daha çok hoşuma gider utangaç olması :)
14 Yorumla- +1 yıl
dikkatimi çekip baktıysam demekki hoşlanıorumdur. dine göre evet çıkma durumu söz konusu değil ya da çıkıorsun günaha girmek istemiorsan o kişiyle evlenmelisin sonucta o zamana kadar sana haram olan ondan sonra helal oldugu için geçmişte geçirdiğiniz zamıanın günahı kalmıyor die biliorum
- +1 yıl
rica ederim ;)
İtaatkar, artistlik hareketleri olmayan, çemkirmeyen, hanim hanimcik bir kız olsun
18 Yorumla- +1 yıl
Sen kendinden eminsen milletin dedilerini takma. Mümkün oldugunca tevazuyu elden birakma. Havali, artist, çemkiren kizlar gözümde her zaman 1-0 geridedir. Kendini begendirmek icin de ugraşma. Ne demişler, ALTIN olsam, DEĞERİMİ herkes bilir!!! Ben basit bir DEMİR olayım... Değerimi sadece ANLAYAN bilsin!!!
+1 yılkapalı olabilir ya da daha önemlisi kapanmaya meyli olmalı yani kalbi düzgün olmalı
10 Yorumlavalla pek dindar sayılmam ama kapalı, kısa boylu ve beyaz tenli kızlardan hoşlanıyorum :)
18 Yorumla
+1 yılÇıkmıyoruz ki :) ne gerek var sevdiğim hanım karşımda oturuyor gıg diemiyorum
145 Yorumla- +1 yıl
Ben onunla geçici bir ilişki değil hem burada hem ahirette benim olmasını istediğimden
- +1 yıl
Bediuzzaman hz 2 dk lık zevk için ahiret yakışmaz helal dairesi geniştir keyfe kafidir harama girmeye luzum yoktır
- +1 yıl
Ama kız arkadaşım çookk :) bişi diemem
- +1 yıl
:) nedenmiş samimi değiliz kardeşim hukmunde
- +1 yıl
Elhamdülillah güveniyorum kendime :)
- +1 yıl
Ben nefsime değil kendime güveniyorum ber gün nefsini hesaba çeken kimse onun tuzağına duşmez
- +1 yıl
İnş aklında daima aevdiğin olursa dier kızlar hiç gelir sokakdada yururken kafanı kaldırmazsann bişi olmaz
- +1 yıl
1900 öncesi desen buna katılırım fakat devir çok berbat akıl illaki kayıyorr
- +1 yıl
Haklısınız :) insanız elden bişi gelmiyor benim gayem hiç günaha girmemek değil gunahı azaltmak çnku günaha girmemeye çalıştığımızda daha çok günaha girioruz
- +1 yıl
Evet katılıyorum :) dediğim gibi kız arkadaşımda var :) olmalıda die duşunuyorum
- +1 yıl
:) olmamlı fakat lise ınv arkadaşlığı bişi diemem
- +1 yıl
Tutupda gel bir kahve içelim dediklerinde hayır demek doğeunu
- +1 yıl
O hkonuda haklısın zaten kalamam başbaşa
- +1 yıl
Haklısınn :) kafın şeytandırr derler :P
- +1 yıl
Allah bilir bnce oo kelimenin doğruluğunu
- +1 yıl
Haklıyım tabi :P
- +1 yıl
:) yok ya ne kabarması :)
- +1 yıl
Sana nie mesaj atılmıyor :'(
- +1 yıl
Hyr be ben atamıyorumm :) sen değil
- +1 yıl
Sen atamazsın zatennn :) ben atarım ams bu uyeye mesj gonderilmz dio
- +1 yıl
Oo snn atma izni benim 4 atabilirim ama olmuyor sende :)
- +1 yıl
Bakıyım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılvar mı başka izah tarzı?
https://i.hizliresim.com/gjMoBb.jpg25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbence yok
Cevap sahibi+1 yılama bu
+1 yılİman , Edep ve eve geldiğimde omzuna yatınca hızır bulacağım göZler başka da birşeye gerek yok (:
11 YorumlaBir bayan utanmali
Müslüman bir bayanda utanma duygusu olmalı
Eeee
Normal bu
Olmalı06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıçına kadar elbiseyle bir kilo makyajla her gece partilere ortamlara akan içkisi maddesi eksik olmayan 100 tane erkekle kanka olan kızlardan hoşlanmayacaklarına göre?
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle kara çarşaf giyecek, çirkin olacak. Güzelle evlenmek haram çünkü.5 vakit namaz kılacak, Kur'an okuyacak, erkek üstünlüğünü kabul edecek, cinsel yaşam sadece önden olacak, arka bir de oral haram. En az 3 çocuk doğuracak.
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVazgeçtim güzel helal, helal...
- +1 yıl
Yanıldığı bir sürü nokta var.
Cevap sahibi+1 yılNeyde yanılıyom @SosyeteDelikanlisi
- +1 yıl
Çarşaf giymek zorunlu değil. Çirkinlik olayından bahsetmiyorum bile. Erkek üstünlüğünü kabul edecek diye birşeyde yok.3 cocuk?
Cevap sahibi+1 yılpeki, sadece önden?
- +1 yıl
Oral konusunda tam bir görüş belli değil. Arkadan kesinlikle yasak.
Cevap sahibi+1 yılokeyy...
+1 yılutangaç olsun hanım olsun namuslu olsun açık minili olmasın (türban değil kapalı dediğim) içki sigara olamsın tarzı yani iyi aile kızı kısaca
10 YorumlaUtangaç olmalı İslam'a uymali kendi halinde kimseye karismayan efendi bir bayan çarşıya çıktığı zaman sağa sola bakmayan adabiyla yürüyen kizlar
10 YorumlaBir ilişkide ikisi arasında kesinlikle saygı olmalıdır. Saygı yoksa hiçbir şey yoktur.
00 Yorumla
+1 yılDuzgun kalbi temiz yalan soylemeyen gece hayati filan olmayan temiz biri
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkumaya karşı olmasın , ünv gitmesin , çalışmasın , deniz ve havuzla işi olmasın , gülmesin , benim istedigim partiye oy versin , araba kullanmasın , otursun evde cocuk büyütsün , toplum ve aile içinde söz hakkının olmadıgını bilsin.. böyle yani.
020 Yorumla- +1 yıl
Dindarlık ve odunluk farklı şeyler.
Cevap sahibi+1 yılislam böyle istiyor , benim suçum degil
Cevap sahibi+1 yılkuma Türkiyede yasal olarak kalmadı , islamda var , sünnettir. peygamberden sonra dinmi degiştirilldi?
pardon dindar derken hangi dinden bahsediyoruz?- +1 yıl
Gizliden çık önceki yorumlarına bakalım senin eğer sapık deilsen herkesin içinde özür dileyeceim snden.. bu kasıtlı yapılmış birşey kesinlikle.. sen müslüman adı altında müslümanlığı kötüleyen birisin.. büyük ihtimalle de müslüman deilsin
Cevap sahibi+1 yılneden zoruna gitti küçük bey. islam kadını nasıl istiyor ise öyle yazdım kıçımdan uydurmadım.
seninde adın görünüyor ama profilin gizli. dervişin fikri ne ise zikride o olurmuş, kendin gibi sapık zannetme herkesi. tanımadıgın birine iftira atmak hangi dinde var.- +1 yıl
Yahu açıkla kimliğini ben de hemen senden özür dileyeceğim diyorum , bak özür özür diyorum , çık gizleden bakalım yorumlarına görelim ondan sonra nasıl biri olduğunu gerçekten yorumlarında müslümanlıkla ilgili düşüncelerini görelim ve sona yorum yapalım.. hiçbir aklı başında müslüman böyle düşünmez.. hadi hodri meydan aç profilini bakalım eğer gerçekten böyle düşünüyrsan senden özür dileyeceğim.. profilimin gizli olmasının nedeni ise insanların bizim gibi müslümanların hayatındaki hataları islama mal etmesini ngellemek adına yapılmıştır sonuçta insanız her an hata yapabiliriz.. dediğim gibi çık giZliden görelim gerçek düşünceni
- +1 yıl
Sen Kuma'ya sünnet diorsun ancak Hz Ali (r. a) 2. evliliğini yapmak istemiş ve bu isteğini peygamberimize söylemiş peygamberimiz de bunu reddetmiş.. bunu niye örnek almıyorsun..
- +1 yıl
Tabi eğer müslümansan (;
- +1 yıl
Kumaya karşı olmasın diye Kuranda mı yazıyor? Kim universite gitmesin dedi öyle bir ayet mi var? Haşama ne güne duruyor? Neden gülmeyecekmiş? Araba kullanmasın diye ayet mi var? Evde çocuğunuda büyütür isterse işinede gider. Toplum ve aile içindede her zaman fikri sorulur. İslamda böyledir kardeş. Senin burada amacını biliyor herkes. Elin ateist sitesinden öğrendiğiniz salak salak laflarla gelmeyeceksin buraya. İslamı sevmiyorsan kendine sakla.
Cevap sahibi+1 yılgeri zekalısın ve bundan bile haberin yok. ben ateistim diye bişey yazmadım sen neren ile okuyup anlıyorsun. nisa süresini bir defa okumuş olsaydın islamdaki kadının yerini ögrenirdin.
- +1 yıl
Geri zekalıyım öylemi? l*n ağzımı açtırma benim. Hangi surede benim istediğim partiye oy versin yazıyor. Çok ciddiyim hakaret etme sakın bidaha.
- +1 yıl
Ben ateistsin demedim ayrıca atesit ateist sitelerden öğreniyorsun dedi. Kimmiş yazılanı anlamayan.
Cevap sahibi+1 yılcehaletin dibindesin.. islamda kadının oy kullanma hakkımı var. konuşdukca komikleşiyorsun.
inancını sorgulamakdan korkma , araştır biraz seviyen yükselsin..- +1 yıl
Aynen cehaletin dibindeyim.
www.sorularlaislamiyet.com/.../...ne-dersiniz.html
Al buradan öğren kadının fikir belirtme ve seçme hakkı vardır. Bu kadar basit.
ruhların fahişe olmasındansa bedenlerin fahişe olmasını yeğlerim...
04 Yorumla- +1 yıl
İster Müslüman ol, İster Hristiyan, İster Musevi ya da Yahudi...
İster Alevi ol, İster Sünni...
İster Türk ol, İster Kürt, İster Laz ya da Çerkez...
İster Türkçe konuş, İster Kürtçe...
İster milyarlar kazanan Patron ol, İster asgari ücretle çalışan bir İşçi...
İster İzmir'de doğmuş ol, İster Van'da...
Bunların hiçbiri önemli değil, çünkü bunlardan çok daha önemli bir kimliğin var; sen İNSANSIN, sadece İNSAN. İşte bu yüzdendir ki kimse kimseden üstün değil. Unutma Einstein'ın da dediği gibi "İnsanlar sadece 2'ye ayrılır; İyi İnsanlar ve Kötü İnsanlar." Sen ömrün boyunca İYİ İNSAN olmaya çalış gerisi hiç ama hiç önemli değil.
Asıl sen nasıl birini arıyorsun?
14 Yorumla
+1 yılHuyu Suyu Şirin, TatlıiNamuslu, Güzel Kızlardan :D
13 Yorumla- +1 yıl
Her Şey Güzellik Değildirki Zaten
+1 yılويحطم بظلم لا يزال يرى له
مصارع مظلوم مجرّا ومسح11 Yorumla
+1 yılçıkarasan tecrübe edinirsin.
112 Yorumla- +1 yıl
daha doğrusu saaf böyle hiçbirşeyi bilmeyen kullanacakalrı tiplerden hoşlanıyorlr.
- +1 yıl
ne olsa din bunu emrediyor ile kadının özgürlüğünü kısıtlıyorlar. doğrusu son zamanlarda onlarda artık açıldı ama bir nebzede olsa hala devam ediyor.
- +1 yıl
ben zaten anlamıyorum hem yaşamak isitoypr belli şeyleri hemde kendini kasıyor dinin etkisi ile. bana ters ya dinci takılır evde nasibini beklerisn ya da tamtersi.
- +1 yıl
kim ne yapıda olduğunu çıkmadan yani ilişki yaşamadan bilemezsin. onu diyorum.
- +1 yıl
evet ya
- +1 yıl
Gorucu usulunde de iste kapali kaliyorsun. Erjek egemen oluyor.
dindar kızlardan hoşlanırız :)
215 YorumlaBiraz tipi olsun ama ahlakli olsun
12 Yorumlagüzel ahlaklı olsun. gerisi boş.:)
11 Yorumlaöyle dindar kalmadı be
13 Yorumlaİyi kalpli ve tesettürlü ^_^
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldindar değilimde bu cevap verenlerınde hatta bu sıtede takılanlarında cogu dındar degıldır
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldindarlık çok farklı bısey keşke olsaydım..
- +1 yıl
Haklılık payın var genelleme yapmadığın için..., dindarlık Allahı hoşnut etmek emir ve yasaklarına uymakla olup vede gurur , kibir gösteriş kendini beğenmişlik ve menfaat için kullanılamaz ve gösterilemez..
Cevap sahibi+1 yılbu istemeyle olmaz kı azimle sabırla olur oda bende yok ha sorsan deli gibi istiyorum herseyden elımı cekıp Allaha ıbadet etmek ıstıyorum ama yok malesef..
Cevap sahibi+1 yılherşey derken face ks twıt gıbı sosyallesme adında asosyallıkte bogulunan seylerden demek ıstedım :)
Cevap sahibi+1 yılhaklısın hiç böyle düşünmedim
ateist severiz biz. :)
01 Yorumla
+1 yılHurma yiyen kız tatlılığı <33333
11 Yorumla
+1 yılIlla edep illa edep
11 Yorumlagüzel ve eşine bağlı olursa tadından yenmez.
01 YorumlaDindar erkekler kindar kızlardan hoşlanır :))
02 Yorumla
+1 yılnurlu
11 Yorumladindar değilim o yüzden :D sorun yok
04 Yorumla
+1 yılNefes alip vere biliorsa benimdir :D
011 Yorumla- +1 yıl
Avima sinsice yaklasirim baktim nefes aliyor artik o benimdir :D
- +1 yıl
Evet ondanim gardas :D
- +1 yıl
Kezbanmisin kizim sen :D
- +1 yıl