Bunu Biliyormuydunuz.
Suudi Arabistan´da bir kadın kocasına kahve yapmazsa bu boşanma nedenidir.
Suudi Arabistan´da bir kadın kocasına kahve yapmazsa bu boşanma nedenidir.
Ewwt S. Arabistan oyle ztn Arap kahvesi die birsey var her yerde her sekilde sıklıkla tüketilir ve biraz ağır olur onların kahvesi
bende bir kaynakta gördüm ama şaşırdım gerçekten
bunu ben bugün facede görmüştüm ordan paylaştım büyük ihtimal bu arkadaşda oradan almıştır
bilemeycem nereden aldığını ama iki soruyu aynı anda görünce güzelim geldi,
neyse kolay gelsin
zihniyet meselesi ve kadına verilen değere bağlı malesef böyle şeyler..
çok doğru
Eşinden boşanmak isteyip de sebep bulamayan kadınlar için ideal :P
kendine bir kahve yap ama ben ısmarlıyorum :)
Kendim yapıyorum ya, daha iyi olur böyle, tam anlamıyla , evet.
hmm diyosun :)
valla diyorum, hem de nasıl diyorum
afiyet olsun o zaman ne diyeyim
Teşekkür ederim kahve için? :)
rica ederim :)
Cevap
10Cevap
Kadın yoruldum diyemez yani. Yap denildiğinde yapmak zorunda. Köle gibi. Sonra islam kadına en çok değer veren dindir mıy mıy mıy
islama söz etmeye zerre kadar hakkınız yoktur !!! islamda böyle birşey yoktur zaten biraz mizac olsun diye paylaştım olayı kaydırma tepemi attırma. kuran'ı kerimde böyle birşeyde yoktur sadece
Kadınları recm ettiren de islam, erkek 4 eş alırken kadınlara böyle bir hak tanımayan da islam, kadın erkek eşitliği olmayan da islam. Kadını bir obje olarak kullanan da islam. Kadına değer vermeyen de islam. Onların birçok haklarını ellerinden alan da islam. Kadın ve erkek bazı durumlarda aynı yerde bulunamaz. Evde erkek ne derse odur kadın karışamaz. Kadın mirasın yarısını alabilir anca ve şahitlikte 2 kadın 1 erkeğe eşittir. Erkeğin yanında yürüyemez. Başka erkeklerle konuşamaz. Her tarafını kapatmak zorundadır yoksa erkekler tahrik olur.(O kadar sapıklar) Kocası ölürse kocasının arkadaşları onu nikahına alır. Mesela bu ayet muhammedin arkadaşlarının eşlerini alabilmesi için yazılmıştır. Kurandaki birçok ayeti kendi keyfine göre yazmıştır zaten. Artık şu gözünüzdeki perdeyi kaldırın. Peygamberiniz sayısız kadınla cinsel ilişkiye giren bir sübyancıdır. 9 yaşındaki kızla falan evlenir. Onla cinsel ilişkiye falan girer.
:) saygılar
En iyi cevap bu :) mıy mıy ne oluyor bu arada
falan filan anlamında
senin nerde beynini yıkamışlarsa iyi yıkamışlar hangi kaynakta söylüyor bir çok kişiyle ilişkiye girdiği hangi kaynakta bahsediyor kadının evde söz hakkı yoktur diye değil midir kuranda yazan cennet anaların ayaklarının altındadır diye değilmidir kuranda yazan annenizin hakkını sırtınızda hacca kadar taşıyıp geri getirseniz yine ödeyemezsiniz diye veysel karani hz. bir annesine söz verdi diye 3 günlük yolu geri dönüp evine gelen insandır islamı öğreneceksen onun bunun ağzından değil aç kuranı kerimi arapçasını bilmiyorsan türkçe mealini oku anla onun bunun dediğiyle hiç birşey anlayamazsın..
Dostum kuranda kadının iyisi itaatkar olandır bile diyor bildiğin kadın erkeğin kölesidir diyor sen hala kadınlar üzülmesin diye yazılan bir iki ayetle savunma yapıyorsun l*n anla artık islamda kadın ezilen taraftır 2. sınıftır. Muhammedin kaç kişiyle evlilik yaptığını bir aç da oku. Kendi arkadaşlarının eşi mi dersin akrabasının eşi mi dersin 9 yaşındaki küçücük çocuk mu dersin hepsini alıp ırzına geçmiş l*n adam.
bana dostum diyemezsin seninle dost olamam yan yana bile gelmem allah ıslah etsin sizin gibileri
Gerçekleri duyunca hemen ötekileştir demi lan. İstediğin kadar inkar et. Peygamberin yaşasa senin doğacak kızına bile göz dikerdi. Sübyancı kalleş.
terbiyeni bozma terbiyemi bozdurtma sen git cehennemlik yoldaşlarınla yoluna devam et
l*n serefsiz yazdiklarin cogu yalan ozamanda savas vardi kocalari sehit edilen kadinlara bakabilmek icin oyle yapilirdi. Erkekler kadinlardan daha ustundur. Cunku erkekler kadinlarin namusunu korur erkrkler calisip kadinlara bakar. ALLAH senin gibileri dogru yola koysun inş.
www.mailce.com/.../zehir-e1355360708181.jpg
İstedikleri kahve olsun sdasfs
Iyi ki de süper köpüklü kahve yapabiliyorum yoksa oralarda olsam kocam beni boşayacakmış dmek :((( ahaha :D
Buna benzer bir ülkede kayınbabasının yanında osurması gerekiyormuş kızı vermesi için zamanında duymuştum. D
Adamlara kadın cok kadının degeri yok. bosar tabi hayat erkeklere güzel anasını satim.
ben sadece bunu biyerde görmüştüm onu paylaştım sadece benim düşüncem böyle değil ama :)
kesinlikle öyle düşünüyorum
bir kadin kocasina niye kahve yapmasinki zaten. ayni sebepten kavga çıkarip olayi buyutursen burdada boşanirsin. ceviz agacinin dalini kirdi diye boşanani duydum. sasirmadim.
Ben oyle oldugunu sanmiyorum. Guvenli bir kaynak gosterir misin bunun icin?
bende sadece öyle bir yerde gözüme çarpmıştı ilngç bilgiler adı altında
Sacma, sanmiyorum oyle oldugunu. Insanlarin dinden sogumalari icin falan yapiyorlar bunu bnce. Ama okulumda Medineden bir arkadasim var, soracam onu bakalim ne kdr dogru.
sevinirim hatta sabah sabah bir atesitle tartıştım bile bu sorum yüzünden kaldırmayı bile düşündüm
Bncede boyle seyleri soylemeden once 2 kere dusunmen lazim. Sakasi olmaz, dinden bu sebeple sogunan cahiller olur. Herkes cunku arastirip yorulmayi secmiyor
hata yaptığımı anladım zatende neden gizli kullanıcı olarak cevap veriyorsunuz?
tamam onu fark ettim zaten mrk etme, sorun yok sende ogrenmis oldun artik :D Bn gizli takilmayi severim ya, sms falan atanlar oluyor, sinir oluyorum, useniyorum cevap vermeye falan oyle olunca o yuzden
bu site neden bu kadar sapık dolu şöyle sorulan sorulara bakıyorumda kızlar genellikle soru sormada sınır tanımıyorlar bazen donup kalıyorum :)
Hahah, biraz oyle de napsinlar baska nerde sorsunlar ki, yargilarlar insanlar o yuzden gizli gizli soruyorlar iste. Hemde oyle deme benim de mesela gizliden gizliden sordugum olmustu degisik seyler
yani haklısınız sizde :)
:)))) Bn de sapigim yani anlayacan :P
hani gizli numaradan arayan sapıklar olurya aynı durum kimle konuştuğumu bilmiyorum bayan sapık :)))
Haha evet oyle ama biz konusmuyoruz zatem sadece cevap verdim bir soruya yani
:)))
Tam benim memleketmiş l*n bana kahve yapmayan kadını ne yapayım ben
öyle deme ama hayat eşi bu hayat müşterektir :)
Yok yok bana kahve yapmazsa zaten o sebeb buradada geçerli kahve olum bu
Türkiye de olsa boşanmak için mahkeme mahkeme dolaşırsın. Şeriat mı gelse acaba!!!
Saçma
Ama eşi kahve isteyipte kadın yapmazsa tartışma çıkar şiddetle geçimsizlik sonra boşanma olur işte :D
Dua edin Türkiye de yaşıyorsunuz işte :)) bir fatiha okuyun artık böyle olmasına engel olanlara..
aynen kardeşim :):)
Kadinda bir tarafini kaldirip kocasina kahve yapsin. Ama bosanmamak icin değil sevdiği için.
çok güzel söylediniz ağzınıza sağlık ben bu soruyu sordum fakat bayanları aşağılamak amacında değilim sadece şaşırdım bu bilgiye ve paylaşmak istedim
hayırdır seni atarlandıran nedir böyle?
Kadın hiç ev iso yapmasin. erkekek hic gorevlerini. yapmasin olmaz boylee. Her insan fıtratına uygun hareket etmeli. bir kahve de yapamiycaksam kocama bana yaziklar olsun. Bunu kanun emreder diye degil, sevdigim icin yaparin. bir kahveyi bu kadar takan olursaa bir halt etmezsiniz
doğru diyorsun
anlıyorumda bir tarafını kaldır sen hizmet et nedemektir onu anlayamadım?
sanjki birşeyden sinirinizi alıyor gibisin
peki xper seviyem düşük malesef :(((
Olabilir. Dinimizde erkek kadindan ustundur kadinlarin kabullenmesi gerek
öyle birşey yoktur ben buna inanmıyorum kesinlikle
Gercekte oyle ve sebepleri var yaziliyor
Kuranda yaziliyor
NISA SURESI 34. AYET
Erkekler, kadınlardan üstündür, çünkü Allah onları bir çok şeylerde kadınlardan üstün etmiştir, çünkü onlar, kadınları, mallarıyla geçindirirler, doyururlar; iyi kadınlar da itaatli olurlar ve Allah, onların hakkını nasıl korumuşsa onlar da, kocaları yanlarında olmasa bile, iffetlerini korurlar. Kadınlarınızın serkeşliğinden korkunca onlara öğüt verin, onları yatakta yalnız bırakın, dövün onları. Fakat itaat ettikleri takdîrde de aleyhlerine bir sebep araştırmayın, şüphe yok ki Allah çok yüce ve büyüktür.
sinemy20 kabullen sende erkekler calisip size bakiyor erkekler namusunuzu koruyor niye zorunuza gidiyor siz boyle yaratildiniz.
parayla beyinin ters orantıda olduğu ülkelerin lideri işte
orada baya saçma kurallar var
sanırım
Ilk defa duyuyorum ilginc bir gelenek
bende ilk defa duydum ama artık hiç şaşırasım gelmiyor hergün yeni birşey çıkıyor :)
arabistanda öyleymiş
BUNU SÖYLEMİŞ OLMA GEREĞİN NE? . D
bilmem şaşırdım bunu okuyunca sizinlede paylaşmak istedim sadece bu :D
türk kızlarını hiçbirşeye değişmem :)
tabiki boşanma nedeni bence de :D
yok canım öyle şeymi olur :)
kahve bu kahve başka bişey değil :D
bir kahve yüzünden olurmu öyle şey ama yani :D
tamam biraz abartmışlar kabul :D
adamların geleneği buymuş şükredin türkiyede yaşıyorsunuz :D
valla ben kahvekolik olduğum için yaparım yani sıkıntı yok :D
Uydurma olduğunu düşünüyorum
oha :DD
:D:D
töbe yarabbim
:))))))))))))
yuh bee
:)))))))
Napak ölek mi?
ölmeyek
ilgincmis :)
banada ilginç geldi ondan paylaştım
iyi etmissin.
Arap işte.
vay be
adamlar aşmışlar olayı :D
İlginçç
ve üzücü...
Kahve önemli tabi
demi sabah kahvesi helede ama bence bir hayat eşide ne olursa olsun bir kahve yüzünden boşanma sebebi olmamalıdır ne olursa olsun
Saçmalık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar