Aşk arıyorum...bulmama yardım eder misiniz bayan arkadaşların düşünceleri bu noktada can alıcı gibi...

bir zamanlar beni sevdiğini söyleyen şimdi bir başkasını seviyorum diyor ... uzun bir hikayesi var anlatırsam uzun diye kimse okumaz ...ortada bıraktı hiç birşey söylemeden ne kadar sorduysam bu konuşmama kararını aldında neden başta söylemedin hiç birşey söylemedi skışınca ben şu kişiyi seviyorum deyip gitti zaten aralarında bir yakınlaşma var gerçi seviyorum dediği kişi kendisinden beş yaş büyük ve ona abi diyor tenenzzül edipte açıklama bile yapmadı diyelim ki seviyorum dediği kişiyle aralarında birşey yok öyle söyledi ısrarlarıma dayanamayıp en azından başta söylemesi gerekmezmiydi yada açıklama yapması gerekirken böyle kaçarcasına ben şunu seviyorum dememsi ne kadar doğru beni kırdı canımı acıttı sen benim için çok değerlisin diyordu bumuymuş değeri ...her neyse önemi yok seviyorum iyiliğini istiyorum mutlu olsun istiyorum ama artık sanmıyorum onunla bir daha bir araya gelirim çok kırgını ona ...sizce bu durmda ne yapmalıyım açıkça yeniden sevmek sevilmek ama gerçekten istiyorum ne tavsiye edersiniz...

Aşk arıyorum...bulmama yardım eder misiniz bayan arkadaşların düşünceleri bu noktada can alıcı gibi...