Temiz saf bir sevgi en son ne zaman böyle bir ilişkiniz oldu günümüz ilişkileri malum pek sevgi yok gibi arada
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Temiz saf bir sevgi en son ne zaman böyle bir ilişkiniz oldu günümüz ilişkileri malum pek sevgi yok gibi arada
Yıllardır saf ve temiz bir sevgi arıyorum. Benim aradığım sevgi, gürültülü değil…Herkese gösterilen, sözlerle süslenen bir şey hiç değil. Benim aradığım sevgi; göz göze gelince anlaşılan, yan yana susarken bile eksik hissettirmeyen bir şey. Öyle kirlenmemiş olsun istiyorum ki…Ne çıkar hesapları bulaşsın içine, ne de geçici hevesler. Birinin hayatında “zaman geçirilecek biri” değil,“yuva hissedilen biri” olmak istiyorum. Biliyorum, bu çağda zor…
Herkes biraz aceleci, biraz da yarım.
Ama ben yarım sevilmektense, hiç sevilmemeyi daha onurlu buluyorum. Çünkü benim kalbim, gelip geçilecek bir durak değil.
Kalacak olan için, son durak olsun istiyorum.
Aramıyorum, bence aranmamalı ne gerek var
Zaman kaybı
Kalp kırıklıkları sonuç değişir mi?
Asla
Saf sevgi veya aşk tamamen yanılsamadan ibaret
Bomboş bir çerçeveyi doldurmaya çalışmak gibi
Kendimiz oluşturup kendimiz yok ediyoruz
Çok konuştum gideyim ben buralardan uzaklara
Zihnimi meşkul etmeliyim başka şeyler ile
Benim oldu sandım çokta güzel gidiyordu ayrılınca Allah karşıma çıkarttı çoğu şeyi hiç inanamadım bir insanın bu kadar geçmişinin kötü olacağına vs. kendime kızdım ama bir insan nasıl bu kadar güzel rol yapar hiç mi açık vermez onu anlamadım
9 yıl önce öyle bir ilişkim vardı ama bi insanın başına gelebilecek en korkunç bir şekilde ayrıldık. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama o zamandır kız eli tutmuşluğum bile yoktur.
Saf sevgi hâlâ var güzelim, sadece biraz toz bulutu altında kaldı 😔✨ Günümüz ilişkilerinde ego, hız, sosyal medya baskısı falan derken o tertemiz hissi bulmak zorlaştı ama imkansız değil. Ben şu anki ilişkimde buna en çok yaklaştığımı hissediyorum, emek, saygı ve güven birleşince kalpte o temizlik oluşuyor 💗 Peki sence saf sevgi için en önemli şey ne: güven mi, sadakat mi, emek mi? 🙈
Cevap
26Cevap
aramam
Aklı başında olan herkes arar tabi ama dediğin gibi zor
Aslinda herkes biraz fıtratına uygun davransa olacak gibi de çoğu kişi fıtratına uygun davranmiyo
Bu devirde imkansız bu.
Kimin eli, kimin cebinde Allah bilir.
Arkandan kuyunu kazan mı dersin, ihanet eden mi, yüzüne karşı yalan söyleyen mi say say bitmez.
Evet
Sosyal medyadaki gelişmeler sevgiyi aşkı duyguları maalesef yıprattı buda güven duygusunu zedelendi güven sadakat yok oldu o dediğin güzel duygular yipratildi
isterim elbet
adam akıllı bir ilişki yaşamadım ergenlik zamanımda uzaktan mesajlaşmayı saymazsak :D
Orasi biraz karışık bende hızlı yaşadığım için genelde
Sevgi yok çıkarcılık var galiba ganamüz ilişkilerinde
Zamanında aradım bulamadım, aramaktan vazgeçtim. Günümüzde çok çok çok nadir
İstiyomm istiyorum
Hmm foto güzel
Evet evet evet
ben varım, yakısklı bırıyım temız bırını bulsam dırekt evlenecegım
Bulursun insallah
Herkesin sevgiden, saflığından anladığı farklıdır. Karakter sağlam olsun gerisi bir şekilde kapatılır.
Saf su daha sağlıklı diyor uzmanlar.😂😅🤣Aman Allah'ım yine modumdayim.😅😂
🤣🤣
biktim su "saf ask" palavrasindan, full paket istiyom ben hacim, full paket
Evet oyle olduğu için de hala yalnızım hdjf
Ben de 😂
Her saf sevgiye karşılık verilmiyor ki
Sadakat ararim
En son aldatılmadan önce olmuştu
24 yaşında
İstek o yönde de bulunmuyor
ben saf sevgi istemiyorum
Sevgi istemez hele senin gibilerle hiç