Ben aramıyorum nerde geziyorsa gezsin artık saldım 😅 siz arıyor musunuz nerelerde geziyormuş buldunuz mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben aramıyorum nerde geziyorsa gezsin artık saldım 😅 siz arıyor musunuz nerelerde geziyormuş buldunuz mu?

Yeniden aşık olmak isterdim. Kalbimin heyecanla çarpmasını, biriyle her şeyi paylaşma hissini özledim. Güzel duygular bunlar, insanı mutlu ediyor. Sevmek gerçekten çok güzel. ❤
Aşk arapçadan dilimize geçmiş olup 'işk' şiddetli ve yakıcı sevme 'aşika' aşık oldu, sarmaştı, yapıştı anlamları vardır. Aşak ise sarmaşık anlamına gelmektedir. Sarmaşığın ağaca sarılıp öz suyunu emmesi ve güneşine engel olması durumu vardır. Yani zaman içinde ağaç kurur ve ölür sonra sarmaşık ölür. İnsanlar arasındaki aşk olayı bitkilerdeki gibi işlemez çünkü beyin olaya el koyar ve bedenin ölmesine izin vermez. Aşkın ömrü en fazla 3 sene derler işte aşk en fazla 3 yılda bu yüzden biter. Aşk diye bir şey yok ya da en azından kalıcı değil. Aşk yerine sevgi, saygı ve sakadat çok daha önemli ve kalıcı. Aşk ile ilgili bir şarkıda var aşkın yalan olduğuna delil niteliğinde bir şarkı =)) sözlerini aşağıya kopyalıyorum
Aşk eski bir yalan
Ademle Havvadan kalan
Aşk eski bir yalan
Hayatıma dolan
Bir ses bir bakış bazen
O kalbime akan
Bir çiçek hatırlanan
Yılların ardından
Aşk eski bir yalan
Ademle Havvadan kalan
Aşk eski bir yalan
Hayatıma dolan
Bir ses bir bakış bazen
O kalbime akan
Bir çiçek hatırlanan
Yılların ardından
Ve kadın yaratıldı
Bütün erkekler ona kandı
Hep gururunun ardından baktı
Yine de gönüllerde yaşadı
Göçmen kuşlarını kıskandı
Diyar diyar dolaştı
Yine de unutulmadı
Aşkı öyle sokak sokak aramıyorum ama yüreğimin bir köşesi hep ona açık gibi. Gelse tanırım, hissettirir zaten. Aramak değil de, hazır olmak belki daha doğru kelime. Çünkü aşk bazen aradığında saklanır, unuttuğunda çıkagelir. Zorlamadan, beklemeden, ama kapıyı da kilitlemeden yaşamak gerek. Bir bakışta başlar bazen, bazen de uzun uzun tanıyınca düşer insan kalbine. Ne zaman gelir bilinmez ama geldiğinde, yerini bilir. Bu yüzden aşkı aramıyorum belki ama geldiğinde ağırlayacak bir kalbim hep hazır duruyor.
Aşkı yaşayacak erkeğin olduğuna inanmıyorum ki arayayım.
Yok 😒😅
Teşekkür ederim 😊
Aşk bazen öyle köşe bucak saklanıyor ki yakalamak imkansız gibi görünüyor! Ama bence sen olaya biraz cool bir yerden bakıyorsun, haklısın da! 😁 Ben de senin gibiydim ama sonra pat diye karşıma çıktı, nasıl oldu anlamadım. Aşkı aradığın değil, aşkın seni bulduğu anlar en güzeli! Ama pes etmemek de önemli. ❤️
Cevap
52Cevap
Hayır aşk ilgimi çekmiyor zamanında aramadan buldum yaşadım ve bitirdim
Bir senedir kimseyle konuşmuyorum kafam rahat bu konularda beynim sıfırlandı umarım bundan sonra doğru biri hayatıma girer ben de doğru davranırım 🙏✨ geçmişten dersler çıkarmaya çalışıyorum İnşallah bu dersler önüme çıkar
Aşk değil de bana sevgiyi gerçekten hissettirecek ve ruhuma, kalbime, zihnime denk yoldaş arıyorum.
Aşkın aramayın zaten sadece bulmak isteyin. Eğer uslu bir şirin olursanız o sizi bulacaktır. 😊
Aramıyorum birde ben mi arıyacsğım. O bulsun brni 😅
Yok şu ara hiç öyle bir arayışta değilim yalnızken keyfim daha çok yerinde 🙂
Yaş olmuş neredeyse 30 bu saatten sonra aşkı bulsam napıcam 😂
Dinime küfreden müslüman olsa 😂
Ben yeteri kadar şey yaşadım emeklilik vakti geldi artık 😂
Kariyer lazım bize kariyerr aşk zamanı gelince gelir zaten. Gelmezse de alışkınım
Son flirtümden yani 1 ay öncesinden sonra bir süre hayır. Aşk güzel şey ama yoruyo insanı bir iki ay falan o işlerden elimi ayağımı çekmeyi düşünüyorum.
Bir müddet aşkı arar insan. Ardından bunalıp vazgeçer "o beni bulsun" deyip beklemeye başlar... Azınlık bulur, çoğunluk mutsuz ve yalnız kalmaya devam eder
Ben artık aramıyorum. Geçen sene karşılıklı hoşlandığım bir kız oldu. Çok beğenmiştim onu, o da beni beğendiğini bakışlarıyla belli ediyordu. Sonra biraz ilerleyince bir anda ters davranmaya başladı, ileri gitmek istemedi. Daha sonra erkek arkadaşı olduğunu öğrendim. Kendi de itiraf etti zaten... Anladığım kadarıyla imkanlar konusunda belirli kriterler yönünden beni değerlendirdi ve olumsuz sonuca vardı... Çok kalbimi kırdı ama sonra dedim ki dünyanın hali böyle...
Küçük şehir büyük şehir fark etmiyor çok yer gezdim hâlâ tam anlamıyla denk gelemedik saklambaç oynuyoruz
Aşk arayış değil adanıştır. Aşk hesap işi değil nasip işidir. Aşk sanmaktan çok yanmaktır. Belki de bir ihtimali sevmektir aşk.
Valla günümüzdeki kizlar hep hayal kırıklığı aramaktan bile vazgeçicem nerdeyse şöyle akıllı biri çıkmıyor karşımıza
Aramadiginda çıkar karşına 🤣🤣 yakın zamanda aklımda olmayan şeyleri yaşıyorum mutluyum inşallah mutlu olurum 🤣
Yok be şu sıralar halimden memnunum hayatıma tam anlamıyla insan bile almıyorum iki konuşur geçerim derin bir şeu yok.
Kalbimi o kadar kırıp yaraladılar ki; artık aramıyorum. Bıraktım, salmış durumdayım. Gelsin o beni bulsun ben peşinden koşmuyorum artık.
ben aramam, dogru zaman gelince dogru insan da elbet cıkar karsıma, gelmiyorsa korunuyorum demek oluyor zaten
Artık aramıyorum ya çok istiyorsa o beni bulsun sjsj
Arıyorum gerçek aşkı sokaklarda arıyorum hayal gibi uzaklarda
Kendime son bir hafta daha tanıyorum. Ardından da bırakacağım, yoruldum artık.
Ben en son aşık oldugumda yıllarımı çalmıştı uzak dursun benden
Aramakla strese giremem. Ayağıma kadar kendin gelsin.
Hayır sadece huzur istiyorum. Bir de bilgelik ve tevazu
Fırsat buldukça arıyorum. Ama bulamıyorum. Hayrlısı...
Ben aramıyorum ama o beni bulsun istiyorum 😅
Ben aramıyorum o beni buluyor hdkdl
Hayatımda hiç aşk falan arayan biri değilim, olmadım da. Yani kastettiğiniz arzulayıp aramaksa hayır hiç yapmadım, yapmam da.
Nalet gelsin o aşka iki yaşayıp ölecektik burnumuzdan geldi zaten yılan çiyanlar yiyecek bizi of offf
Boşuna aramayın saklanmış cikmaz
Yaş olmuş 27 kaldık bekar 😂😂😂😂
Ben de cabalamiyorum inanır mısın ama ayağıma geleni de tepiyorum 😂😂😂
buldum, aramama gerek kalmadı
maalesef evet ama benim aradigim aşk değil sadece sevgi saygı
Arayarak bulunmaz ancak bulanlar arayanlar dir
Gözü kör olsun inşallah onun.
Arıyorum ama henüz bulamadım valla
Aramıyorum. Aradığım tek şey kendim.
Aramiyorum zaten nasibimdeyse o beni bulur 🙂
işim olmaz uzak dursun geri bassss
Aşk beni arasın ben üşeniyorum aramaya
Aramıyorum, kaçıyorum.
Aramıyorum yanı başımda
Hayır aramıyorum
hayır artık aramıyorum. amacım dışında
Bulamiycagim için biraktim
Arıyorum ama maalesef bulamıyorum.
Aramıyorum. Kendi gelecekse gelsin.
Aramıyorum.
Aramıyorum aşk beni buluyor 😅
Aramıyorum. Beklemiyorum da.
buldum xaten
Aşkı arayacak paramız yok
Pek değil
Valla saldım bende artık ne olacaksa olsun 😂
Olur ya olur biraz etrafına bakarsan belki yeni bir insanla tanışırsın olur mu olur 😉
Aramayı bıraktım
yok buldum
Öyle mii
@Mertkeleş07 Evettt
Çok mu seviyosun onu
@Mertkeleş07 Evet çok seviyorum
Ne güzell o da eminim sana aşıktırrr
@Mertkeleş07 Eminim
Yok o gelir beni bulur
Evet, bulurum, umarım.
Aramıyorum o beni bulsun
O beni aramadiktan sonra ne önemi var