Birden bir gün :)) birisine aşık oldun. Hiç beklemediğin anda, aklına bile getirmiyosun çünkü evlisin. Onun tepkisinden dolayı etkilendin ama çocuk bekar ve sana takmış durumda.
Sen olsan ne yapardın..?
Sen olsan ne yapardın..?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benden etkilenen evli kadınlara yaklaşımımla yanıt vereyim.
Eğer kadın gerçekten özgüvenli ve ne istediğini biliyorsa, birlikte iyi zaman geçirebiliyorsak, kadın benim yanımda kocası hakkında kötü ve saygısızca laflar söylemiyor ve ilişkisine sahip çıkıyorsa, ama benim yanımda olmak ona iyi geliyorsa, ben de ondan hoşlanıyorsam ilişki sürüyor.
Ama evli bir insanın bekar biriyle ilişkisi hep gizli , özenli , takıntısız, saplantısız olmalı.
Senin ya da adamın bir takıntısı varsa, ilişkinin bitme aşamalarında arıza çıkartabilir . O nedenle senin evliliğine karşı çok özenli , hassas, ayrılınca takıntısız saplantsizca bitirebilecek, ayrılırken bile sevgiyle kucaklaşarak ayrıcalık bir erkekse yaşa. Yoksa hayatına yeni bir can sıkıntısı eklemenin gereği yok.
Evli bir kadınla bekar bir erkeğin çok güzel bir ilişkisi olabilir ama bitmeye mahkum. İyi şekilde biteceğini tahmin ediyorsan duygularını yaşamalısın.
Aşık oluyor ama aklına bile getirmiyor ilginç bir tanımlama. Aşık oldu ise aklına getirmiştir başka çaresi yok.
Aşık olması evliliğinde eksik veya yanlış birşeyler olduğunu gösterir. Bir erkek tarafından beğenilmek ve güzel tepkiler almak kadın için gurur okşayan bir olaydır bu normal.
Erkek kadının evli olduğunu biliyor veya öğrenmesi sonrasında da aynı davranışlara devam ediyor ise kadın bu durumda tepkisini göstermeli ve uzak durmasını sağlamalıdır.
Kadın tepki göstermek istemiyor ve devam etmesi yönünde destekleyici davranışlarda bulunuyor ise öncelikle evliliğini sorgulaması gerekir. Sorgulama sonucunda kararını vermeli ve ya yeni aşkı ya da evliliğini tercih etmelidir.
Erkeğin davranışları hoşuna gidiyorsa (aşık olmadan) bu durumda sadece heyecan duymakta ve belki de unuttuğu duyguları hatırlamaktadır. O kadar problem teşkil etmeyecek ve kadın bu konuda daha sağlıklı karar verebilecektir.
eğer evliliğin isteğin dışında olduysa ben bu aşkı sonuna kadar desteklerim. ama çocuğun varsa bir anneysen iş değişir. kocanı sevmiyorsan ayrıl. şuna da dikkat etmeni tavsiye ederim: o çocuk senin evli olduğunu bildiği halde sana takmışsa ona bulaşma derim. ben olsam; bu çocuk evli birine kafayı takacak kadar şerefsizmi karakteri buna müsade ediyorsa ileride onunla olduğumda beni aldatmayacağını vs nerden bilebilirim? Sonuçta bu karakterdeki birinden o tür bir davranışta beklenir. derdim. ama karar yine siz güzel insana kalmış.
Peki sen, sana evli bir insan aşık olduğunu ve seninle beraber olmak istediğini söylese sen ne yapardın? Sen önce bunun cevabını kendine ver karşı tarafın cevabınında aynı olma ihtimali %90dır zaten.
Aşkın yaşı yok tamam ama, zamanı ve olanakları senden neyin götürdüğü ya da sana neyi kazandırdığı önemli bence...
Cevap
2Cevap
Evli bir erkeğin çocuklarına karşı yapması gereken en önemli vazifesi çocuklarının annelerini sevmesidir.
Eğer evli bir kadın bekar olsun, evli olsun eşinden başka birisini seviyorsa o evliliği sürdürmenin anlamı yok bence. İş zaten bitmiş. Evli bir bayan bekar bir erkeği seviyorsa o evli bayanın karakterinden şüphe ederim. Bekar bir erkek %90 skor için takılıyordur. Kesinlikle de bu ilişkiyle erkek arkadaşları arsında hava atıyordur. Bir kadın özellikle gururu olan bir kadın buna düşmemesi gerekir düşüncesindeyim.
evlenirsem kimseye o gözle bakmam. eğer cidden herkese arkadaş gözüyle yaklaşırsan etkilenme falan olmaz zaten. evlendiğim anda böyle şeyler biter benim için bırak evlenmeyi sevgilim olduğu anda biter. bana ters.
Madem pat diye başkasından etkilenecekmiş niye evlenmiş bu arkadaş?
Çocuğun sana takma sebeplerini düşün bir de bence. Senden neler isteyebileceğini senin neyi ne kadar verebileceğini biliyor olması...? Sence sadece masum bir etkilenme mi ya da aşk mı ?
Bilmiyorum. Eşime herşeyi söylemiştim baştan beri, amacının ne olduğunu tahmin etmiştim.
Beni yanlış anladı ve ben onu gerçekten çok seviyorum , diye haber gönderiyor sürekli. Dışarı çıkmak için ara veriyorum yine de karşıma çıkıyor bana bakıp gidiyor. Hiç konuşmuyor. Bende umut vermemek için elimden geleni yapıyorum. Aynı semtte yaşıyoruz hiç rahat değilim. Evlenmesini bekliyorum:))) Bana da yakışanın bu olduğunu düşünüyorum .
eğer evli olduğum kişiyi sevmiyorsam boşanırdım takmışsa neden olmasın..
ilgi duyabilirsin tabiki bu doğaldır evli olman hiç birşeyi değiştirmez :) fakat bi çocuğun varsa ortada yuvanı dağıtma eşinide tbi kesinlikle aLdatma unutma o senin çocugunun babası :)
Mende sevdim... :( gunah bilirem ama ne edim ureydi
anlaşmalar oldukça zorluklar uzak kalır
bkz. Aşk-ı Memnu .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar