Evli bir Kadınla aşk yaşamak?

Merhaba ,
Başımdan geçenler çok uzun ,kısaca özetlemek istiyorum ,
Çalıştığım işyerine 1 sene önce bir kız işe başladı . O zamanlar henüz nişanlıydı .nişanlısı ile 8 Yıldır tanışıyorlarmış.kızın annesi bu çocukla ne nişanlanmasını ne de evlenmesini istemiyormuş .anne çok diktatör ve kız yıllarca annesinin yönlendirmesi ile yaşamış.
bizim işyerine Başladıktan sonra bana karşı hisleri OLDUĞUNU sezinledim .tabi nişanlı olduğu için kesinlikle aklımdan birşey geçmedi.meğerse beni ilk gördüğü andan itibaren aşık olmuş kız bana.nişanlısı ile annesine inat nişanlandığı içinde çocuğa karşı en ufak bir sevgisi yok ama çocuk bu kızı deli gibi seviyor .
Git gel git gel sürekli beni dışarı davet ediyordu kahve içmeye yemek Yemeğe ,bense nişanlı biri ile değil kahve içmek yan yana bile görünmekten çekinen biriydim.
Bir gün bu kadar ısrara dayanamadım ve akşam buluştuk ,onunla konuşacaktım , benden birşey beklememesini söyleyecektim. tabi buluşmamda bir hata onu kabul ediyorum .kahve içtikten sonra ben görüşmememiz gerektiğini söyledikten sonra ne olduysa o anda oldu ve öpüşmeye başladık.benimki tamamen böyle bir şeye hasret kalmamın verdiği bir Açlıktan ama onunki tamamen bana olan Aşkından oldu.hatamı biliyorum . Lütfen ayıplayıcı Şeyler yazmayın .
Sonrasında birkaç kere daha buluştuk .nikanhından bir gün önce tekrar beni buluşmaya çağırdı ve gittim.yüzüğünü masaya Bıraktı eğer onu kabul edersem Yarınki nikâhına gitmeyeceğini ve benimle evlenmek istediğini söyledi.kabul edemedim.duygularımdan emin değildim ve nişanlı birinin ayrılmasına sebeb olacak biri olmak istemedim.git evlen dedim, çok ağladı.mahvoldu.ama o çocukla nikahlandı.düğününe 1 ay kala arkadaş grubu ile otururken bir anda birşeyler gelişti ve onu kıskandığımı hissettim.o gece onu sevdiğimi söyledim.ilişkimiz başladı.düğününe 3 hafta kala hergün ısrar ettim evlenmemesi için ama artık nikahlı OLDUĞUNU ve eşinin bir yuva kurduğunu artık geri dönüş olmadığını söyledi.şu an mutsuz ,beni seviyor
Güncellemeler
+1 yıl
Birkaç kere artık bu iş bitsin dedim ve artık aramamasını söyledim. Intahara Kalkıştı ve zor kurtardım. bundan kimsenin haberi olmadı.
Annesi madem bu kişiyle evleniyorsun boşanıpta gelirsen bu kapı sana kapalı Demiş.
Hem beni sevdiğini hemde boşanamadığını söylüyor. Kocası onu çok seviyor.
Intahar etmesinden Korktuğum için tüm bağımı kopartamadım hala. boşanmayı denemesini söyledim. kocasının çok fedakarlık yaptığını bunu haketmediğini söyledi. ama hala bana aşık OLDUĞUNU söylüyor.
Evli bir Kadınla aşk yaşamak?