Genel olarak uyku düzenim berbat. Gecenlerde 3 gün uyuyamadim kabuslardan dolayi korkuyodum.2 arkadasimla ayni evdeyim. arkadaslarimizi cagirdik bir aksam oturduk falan sonra ben odama gittim bahsettigim arkadas (erkek) benim yanima geldi biraz konustuk faln derken mevzuyu ogrendi ben yaninda kalabilirim dedi. sabaha kadar gögsünde uyudum mışıl mışıl:( simdi ona karsi farkli hissediyorum siz ne dusunuyosunuz boyle biseyi yapar miydiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılKizlar bu tur konularda cok dirayetsizler. Hemen aşık oluyorlar. Univ. de benim de oyle bir kiz ark. olmistu. Ben hic bir sey hissetmedigim halde kotu bir gununde yanimda uyudu koynumda. Ben arkadas olarak insani bir gorev yaptim. Ama aşık olmuş. Sonra ben onun yakon bir kiz ark. ile çıkınca çıldırmıştı...
02 Yorumla
Soran+1 yılBoyle bisey basima gelmesin nolur :((
- +1 yıl
Olabilir. Kendini kaptirmaman lazim bence ortada birsey yoksa. Burada verilen cevaplar beni dusindurdu. Gencler ya cok abazan ya da dalgasina cevap yaziyorlar. Ama insanin herseyini paylastigi bir yakin arkadasinin yaninda uyumasi bence gayet normal. Ben bu olayi yasadigimda evde 10 dan fazla kisi vardi 4-5 tanesi kızdı. Kimi sevgilisiyle kimi yalnizdi. Boyle ortamlar normal bence yani. Aradaki samimiyete muhabbete bakar.
En İyi Cevaplar
Senin yanında kalabilirim diyen erkeğin iki amacı olabilir. Ya seninle cinsel ilişki yaşamak ya da gerçekten seni yalnız bırakmamak. E sizin aranızda cinsellik olmadığına göre sadece göğsünde uyumuşsun o da sana karşı hiçbir yanlış harekette bulunmamış. Senden hoşlanıyor düşüncesi daha ağır basıyor...
10 Yorumla
+1 yılUyunur tabi, sadece ben bir arkadaşımla öyle uyuyamam yoksa rahatsız edici cinsel bir anlamda ters bişey olmaz. Kötü bişey olup olmadığına bak insanlar fazla dar görüşlü ya da fazla aç boşver :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana karşı boş olabilir. Şimdi hangi erkeğe gel sarıl bana uyuyalım desek hayır derki? Sende kötü bir anında yanında olduğu için birseyler hissediyorum sanmış olabilirsin iyice bir düşün.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir aalinda ama bilmiyorum ya kafam cok karisik:/
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
45Cevap
+1 yılbence normal bişey abi türkler olarak neden hep böyle bakıyoruz kardesce uyu illa bişeymi olması lazım (ayrıca seninde niyetin varmıs bence bu uykusuzluk sadece bir ateşi yakan kıvılcım olmuş)
18 Yorumla
Soran+1 yılO an cidden dusunucek durumda degildim
- +1 yıl
zaten ben o geceyi demedim sonraki sabahı kıvılcım bence orda ateşe dönmüş hadi hadi ben acık konusayım hissedebilirdim
Soran+1 yılTabiki biriyle uyanmak cok guzel bende kapıldım haliyle
- +1 yıl
az değilsin sen sabah kalktığında o içindeki kıpırdamalarda oldumu sana :D
Soran+1 yılBiraz heyecanlandim tabi
- +1 yıl
abi o sabahki ilk an fena oluo (hasskte ben nerdesyım falan oha falanlar hahaahahha :)
Soran+1 yılKameraya cekmek isterdim :))
- +1 yıl
değişik olurdu güzel masumca uyumusunuzdur bu zamanda böyle saf ilişkiler kaldımı be :(
+1 yılvalla iyi efendi birisiymiş sonu degişik bitebilirdi :)
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet oýledir :)
- +1 yıl
evet :) böyle bir erkek binde bir görünen bir vaka :D
Öncelikle şunu söyleyeyim sibel senmisin? Eğer sen isen bekliyorum.
Ayni durumu bende yaşadım gayet te normal ikimiz sarıldı uyumak amaçlı yattım ve uyuşuk herhangi bir şey söz konusu daha olmadı113 Yorumla
Soran+1 yılYok sibel degilim
- +1 yıl
Ahah :D
Soran+1 yılBiz ev arkadasi degiliz zaten:)) siz hergun nasil rahat ediyosunuz ve hicbisey hissetmiyosunuz?:/
Soran+1 yılPeki nasil yatiyisunuz yani temas halinde m
- +1 yıl
Aslında ayni senin hesap sibelde kotu rüyalar görüyordu korktuğu için başladı yatmamiz ve söz verdik birbirimize kesinlikle cinsellik olmayacak diye.
Tamam olayı havaya gore iç çamaşırları çıkartmıyoruz sonuçta yatarken ama inanki ilişki haricinde herşeyi yapıyoruz.
Bana Mast dahil yardımları mevcut
Soran+1 yılSizinki ileri bir seviye
Soran+1 yılPeki hic sevgili olmayi dusunduzunuz mu
Soran+1 yılBizde tam 3 er yas kucuguz siz bile sevgili degilseniz bizden bisey olmaz
- +1 yıl
Olur oluşur eğerli ilimizde sevgili olmayı istiyorsanız yaşla bir ilgisi yok, gerçekten bak hatta yazımızda gayet iyi tam zamanı yani.
Ama sunu diyeyim yatın öpüşüp servisin aman sakin ilişkiye gitmeyin çok ciddiyim büyük sorumluluk yani pişman olacaksınız sakın haaa.
Bir tavsiye karar senin yinede.
+1 yılatesle barut yanyana ne kadar olur ama o senin arkadasın ve güveniyorsan uyursun sarılarak da uyursun bak arkadasın diyorum hemen sevgili gibi hissetme kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet fazla kaptirdim
ıste tamda o hıssettıgınız sey yuzunden ıkı samimi arkadasda olsa karsı cınsın bır arada uyuması sakat iş, gercek anlamda bır ates ile barut yan yana durmaz olayı bu..
10 Yorumla
+1 yılılla uyumak ıcın kucagına yatman gerekmıyor :) ben bı tarafa ben bı tarafa o yatmıştı sabah ayakları suratımda uyandım cek su ayaklarını s.. ayaklarını sımdı dedım uyuyodu yoksa bıda konşmazdı :D
06 Yorumla
Soran+1 yılOyle cok kucaginda falanda degildim canim dümdüz uzandigini dusun bende basimi koydum gogsune bu kadar :/ ve evet iyiki duymamis :)
- +1 yıl
yanlış anlama sakın arkdsn bıle olsa uyudugunda temas ediyosanız ıstemedende olsa etkılenmen normal :) ama bu beyınde bıtıyor tamamen ıstedgn ıcın etkılenmşin yanı yoksa arkandan sarılıp uyusanızda ıstemedkden snra hıc bıse olmaz :)
Soran+1 yılOyle olmus olabilir :)
- +1 yıl
bence sız genede bıdaha uyumayın alışkanlık olur sonuda her defasında öyle bitmez :D
Soran+1 yılYok uyumayiz artik :D
- +1 yıl
uyursanız ne olcanı söledim ben sana istersen uyu :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence o da sana karşı bir şeyler hissediyor yokda neden ben yanında kalabilirim desin ki
17 Yorumla
Soran+1 yılBunu düşünmemiştim kafa kalmadiki :))
Cevap sahibi+1 yılHem neden diğer arkadaşlarım değil de o çocuk :) muhabbeti ilerlet derim
Soran+1 yılUmarim ilerletiriz benim niyetim var :)
Cevap sahibi+1 yılYa bu samimiyet arkadaşlık boyutunu aşıyor. Bir çocuk bana sürekli kanka derdi ama sarar saçlarımla falan oynardı ben bundan hoşlanmaya başladım. Biraz ilgi görünce şımarıyoruz :)
Soran+1 yılKesinlikle oyle ilgiye herdaim açız :D
Cevap sahibi+1 yılUmarım çıkarsınız :D
Soran+1 yılUmarim :D
+1 yılKopruyu kurup uyuyabildiyse uyumustur sonucta atesle barut yani bilemiormm
04 Yorumla
Soran+1 yılKurmama gibi bir ihtimali var mi? Cunku uyumak zor olur ama uyumustur
- +1 yıl
Yani sahsen kurardim ama sevdiysem hoslandiysam ilk zamandan yapacak bisey yoo der bastirrir yatardim :)
Soran+1 yılmerak ettim simdi ya keske uyumasaydim
- +1 yıl
Ayni ortami bidaha kurdur caktirmadan
- 00 Yorumla
+1 yılYaptığında yanlış bisey yok, değişik hissetmende gayet normal. Oluruna bırak
10 Yorumla
+1 yılValla bende uyudum ama erkekarkadaşımdı ve sonrada kocam oldu. :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz biraz uzagiz ama guzel bir ornek :D
+1 yılBabana sor. Normal karşılıyorsa normaldir... Bunlar hep babadan başlıyor :)
10 Yorumla
+1 yılKarsindaki kisi temiz biriyse gayet hos bir sey. Ama sen kizsin biraz kendini agirdan sat derim
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha gorusmedik nasil davransam
- +1 yıl
Guler yuzlu ve sicaak kanli ol. Sanki hayatni kurtarmis gibi ilgilen onunla
sence normal dersek inancanmı? ya da bunu biri yermi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle bişeyi para verseler yapmam.. helede kız isem kesinlikle yapmam, siz kızlar neden kendinizi ağırdan satmak yerine kyo veriyorsunuz.. böyle bir konu açmamalısın bile, az düşün ya.. saçmalığa bak arkadaş
10 Yorumla
+1 yılbana kalırsa çok anormal bir durum degil arkaşından hoşlanıyormussun ki yatagına kadar gelmesine izin verdin ve onun varlıgı seni piskolojik olarak rahatlattı ve sen mışıl mışıl uyudun
00 Yorumlabelirli bölgeler uyku moduna geçmeyince anlarsın ne kadar normal ne kadar anormal.
10 YorumlaOlmadı be. Yok muydu kız arkin onla uyusaydın bari.
01 Yorumla
Soran+1 yılO ana kadar biriyle uyumak aklima gelmemisti
Yalnız kalmaktan korkan bir arkadaşla kaldım hiçbir problem çıkmadı arada sırada yine oluyor arkadaşlığımızı etkilemedi ^^
00 YorumlaArada onun göğsüne koy kafayı yat. Çağırsan gelir mi?
013 Yorumla
Soran+1 yılGelir bence
Soran+1 yılEvet yanimdaydi ama uyutma servisi gibi arayamam:( normal bisekilde oturmaya cagirabilirm ama bir kac kisiyle beraber oda simdi olmaz tabi
Soran+1 yılArkadaslarimla kaliyorum demistim zaten
Soran+1 yılTamam yarin cesarrt edebilirsem cagiririm :)
Soran+1 yılTamam yapicam :D
Soran+1 yılSoruyla uygun bir baslik bence
Soran+1 yılSanada :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılO uyumamıştır sabaha kadar hayal dünyasına dalmıştır. Aşık olurum la ben uyuyan kıza :D
213 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya :D
Cevap sahibi+1 yılBide üst dudağı açık duruyor ya yavaş yavaş nefes alıp veriyor bak ya :D Sevgilim aklıma geldi birinin gögüsünde uyuması nede güzel birşeydir. Sevgili olursunuz siz, çocuk şerefsiz değilse senden hoşlanıyordur. Ama bence hoşlanmıyor gibi kendini kullandırma ablacım :D
Soran+1 yılHoşlanmiyo gibi mi:((
Cevap sahibi+1 yılDaha sevgili değilken bile gögüsünde uyuduysan aklına hiç iyi şeyler gelmemiş olabiir. Değer vermez bence bir erkek böyle bir durumda.
Soran+1 yılZor bir durumdaydim ama deger vermiyosada yapacak bisey yok ben zorlamam unuturum
Cevap sahibi+1 yılBunu duyduğum için sevindim :D Değerde vermemesi gerekiyormuş :D
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılZorlamam unuturum diyince, senin için olsada olur olmasada diye algıladım.
Soran+1 yılZorlarim deseydimde psikopatca olucakti. bebi sevmeyen insani beni sevmesi icin zorlarsam kendime saygim kalmaz
Cevap sahibi+1 yılÇocuk sana mesaj atıyor mu? Atıyorsa konuşmasında bir yavşama falan var mı?
Soran+1 yılYok henüz gorusmedik
Cevap sahibi+1 yılİlk o yazsın.
Soran+1 yılTamam
+1 yılAyy cok romantiiikkk 😍😍❤❤❤❤❤💕💕💕
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet :D
o nasıl erkek anlamadım gitti. Kızı atmış yatağa sikememiş o erkek sayılmaz
00 YorumlaBugun misil misil gogsunde , yarin takır takır neysee demeyim ben olmazsa..
Yannis yoldasin beybi10 YorumlaErkek kardesimle bile odalarimiz ayri, bana normal gelmedi
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek kardesimle ve abimle bende yatmam o cok farkli bir konu
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de üniversitedeyken butlere kalmıstım 4 kız ve bir ben iki arkadasımlar aynı yatakta uyuduk ve yaz dı ama hicbirine karsı da kotu bırseyler hıssetmedim çok guzeldi hala daha konusuruz...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzell :))
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle guzel ama su an benim gibisi biraz zor gordugum kadarıyla..
Oda sana karşı bişeyler hissediyodur merak etme
21 Yorumla
Soran+1 yılUmarim :)
+1 yılkarşı cins ve ben cık olmaz, ya o ya ben farklı hissederiz arkadaşımdan dostumdan olurum yok yere.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. bir arkadasımla aynı odada kalmıştım ama koyun koyuna uyumadım bilemicem
00 Yorumlasana krsı bir sey hisstme olaslıgı yuksek arayı bozma. Fazlada gvnme drrm. bnç
00 Yorumlauyumak a normal seks normal
siz anormali başarmışsınız bravo00 Yorumla
+1 yılKanka korkarsan gel bizde kal la uyuruz hep :))
215 Yorumla
Soran+1 yılLight tan tekkif geldi hemen ordayim :D
- +1 yıl
Bekliyom :)
- +1 yıl
Kanka şunu merak rttim uyandiginda nasil bir şekildeydiniz :) sariliyo gibi felan
Soran+1 yılO dumduz yatiyodu sirtustu, bende basimi gosune koyup yattim, sabah kalktigimizdada o elini sirtima dogru atmisti bende biraz, sariliyo gibi olmusuz ama cok bir degsiklik yoktu
- +1 yıl
Sirt usti uyunurmi hic yav :)
Soran+1 yılValla uyudu yazik :)
- +1 yıl
Benim niye bukadar raad bir kiz arkim yok la :)) cidden sadece uyuycak bisey yapmam :))
Soran+1 yılEger kabuslardan kafayi yemiş bir tan ebukursan neden olmasin :)
- +1 yıl
Bizimkiler kafayi yemez ruyada bile kafayi yedirirler sen nediyon :) hangi sehir sen
Soran+1 yılAnkara :) simdi bide tanidik falan mi cikicaz yoksa
- +1 yıl
Yakinmis :) k. kale :))
- +1 yıl
Adım şeyma degil demi :))
- +1 yıl
Adın şeyma değil demi
Soran+1 yılYok degil:)) bugunde bir sibel olum bir şeyma
- +1 yıl
Tamam sibel ol seymayi semem :)
+1 yılateşle barutun bir arada durması gibi bişey senin söyledğin...
00 Yorumlaarkadaş olarak normal değil zaten uyuduktan sonra artık arkadaşlıktan başka birşeye doğru kayar ilişki
00 YorumlaAşıkmı oldun şimdide :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama arkadas gibi hissetmek zor
Büyük mü hissediyosun? Açalım mı kutuyu :))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılSiz iyice b*kunu çıkarmışsınız hayatın
Edep yahu..19 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizi yemedik sadece beni yanliz birkmadi o kadar
- +1 yıl
Bana göre hiç normal birsey değil bu
Soran+1 yılBu sekilde belirtebilirdin en basinda
- +1 yıl
Cevabmda belli oluyor tepkim zaten?
Soran+1 yılBen belli olmuyo mu dedim? Once cevabina bir bak sonra yorumuna. biri hayvanca biri insanca sen kendine hangisini yakistiruyosan.
- +1 yıl
ben böyle düşünüyorum hayvansam hayvanım.
Kim demiş avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!
-Mehmet Akif Ersoy
Soran+1 yılAvrupa? ciplaklik? medeniyet? Anlamadim bir yaran falan mi var alakasiz
- +1 yıl
bence tamamen anlatıyor. diyorsun ya arkadaşımla beraber uyudum ne var bunda..
Soran+1 yılTamamen alakasiz istedigin yere cektin burdan kendin devam et ben cevap yazmiycam beni alakadar eden bir konu degil cunku.
+1 yılUyurken sana neler neler yapmistir o :)
00 Yorumlasabah uyandığında fermuarı yırtık mıydı :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYok :D
+1 yılKnk yaniiii bak bunu ben de bilemiyorum sorma :)
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki sormadim say :))
+1 yılsen uyudun ama o uyuyamadı haberin yok :D
118 Yorumla
Soran+1 yılHaberim yok ama uyumuşur ya :))
- +1 yıl
yeminle ben uyuyamazdım :D gerçi sarılmak güzel oluyo
Soran+1 yılBilmiyorum ben cok iyi hissettim :D
- +1 yıl
ben bir kızla rahat yatamıyorum gece başında iyi de sonunda kıçım açıkta kalıyo saçları ağzıma giriyo resmen :D
Soran+1 yılEvet buda işin bir diger yani biz yattigimiz gibi kalktik cok sukur :D
- +1 yıl
şimdi anladım bazı kızların niye ayıcığına sarılarak uyuduğunu :d
Soran+1 yılCanli kanli degil ama idarr ediyo :D
- +1 yıl
peki sen bunu bir kez daha çağırdığında ya da daha fazla baktın artık dayanamıyo sen uykudayken sana dokunsa ellese napcan ya peki :d
Soran+1 yılYok artik uyuma işi olmaz zaten seni resmi ayicigim gorevine atad gibi olur
- +1 yıl
resmi ayıcık :D böyle bir durumda inan sen de karşı koyamazsın
Soran+1 yılEvet o yuzden tek seferlikti :D
- +1 yıl
ben de aynısı oldu ilk gece çekindim yanlış anlar dedim uyuduk. sonraki her gecede aşama aşama ilerleme oldu :D
Soran+1 yılIste hep bu yuzden yoksa omur boyu uyuyabilirz ya sıkıntı yok :D
- +1 yıl
ama o iş olsa da olmasa da sarılmanın tadı başka ya :D
Soran+1 yılKesinlikle :D
- +1 yıl
artık geç oldu uyuyalım :d gelim mi yanına :D
Soran+1 yılOlduu:D
- +1 yıl
kabussavar özelliğim var :D kesintisiz uyku hizmeti :D
Erkeğim yaparım, kız olsaydım yapmazdım =)
00 Yorumla
+1 yılBidaha ayni sekilde uyursan sknti olabilir ▪
04 Yorumla- +1 yıl
Bu sefer fermuari acik olur
Soran+1 yılbir kereye mahsus zaten ikinci cidden anormal olur aramizda bisey yok cunku
- +1 yıl
Ikinci olursa olcaklari soyledim zaten artik sana kalmis. d
- +1 yıl
Atesle barut yanyana durmaz o o anlik bir şey anlik bir his onu arzulamanla alakali nefsi bir duygu yani baska bir erkek de olsa ayni seyleri hissedebilirdin
+1 yılK bakma ama o kıza farklı gözle bakarım ben
06 Yorumla
Soran+1 yılArtik gozlerimin alti morarmisti paranoyaklasmistim yani hic o taraklarda degildim oyle dusundugunu sanmiyorum
- +1 yıl
Bu kadar geniş düşünmeyin bn size birşey sorabilirmiyim
Soran+1 yılTabi sor
- +1 yıl
Haddime falan değil ama lütfen yanlış anlama düşünceni merak ettiğim için soruyorum söyle bir hayal et büyümüşsün kızın olmuş şimdi senin yaşında o öyle birşey yapsa sen ne düşünürsün ;-)
Soran+1 yılTedirgin olurum ama erkegin kim oldugunada bagli biraz
- +1 yıl
Tedirgin olurum dediniz ne demek istediğimi umarım anladınız ;-) abi ya da kardeş olmadımı başka biri ile uyumak çok yanlış bir davranış
+1 yılne zamanlara gelmişiz..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçakınca anlarsın ne kadar normal oldunu :D
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılermauak olmussun :)))
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim?
Cevap sahibi+1 yılMart kedileri.. gibi
Soran+1 yılYok artik :))
Cevap sahibi+1 yılya bende de oluyor kız kucagıma geldımı uyuyor arkadasız ama sonra nefesı degısıyor belkıde rahatllıyor uyuyor falan işte :D
ateşle barut pnp
00 YorumlaAtesle barut bummmm
00 Yorumlayok öyle bir olayy
00 YorumlaNormal değil
00 YorumlaÇok ayıp
00 Yorumla
+1 yılAteşle barut misali
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı