Güvenimi sarstı, nasıl davranmalıyım? yardıma ihtiyacım var...

Benim 3 aylık bir ilişkim var ve en baştan söylemeliyim, deli gibi seviyorum. Bu nasıl oldu bilmiyorum, kendimden böyle bir şeyi hiç beklemezdim ama acayip bir şekilde bağlandım..

Neyse asıl konuya geleyim. Erkek arkadaşım, rahat biridir, umursamaz değildir fakat benim düşündüğüm, benim kafaya taktığım kadar takmıyor. Ne ikimizle ilgili şeyleri, ne de kendi hayatındaki şeyleri.

Onun yanında mutluyum, yan yanayken gerçekten çok iyi oluyoruz ama yaz tatiline girip memleketlerimize döndüğümüz ve ayrı kaldığımız süre de yan yana olduğumuz gibi iyi olamıyoruz.

Onun rahatlığı, benim fazla duygusal ve kıskanç davranmam da bazen gerginliğe sebep oluyor. Biraz o alttan alıyor, biraz ben bastırıyorum, o şekilde şu yazı atlatmaya çalışıyorduk ama asıl meseleye geliyorum.

Onun kendi bölümünden bir kız arkadaşı var ve garip bir şekilde, bir olaydan bahsederken onun adını hiç kullanmamaya çalışıyordu. Çok sıkışmadığı sürece ona bir şey sormak için mesaj atmamaya çalışıyordu. Nefret etmiyor, aynı ortama girdiklerinde, sanki hiç sorun yokmuş gibi de iyi anlaşıyor. Ben tabii ki 3 aydır sürekli ben bunu düşünüp duruyordum.

En sonunda geçen gün dayanamayıp, bu kızdan çok rahatsız olduğumu, erkek arkadaşımın davranışlarını da çok şüpheli bulduğumu erkek arkadaşıma söyledim. O da gerçeği öğrenmek istiyor musun dedi ve anlattı. Üniversiteye gelişimizin en başında -ki o zaman beni tanımıyordu- bir tane arkadaşıyla iddaaya girmişler, sen şu kızı ayarla ben bu kızı ayarlayayım diye. Zaten bu hareket bile yeterince çirkin geldi ama yine de benden önceki hali sonuçta dedim ve bunu affedebilirim. Neyse işte bu kıza yılın başında erkek arkadaşım mesaj falan atıyormuş, ayarlamaya çalışıyormuş ama kızın erkek arkadaşı olduğunu öğrenince, konu kapanmış...

Erkek arkadaşımın beni sevdiğine inanıyorum. Ne kadar seviyor, benim kadar seviyor mu bilmiyorum ama değer verdiğini ve beni kaybetmek istemediğini biliyorum, hissediyorum. Ancak şu olayın üstüne benimle daha çok ilgilenmesini ve uğraşmasını beklerken, o sanki hiçbir şey olmamaış gibi davranıyor.

Onu gerçekten çok seviyorum ve onu kaybedersem gerçekten harap olucam. Şu an bile inanılmaz acı çekiyorum ama ona karşı güvenim sarsıldı ve ona nasıl davranmam gerektiğine karar veremiyorum. Kendimi geri mi çekmeliyim yoksa benden önce olmuş bitmiş deyip hiçbir şey olmamış gibi mi davranmalıyım? Kafayı yicem, bu acıyla yaşamak çok zor ama ondan ayrılmayı istemiyorum... Lütfen bir akıl verin...
Güvenimi sarstı, nasıl davranmalıyım? yardıma ihtiyacım var...