Kalbim çok acıyor adeta boğuluyorum

selam merhaba arkadaşlar..ben eşimden ayrıldım ayrılmayı ben istemiştim çünki bana yalan söylemişti..ağır bir yalandı.ve sonrası ben buna boşanma davası açtırdım..davayı açtı ve sonrasında eve geldi bende evden ayrıldım.sonrasındada ben çok pişman oldum onu dahada çok sevdiğimi anladım.sürekli tartışıyorduk.ve ben eşime geri dönmek istedim.bu sefer beni kabul etmedi.sürekli bana ben hastayım yarınım belli değil gibi cevaplar vermeye kaltı.ve akabinde bende sana bir soru soracağım beni seviyormusun ve sonumuz ne olacak diye sordum ben seni çok seviyorum hatamı anladım ne olur artık bana güven dedim...bana cevabı şu oldu..ben seni çok seviyorum ama boşanacağız..ister bedua et ister dua et dedi..bende bu cevaba karşılık tamam kendine iyi bak her ne olursa olsun karşına bidaha çıkmayacağım dedim..ama ondan önceleri çok yalvarmıştım çok ikna çabaları göstermiştim..kendim gemi kaptanıyım gemiden aralık ayında iniyorum..bunu biliyor..ve unutmadan birşay daha söyledi daha çok gençsin hayatını kur dedi..eşim benden 5 yaş büyüktü..gerçekten arkadaşlar ben eşimi çok seviyorum..hayatıma o kadar kadın girdi ama o çok farklıydı benim için..seviyordum evliliğimiz 7 ay sürdü..sizce bu işin sonu ne olur...ben birdaha arayamam msn den yazamam kısacası iletişim kuramam artık o sözden sonra..bunun oluru nedir ne olur..sizlerden yardım istiyorum fikir olarak..ALLAH KİMSENİN YUVASINI BOZMASIN KİMSELER AYRILMASIN SEVENLER HEP BİR OLSUN diyorum yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkür ederim..
Kalbim çok acıyor adeta boğuluyorum