sımdıye kadar guzel tepkıler aldım teşekkurler kızlar ;)
Hiç aslan burcuyla flörtünüz oldu mu?
sımdıye kadar guzel tepkıler aldım teşekkurler kızlar ;)
Gecen yil ve şu anda da bir aslanla flortum var. Gecen yilkinde cocugu gordugum an kaptirmistim boyle ismini sayiklamistim yani... Baslarda baya ilgiliydi hemen hemen her gun konusurduk. Hafta sonlari da beraber gecirirdik ama grupca. Ama hic ikinci asamaya gecemedik ya flortten sevgiliye filan yani. Bir kez kolunu omzuma atti onda da bir foto icindi :)... Sokakta gordukleriyle bile konusurdu. Flortozdu yani. Bir gece bir suru arkadas cluba gittik trafik vardi arabadan inip yolun ortasinda oynamaya baslamisti hem de dugude oynar gibi hem de bunu yaptigi sokak gayet islek bir sokakti o kadar cok gulmustum ki. Bir keresinde de deniz kiyisinda yuruyus yapiyorduk bu gozden kayboldu bir baktim agacin tepesinde :D
Simdiki aslan burcu flortum daha tanisali bir ay oldu. Ama cidden onu da ilk goruste begendim. Bu da cilgin aklina geleni hadi yapalim gidelim diyenlerden. Ama inanilmaz serinkanli polis takip edip durdurdu trafikte gece bizi hic renk vermedi ya hiz limitini asmisti... Adamin serinkanliligina yerine gore de nesesine hastayim. Bunla da hemen hemen her gun konusuyoruz ama tatilde su anda ve flortumuz iliski yolunda ilerliyor. Ama temkinliyim bu aslan burcu flortoz ya... Sevdi mi tam seviyormus ama simdi bu seviyor mu dlort mu ediyor bilmek lazim..
Ha bir de aslan erkegi yaninda bakimli guzel kiz gormek ister digerleri iltifat etsin ister. Ikisi de kiyafetlerime cok ilgili.. Mesela skpytan bile konussak thsirtumu filan sorar disari mi cikacaksin diye merakli kiskanclar da saklamaya calisiyorlar bence. Asla kiskandirmayin! Sadik sevgili sever burc. ahahah bakalim hayirlisi simdiki aslancimla ne olucak.. Bir de savurganlar abi... Iki bavul hediye aldi gozumun onunde. Ikisi de ailesine cok bagli onemsiyor...hadi hayiilisi
cok mu düsüneden istiklal marsı gibi yazmısın amk
hahahah :D
biraz enterasanlar daha once boyle bir erkek gormedim etkileyici tutkulu kadin ruhundan anliyor agzi iyi laf yapiyor ve sinirliyseniz uzgunseniz ve kotu bir sey oldugunu anlayinca alttan almayi iyi biliyor.
Cevap
1Cevap
Ben aslan burcuyum...Erkekleri hakkında bilgim yok malesef.
Adamın niyeti belli , yazdığına bak ...kim nedir bilir bilmez
aslan burcuyla ilgili tek bildigim oglumun aslan oldugu ve cok seker oldugu :))
bende aslan burcuyum ama aslan erkeklerini bilemicem
aslan erkegiyle flort olmadim ama cok iyi dusuncelerim var hepsini soylemicem kisaca yakisikli olurlar!
oldu cok havalıydılr :S yuksklerdeee gezınıyordu :)
Paraya biraz duskunluk bence bu olumsuz yanlari, olumlusu ise kafayi taktiklari seyi mutlaka yapmalari
Yedi sene biriyle ciktim, ayrilali yedi ay olmadan baskasiyla evlenmis
Hiç aslan burcuna benzemiyorsun.
Pardon, burcumu koruma altına alıyorum. Taklitçi çok.
çekicidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar